Το πιο αποτελεσματικό μέσο για την αύξηση της δραστικότητας σε άνδρες

Όταν ένας άνθρωπος βρίσκεται αντιμέτωπος με το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας, το ερώτημα που τίθεται είναι: ποιες είναι οι θεραπείες για την αύξηση της δραστικότητας να χρησιμοποιήσετε;

χάπια δραστικότητα

Σύγχρονη φαρμακολογική βιομηχανία έχει ένα ευρύ φάσμα των ναρκωτικών για την αύξηση της δραστικότητας, είναι: χάπια, κρέμες, τζελ, αλοιφές και διάφορα συμπληρώματα διατροφής. Να μην ξεχάσει σήμερα, και συνταγές της παραδοσιακής ιατρικής. Για να επιλέξετε το πιο αποτελεσματικό μέσο για την αύξηση της δραστικότητας στους άνδρες, θα πρέπει να εξετάσει προσεκτικά τη σύνθεση και τη δράση του φαρμάκου.

Δεδομένου ότι η στυτική αστάθεια είναι συχνά συνέπεια της ήδη υπάρχουσες ασθένειες και κακή τρόπο ζωής, παράγοντας κινδύνου για να βλάψει τη γενική υγεία αυξάνει. Έτσι, επιλέγουν το φάρμακο είναι σε θέση να αυξήσει τη δραστικότητα θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένα στα ατομικά χαρακτηριστικά του οργανισμού και μόνο μετά από διαβούλευση με το γιατρό.

Συμβουλές σχετικά με τη χρήση των φαρμακευτικών διεγερτική δραστικότητα

Για να χρησιμοποιήσετε φάρμακα για τη βελτίωση δραστικότητα στους άνδρες να ακολουθείται σε περίπτωση: στυτική δυσλειτουργία, πολύ γρήγορη εκσπερμάτωση, σε μια περίοδο ύφεσης της προστατίτιδας και της ΚΥΠ. Όλα τα χάπια δραστικότητα λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο. Καθήκον τους είναι να τονώσει τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα για να ενισχύσει τη στύση απαραίτητο για την πλήρη σεξουαλική επαφή. Φάρμακα που περιλαμβάνονται στην ιατρική TOP 10 που μπορεί να επηρεάσει την ενίσχυση των αρσενικών δραστικότητα και αισθησιακή αίσθηση κατά τη συνουσία. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε:

 • ακόμη και τα πιο ισχυρά χάπια για την αύξηση της δραστικότητας δεν διαθέτουν τις ιδιότητες διεγείροντας την ψυχολογική πλευρά της σεξουαλικής σφαίρας. Διεγείρουν μόνο το φυσικό στοιχείο, δεν είναι πάντα επηρεάζουν τη σεξουαλική ορμή;
 • ο παράγοντας που βελτιώνει τη δύναμη, και τα 10 φάρμακα δεν είναι μακροπρόθεσμα. Είναι κατάλληλο ως κεφάλαια έκτακτης ανάγκης για τη βελτίωση της δραστικότητας αναγκαστική τρόπο. Να αποκατασταθεί η δραστικότητα με ισχυρά φάρμακα δεν θα λειτουργήσει. Θα πρέπει να αφαιρέσετε την αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας.

Τα τοπικά μέσα για την δραστικότητα

Κρέμα

Το καλύτερο μέσο για την ισχύ, όσον αφορά την ασφάλεια χρήσης κρέμα. Σε σύγκριση με τα δισκία, έχει πολλά πλεονεκτήματα:

κρέμα δραστικότητα
 • δεν έχει καμία επαφή με το γαστρεντερικό σωλήνα, και διασφάλιση της δυσπεψίας;
 • περνά στην κυκλοφορία του αίματος,
 • ασκεί πίεση στο καρδιαγγειακό σύστημα.
 • δεν επηρεάζει τα νεφρά;
 • δεν προκαλεί τοξικομανία.
 • δεν προκαλεί ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Κρέμες, γέλες και αλοιφές για την αύξηση της δραστικότητας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παθήσεις των διαφόρων φύση. Τα κεφάλαια αυτά μπορεί να είναι φυτικά ή χημικά. Η κρέμα εφαρμόζεται στο πέος αμέσως πριν από τη σεξουαλική επαφή. Μέσα σε 15-20 λεπτά, ο άντρας παίρνει μια ισχυρή στύση χωρίς οποιαδήποτε ζημιά για τη συνολική υγεία του σώματος.

Αντένδειξη για την εφαρμογή της κρέμες είναι το άτομο αλλεργικός. Πριν να εφαρμόσετε τη θεραπεία, είναι απαραίτητο για τη διεξαγωγή της δοκιμής στον αγκώνα φορές.

Σπρέι

Αυτή η μορφή απελευθέρωσης του φαρμάκου για τους άνδρες το ίδιο όπως και η κρέμα δεν αλληλεπιδρούν με τα εσωτερικά όργανα, γι ' αυτό δεν έχουν παρενέργειες. Με την εξαίρεση των αλλεργικών αντιδράσεων. Πριν από τη χρήση, πάντα δοκιμή του φαρμάκου στο δέρμα. Το σπρέι είναι πολύ εύκολο στη χρήση, βελτιώνει τη ροή του αίματος από τα εξωτερικά γεννητικά όργανα, ενώ η έλλειψη βιταμινών και η τεστοστερόνη.

Το καλύτερο από τα παραδοσιακά φάρμακα για τη δραστικότητα

Παραδοσιακές συνταγές προτείνουν τη χρήση βοτάνων και μερικά προϊόντα για να αυξήσει τη δραστικότητα. Αυτές οι μέθοδοι σπάνια παράγουν άμεσο αποτέλεσμα, αλλά η μακροχρόνια χρήση στη θεραπεία της, δίνουν πολύ καλά αποτελέσματα. Μια λίστα των κύριων εθνικών πόρων για τη βελτίωση των δραστικότητα στους άνδρες είναι:

 • ρίζα τζίντζερ. Χρησιμοποιείται με τη μορφή αλκοολούχα βάμματα ή παρασκευάζεται ως τσάι.
 • τα καρύδια. Καταναλώνεται καθημερινά με ξινή κρέμα, με μέλι, ή ως ένα ξεχωριστό πιάτο;
 • μαϊντανό. Προστίθεται σε σαλάτες. Ο καλύτερος συνδυασμός σε μια σαλάτα με ξινή κρέμα *
 • μελισσοκομικά προϊόντα: μέλι, πρόπολη, μέλισσα Podmore, το Βασιλικό πολτό. Με βάση τους για να προετοιμάσουν τις θεραπευτικές εγχύσεις για να ενισχύσει την αρσενική δύναμη
 • σκόρδο. Χρησιμοποιείται για να ενισχύσει τη δραστικότητα και τη βελτίωση της ασυλίας.

Ψυχοθεραπεία, ως μέσο για την αύξηση της δραστικότητας

Συναισθηματική κατάσταση αποτελεί βασικό παράγοντα για την επίτευξη ενός ανθρώπου επαρκές επίπεδο της στύσης. Αν ο λόγος για τη μείωση της δραστικότητας είναι μια παραβίαση της ψυχολογικής ισορροπίας, θα πρέπει να αναζητήσουν βοήθεια από έναν ψυχολόγο ή σεξολόγο. Θεραπεία για την αύξηση της δραστικότητας στους άνδρες είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία για την ψυχολογική ανικανότητα. Επιπλέον, σε όλες τις περιπτώσεις, όταν η στυτική δυσλειτουργία θα πρέπει να αρχίσει με αλλαγές στον τρόπο ζωής: να δώσει το αλκοόλ, εξετάστε τη διατροφή, την εξάλειψη των επιβλαβών προϊόντων, για να εμπλουτίσουν τη διατροφή τους με βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες, για να παρατηρήσει το καθεστώς εργασίας και ανάπαυσης, την καθημερινή άσκηση, τον έλεγχο του βάρους, για να δεχθεί χρηματοδότηση για τη δραστικότητα.

διαβούλευση με το γιατρό

Κανείς θεραπεία για την ισχύ δεν μπορεί να ληφθεί ανεξέλεγκτα, παρά το γεγονός ότι η πώληση τους χωρίς συνταγή, από οποιοδήποτε φαρμακείο. Να αποφασίσετε τι να διαλέξετε χάπια ή άλλα φάρμακα για να αυξήσουν τη δραστικότητα στους άνδρες, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Ανάλογα με το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς και το στάδιο της νόσου, ο γιατρός θα επιλέξει το καλύτερο μέσο για τη δραστικότητα ξεχωριστά.

27.10.2018