8 τρόποι να ξυπνήσετε για τους άνδρες

Τρόποι διέγερσης για άντρες

Υπάρχουν καταστάσεις στις οποίες ο άνθρωπος δεν μπορεί να διεγερθεί τη σωστή στιγμή, ακόμη και χωρίς παθολογίες. Ως αποτέλεσμα, δεν υπάρχει στύση, το σεξ δεν έχει συμβεί, η γυναίκα είναι δυσαρεστημένη. Το άγχος, η εργασία που απαιτεί ψυχική ή σωματική πίεση και εστίαση, αφήνει μια αρνητική εντύπωση. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους ένας άντρας μπορεί να διεγερθεί όταν δεν υπάρχει διάθεση για σεξ, αλλά η ανάγκη για αυτό είναι εκεί.

Μηχανισμοί διέγερσης ανδρών

Η σεξουαλική διέγερση είναι το προϊόν της ενεργοποίησης ενός σύνθετου αντανακλαστικού συστήματος στο οποίο εμπλέκονται το νευρικό σύστημα και τα γεννητικά όργανα. Το σώμα συλλέγει σήματα από το εξωτερικό περιβάλλον και τα στέλνει μέσω παλμών στον εγκέφαλο και στον νωτιαίο μυελό, ο οποίος ήδη δίνει την εντολή στα γεννητικά όργανα.

Από τη φύση τους, οι άνδρες έχουν τρεις τύπους σεξουαλικής διέγερσης:

 1. Visual. Η έκφραση που ένας άντρας αγαπά με τα μάτια του είναι για αυτήν. Οι περισσότερες σκέψεις για το σεξ προκαλούνται από οπτικές εικόνες. Τα πορνογραφικά βίντεο και οι φωτογραφίες είναι πάντοτε η πιο αποτελεσματική μέθοδος διέγερσης.
 2. Σωματικά(διεγείροντας το πέος ή τις ερωτογενείς ζώνες). Ένας άντρας μπορεί να μην σκέφτεται καθόλου το σεξ και μπορεί να μην το θέλει, αλλά το πέος αποκρίνεται με μια στύση που αγγίζει και παρακάμπτει τη συνείδηση. Το στοματικό σεξ προκαλεί σχεδόν πάντα έναν υγιή άνδρα. Εξαίρεση είναι οι άνθρωποι που απορρίπτουν ασυνείδητα κατηγορηματικά τέτοια παιχνίδια.
 3. Από το δικό σας άγγιγμα. Ένας μεγάλος αριθμός νευρικών απολήξεων επικεντρώνεται στις άκρες των αρσενικών δακτύλων, μέσω των οποίων οι παρορμήσεις μεταδίδονται στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα τη σεξουαλική διέγερση. Ακόμα και όταν δεν υπάρχει διάθεση για σεξ, θα εμφανιστεί αυτόματα όταν χτυπάτε το στήθος ή τα γεννητικά όργανα μιας γυναίκας.

Σε πολλούς άνδρες, η διέγερση εμφανίζεται υπό την επίδραση ορισμένων παραγόντων (φετίχ). Αυτά μπορεί να είναι: ρούχα (φόρεμα νοσοκόμας, στολή αεροσυνοδού), μυρωδιές, τόνος φωνής, βάδισμα, χειρονομίες. Ακόμα κι αν η γυναίκα στο σύνολό της δεν έχει τη γεύση ενός άνδρα, αλλά κάτι γι 'αυτήν είναι το αντικείμενο ενός φετίχ, προκύπτει σεξουαλική διέγερση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις παραπάνω επιλογές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Όσο πιο ανοιχτός είναι ένας άντρας, τόσο πιο εύκολο γίνεται για μια γυναίκα να τον κάνει ενθουσιασμένο.

Τι επηρεάζει τη διέγερση;

Ο βαθμός διέγερσης εξαρτάται από διάφορους παράγοντες:

 • Ηλικία. Αυτός ο παράγοντας δεν είναι τόσο σημαντικός όσο ο πρώτος, αλλά επηρεάζει επίσης τη συχνότητα και τη διαδικασία της σεξουαλικής διέγερσης. Οι νεαροί άνδρες έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη για σεξ, ενθουσιάζονται εύκολα: με μια ματιά, άγγιγμα, απλώς την παρουσία ενός αντικειμένου επιθυμίας κοντά. Οι νέες αισθήσεις διεγείρουν τη φαντασία. Μετά από 35 χρόνια, η λίμπιντο μειώνεται σταδιακά, αλλά όλα εξαρτώνται από τη σεξουαλική σύσταση.
 • Σεξουαλική (σεξουαλική) σύνταξη. Υπάρχουν τρεις τύποι: αδύναμοι, μεσαίοι και δυνατοί. Στην πρώτη περίπτωση, ένας άντρας (ακόμα κι αν είναι νέος) χρειάζεται μόνο σεξουαλική επαφή κάθε 2 εβδομάδες. Ένα ισχυρό σύνταγμα απαιτεί συχνή στενή επαφή, 1-2 καθημερινά. Η συνάντηση των σεξουαλικών ιδιοσυγκρασιών παίζει σημαντικό ρόλο στις οικογενειακές σχέσεις.
 • Ορμονικό φόντο. Τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης σημαίνουν αργή λίμπιντο. Αυτοί οι άντρες είναι συχνά παιδικά, υπερβολικά κλειστά. Είναι απρόθυμοι να συναντήσουν γυναίκες, δεν αναζητούν σεξουαλικές σχέσεις.
 • Ψυχική υγεία, χαρακτήρας. Μερικοί άνδρες κρατούνται όμηροι για ζωή από ψυχολογικό ή σωματικό σεξουαλικό τραύμα στην παιδική ηλικία. Αυτό επηρεάζει την εξαίρεση. Ο εγκέφαλος αναζητά αυτόματα παράγοντες που καταστέλλουν τη σεξουαλική διέγερση (εμφάνιση γυναικείων γεννητικών οργάνων, στενότητα του σώματος κάποιου, προσδοκία αποτυχίας).

Οι περιστάσεις που αναφέρονται παραπάνω συχνά δεν είναι κατάλληλες για διόρθωση. Μπορείτε να εργαστείτε με έναν ψυχολόγο, να πάρετε ορμονικά φάρμακα, αλλά η κατάσταση δεν θα αλλάξει δραματικά, τα προβλήματα με τη φυσική διέγερση θα συνεχιστούν.

Πώς να λάβετε το αποτέλεσμα

Είναι δυνατό να επιτευχθεί σεξουαλική διέγερση και να αυξηθεί το επίπεδό του (υπό την προϋπόθεση ότι ο άνδρας είναι υγιής) χρησιμοποιώντας εξωτερικούς παράγοντες. Μερικές φορές ο ίδιος ένας άντρας δεν ξέρει ποιες συνθήκες μπορεί να τον κάνει να κάνει σεξ, οπότε δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι να ξεπεράσει τα κλασικά σεξουαλικά θέματα.

Συμπεριφορά των γυναικών

Μια γυναίκα μπορεί να εμπνεύσει έναν άνδρα να κάνει σεξουαλικά και να του στερήσει κάθε επιθυμία. Μερικές φορές μια λέξη που δίνει έμφαση στην αξιοπρέπεια (ακόμα κι αν κολακεύει σε κάποιο βαθμό) ή επιβάλλει ένα σοβαρό σύνθετο είναι αρκετή.

Ένας άντρας επιλέγει ασυνείδητα μια γυναίκα που ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία του. Για αυτόν τον λόγο οι σεξολόγοι συνιστούν να μην έρχονται σε στενή επαφή, αλλά να αφιερώσουν πρώτα αρκετό χρόνο στην επικοινωνία και να μελετήσουν τη φύση ενός δυνητικού συντρόφου. Μερικοί άντρες αρέσουν σε μέτριες και ευαίσθητες γυναίκες, άλλοι αρέσουν σε αγενείς και κυρίαρχες γυναίκες. Ένα λάθος στην επιλογή αναπόφευκτα οδηγεί σε απογοήτευση και μείωση της διέγερσης κατά τη διάρκεια του σεξ.

Οπτικό στοιχείο

μηχανισμός διέγερσης ανδρών

Οι οπτικοί παράγοντες παίζουν κυρίαρχο ρόλο στη σεξουαλική διέγερση ενός άνδρα. Κάλτσες, ζώνες, σέξι εσώρουχα, ρούχα για παιχνίδια ρόλων - όλα αυτά μερικές φορές αυξάνουν τον πόθο με τη σωστή επιλογή. Είναι σημαντικό να μεταφέρετε στη γυναίκα τι ακριβώς προσελκύει (ποια πορνογραφικά βίντεο είναι τα πιο συναρπαστικά) και να προσπαθήσετε να μετατρέψετε τις φαντασιώσεις στην πραγματικότητα. Διαφορετικά, η έκπληξη μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα: η «νοσοκόμα» φαίνεται περίεργη, παρά σεξ - μνησικακία μιας γυναίκας.

Τα κοστούμια ρόλων προσφέρουν την ευκαιρία να διαφοροποιήσετε τη σεξουαλική σας ζωή. Με λίγη φαντασία, ένας άντρας μπορεί να τρελαθεί με κάλτσες στις οποίες ένα βέλος είναι ερωτικά ορατό.

Στις σύγχρονες συνθήκες δεν είναι δύσκολο να αποκτήσετε συναρπαστικά χαρακτηριστικά, η ερώτηση είναι στην τιμή. Αρκεί να βάλετε ένα ερώτημα σε μια μηχανή αναζήτησης και θα εμφανίσει μια ολόκληρη λίστα πόρων όπου μπορείτε να αγοράσετε ανώνυμα παιχνίδια σεξ, αντικείμενα φετίχ, ρούχα και αξεσουάρ.

Ορισμένες γυναίκες ντρέπονται για τις ιδιαιτερότητες του σώματός τους, παγιδεύονται, δεν δέχονται θέσεις που ξυπνούν έναν άνδρα, που τον συγχέει και τη σεξουαλική του διάθεση. Σε αυτό το πλαίσιο, οι σεξ θεραπευτές υποστηρίζουν ότι η εμφάνιση είναι σημαντική, αλλά όχι πάντα ο καθοριστικός παράγοντας. Εάν ένας άντρας δεν προβάλλει αξιώσεις, δεν υπάρχει ανάγκη να αναπτυχθούν σύμπλοκα και να καταστρέψουν έτσι τις σεξουαλικές σχέσεις.

στοιχείο ακοής

Πολλοί άνδρες ενεργοποιούνται από τη "φωνητική καθοδήγηση" κατά τη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού και της σεξουαλικής επαφής. Αναστενάζοντας, γκρίνια, αναρριχημένοι ψίθυροι, ακόμη και ουρλιάζοντας - αυτοί οι παράγοντες σε ένα υποσυνείδητο επίπεδο κάνουν έναν άνδρα να συνειδητοποιήσει ότι δίνει ευχαρίστηση σε μια γυναίκα. Αυτό προκαλεί περαιτέρω δράση, κολακεύει εν μέρει την υπερηφάνεια και διεγείρει τη σεξουαλική διέγερση.

Όλα είναι ατομικά εδώ. Μερικοί άνδρες δεν τους αρέσουν οι δυνατές γυναίκες. Ο λόγος μπορεί να είναι, για παράδειγμα, στην αντίδραση των γειτόνων ότι η φωνή του συντρόφου απορρίπτεται. Κάποιος ντρέπεται από γυναίκες που είναι πολύ ήσυχες - δεν υπάρχει αντίδραση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καταλάβει αν της αρέσει αυτό που συμβαίνει ή απλώς ανέχεται από ευγένεια. Τέτοιες σκέψεις δεν αυξάνουν τον ενθουσιασμό.

μυρωδιά

Το ανθρώπινο σώμα εκπέμπει αόρατες ουσίες - φερομόνες (η καθεμία έχει τις δικές της), οι οποίες διεισδύουν στο σώμα του συντρόφου και προκαλούν κάποια ασυνείδητη αντίδραση εκεί. Η σεξουαλική αρμονία είναι η αμοιβαία αποδοχή σε βιοχημικό επίπεδο: απολαύστε τη φυσική μυρωδιά του σώματός σας, των μαλλιών και ακόμη και του ιδρώτα (φρέσκο).

Υπάρχουν μυρωδιές που απωθούν τον καθένα (μπαγιάτικη αναπνοή, άπλυτο σώμα, σκληρό, φθηνό άρωμα). Ακόμα κι αν η γυναίκα μυρίζει τέλεια, η αρνητική αντίληψη που υπάρχει στο υποσυνείδητο επιμένει και επηρεάζει τη σεξουαλική διέγερση.

Τι να προσπαθήσετε να αυξήσετε τη σεξουαλική επιθυμία ενός άνδρα:

 1. Αφροδισιακό με φερομόνες (αν και πολλές γυναίκες και άνδρες στα φόρουμ λένε ότι αυτό είναι ανοησία).
 2. Άρωμα με βανίλια, πατσουλί, μοσχοκάρυδο, υλάνγκ-υλάνγκ, περγαμόντο.
 3. Αιθέρια έλαια με τα αρώματα που αναφέρονται παραπάνω. Δεν πρέπει να χύνονται σε λάμπα αρώματος, καθώς η συγκέντρωση θα γίνει πολύ δυνατή (αντί για σεξουαλική διέγερση - πονόλαιμος, ξηρότητα στον ρινοφάρυγγα ή αλλεργίες). Η καλύτερη επιλογή είναι να στάξετε στον καρπό ή να βουρτσίζετε λίγο πίσω από το αυτί.

Οι μυρωδιές από την κουζίνα και τα ζώα δεν προκαλούν ενθουσιασμό. Μπορείτε να αγοράσετε ένα ειδικό αφροδισιακό σπρέι για πλύσιμο και ψεκασμό αέρα.

διεγερτικά

Διαφορετικοί τύποι αφροδισιακών μπορούν να αγοραστούν στα φαρμακεία και στο Διαδίκτυο: σταγόνες, σπρέι, λιπαντικά, δισκία. Όσο για το τελευταίο, πολλοί πιστεύουν λανθασμένα ότι ένα δημοφιλές χάπι ή άλλο φάρμακο στη σειρά αναστολέων PDE-5 (ένζυμο) θα τους βοηθήσει να ξυπνήσουν γρήγορα. Τέτοια χάπια λειτουργούν μόνο με μια σεξουαλική επιθυμία που έχει ήδη προκύψει. Η δουλειά τους είναι να διευρύνουν τα αγγεία του πέους και να τα γεμίσουν με αίμα (για να διατηρηθεί η στύση περισσότερο). Αυτό είναι αδύνατο χωρίς ουσίες που απελευθερώνονται ακριβώς σε στιγμές σεξουαλικής διέγερσης. Επομένως, δεν αξίζει να αγοράσετε ακριβά ή φθηνά φάρμακα αυτής της κατηγορίας για να τονώσετε τη λίμπιντο.

Τα συναρπαστικά λιπαντικά είναι ένα διαφορετικό θέμα. Ζεσταίνουν, διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος, αυξάνουν την ευαισθησία των υποδοχέων στο κεφάλι του πέους. Η καλύτερη επιλογή όταν μια γυναίκα βάζει λίγο στο χέρι της και κάνει ερωτικό μασάζ.

Τα κινεζικά συμπληρώματα διατροφής (μπάλες, χάπια) είναι αμφισβητήσιμα. Το ίδιο διεγερτικό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί πίνοντας ένα μικρό βάμμα ginseng ή Eleutherococcus.

Μερικοί άνδρες προσπαθούν να δημιουργήσουν παθογόνα στο σπίτι. Διάφορες αλοιφές θέρμανσης χρησιμεύουν ως βάση, αλλά ακόμη και μια μικρο δόση μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα στο κεφάλι του πέους.

Ερωτογενείς ζώνες, μασάζ

Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες έχουν ιδιαίτερα ευαίσθητες περιοχές - ερωτογενείς ζώνες. Δεν αφορά τα γεννητικά όργανα. Πού είναι τα σημεία στο σώμα ενός άνδρα για διέγερση, ακόμη και δεν ξέρει πάντα. Για μερικούς, αυτοί είναι οι θηλές, για άλλους οι λοβοί, και μερικοί ξυπνούν αμέσως όταν αγγίζουν τους εσωτερικούς μηρούς ή τους γλουτούς.

Τέτοιες περιοχές μπορούν να ανακαλυφθούν κατά λάθος. Ένα εντελώς αθώο μασάζ γίνεται συχνά το προοίμιο για σεξ - μια γυναίκα τρέχει τα χέρια της πάνω από ορισμένα σημεία, τα πιέζει πάνω τους και ένας άντρας ξαφνικά αισθάνεται σημάδια διέγερσης αντί για χαλάρωση.

Το ερωτικό μασάζ με ή χωρίς ειδικά λιπαντικά βοηθά στην διέγερση. Το χαϊδεύοντας και απαλό ζύμωμα των όρχεων, του πέους και των εσωτερικών μηρών όχι μόνο οδηγεί σε στύση, αλλά βοηθά επίσης να απαλλαγούμε από στάσιμες διαδικασίες. Μερικοί άνδρες βιώνουν τους φωτεινότερους οργασμούς κατά το μασάζ του προστάτη, το οποίο μπορεί να γίνει τόσο ορθικά όσο και μέσω του δέρματος του περινέου (μεταξύ του όσχεου και του πρωκτού).

Με αυτές τις τεχνικές μπορείτε να αναζωογονήσετε και μετά την πρώτη φορά για μια δεύτερη σεξουαλική επαφή μπορείτε να προκαλέσετε ξανά στύση. Πρέπει να σημειωθεί ότι κάθε άνδρας έχει τη δική του διάρκεια της περιόδου ανάρρωσης μεταξύ των δύο φύλων. Μέχρι την ηλικία των 27 ετών, η ικανότητα αναζωογόνησης είναι υψηλή · για περίπου 20 λεπτά αρκεί. Αλλά όταν μεγαλώνει, χρειάζεται ένας άντρας τουλάχιστον μισή ώρα, κατά μέσο όρο, για τουλάχιστον μία σχετική ανάκαμψη.

Ψυχολογική στάση

Παρόλο που ένας άντρας μπορεί να διεγερθεί μόνο με άγγιγμα, η νοοτροπία είναι επίσης σημαντική. Η σωστή διάθεση όχι μόνο εξασφαλίζει μηχανικό σεξ, αλλά και μια ευχάριστη διαδικασία που καταλήγει σε έναν έντονο οργασμό (που είναι πολύ ευεργετικό για τον προστάτη).

Κάθε άνθρωπος έχει στο μυαλό του κάποιο είδος "πορνογραφικού αρχείου" που περιέχει τα πιο εντυπωσιακά βίντεο και εικόνες. Αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται για τη διάθεση για σεξ.

Προϊόντα

Οι λίστες αφροδισιακών προϊόντων με τους τρέχοντες πόρους συχνά απογοητεύουν άνδρες και γυναίκες με την αναποτελεσματικότητά τους. Αυξάνουν μόνο τον ενθουσιασμό με τακτική χρήση και υπό την προϋπόθεση ότι είναι καλής ποιότητας (δεν μπορούν όλοι να τρώνε στρείδια για δείπνο συχνά).

Τα τρόφιμα και τα ποτά που διεγείρουν έμμεσα την κυκλοφορία του αίματος βοηθούν στη βελτίωση της σεξουαλικής διάθεσης:

 1. τζίντζερ.
 2. καφές.
 3. Ζεστό κονιάκ με μέλι.
 4. σέλινο, μαϊντανός.

Μερικοί άνδρες βιώνουν έναν ακούσιο «κόπο» κάποια στιγμή μετά την κατανάλωση ορτυκιού αυγών, ξινή κρέμα και ξηρών καρπών - μια μεμονωμένη αντίδραση.

Συμπέρασμα

Η σεξουαλική διέγερση στην αρχή μιας σχέσης επιτυγχάνεται εύκολα και γρήγορα και μια μακρύτερη σχέση απαιτεί προσπάθεια εκ μέρους και των δύο συντρόφων. Αυτό έχει τα πλεονεκτήματά του - όταν υπάρχει εμπιστοσύνη σε ένα ζευγάρι, ένας άντρας και μια γυναίκα γνωρίζουν ο ένας τον άλλο τις ερωτογενείς ζώνες και τις φαντασιώσεις, γεγονός που συμβάλλει στη διέγερση. Εάν η λίμπιντο μειώνεται μόνιμα, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν γιατρό για να αποκλείσετε τις ασθένειες. Μπορεί να είναι προστατίτιδα ή ενδοκρινικές διαταραχές, χωρίς τη θεραπεία των οποίων δεν θα είναι δυνατή η αποκατάσταση του προηγούμενου επιπέδου σεξουαλικής διέγερσης

26.11.2020