Η επίδραση του υπερικό στην ισχύ

Τα φαρμακευτικά βότανα έχουν χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία διαφόρων ασθενειών εδώ και αιώνες. Πολλά φυτά είναι γνωστό ότι επηρεάζουν την ανδρική στύση και τη γονιμότητα. Το υπερικό χρησιμοποιείται πολύ αποτελεσματικά στους άνδρες, η επίδραση του οποίου στην ισχύ, όταν χρησιμοποιείται σωστά, βοηθά στη βελτίωση της ποιότητας της σεξουαλικής ζωής και στην αύξηση της λίμπιντο.

Χαρακτηριστικά του φυτού, οδηγίες χρήσης

Το φυτό χρησιμοποιείται όχι μόνο στην παραδοσιακή ιατρική, αλλά βρίσκεται επίσης σε μια σειρά από φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία φλεγμονωδών διεργασιών, συμπεριλαμβανομένων ασθενειών των πυελικών οργάνων.

Συχνά ακούει κανείς ότι το υπερικό είναι ένα βότανο δραστικότητας. Το φυτό είναι ένα αφροδισιακό του οποίου οι ιδιότητες ανακαλύφθηκαν πριν από εκατοντάδες χρόνια. Η θεραπευτική δράση ενός φυτού στον οργανισμό βασίζεται στη σύστασή του. Το βότανο περιέχει αντιοξειδωτικά, φλαβονοειδή, τανίνες και υψηλές ποσότητες ρουτίνης. Το υπερικό για την ισχύ είναι πολύτιμο επειδή διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία και προάγει τη ροή του αίματος στα όργανα της πυέλου.

Το υπερικό και η επίδρασή του στη δραστικότητα Φωτογραφία 1

Τα αντιοξειδωτικά προστατεύουν το σώμα από τις ελεύθερες ρίζες και αποτρέπουν την πρόωρη γήρανση που παρατηρείται συχνά με την κακή διατροφή. Οι τανίνες καταπολεμούν αποτελεσματικά τις φλεγμονές, γι' αυτό και το βότανο St. John's wort χρησιμοποιείται στη θεραπεία διαφόρων φλεγμονωδών ασθενειών.

Η ρουτίνη βοηθά στην ενίσχυση των τοιχωμάτων των τριχοειδών αγγείων και στην ομαλοποίηση του αγγειακού τόνου, γεγονός που καθορίζει την αποτελεσματικότητα της χρήσης ενός φαρμακευτικού βοτάνου σε καρδιαγγειακές παθήσεις σε ασθενείς όλων των ηλικιών.

Μεταξύ των ιδιοτήτων των φλαβονοειδών:

 • αντιοξειδωτική προστασία?
 • αντιφλεγμονώδες αποτέλεσμα?
 • αντιμικροβιακή δράση.

Αυτές οι ουσίες ομαλοποιούν τη λειτουργία του νευρικού συστήματος, δρουν ως φυσικό αντικαταθλιπτικό και έχουν επίσης μια ελαφριά ηρεμιστική δράση, ομαλοποιούν τον ύπνο και ανακουφίζουν από την αϋπνία.

Το φυτό περιέχει επίσης ασκορβικό οξύ, το οποίο βελτιώνει την ανοσία. Η κύρια ιδιότητα του βοτάνου είναι η αντιφλεγμονώδης δράση του, λόγω της οποίας το φάρμακο χρησιμοποιείται ευρέως σε διάφορες ασθένειες των εσωτερικών οργάνων.

Το υπερικό είναι πιο αποτελεσματικό στη θεραπεία γαστρεντερικών διαταραχών και στην εξασθένηση της λίμπιντο που προκαλείται από διαταραχές του ανδρικού νευρικού συστήματος.

Το υπερικό και η επίδρασή του στη δραστικότητα Φωτογραφία 2

Οφέλη για την ισχύ

Το υπερικό και η ισχύς στους άνδρες συνδέονται στενά. Επειδή το φαρμακευτικό φυτό είναι ένα ισχυρό αφροδισιακό που αυξάνει τη λίμπιντο και προάγει την ταχεία διέγερση.

Το υπερικό δρα ως αποτελεσματικό σεξουαλικό ενισχυτικό. Διεγείρει την παραγωγή ορισμένων ουσιών που μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεση και τη διέγερση.

Λόγω των αγγειοδιασταλτικών ιδιοτήτων του, το υπερικό αυξάνει αποτελεσματικά την ισχύ στους άνδρες, αλλά μόνο όταν χρησιμοποιείται σωστά. Τα φάρμακα που βασίζονται σε αυτό το φυτό μπορούν να συνιστώνται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Κατάθλιψη;
 • Αυπνία;
 • χαμηλή πίεση;
 • παραβίαση του αγγειακού τόνου.
 • φυτική δυστονία.

Συχνά, αυτές οι παθολογίες προκαλούν μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας και εξασθένηση της στύσης στους άνδρες. Η σωστή χρήση του υπερικό θα βοηθήσει στην ομαλοποίηση της ισχύος και στη βελτίωση της ποιότητας της σεξουαλικής ζωής κάθε άνδρα.

Το υπερικό είναι πιο αποτελεσματικό στην αποδυνάμωση της λίμπιντο σε φόντο άγχους, κατάθλιψης και νεύρωσης. Σε ασθένειες που προκαλούνται από φλεγμονώδεις ασθένειες των πυελικών οργάνων, η επίδραση του φαρμακευτικού φυτού στην ισχύ είναι ασήμαντη.

Παρασκευή του φαρμάκου

Αφού ανακαλύψετε εάν το υπερικό επηρεάζει τη δραστικότητα, πρέπει να ξέρετε πώς να χρησιμοποιείτε σωστά τα φαρμακευτικά βότανα.

Με βάση το υπερικό παράγονται:

 • Αφεψήματα?
 • Εγχύματα;
 • Ρυθμίσεις ή εκχυλίσματα αλκοόλ.
 • Τσάγια από βότανα.

Για να προετοιμάσετε το ζωμό, πρέπει να ρίξετε μια μεγάλη κουταλιά βότανα με βραστό νερό (250 ml) και στη συνέχεια να βράσετε για 10-15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Ο ζωμός πρέπει να έχει πλούσιο χρώμα. Συνιστάται να μην επιτρέπεται δυνατός βρασμός. Όταν διαπιστώσετε ότι ο ζωμός έχει ψηθεί, μπορείτε να χαμηλώσετε τη φωτιά.

Αφέψημα από υπερικό για δραστικότητα

Το έγχυμα παρασκευάζεται πολύ εύκολα - μια κουταλιά του αποξηραμένου φυτού χύνεται με ένα ποτήρι βραστό νερό και καλύπτεται με ένα καπάκι. Το δοχείο πρέπει να τυλιχτεί σε μια πετσέτα και να αφεθεί να βράσει για 5 ώρες.

Για να παρασκευάσετε το βάμμα, ρίξτε 50 g του αποξηραμένου φυτού με 250 ml βότκας. Το φάρμακο τοποθετείται σε αδιαφανές γυάλινο δοχείο, ερμητικά κλεισμένο με καπάκι και φυλάσσεται σε σκοτεινό μέρος για μιάμιση εβδομάδα. Ανακινήστε το δοχείο καθημερινά.

Παρασκευάζουν επίσης τσάι με υπερικό για άνδρες, η επίδραση του οποίου στη δραστικότητα είναι δύσκολο να εκτιμηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα λόγω της χαμηλής συγκέντρωσης του φαρμακευτικού φυτού. Για να φτιάξετε τσάι, αρκεί να ρίξετε βραστό νερό πάνω από ένα τέταρτο του κουταλιού του γλυκού αποξηραμένα βότανα.

Λειτουργίες δοσομέτρησης και καταγραφής

Το αφέψημα και το έγχυμα του φαρμακευτικού φυτού λαμβάνονται για 20 ημέρες, ένα τέταρτο του ποτηριού πριν από κάθε γεύμα. Κατά κανόνα, το αποτέλεσμα είναι αισθητό στη μέση της πορείας της θεραπείας.

Το βάμμα εφαρμόζεται 20 σταγόνες δύο φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα. Το μάθημα διαρκεί 15 ημέρες. Μερικές φορές συνιστάται η λήψη ενός βάμματος 40 σταγόνων 3 φορές την ημέρα, αλλά σε αυτή την περίπτωση η διάρκεια της θεραπείας μειώνεται σε 10 ημέρες.

Πώς το τσάι με το υπερικό επηρεάζει τη δραστικότητα των ανδρών - εξαρτάται από τη συχνότητα κατάποσης και τα βοηθητικά συστατικά. Μπορείτε να προσθέσετε χαμομήλι, βάλσαμο λεμονιού ή βατόμουρο στο τσάι ανακατεύοντας βότανα με υπερικό σε ίσες αναλογίες. Η μέντα έχει κακή επίδραση στη δραστικότητα, γι' αυτό οι άνδρες συμβουλεύονται να αρνηθούν αυτό το φυτό.

Το τσάι λαμβάνεται καλύτερα πριν τον ύπνο. Λόγω των ήπιων ηρεμιστικών του επιδράσεων, αυτό το ρόφημα θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε πιο γρήγορα. Με νεύρωση, κατάθλιψη, συνιστάται η λήψη μείγματος χαμομηλιού, βάλσαμου λεμονιού και υπερικό. Δεν πρέπει να κάνετε κατάχρηση του ποτού, δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για περισσότερο από ένα μήνα στη σειρά.

Τσάι St. John's wort για δραστικότητα

Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας με το υπερικό, ανεξάρτητα από τον σκοπό ενός τέτοιου φυτικού φαρμάκου και τη μέθοδο παρασκευής του φαρμάκου, απαιτείται διάλειμμα δύο έως τριών μηνών.

Προφυλάξεις

Γνωρίζοντας πώς το υπερικό επηρεάζει την ανδρική ισχύ, είναι σημαντικό να τηρείτε μια σειρά από κανόνες προκειμένου να αποφύγετε την ανάπτυξη αρνητικών συνεπειών στην υγεία.

Μεταξύ των αντενδείξεων για τη χρήση του υπερικό:

 • υπερτονική ασθένεια?
 • μειωμένη νεφρική ή ηπατική λειτουργία.
 • σοβαρές καρδιαγγειακές παθολογίες.
 • ατομική φυτική δυσανεξία.

Απαγορεύεται η ταυτόχρονη λήψη αφεψήματος ή βάμματος υπερικό με αντιβακτηριακά φάρμακα, φάρμακα που επηρεάζουν το έργο της καρδιάς και αντικαταθλιπτικά. Στην τελευταία περίπτωση, υπάρχει υψηλός κίνδυνος διαταραχής του κεντρικού νευρικού συστήματος λόγω της ενίσχυσης της θεραπευτικής δράσης των δισκίων και των φαρμακευτικών προϊόντων με βάση το υπερικό.

Είναι σημαντικό να τηρείτε αυστηρά τις συνιστώμενες δόσεις. Η μακροχρόνια χρήση φαρμάκων που περιέχουν υπερικό μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα και αντί να βελτιώνει τη δραστικότητα, μπορεί να προκαλέσει επιδείνωση του ασθενούς.

Η πολλαπλή υπερδοσολογία σε ορισμένες περιπτώσεις είναι η αιτία της ανάπτυξης παρενεργειών:

 • Ημικρανία;
 • Ναυτία και έμετος;
 • Ζάλη;
 • Αποπροσανατολισμός;
 • Απώλεια συνείδησης.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι το υπερικό είναι δηλητηριώδες σε μεγάλες ποσότητες. Είναι ένα δηλητήριο που μπορεί να προκαλέσει σημαντικές βλάβες στον οργανισμό. Πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε παραδοσιακό φάρμακο, αξίζει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας για να αποφύγετε την ανάπτυξη παρενεργειών και αρνητικών συνεπειών.