Απαλλαγή κατά τη στύση

Αιτίες απόρριψης στους άνδρες όταν διεγείρονται

Η απόρριψη στους άνδρες σε κατάσταση διέγερσης θεωρείται φυσικό φυσιολογικό φαινόμενο. Η δράση που λαμβάνει χώρα στα όργανα του αναπαραγωγικού συστήματος έλαβε τον ιατρικό όρο - λιβυδική ουρήθρα.

Η φυσική εμφάνιση υγρού δεν προκαλεί ανησυχία, αλλά με παθολογικές διεργασίες, άλλους τύπους εκκρίσεων, απαιτείται παρέμβαση των γιατρών.

Κανονική επιλογή

Η διαφανής απόρριψη έχει συνοχή μεσαίου πάχους και εμφανίζεται τόσο σε κατάσταση σεξουαλικής διέγερσης όσο και κατά τη διάρκεια στύσης το πρωί. Το μυστικό, το προ-σπερματικό υγρό, βγαίνει μέσω της ουρήθρας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας χαϊδεύει σεξουαλική επαφή και κατά τον αυνανισμό

Το εκσπερμάτινο απελευθερώνεται στο αρχικό στάδιο της σεξουαλικής επαφής σε κατάσταση προ-οργασμού. Η βλέννα εξουδετερώνει το υπόλοιπο περιεχόμενο στον κόλπο και την ουρήθρα. Η φύση φρόντισε να δημιουργήσει μια ευνοϊκή ατμόσφαιρα για το σπέρμα χωρίς όξινο περιβάλλον.

Όγκος υγρού

Δεν εκκρίνεται συγκεκριμένη ποσότητα βλέννας, ο όγκος είναι μεμονωμένος. Καθώς αυξάνεται η σεξουαλική επιθυμία, αυξάνεται η ποσότητα απαλλαγής κατά τη στύση. Ξεκινώντας με μερικές σταγόνες και τελειώνοντας με 5 χιλιοστόλιτρα. Με χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων, μπορεί να απελευθερωθούν υγρά που δεν προσφέρουν επαρκή προστασία κατά της εγκυμοσύνης εάν διακοπεί η επαφή. Η σύνθεση του ίδιου του υγρού δεν περιέχει σπέρμα, αλλά μέρος του σπέρματος μπαίνει στο πρόβατο.

Εάν υπάρχει πολλή προ-σπερματική βλέννα, οι γιατροί συστήνουν τη χρήση διαφορικών διαγνωστικών για να αποκλείσουν την προστατίρροια, τους χυμούς του προστάτη κατά την ούρηση και την αφόδευση.

Απόρριψη σπέρματος

Το σπέρμα που διαρρέει από το πέος είναι το φυσικό αποτέλεσμα της εκσπερμάτωσης. Έχει μια λευκή απόχρωση, μια παχύρρευστη συνοχή, περιέχει το μυστικό των σεξουαλικών αδένων, του ίδιου του σπέρματος. Εμφανίζεται κατά τη συνουσία, τον αυνανισμό. Η απουσία εκκένωσης σπέρματος είναι παθολογία και χρειάζεται σοβαρή διερεύνηση.

Συμπτώματα παθολογιών

Απαλλαγή σε άνδρες με ενθουσιασμό, φυσιολογική και παθολογία
  • Γκρι, πρασινωπό, κιτρινωπό λάσπη;
  • Αιματηρά σημεία στα ούρα, σπέρμα;
  • κομμάτι, πυκνή εκκένωση με πύον.
  • Η παρουσία μιας δυσάρεστης οσμής που καθιστά τους ατμούς από το υγρό άρρωστο και υποδηλώνει μια μολυσματική ασθένεια.
  • δυσφορία και πόνος κατά τη στύση.

Σημάδια μιας αφύσικης διαδικασίας: οίδημα, ερυθρότητα, φαγούρα και καύση.

Όλες οι επιλογές για ενδοσκόπηση εξαιρούνται καθώς η κατάσταση μπορεί να επιδεινωθεί. Η παρουσία απαλλαγής για διάγνωση δεν είναι αρκετή, αλλά η απελευθερούμενη ουσία μπορεί να υποδηλώνει παθολογία. Ορισμένες ασθένειες έχουν μια ειδική ειδική απόρριψη χωρίς δευτερεύοντα συμπτώματα.

Μια μη ειδική απόρριψη μπορεί να υποδεικνύει τις ακόλουθες ασθένειες:

  • φλεγμονώδεις διεργασίες στο ουροποιητικό σύστημα που προκαλούνται από την ενεργοποίηση της εργασίας μολυσματικών και ευκαιριακών σωματιδίων.
  • ασθένειες που μεταδίδονται σεξουαλικά από τον ένα σύντροφο στον άλλο.
  • ογκολογία;
  • επιπλοκές λόγω χειρουργικών μέτρων.
  • Μετατραυματικές συνέπειες.

Ο τύπος της απόρριψης εξαρτάται από το στάδιο παραμέλησης της νόσου, τη φύση της νόσου, τα χαρακτηριστικά του οργανισμού. Αποδεικνύεται αποκλειστικά κατά τη διάρκεια μιας βαθιάς διάγνωσης υπό την επίβλεψη ενός γιατρού. Πριν από την επίσκεψη, δεν λαμβάνονται φάρμακα, συμπεριλαμβανομένων των αντιβιοτικών, καθώς θα παραμορφώσουν την κλινική εικόνα, η οποία εμποδίζει τη σωστή διάγνωση κατά την επιλογή της κατάλληλης θεραπείας.

Smegma

Περιστασιακά αυτή η φυσική απόρριψη μυρίζει αφύσικη. Οι αδένες που παράγουν λίπος στην περιοχή της κεφαλής και της ακροποσθίας εκκρίνουν υγρό, το οποίο συσσωρεύεται σε κακές συνθήκες υγιεινής και από το οποίο αναπτύσσεται μια αφύσικη οσμή.

Κανονικές αποκλίσεις και απόκλιση στους άνδρες όταν διεγείρονται

Το σμήγμα μπορεί να απεκκρίνεται σε αφθονία και προάγει τη διείσδυση παθογόνων βακτηρίων.

Οι άνδρες ηλικίας μεταξύ 16 και 25 ετών πρέπει να λάβουν περισσότερη προσοχή. Σε αυτήν την ηλικία, το σώμα έχει αυξημένες σεξουαλικές ιδιότητες. Για την απομάκρυνση του σμήγματος, είναι απαραίτητο να πλένετε εντελώς το πέος με αντιβακτηριακό σαπούνι δύο φορές την ημέρα.

Η αφθονία μιας λευκής πλάκας, η οποία έχει δυσάρεστη, σκληρή μυρωδιά, αποδίδεται από πολλούς άνδρες στο σμήγμα, το οποίο συχνά κρύβει το πραγματικό πρόβλημα: χλαμύδια, γονόρροια, τσίχλα.

06.11.2020