Βότανα για αύξηση της δραστικότητας

Βότανα για αύξηση της ισχύος στους άνδρες

Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή όλων. Και για να είστε επιτυχημένοι σε προσωπικό επίπεδο, χρειάζεστε ισχυρή ανδρική υγεία. Ωστόσο, λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής, η ανδρική δύναμη συχνά αποτυγχάνει. Για να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις, πρέπει να γνωρίζετε μερικά μυστικά: ποια βότανα για την αύξηση της δραστικότητας και πώς να τα χρησιμοποιήσετε.

Παραδοσιακή ιατρική

Η θεραπεία με βότανα είναι η κύρια πτυχή της παραδοσιακής ιατρικής που χρησιμοποιείται για σχεδόν κάθε ασθένεια, συμπεριλαμβανομένης της βελτίωσης της σεξουαλικής λειτουργίας και της αποκατάστασης της ανδρικής δύναμης. Αλλά μερικοί άνδρες μπερδεύονται - είναι η βοτανολογία τόσο αποτελεσματική όσο ισχυρίζεται; Εάν συγκρίνουμε χάπια και βότανα, διακρίνονται τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Ασφάλεια.Αυτό είναι το πιο σημαντικό σημείο. Τα φαρμακευτικά βότανα, όταν χρησιμοποιούνται σωστά, συνήθως δεν προκαλούν βλάβη και δεν έχουν παρενέργειες, γεγονός που οδηγεί σε αύξηση της αποτελεσματικότητας. Αλλά τα αρσενικά χάπια, τα τζελ και οι αλοιφές μπορούν να προκαλέσουν επιπλοκές που σχετίζονται με εσωτερικά όργανα ή να «δώσουν» εξάνθημα σε έναν άνδρα μετά από τοπική εφαρμογή. Εάν ήταν εντελώς φυτικά, δεν θα υπήρχαν παρενέργειες.
 • διαθεσιμότητα.Στα φαρμακεία, μπορείτε να αγοράσετε μια ποικιλία φυτικών παρασκευασμάτων από βότανα που βελτιώνουν την ανδρική αντοχή, σε χαμηλή τιμή σε σύγκριση με την παραδοσιακή ιατρική. Επιπλέον, μπορείτε να συλλέξετε τα φυτά μόνοι σας, αλλά πρέπει να μάθετε εκ των προτέρων πού θα αναπτυχθούν και πότε μπορούν να συλλεχθούν.
 • Μεγαλύτερο εφέ.Τα φυτά είναι ένα φυσικό προϊόν που δεν περιέχει χημικές ακαθαρσίες. Η συλλογή των βοτάνων έχει επίσης πολύπλοκη επίδραση στο σώμα: τα βότανα σταθεροποιούν τη λειτουργία όλων των εσωτερικών οργάνων και αυξάνουν την ανοσία, γεγονός που σας επιτρέπει να αυξήσετε την όρεξη. Όπως γνωρίζετε, η εξασθενημένη κατάσταση της υγείας είναι ένας από τους λόγους για τη μείωση της αποτελεσματικότητάς της.
 • Εύκολο στη χρήση.Τα μαγειρικά φυτά και τα βάμματα συνήθως πίνουν 2-3 φορές την ημέρα, οπότε δεν χρειάζεται να απομνημονεύσετε πολύπλοκες δοσολογίες, όπως συμβαίνει συχνά όταν χρησιμοποιείτε δισκία.

Παρά τα παραπάνω οφέλη των φυτικών παρασκευασμάτων στην παραδοσιακή ιατρική, εάν έχετε προβλήματα με τη σεξουαλική σας ζωή, θα πρέπει να επισκεφτείτε το γιατρό σας. Μόνο ένας ειδικός μπορεί να δείξει ποια βότανα είναι πιο αποτελεσματικά για την υγεία των ανδρών και έχουν θετική επίδραση στην υγεία. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε την ατομική δυσανεξία των συστατικών του ανδρικού σώματος.

Καταναλώστε βότανα

Ποια βότανα αυξάνουν την ανδρική ισχύ

Οι ειδικοί διαβεβαιώνουν ότι η παραδοσιακή ιατρική είναι η πιο αποτελεσματική στη θεραπεία των αρχικών σταδίων των ασθενειών και μπορεί να βελτιώσει ποιοτικά την κατάσταση με μικρά προβλήματα. Τα βότανα οδηγούν σε αύξηση της ελαφρώς εξασθενημένης αποτελεσματικότητας, αλλά ο γιατρός μπορεί να συνταγογραφήσει τέτοια θεραπεία για προχωρημένες περιπτώσεις στυτικής δυσλειτουργίας. Παρόλα αυτά, δεν αξίζει να ξεκινήσετε την ασθένεια, καθώς η έγκαιρη έναρξη της θεραπείας θα χαλάσει την πιο αποτελεσματική επίδραση των βελτιωτικών ιδιοτήτων.

Τα ακόλουθα συμπτώματα μπορεί να αποτελούν ένδειξη εξασθένησης της ισχύος:

 • Αδύναμη στύση που εμποδίζει την ολοκλήρωση της σεξουαλικής επαφής.
 • Πρόωρη εκσπερμάτωση, η οποία μειώνει αισθητά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.
 • Ξαφνική απώλεια στύσης κατά τη σεξουαλική επαφή
 • διέγερση του πέους χωρίς επιθυμία και αντίστροφα - η αδυναμία επίτευξης στύσης με έντονη ψυχολογική επιθυμία.
 • Έλλειψη εκσπερμάτωσης.

Επιπλέον, σημάδια στυτικής δυσλειτουργίας μπορεί να περιλαμβάνουν κόπωση, λήθαργο και κατάθλιψη. Ο άντρας δεν μπορεί να συγκεντρωθεί. Τα προβλήματα ικανότητας μπορούν επίσης να εκδηλωθούν στο πλαίσιο του κρυολογήματος, των φιλονικιών, του φόρτου εργασίας και των αγχωτικών καταστάσεων.

Μετρημένες τιμές

Τα βότανα που αυξάνουν την ανδρική ισχύ δεν είναι τόσο αβλαβή όσο φαίνονται. Μπορεί να μην γίνετε βοήθεια, αλλά εχθρός. Εξαιτίας αυτού, ένας άντρας πρέπει να γνωρίζει ορισμένους κανόνες για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα από τα φαρμακευτικά βότανα και τις αμοιβές και όχι για να μειώσει τη δική του ασυλία.

Πάρτε δίαιτα κατά την εναλλακτική ιατρική σας θεραπεία. Η αποφυγή αλκοόλ και πρόχειρου φαγητού βελτιώνει τις επιπτώσεις των φαρμακευτικών βοτάνων.

Η θεραπεία με βότανα δεν συνταγογραφείται παρά μόνο μετά την εξέταση, καθώς υπάρχουν πολλοί λόγοι για μείωση της αποτελεσματικότητας. Είναι απαραίτητο να παραλάβετε φυτικά παρασκευάσματα που να αντιμετωπίζουν ακριβώς την αιτία της νόσου. Πρέπει επίσης να θυμάστε για μια πιθανή αλλεργική αντίδραση που μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα της θεραπείας.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι μετά από πολύ καιρό τα βότανα αρχίζουν να βελτιώνουν τη σεξουαλική ζωή. Πρέπει να είστε υπομονετικοί και, σύμφωνα με τη συνταγή, να λαμβάνετε αφέψημα και βάμματα σε βότανα και ρίζες.

Βότανα

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλά βότανα και ρίζες που αυξάνουν την ισχύ τους είναι υποαλλεργικά, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους ηλικιωμένους άντρες. Στην πραγματικότητα, ο κατάλογος πιθανών θεραπειών για αυτούς είναι περιορισμένος λόγω του κινδύνου χρόνιων παθήσεων. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποια βότανα να πίνετε.

μαϊντανός

Μαϊντανός για αύξηση της δραστικότητας στους άνδρες

Αυτό το βότανο θεωρείται σωστά ένα από τα καλύτερα παραδοσιακά φάρμακα για την αύξηση της δραστικότητάς του. Ενισχύεται με ψευδάργυρο, χρώμιο, σελήνιο και πολλές βιταμίνες για να ενισχύσει και να διατηρήσει την ανδρική αντοχή και ευεργετικά στοιχεία όπως η απιγενίνη - μια ουσία που μειώνει την ποσότητα οιστρογόνου στο αίμα και αυξάνει τη ροή του αίματος στην πυελική περιοχή και βελτιώνει την διέγερση του πέους.

Ο μαϊντανός είναι καλός επειδή μπορεί να καταναλωθεί φρέσκος για θεραπευτικό αποτέλεσμα - ευθεία σε δέσμη ή θρυμματισμένος σε σαλάτα.

Μια συνταγή με βάση το μαϊντανό και το μέλι είναι ιδιαίτερα χρήσιμη. Για αυτούς πρέπει να προετοιμάσετε τα ακόλουθα συστατικά:

 • Ψιλοκομμένος μαϊντανός (ή οι σπόροι του) 100 g;
 • Οποιοσδήποτε τύπος μελιού 200 g;
 • Αποξηραμένα ροδαλά ισχία 100 g;
 • Ξηρό κόκκινο κρασί 200 ml.

Πρώτα, τα ροδαλά ισχία πρέπει να αλεσθούν καλά σε μύλο καφέ. Στη συνέχεια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακατέψετε όλα τα συστατικά και να τα βάλετε στο ψυγείο για μια εβδομάδα. Πάρτε 1, 5 κουταλάκια του γλυκού τρεις φορές την ημέρα με άδειο στομάχι. Η θεραπευτική πορεία διαρκεί 3 εβδομάδες.

Αλόη

Αυτό το πολυετές φαρμακευτικό βότανο χρησιμοποιείται ευρέως για διάφορες ασθένειες και για καλλυντικούς σκοπούς. Για ανδρική ισχύ, υπάρχει ένα μείγμα αλόης και μελιού. Απαιτείται:

 • Αλόη (ο χυμός της) 180 ml;
 • κόκκινο κρασί 400 ml;
 • Ροδαλό ισχίο θρυμματισμένο σε σκόνη 120 g;
 • μαϊντανός 50 g;
 • Μέλι 250 g

Όλα τα συστατικά πρέπει να αναμιγνύονται σε ένα ποτήρι και να διατηρούνται σε σκοτεινό και δροσερό μέρος για 10 ημέρες. Ανακινήστε το βάζο βάμματος κάθε τρεις ημέρες. Στραγγίξτε το μείγμα μετά την έγχυση και αραιώστε σε 200 ml γάλα πριν το χρησιμοποιήσετε απευθείας. Πίνετε μια κουταλιά της σούπας τρεις φορές την ημέρα.

Κινεζική λεμονόχορτο

Κινεζική λεμονόχορτο για αύξηση της ισχύος

Τα μούρα αυτού του φυτού βρίσκονται σωστά στη λίστα των τροφίμων που είναι καλά για τους άνδρες. Θεωρούνται ισχυρά αφροδισιακά καθώς επηρεάζουν και αυξάνουν τη σεξουαλική επιθυμία. Περιέχει ουσίες που βελτιώνουν την ποιότητα του σπέρματος.

Υγιείς κινεζικές συνταγές Schisandra:

 • Ρίξτε 10 g σπόρων φυτού με 50 ml βότκας. Επιμείνετε και πίνετε 30 σταγόνες τρεις φορές την ημέρα.
 • Μπορείτε να αλέσετε τους σπόρους και να πάρετε τη σκόνη με φαγητό δύο φορές την ημέρα.
 • Τα μούρα Schizandra (3-5 τεμ. ) μπορούν να καταναλωθούν πριν από τη σεξουαλική επαφή, ενώ τα μούρα διαρκούν για 5 ώρες.

Η λεμονόχορτο χρησιμοποιείται ευρέως ως συστατικό σε ανδρικά συμπληρώματα διατροφής, το οποίο επιβεβαιώνει μόνο την αποτελεσματικότητά του και τις ιδιότητες ενίσχυσης της δραστικότητάς του.

φασκόμηλο

Για τη βελτίωση της υγείας των ανδρών, χρησιμοποιούνται βλαστοί, φύλλα και ταξιανθίες του φυτού. Σοφές συνταγές:

 • 1 κουταλιά της σούπας. μεγάλο. Γεμίστε με ψιλοκομμένο γρασίδι και ρίξτε 200 ml βραστό νερό σε ένα θερμό. Αφήστε το να βυθιστεί για μισή ώρα. Πίνετε 1/3 θερμός τρεις φορές την ημέρα.
 • φύλλα φασκόμηλου (2 κουταλιές της σούπας) ρίξτε 250 ml βραστό νερό και βράστε σε υδατόλουτρο για 15 λεπτά. Αποθηκεύστε και πίνετε στο ψυγείο όλη την ημέρα.

Το Sage βοηθά να απαλλαγείτε από πολλές άλλες ασθένειες. Τα φύλλα του φυτού μειώνουν τη δραστηριότητα επιβλαβών βακτηρίων και ιών στα κρυολογήματα. Έχει αποδειχθεί επίσης ότι μειώνει το άγχος.

Θυμάρι

Το θυμάρι φυτό έχει αντισηπτική, αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση. Αποτελεσματική σε προβλήματα με το ουροποιητικό σύστημα, επηρεάζει την ποιότητα του σπέρματος. Το θυμάρι είναι γνωστό σε πολλούς ως φάρμακο ενίσχυσης της τεστοστερόνης. Η θεραπεία με φαρμακευτικές αλοιφές είναι αποτελεσματική, για αυτό χρειάζεστε:

 • Ψιλοκομμένο θυμάρι 150 g;
 • Έλαιο σπόρου κολοκύθας (σταφύλια, σπόροι λιναριού κ. λπ. ) 300 ml.

Λάδι το θυμάρι. Βράζουμε σε υδατόλουτρο και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά. Αφαιρέστε τα υπολείμματα γρασιδιού από το τελικό μείγμα. Απλώστε στο πέος κάθε δεύτερη μέρα για ένα μήνα.

Hawthorn

Το φυτό βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος ενισχύοντας τα αιμοφόρα αγγεία και εξαλείφοντας την περίσσεια χοληστερόλης. Ένα αλκοολικό βάμμα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό. Θα απαιτήσει:

 • Φρούτα Hawthorn 2 κουταλιές της σούπας. μεγάλο. ;
 • Βότκα χωρίς πρόσθετα 400 ml.

Αφού αναμίξετε τα συστατικά, αφήστε το να βυθιστεί για μια εβδομάδα. Μετά από αυτό, πίνετε 30 σταγόνες τρεις φορές την ημέρα με άδειο στομάχι. Η διάρκεια του μαθήματος είναι 1 μήνας.

τζίντζερ

Τζίντζερ για αύξηση της ισχύος στους άνδρες

Το βάμμα με ρίζα τζίντζερ και μέλι σε αναλογία 20 g ανά 100 g μελιού βελτιώνει την ποιότητα ζωής, κορεσμό του σώματος με χρήσιμες ουσίες και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Η αποξηραμένη ρίζα τζίντζερ και το τσάι με τζίντζερ και λεμόνι δεν είναι μόνο χρήσιμα για την ανδρική αντοχή, αλλά και για τη μείωση του πυρετού κατά τη διάρκεια του κρυολογήματος.

Η παραδοσιακή ιατρική περιέχει πολλά μυστικά για τη θεραπεία διαφόρων ασθενειών. Έχει ετοιμάσει βότανα και διάφορες συνταγές βασισμένες σε αυτά για τη θεραπεία της ανδρικής ισχύοςΕάν το στάδιο της σεξουαλικής δυσλειτουργίας δεν έχει προχωρήσει και αν ληφθεί σωστά, τα φαρμακευτικά βότανα βελτιώνουν την ανδρική ισχύ και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Για να μην γίνει επιβλαβής αυτή η μέθοδος θεραπείας, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε γιατρό.

28.12.2020