Ποιες είναι οι εκκρίσεις στους άντρες όταν είναι ενθουσιασμένοι;

Λόγοι για την απελευθέρωση λιπαντικού στους άνδρες όταν ξεσηκώνεται

Η απόρριψη κατά τη διέγερση είναι ένα εντελώς φυσιολογικό φυσιολογικό φαινόμενο στους άνδρες. Οι εκπεμπόμενες μάζες δεν έχουν χρώμα, η μυρωδιά έχει συγκεκριμένο χαρακτήρα και αισθάνεται μάλλον κολλώδης. Η συνήθης ποσότητα τους είναι μερικές σταγόνες, αλλά υπάρχουν άτομα των οποίων η απόρριψη μπορεί να φτάσει τα 5 γραμμάρια. Οι εργασίες στους άνδρες δεν έχουν καμία απολύτως παθολογική προέλευση όταν διεγείρονται. Ένα διαυγές υγρό απελευθερώνεται από την ουρήθρα υπό τις ακόλουθες συνθήκες:

 1. Εν αναμονή της σεξουαλικής επαφής.
 2. Κατά τον αυνανισμό.
 3. Κατά τη διάρκεια μιας απαλής πινελιάς του αντίθετου φύλου (φυσικά, εάν ο άνδρας δεν είναι μέλος σεξουαλικής μειονότητας).

Με απλά λόγια, κάθε φορά που το πέος είναι ενθουσιασμένο, διαρρέει το προ-σπερματικό υγρό.

Γιατί πρέπει να είναι το σώμα πριν από την εκσπερμάτωση;

Αυτό το υγρό παίζει σημαντικό ρόλο στην επιμήκυνση της ανθρωπότητας. Δεδομένου ότι υπάρχει ένα όξινο περιβάλλον στα γεννητικά όργανα του δίκαιου φύλου (γυναίκες) και των σπερματοζωαρίων, τα οποία περνούν αυτά τα οξέα, χάνει τις πιθανότητες επιβίωσης και επιτυγχάνει τον κύριο στόχο τους, το προ-εκσπερμάτισης εξουδετερώνει την οξύτητα του κόλπου, συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχή σύλληψη.

Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, η απόρριψη από το πέος ενός άνδρα μπορεί να μιλήσει για δυσάρεστες ασθένειες.

Πότε πρέπει να ανησυχείτε;

Τα κυριότερα σημεία μπορούν να έχουν διαφορετικά χρώματα: συννεφιά, γκρι, ακόμη και πράσινο και κίτρινο, με πυκνή υφή όπως τυρί. Επιπλέον, η εμφάνισή τους μπορεί να συνοδεύεται από δυσάρεστες αισθήσεις και οδυνηρές κινήσεις στην ουρήθρα. Τέτοιες περιστάσεις υποδηλώνουν παθολογικές αλλαγές στα πυελικά όργανα.

Πιθανές αιτίες για παράτυπες επισημάνσεις:

 1. Η φλεγμονή της ουρήθρας είναι πολύ συχνή (αυτό μπορεί να είναι βλάβη στον αγωγό από πέτρες στα νεφρά ή κρυολογήματα).
 2. Ανεπαρκής υγιεινή των γεννητικών οργάνων.
 3. σχηματισμοί μανιταριών.
 4. Συγκεκριμένες σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις (γονόρροια, καντιντίαση, ουρεπλάσμωση, τριχομονία, χλαμύδια, μυκοπλάσμωση).
 5. Υπερβολική προσθήκη στα τρόφιμα: μουστάρδα, ξύδι, εμποτισμένο λάχανο, μπύρα με συντηρητικά μπορεί επίσης να προκαλέσει δυσάρεστο ερεθισμό της ουρήθρας.
 6. Μηχανική βλάβη στο πέος από ανεπιτυχή σεξουαλικά πειράματα.
 7. Για κακοήθη νεοπλάσματα (καρκίνος του προστάτη και του πέους).

Εάν εντοπιστεί ασυνήθιστη απόρριψη στον εαυτό του, τότε ένα άτομο πρέπει να επικοινωνήσει επειγόντως με έναν εξειδικευμένο ουρολόγο. Αφού πραγματοποιήσει τυπικούς χειρισμούς (επίχρισμα από το σωληνάριο, ορισμένες βιοχημικές εξετάσεις αίματος και ούρων, υπερηχογράφημα κ. λπ. ), ο γιατρός θα συνταγογραφήσει κατάλληλη θεραπεία.

Γενικές συστάσεις για όλους τους άνδρες: προστατευθείτε από αμφισβητήσιμη σεξουαλική επαφή, τηρείτε τους συνήθεις κανόνες προσωπικής υγιεινής, φορέστε τα σωστά ρούχα, χρησιμοποιήστε προστασία (προφυλακτικό), μην υπερκαλύψετε, διατηρήστε την ασυλίατο σωστό επίπεδο, δώστε προσοχή στη διατροφή σας (λιγότερο επιβλαβή πρόσθετα, συντηρητικά και την ποσότητα μπύρας που πίνετε), θεραπεύστε εγκαίρως ασθένειες της κοιλιακής κοιλότητας και των μικρών πυελικών οργάνων. Ένας ενεργός τρόπος ζωής και ορισμένες ασκήσεις όχι μόνο αποτρέπουν τα ανεπιθύμητα φαινόμενα ενός σημαντικού ανδρικού οργάνου, αλλά αυξάνουν σίγουρα τις δυνατότητές του

Και πού χωρίς βιταμίνες για τους άνδρες; Δηλαδή:

 1. Συγκρότημα ομάδας Β
 2. Αντιοξειδωτικά: A, E και C.
 3. Σελήνιο: μέρος της πρωτεΐνης, προστατεύει το αρσενικό σπέρμα από την καταστροφή. Χρησιμοποιείται στη σύνθετη θεραπεία της στειρότητας (στα συκώτια των ζώων, σε ορισμένα είδη ψαριών, ξηρών καρπών και οσπρίων).
 4. Ο ψευδάργυρος είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο: αυξάνει τον αριθμό των αρσενικών κυττάρων και αυξάνει την αντοχή (βρίσκεται σε θαλασσινά, δημητριακά, αυγά, καρύδια Βραζιλίας, πάπιες και γαλοπούλες).

Η υγεία ενός άνδρα, όπως αυτή μιας γυναίκας, είναι πράγματι μια πολύ σημαντική πτυχή στον κύκλο της ανθρώπινης ζωής στον πλανήτη Γη. Φροντίστε την υγεία σας, μην είστε απρόσεκτοι για το σώμα σας! Αυτό αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητές σας για μια μακρά, ποιοτική και πιθανώς ευτυχισμένη ζωή. Όλοι γνωρίζουν εδώ και πολύ καιρό ότι η υγεία των προγόνων καθορίζει την υγεία των μελλοντικών γενεών. Ως εκ τούτου, ό, τι έχετε θα γίνει το θεμέλιο του ιδρύματος των παιδιών σας.

20.11.2020