Ασκήσεις για την αποκατάσταση της ισχύος

Η σεξουαλική δραστηριότητα κατέχει σημαντική θέση στη ζωή κάθε σύγχρονου άνδρα. Το σεξ βοηθά πολλούς άντρες να ισχυριστούν. Η επιτυχία σε αυτόν τον τομέα συμβάλλει στην αύξηση της αυτοεκτίμησης. Ταυτόχρονα, η διάθεση βελτιώνεται και τα προβλήματα μειώνονται. Για να απολαύσετε το σεξ για χρόνια, πρέπει να αρχίσετε να παρακολουθείτε την κατάσταση του αναπαραγωγικού συστήματος στη νεολαία σας, να αντιμετωπίζετε έγκαιρα τις διαταραχές και τις παθολογίες. Οι ασκήσεις ικανότητας θα βοηθήσουν εδώ. Δεν είναι δύσκολο να εκτελεστούν, αλλά είναι πολύ αποτελεσματικά.

Τα οφέλη της προπόνησης και της άσκησης για δραστικότητα

Άσκηση για βελτίωση της δραστικότητας

Η δραστικότητα σχετίζεται στενά με τον αθλητισμό, καθώς η σωματική δραστηριότητα προστατεύει το ανδρικό σώμα από αλλαγές που είναι επιβλαβείς για την υγεία.

Για παράδειγμα, λόγω παρατεταμένης συνεδρίασης, υπάρχει παραβίαση της ροής του αίματος στα πυελικά όργανα, στασιμότητα του αίματος, διάφορες παθολογίες και η εκδήλωση της ανδρικής σεξουαλικής δυσλειτουργίας.

Η άσκηση βοηθά τους άνδρες να εκπαιδεύσουν τους μυς του καρδιαγγειακού συστήματος, να αυξήσουν το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα, να αυξήσουν τη λειτουργικότητα των βρόγχων και των πνευμόνων και να βελτιώσουν την κυκλοφορία του αίματος. Επιπλέον, οι ασκήσεις για την αύξηση της δραστικότητας συμβάλλουν στην ανάπτυξη μυών στην πυελική περιοχή, γεγονός που οδηγεί σε αυξημένη ροή αίματος και βοηθά στην καταπολέμηση της συμφόρησης και της φλεγμονής.

Τύποι άσκησης

Ασκήσεις το πρωί

Το αρσενικό σεξουαλικό όργανο το πρωί μετά το ξύπνημα βρίσκεται σε αυξημένη κατάσταση. Πρέπει να τονώσετε τους μύες της βουβωνικής χώρας για να τρυπήσει. Αυτή η άσκηση ενεργοποιεί τη ροή του αίματος στη λεκάνη. Ο αριθμός των "άλματα" πρέπει να αυξάνεται κατά 1 κάθε μέρα. Εάν αισθάνεστε άβολα κατά τη διάρκεια της άσκησης, πρέπει να μειώσετε τον αριθμό των κινήσεων σε μια άνετη κατάσταση. Να θυμάστε ότι οι ασκήσεις στοχεύουν στην αποκατάσταση της ροής του αίματος στη μικρή λεκάνη, αντί να το κάνουν βίαια - μπορεί να βλάψει. Συνιστάται να κάνετε την άσκηση καθημερινά. Μπορείτε να αξιολογήσετε την αποτελεσματικότητα μέσα σε ένα μήνα.

Μετά από ένα μήνα κατά τον οποίο καταφέρατε να επιτύχετε την απόδοση 30 συσπάσεων - "άλματα" - το πέος πρέπει να κρατηθεί σε συμπίεση για λίγα δευτερόλεπτα και μόνο στη συνέχεια να χαμηλώσει. Όσοι δεν μπορούν ακόμη να κάνουν 30 "άλματα" δεν το κάνουν ακόμα, αλλά απλά "πηδούν" χωρίς υπερβολικό φανατισμό.

Μετά την ολοκλήρωση αυτής της φάσης προπόνησης, όσοι εκτελούν εύκολα 40-50 συσπάσεις μπορούν να κάνουν τη διαδικασία πιο δύσκολη τοποθετώντας μια μικρή πετσέτα στο πέος κατά τη διάρκεια των ασκήσεων.

Πελοτική περιστροφή

Τύποι ασκήσεων για την αποκατάσταση της ισχύος

Αυτή η άσκηση είναι πολύ αποτελεσματική. Πρέπει να μετακινήσετε τη λεκάνη σας σε κύκλο. Στο Jedi Yoga ονομάζεται "νίκης χορού". Είναι απαραίτητο να γυρίσετε διαφορετικές πλευρές με τη λεκάνη. Ως αποτέλεσμα, η περιοχή της βουβωνικής χώρας τροφοδοτείται καλύτερα με αίμα.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, οι κινήσεις πρέπει να ποικίλουν κατά τη διάρκεια της οικειότητας. Για να επιτύχετε την τελειότητα, πρέπει να μάθετε πώς να περιστρέφετε τη λεκάνη.

Περπατήστε στους γλουτούς σας

Αυτή η άσκηση προέρχεται επίσης από το Jedi Yoga. Συνιστάται συχνά από ουρολόγους. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να καθίσετε στο πάτωμα με τα πόδια σας τεντωμένα. Για να διευκολύνετε τα πράγματα, ισιώστε τα χέρια σας μπροστά σας ή λυγίστε στους αγκώνες σας. Επομένως, πρέπει να προχωρήσετε μπροστά σε απόσταση 2 μέτρων. Στη συνέχεια επιστρέψτε στο σημείο εκκίνησης. Μετακινήστε τους γλουτούς σας, μετακινηθείτε εμπρός και πίσω. Προσπαθήστε να κάνετε κάθε βήμα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο. Στην αρχή αυτό φαίνεται εντελώς αδύνατο, αλλά βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου. Αυτή η άσκηση είναι αποτελεσματική στη βελτίωση της ανδρικής ισχύος. Αυτή είναι μια βέλτιστη πρακτική.

Σηκώστε τα πόδια σας ενώ ξαπλώνετε στην πλάτη σας

Αυτή η άσκηση πρέπει να εκτελείται ξαπλωμένη στην πλάτη σας. Το κεφάλι πρέπει να βρίσκεται σε απόσταση από τον τοίχο. Τα πόδια πρέπει να σηκώνονται αργά και στη συνέχεια να κατεβαίνουν στο κεφάλι χωρίς ξαφνικές κινήσεις. Αυτό πρέπει να γίνει σαν να προσπαθούσατε να χτυπήσετε τον τοίχο με τις κάλτσες σας. Αυτή η άσκηση μοιάζει με "σημύδα", αλλά διαφέρει στην κλίση των ποδιών προς το κεφάλι. Η κεκλιμένη θέση πρέπει να κρατηθεί για τουλάχιστον 13 δευτερόλεπτα. Εάν υπάρχει πόνος, πρέπει να επιστρέψετε προσεκτικά στην αρχική θέση, να χαλαρώσετε, να κρατήσετε την αναπνοή σας και να επαναλάβετε ξανά. Πρέπει να κάνετε 6 επαναλήψεις. Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε πολλές φορές, μην αναγκάζεστε. Με τον καιρό όλα θα λειτουργήσουν.

Εκκίνηση

Αφετηρία αυτής της άσκησης: ξαπλώστε στο στομάχι σας. Αφού το αποδεχτείτε, πρέπει να σηκώσετε τα πόδια και τα χέρια σας ταυτόχρονα. Τεντώστε τα άκρα σε αντίθετες κατευθύνσεις. Οι γλουτοί κατά τη διάρκεια της άσκησης πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο σφιχτοί. Μετά από 4-5 δευτερόλεπτα, πρέπει να επιστρέψετε στην αρχική θέση. Από έξω, αυτή η στάση μοιάζει με βάρκα που ταλαντεύεται πάνω στα κύματα. Δεν χρειάζεται να κλείσετε τα χέρια σας, το κύριο πράγμα είναι να τα τραβήξετε προς τα πάνω και προς τα εμπρός. Αυτή η άσκηση θα βοηθήσει στην παράταση του χρόνου σεξουαλικής επαφής.

Ανεβάζοντας και χαμηλώνοντας τη λεκάνη ενώ ξαπλώνετε

Πρέπει να ξαπλώσετε ανάσκελα. Βάλτε τα χέρια σας πάνω από το σώμα σας και τοποθετήστε τα στο πάτωμα. Λυγίστε τα γόνατά σας και ξεκουραστείτε επίσης στο πάτωμα. Από αυτή τη θέση, πρέπει να σηκώσετε τη λεκάνη όσο το δυνατόν ψηλότερα. Κρατήστε αυτήν τη θέση για λίγα δευτερόλεπτα και επιστρέψτε στην αρχική θέση. Πρέπει να κάνετε 6-7 επαναλήψεις.

Τεχνική συγκέντρωσης

Για αυτήν την άσκηση πρέπει να γδυθείτε εντελώς. Στόχος είναι να αναπτύξει την εστίαση και την ικανότητα να κατευθύνει σωστά την ενέργειά σας. Έχει 5 επίπεδα. Όλα έχουν μόνο ένα κριτήριο - να προκαλέσουν στύση. Στο πρώτο επίπεδο, πρέπει να φανταστείτε τις οικείες εικόνες και να χαϊδεύσετε τη βουβωνική χώρα σας για να πάρετε στύση. Στο δεύτερο επίπεδο, το ίδιο συμβαίνει ακριβώς χωρίς οικείες φαντασιώσεις. Στο τρίτο στάδιο, μπορείτε να χτυπήσετε μόνοι σας με το πίσω μέρος του χεριού σας. Στο τέταρτο επίπεδο, η μπάρα δεν μπορεί να αγγιχτεί. Μπορείτε να χτυπήσετε τους γοφούς και τον κορμό σας. Επικεντρωθείτε στα γεννητικά όργανα και προσπαθήστε να κατευθύνετε τη ροή του αίματος σε αυτά και να επιτύχετε στύση. Στο πέμπτο επίπεδο, μια στύση επιτυγχάνεται χωρίς επιπλέον κινήσεις και φαντασιώσεις - μέσω της άσκησης της δικής του θέλησης. Μπορείτε να ξεκινήσετε στο επίπεδο 3-4 αμέσως και αργά αλλά σίγουρα φτάνετε στο 5. Πρέπει να θυμόμαστε ότι η μετάβαση από 4 σε 5 μπορεί να διαρκέσει πολύ. Από μισό χρόνο και περισσότερο.

Ενώ στέκεστε, σηκώστε τα γόνατά σας στο ύψος των ώμων

Άσκηση για βελτίωση της δραστικότητας

Η ουσία της άσκησης είναι να σηκώσετε εναλλάξ τα γόνατα στο ύψος των ώμων ενώ στέκεστε. Το δεξί γόνατο πρέπει να ανυψωθεί στον δεξιό ώμο και το αριστερό γόνατο στον αριστερό ώμο.

Μερικοί άνθρωποι πηδούν λίγο, άλλοι αισθάνονται πιο άνετα να στέκονται ακίνητοι. Κρατήστε την πλάτη σας ευθεία. Το γόνατο πρέπει να ανυψώνεται στο μέγιστο ύψος του. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορείτε να κάνετε 3-4 σετ των 10 επαναλήψεων για κάθε πόδι.

Το ποδήλατο βρίσκεται στην πλάτη του

Αρχική θέση: ξαπλώστε ανάσκελα. Λυγίστε τα πόδια σας στα γόνατα και τους γοφούς και εκτελέστε κινήσεις που μιμούνται την περιστροφή των πεντάλ σε ένα ποδήλατο. Τα χέρια μπορούν να τοποθετηθούν κατά μήκος του σώματος ή της μέσης. Ο ρυθμός της άσκησης πρέπει να είναι άνετος. Πρέπει να γίνει για 5-10 λεπτά.

Αναπήδηση Cross Fit

Σταθείτε με τα πόδια σας να απέχουν μεταξύ τους. Σε αυτή τη θέση, καθίστε με τα γόνατά σας να αγγίζουν το στήθος σας και τοποθετήστε τις παλάμες σας στο πάτωμα. Τώρα όταν πηδάτε, θα χρειαστεί να τραβήξετε τα πόδια σας πίσω, ώστε να μπορείτε να πάρετε μια θέση, όπως να κάνετε pushups. Με τη βοήθεια ενός άλματος, επιστρέψτε στη θέση όπου τα γόνατά σας φτάνουν στο στήθος σας και πηδήξτε από το στήθος σας όσο πιο ψηλά μπορείτε. Πρέπει να κάνετε 10 άλματα και 3 σετ την ημέρα.

σημύδα

Όλοι γνωρίζουν αυτήν την άσκηση από την παιδική τους ηλικία. Πρέπει να ξαπλώσετε στην πλάτη σας και να σηκώσετε τα πόδια σας κάθετα στο πάτωμα έτσι ώστε το κεφάλι και οι ωμοπλάτες σας να χρησιμεύουν ως στήριγμα. Κρατήστε αυτήν τη θέση για 15-20 δευτερόλεπτα και επιστρέψτε προσεκτικά στην αρχική θέση. Οι προχωρημένοι άνθρωποι μπορούν να κάνουν το έργο πιο δύσκολο απλώνοντας τα πόδια τους στο πλάι ή χρησιμοποιώντας τα για περιστροφή.

Τρέξιμο ή περπάτημα στη θέση του

Μια εξαιρετική άσκηση για την αποκατάσταση της στυτικής λειτουργίας. Είναι ιδανικό για ζέσταμα των μυών. Γίνεται ενώ στέκεται. Τα χέρια μπορούν να στηρίζονται στον τοίχο. Χαλαρώστε τους γλουτούς. Μην σκίζετε τις κάλτσες από την επιφάνεια του δαπέδου. Στρίβετε διαδοχικά σκισίνοντας τα τακούνια σας, μιμούμενοι το περπάτημα ή το τρέξιμο. Οι γλουτοί και οι γοφοί πρέπει να είναι χαλαροί και αργοί. Σταδιακά είναι απαραίτητο να αυξηθεί η ταχύτητα κίνησης. Πρέπει να κάνετε δύο σετ του ενός λεπτού το καθένα.

Κλειστό δακτύλιο

Θέλετε να ξαπλώσετε στο στομάχι σας. Λυγίστε τα πόδια σας στα γόνατα και φτάστε στους αστραγάλους σας με τα χέρια σας. Πάρτε το και λυγίστε το σώμα σας και παραμείνετε σε αυτήν την κατάσταση για 30 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια επιστρέψτε προσεκτικά στην αρχική θέση, χαλαρώστε και επαναλάβετε τη διαδικασία 4-5 φορές.

βάτραχος

Αρχική θέση: ξαπλώστε στα χέρια σας. Πρέπει να ισιώσουν ή να λυγίσουν ελαφρώς. Βάλτε τις παλάμες σας στο πάτωμα. Επεκτείνετε τα πόδια σας προς τα πίσω. Στη συνέχεια, τραβήξτε το γόνατο ενός από τα πόδια προς το στήθος σας και επαναφέρετέ το. Κάντε το ίδιο με το άλλο πόδι. Πρέπει να κάνετε τρία σετ των 10 ασκήσεων για κάθε πόδι. Αυτή η προπόνηση βελτιώνει τη ροή του αίματος στους μυς της λεκάνης και της βουβωνικής χώρας.

ψαλίδι

Ξαπλώστε ανάσκελα. Βάλτε τα χέρια σας κατά μήκος του σώματός σας ή κλείστε την κλειδαριά πίσω από το κεφάλι σας. Σηκώστε τα πόδια σας από το πάτωμα και ισιώστε τα προς τα εμπρός. Σταυρώστε τα γόνατά σας με μέγιστο πλάτος χωρίς να λυγίσετε τα γόνατά σας. Η κίνηση είναι παρόμοια με το ψαλίδι. Επομένως το όνομα. 3-4 σετ των 20 επαναλήψεων.

καταλήψεις

Καταλήψεις για βελτίωση της ισχύος

Οι καταλήψεις πρέπει να γίνονται το πρωί αμέσως μετά το ξύπνημα. Η πλάτη πρέπει να είναι τελείως επίπεδη. Τα πόδια είναι ελαφρώς φαρδύτερα από τους ώμους και τα δάκτυλα απλώνονται. Συνιστάται να μην βγάζετε τα πόδια σας από το πάτωμα. Πρέπει να καταλήξετε όσο το δυνατόν χαμηλότερα. Πρέπει να κάνετε δεκαπέντε έως είκοσι καταλήψεις.

πεταλούδα

Πάρτε καθιστή θέση. Λυγίστε τα γόνατά σας, απλώστε τα στο πλάι και στρέψτε τα πόδια σας το ένα προς το άλλο. Κρατήστε την πλάτη σας ευθεία. Μετακινήστε τα πόδια σας στη βουβωνική χώρα και κρατήστε τα με τα χέρια σας. Κοιτάξτε ευθεία μπροστά. Οι γιόγκι μπορούν εύκολα να πάρουν αυτή τη θέση. Τώρα πιέστε τα γόνατά σας με τους αγκώνες σας έτσι ώστε να φτάσουν στο πάτωμα. Κρατήστε αυτήν τη θέση για λίγα δευτερόλεπτα και μετά χαλαρώστε.

Περιστροφή των ποδιών που βρίσκονται στην πλάτη

Ξαπλώστε στο στομάχι σας και μετακινήστε κάθε πόδι σε κυκλικές κινήσεις προς τα μέσα και προς τα έξω. Οι περιστροφές των ποδιών πρέπει να έχουν μέγιστο πλάτος. Αφιερώστε χρόνο για να κάνετε τρία σύνολα είκοσι επαναλήψεων.

Σημαντικό!Προσπαθήστε να πίνετε όσο το δυνατόν περισσότερο καθαρό νερό τις ημέρες που κάνετε ασκήσεις για να αυξήσετε την ισχύ. Δεν χρειάζεται να πίνετε νερό κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Επίσης, μην πίνετε αμέσως μετά την άσκηση. Η δίψα μπορεί να σβήσει μετά από μισή ώρα. Αυτό θα βοηθήσει στην αποφυγή περιττού άγχους στην καρδιά.

Καρδιο

Αυτές οι ασκήσεις βοηθούν στη βελτίωση της καρδιακής λειτουργίας, η οποία οδηγεί στην ομαλοποίηση της ροής του αίματος στα γεννητικά όργανα.

Είναι πολύ χρήσιμο να εκτελείτε μικρές και μεγάλες αποστάσεις. Πρέπει να τρέχετε για τριάντα έως σαράντα λεπτά κάθε δύο ή τρεις ημέρες.

Η κολύμβηση βοηθάει πολύ στην ανάπτυξη του καρδιαγγειακού συστήματος.

Κάντε ασκήσεις ab. Η φιλονικία και η πάλη είναι καλή για το ανδρικό σώμα.

Κινεζική σωματική άσκηση

Το Qigong είναι μια γενική γυμναστική που βοηθά στην εξουδετέρωση της νόσου ανεξάρτητα από την αιτία της εμφάνισής της.

κινεζικές ασκήσεις για τη βελτίωση της δραστικότητας

Ένα παρόμοιο αποτέλεσμα οφείλεται στο γεγονός ότι στην κινεζική γυμναστική, η στάσιμη διαδικασία στη μικρή λεκάνη εξαλείφεται πλήρως. Το αίμα τροφοδοτείται με οξυγόνο μετά την πρώτη άσκηση. Αρχίζει να γεμίζει ενεργά τα όργανα του αναπαραγωγικού συστήματος.

Η παλιά μέθοδος θεραπείας ξεπερνά ακόμη και τα πιο ακριβά φάρμακα από την άποψη της αποτελεσματικότητας. Αυτό συμβαίνει επειδή τα χάπια αυξάνουν την αρτηριακή πίεση αναγκάζοντας το αίμα να γεμίσει το αναπαραγωγικό σύστημα και η άσκηση αποκαθιστά τη φυσική ροή του αίματος.

Πρώτη άσκηση Qigong

Σημαντικό!Οι ασκήσεις πρέπει να γίνονται στο πάτωμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα χαλί γιόγκα.

 1. Ξαπλώστε ανάσκελα, χαμηλώστε τα χέρια σας κατά μήκος του σώματος και διασχίστε τα πόδια σαςΤο δεξί πόδι πρέπει να είναι αριστερά.
 2. Πάρτε μια βαθιά ανάσα.
 3. Είναι απαραίτητο να σηκώσετε την πλάτη και τη λεκάνη έτσι ώστε το βάρος του σώματος να κατανέμεται μεταξύ της πλάτης του κεφαλιού και της φτέρνας του αριστερού ποδιού.
 4. Κρατήστε αυτήν τη θέση για λίγα δευτερόλεπτα.
 5. Χαμηλώστε τον εαυτό σας αργά καθώς εκπνέετε.
 6. Αλλάξτε τη θέση των ποδιών σας. Το αριστερό σας πόδι πρέπει τώρα να είναι στα δεξιά σας.
 7. Κάντε την άσκηση με το δεξί τακούνι σας.
 8. Αυτό πρέπει να γίνει 10 φορές.

Δεύτερη άσκηση τσιγκόνγκ

 1. Θέση εκκίνησης όπως στην πρώτη άσκηση.
 2. Το αριστερό πόδι πρέπει να λυγίσει στο γόνατο, το πόδι να είναι στο πάτωμα.
 3. Αναπνεύστε απαλά και στηρίξτε τον εαυτό σας στη ζώνη ώμου, στα χέρια και στο αριστερό πόδι. Σηκώστε το ίσιο δεξί πόδι σας.
 4. Όταν τα ισχία και των δύο ποδιών είναι παράλληλα, κρατήστε αυτήν τη θέση για λίγα δευτερόλεπτα.
 5. Εκπνεύστε απαλά και χαμηλώστε το δεξί σας πόδι.
 6. Τότε πρέπει να ισιώσετε το αριστερό σας πόδι και να λυγίσετε το δεξί σας.
 7. Επαναλάβετε την άσκηση στο δεξί πόδι και σηκώστε το ίσιο αριστερό πόδι.
 8. Επαναλάβετε την άσκηση 10 φορές.

Άσκηση τρίτου τσιγκόνγκ

 1. Περάστε το στομάχι σας. Βάλτε τα χέρια σας κατά μήκος του σώματός σας. Τα πόδια είναι ίσια.
 2. Βάλτε τις παλάμες σας στο πάτωμα. Πρέπει να βρίσκονται σε μια γραμμή κάτω από τη ζώνη του ώμου σας.
 3. Όταν αναπνέετε απαλά, σηκώστε το πάνω μέρος του σώματός σας και σπρώξτε το από το πάτωμα με τα χέρια σας. Η πλάτη πρέπει να λυγίζει όσο το δυνατόν περισσότερο και η λεκάνη πρέπει να παραμένει στο πάτωμα.
 4. Όταν φτάσετε στη μέγιστη απόκλιση, γείρετε το κεφάλι σας προς τα πίσω και κρατήστε το για λίγα δευτερόλεπτα.
 5. Αναπνεύστε αργά και χαμηλώστε απαλά το σώμα σας.
 6. Η άσκηση πρέπει να επαναλαμβάνεται 10 φορές.

Αντενδείξεις

πώς να αποκαταστήσετε τη δύναμη μέσω της κίνησης

Εάν ένας άντρας έχει υποφέρει από σοβαρές καρδιαγγειακές παθήσεις στο παρελθόν, θα πρέπει να προσέχει πολύ.

Απαγορεύεται αυστηρά η εκτέλεση ασκήσεων με:

 • Ουρογεννητικές λοιμώξεις κατά την έξαρση.
 • ARI και ARVI, συνοδευόμενα από πυρετό ή πυρετό.
 • ογκολογικές ασθένειες. Η άσκηση επιτρέπεται, αλλά με μεγάλη προσοχή σε άνδρες με ιστορικό σοβαρών καρδιαγγειακών παθήσεων. Σε αυτήν την περίπτωση, το φορτίο πρέπει να αυξάνεται σταδιακά.
06.12.2020