Βελτίωση της δραστικότητας, για την αύξηση της δραστικότητας

Γιατί συμβαίνει αυτό σε μένα; Αυτή είναι μια τυπική ερώτηση οι περισσότεροι άνδρες που είχαν μια πρώτη αποτυχία στο κρεβάτι. Το πρόβλημα της αδύναμης δραστικότητα, δυστυχώς, σήμερα όλο και περισσότερο κοινό.

βελτιώσεις δραστικότητα

Το στρες, οι κακές συνήθειες, κόπωση και πολλούς άλλους λόγους που μπορεί να προκαλέσει ανικανότητα.

Αν το πρώτο "καμπανάκι" έχει χτυπήσει έξω, δεν είναι απαραίτητο να εκτελέσετε το πρόβλημα, θα πρέπει αμέσως να αναζητήσουν τρόπους και τεχνικές για το πώς να βελτιώσει την ισχύ.

Βασικοί λόγοι για τη μείωση της δραστικότητας

Αν ξέρεις το λόγο που οφείλεται στην οποία το δραστικότητα ήταν πιο αδύναμη, είναι πιο εύκολο να λύσει αυτό το πρόβλημα. Έτσι, πρώτα να μάθετε τι είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά τη δραστικότητα:

  • το άγχος, η κούραση και η συναισθηματική δυσφορία. Αν είστε νευρικός πριν από μια σημαντική συνάντηση ή ήταν πολύ κουρασμένος κατά την εργασία, είναι απίθανο ότι θα γίνει ένας πραγματικός μάγκας στο κρεβάτι εκείνη την ημέρα. Αυτό το πρόβλημα λύνεται πολύ απλά αν δεν είναι σε λειτουργία. Πάρτε την αφθονία του ύπνου και της ανάπαυσης. Δεν είναι κακό να πας διακοπές για λίγο και να πάμε κάπου για να αναρρώσω;
  • Το κάπνισμα, η κατάχρηση αλκοόλ. Αυτές οι κακές συνήθειες δεν είναι ευεργετική για το σώμα και ειδικά για την αναπαραγωγική λειτουργία του άνδρα. Επειδή το Κάπνισμα στενεύει τα αιμοφόρα αγγεία, και αυτό οδηγεί σε μειωμένη παροχή αίματος προς τα γεννητικά όργανα. Χαντάκι ανθυγιεινές συνήθειες για χάρη της μια πλήρη σεξουαλική ζωή. Ένα υγιεινό τρόπο ζωής που θα επηρεάσει την ισχύ μόνο από τη θετική πλευρά;
  • πενιχρή διατροφή. Άνδρες με ασθενή δραστικότητα στη διατροφή μάλλον δεν διαθέτει τέτοιου είδους προϊόντα για τη βελτίωση της δραστικότητας, όπως το βόειο κρέας, το ψάρι, τα θαλασσινά, τα αυγά, τα πράσινα λαχανικά, ξηρούς καρπούς, τομάτες κ. λπ. Ο άνθρωπος πρέπει να φάει υψηλής ποιότητας και υγιεινά τρόφιμα – σε αυτή την περίπτωση, είναι δυνατόν να βελτιώσει την ισχύ. Θυμηθείτε, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε πρωτεΐνη τρόφιμα;
  • καρδιαγγειακά νοσήματα, παχυσαρκία, διαβήτης. Αυτές και άλλες ασθένειες συχνά να οδηγήσει στο γεγονός ότι ο άνθρωπος γίνεται σεξουαλικά αδύναμος. Σύμφωνα με τους γιατρούς, σε αυτή την περίπτωση, πρέπει πρώτα να τη θεραπεία της πρωτοπαθούς νόσου, και στη συνέχεια να προχωρήσουμε σε προβλήματα με τη δραστικότητα της. Μετά τη θεραπεία, θα πρέπει επίσης να ασχοληθεί με μια Γενική ενίσχυση του οργανισμού.

Ποια τρόφιμα για τη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής

Στη Βόρεια Αμερική και στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες πίστευαν ότι για να βελτιώσει τη σεξουαλική δραστηριότητα είναι ικανή να ωμό κοτόπουλο αυγά και καρύδια. Οι άνδρες από την Ανατολή επιλέχθηκαν για αυτό το πιο πρωτότυπες μεθόδους – πήραν τρόφιμα αίματος, φίδια, το κέρατο του Ρινόκερου και οι όρχεις των διαφόρων ζώων. Σήμερα είναι δυνατόν να μην το πείραμα με τα περίεργα φαγητά, και πλήρη και να τρώτε σωστά.

Για τη φυσιολογική δραστικότητα στη διατροφή των ανθρώπων θα πρέπει να περιλαμβάνει προϊόντα για τη βελτίωση της δραστικότητας, πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε και Β ομάδα. Επιπλέον, είναι σημαντικό να μην υπερφαγία. Με γεμάτο στομάχι δεν είναι απαραίτητο να ελπίζουμε στο κρεβάτι όλα πάνε καλά. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φυτικές τροφές είναι πολύ χρήσιμο για την αδύναμη δραστικότητα. Αγαπημένα προϊόντα για τους άνδρες πρέπει να είναι τα φιστίκια, τα φιστίκια, τα λεμόνια, ρόδια και τα κρεμμύδια. Για μεγαλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να συνδυάσετε το κρεμμύδι με το κοτόπουλο, τα αυγά.

σωστή διατροφή

Η δίαιτα των ανδρών, η οποία ασχολείται με το ζήτημα του πώς να βελτιώσει τη δύναμη, θα πρέπει επίσης να παρακολουθήσουν βαλσαμόχορτο, μέντα, κύμινο, βραστά γογγύλια με το κρέας, το τυρί και το γιαούρτι. Έχει μια πολύ ευεργετική επίδραση στην δραστικότητα των σπόρων της γογγύλι και χόρτα πικραλίδα, σχισμένο κατά την περίοδο της ανθοφορίας. Σημειώνεται, επίσης, ότι η συχνή κατανάλωση των μαγειρεμένων σκουμπρί αυξάνει σημαντικά τη δραστικότητα.

Ασκήσεις

Έξι ειδικές ασκήσεις που αναπτύχθηκε από ειδικούς για να βελτιώσουν την ισχύ μόλις λίγες ημέρες, υπό την προϋπόθεση ότι η τακτική άσκηση. Η αποτελεσματικότητα αυτής της μεθόδου είναι πολύ υψηλή για τα χάπια για την αύξηση της δραστικότητας μπορεί να ξεχαστεί.

Αυτές οι ασκήσεις μπορεί να ενισχύσει τους μυς που είναι υπεύθυνοι για την πλήρη ισχύ τους, και να βελτιώσει τη ροή του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και γεμίζει με αίμα. Στύση γίνεται ισχυρότερη, η οποία με τη σειρά της, αυξάνει τη δραστικότητα.

Άσκηση # 1

Σταθείτε ίσια και τα χέρια σας προς τα κάτω. Στη συνέχεια, ξεκινήστε να περπατάτε όσο το δυνατόν άρση γόνατα (μπορείτε ακόμη και πιέστε τους προς το στομάχι).

Άσκηση # 2

Στάσου όρθιος με τα χέρια στη μέση, και τα πόδια ελαφρώς λυγισμένα τα γόνατα. Στη συνέχεια, λυγίστε τους λίγο ισχυρότερη και σφίξτε πρώτα, στη συνέχεια, χαλαρώστε μερικές φορές οι μύες των γλουτών. Φανταστείτε ότι είστε κρατώντας ροκ. Στη συνέχεια, ισιώστε χωρίς να ισιώνει τα πόδια του εντελώς.

Άσκηση # 3

Να σταθεί επάνω κατ ' ευθείαν και ελαφρώς λυγίστε τα γόνατά σας. Προσομοίωση τρέχει στη θέση του, ενώ το κοινό από την επιφάνεια του δαπέδου. Η κίνηση πρέπει να είναι όσο πιο γρήγορα κινούνται μόνο τα γόνατα! Η διάρκεια αυτής της άσκησης, κατά την πρώτη δεν πρέπει να υπερβαίνει το 1 λεπτό.

Άσκηση # 4

Ξάπλωσε πίσω, μισό λυγίστε τα γόνατά σας, τραβήξτε τα χέρια κατά μήκος του κορμού. Τα πόδια θα πρέπει να ακουμπούν στο πάτωμα. Κατά την εκτέλεση των ασκήσεων, θα πρέπει όσο το δυνατόν να αυξήσει τη λεκάνη.

Άσκηση # 5

Αρχική θέση όπως και στην προηγούμενη άσκηση, αλλά τα πόδια πρέπει να είναι ελαφρώς χώρια. Σφίξτε και χαλαρώστε τους μυς που βρίσκεται ανάμεσα στους όρχεις και τον πρωκτό. Για να το κάνετε αυτό είναι αρκετά απλή – σαν τάση που βιώνουν κάθε αρσενικό όταν κρατάτε πίσω ούρηση. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι μύες των γλουτών πρέπει να παραμείνει χαλαρή. Επιπλέον, σε αυτή την άσκηση είναι σημαντικό να ληφθούν όχι η ποσότητα αλλά η ποιότητα, ή μάλλον ισχύει, η οποία θα προκαλέσει στρες στο επιθυμητό μυς.

Άσκηση # 6

Καθίστε σε μια καρέκλα και ελαφρώς κλίνει προς τα εμπρός και κρατήστε τους ώμους πίσω. Φαντάσου ότι είσαι μια ηλεκτρική σκούπα, και κάτω που είναι διάσπαρτα φαγόπυρο. Προσπαθήστε να "ρουφήξει" στον εαυτό σου, χρησιμοποιώντας τα ίδια τους μυς που περιγράφηκαν στην προηγούμενη άσκηση.

Μεταξύ ασκήσεις που πρέπει να κάνετε μικρά διαλείμματα. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το συγκρότημα θα ολοκληρωθεί κανονικά, αν αισθάνεστε ότι οι μύες των γλουτών είναι σχεδόν σε χαλαρή κατάσταση. Κάθε άσκηση πρέπει να επαναλαμβάνεται 10 φορές.

Πώς να βελτιώσει την ισχύ λαϊκές θεραπείες

Πολλοί άνδρες δεν θέλουν να επισκεφθούν τους γιατρούς, έτσι ώστε να προτιμούν τα προβλήματα της μια οικεία φύση για να αντιμετωπίσουν λαϊκές θεραπείες.

Οι εγχύσεις και decoctions των βοτάνων, το αλκοόλ βάμματα, τα διάφορα φυσικά προϊόντα που μπορεί αποτελεσματικά να αντιμετωπίσουμε ένα τέτοιο πρόβλημα όπως η κακή δραστικότητα.

Συνταγές για να βελτιώσει την ισχύ των λαϊκών ένδικα μέσα:

μέσα για την δραστικότητα
  • τζίντζερ σκόνη αναμιγνύεται με το μέλι και λαμβάνονται σε καθημερινή βάση. Το μείγμα θα πρέπει να πίνετε ζεστό τσάι.
  • ανακατεύουμε τα θρυμματισμένα σπόρους τσουκνίδας κοινό με το σταφύλι, το κρασί και το μέλι. Αυτό το εργαλείο αντενδείκνυται για τους άνδρες που έχουν την τάση να θρόμβωση και με αυξημένη πήξης του αίματος;
  • 20 g συνθλίβονται ρίζωμα και ρίχνουμε ένα ποτήρι βραστό νερό. Εμποτίστε για 8 ώρες. Στη συνέχεια στέλεχος και πάρτε 30 ml τρεις φορές την ημέρα 20 λεπτά πριν από τα γεύματα. Μπορείτε να πιείτε το ζωμό και μόλις τρώτε μικρά κομμάτια ρίζωμα;
  • ρίχνουμε 5 κουταλιές της σούπας Ντουμπρόβνικ Φλιτζάνι βραστό νερό και αφήστε να εμποτιστεί για 45 λεπτά. Το τελικό ζωμό 50 ml 4 φορές την ημέρα. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 10-14 ημέρες.

Εκτός από όλες τις παραπάνω μεθόδους για την αύξηση της δραστικότητας μην ξεχάσουμε το κύριο πράγμα – το κανονικό σεξ ευεργετική επίδραση σχετικά με την κατάσταση της υγεία των ανδρών και μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη σεξουαλική σου διάθεση.

30.10.2018