Αρσενικό δραστικότητα

Διατήρηση της δραστικότητας – με βάση την ποιότητα και τη χαρά της ζωής για κάθε σεξουαλικά ενεργών γυναικών. Λαμβάνοντας υπόψη τη μελλοντική γήρανση του σώματος, η επίδραση των πολιτισμικών παραγόντων (αλκοόλ, νικοτίνη, ναρκωτικά, ρύπανση, στρες) και διάφορες παθήσεις (διαβήτης, παχυσαρκία, υπέρταση, κ. λπ.), ως αρσενικό δραστικότητα χειροτερεύει.

μειωμένη δραστικότητα

Αρσενικό δραστικότητα και την ηλικία

Με την ηλικία, μαζί με το γκριζάρισμα των μαλλιών και το τρίξιμο των αρθρώσεων αρχίζουν με την ηλικία και τα αιμοφόρα αγγεία που επηρεάζουν την ισχύ των ανδρών. Αυτοί αποτελούν το πλακών που εμποδίζουν τη ροή του αίματος στο πέος. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένα από τα ιστού γύρω από τα σκάφη που στερούνται οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών.

Για 40 χρόνια, λιγότερο από το 10% των ανδρών ανησυχείτε για την στύση τους, και μετά από 40 – περισσότερο από το 50%. Με την πάροδο των ετών, αυτό το πρόβλημα αυξάνεται και γίνεται σχετική για τη συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών.

Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι μετά από 40 χρόνια θα αρχίσει να μειώνεται το επίπεδο της παραγωγής τεστοστερόνης από τους όρχεις. Η τεστοστερόνη, υποστηρίζει την καρδιαγγειακή υγεία, την μυϊκή μάζα, την οστική πυκνότητα και την τόνωση του οργανισμού. Μελέτες σε ζώα έχουν δείξει ότι τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης επηρεάζουν τον ιστό του πέους.

Στους ιστούς του πέους έχει υποδοχείς τεστοστερόνης, που συνδέεται με την ορμόνη που είναι πιο αποτελεσματικές. Ως εκ τούτου, η έλλειψη της ανδρικής ορμόνης που επηρεάζει την αποτελεσματικότητα αυτών των υποδοχέων, η οποία με τη σειρά της καθιστά δύσκολη τη στύση του πέους (ακαμψία του πέους είναι σαφώς ανεπαρκής). Αυτό το στάδιο τα αρσενικά είναι συνήθως ονομάζεται "αρσενικό culmen" ή "σε andropause". Ωστόσο, σε αντίθεση με την γυναικεία εμμηνόπαυση, η οποία επηρεάζει τη γονιμότητα τους, δεν είναι τόσο δραματική για τους άνδρες.

Μεταξύ των άλλων πιο κοινές ψυχικές αλλαγές που συμβαίνουν στο 40-65 ετών, είναι μια παραβίαση της συγκέντρωσης, κόπωση, διαταραχές της αντίληψης. Μπορούμε να προσθέσουμε σε αυτούς και αυτοί οι φυσικοί παράγοντες, όπως: μειωμένη οπτική οξύτητα, πόνος στις αρθρώσεις και είναι συχνά ένα σύνολο το υπερβολικό βάρος (παχυσαρκία). Αυτό αναπόφευκτα οδηγεί σε μια μείωση στη σεξουαλική δραστηριότητα και την αποδοτικότητα, η οποία έχει ως εξής:

  1. Σε κατάσταση διέγερσης – με την ηλικία, ο άνθρωπος χρειάζεται περισσότερο χρόνο και πιο άμεση διέγερση. Επιπλέον, μπορούμε επίσης να παρατηρήσετε μια αποδυνάμωση της ακαμψίας του πέους κατά τη στύση.
  2. Οροπέδιο φάση – η φάση αυτή είναι πλέον, η εκσπερμάτιση θα καθυστερήσει και πολύ λιγότερο αισθητή.
  3. Φάση ανάλυσης (εκσπερμάτωση και τον οργασμό) είναι μια αίσθηση του οργασμού διαρκεί μικρότερη και πιο αδύναμη, όγκο εκσπερμάτωση είναι πολύ λιγότερο.

Ωστόσο, η τακτική σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί να βοηθήσει να διατηρήσει μια στύση, και ίσως ακόμη και να παρατείνει τη διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας. Μελέτες δείχνουν ότι οι άνδρες ηλικίας άνω των 50 ετών, που έχουν τουλάχιστον δύο οργασμούς ένα μήνα, έχουν μεγαλύτερη σεξουαλική ζωή από εκείνους που δεν έχουν. Τα οφέλη του σεξ, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά μπορείτε να διαβάσετε στο ακόλουθο άρθρο.

Ένα από τα κύρια διδάγματα του ανδρισμού είναι ότι μια ενεργή σεξουαλική ζωή δημιουργεί έναν ενάρετο κύκλο που κάνει η στυτική δυσλειτουργία λιγότερο πιθανό, να προστατεύουν τους άντρες είναι του προστάτη και ακόμη και να σταματήσει το πέος μειώνεται με την ηλικία. Επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν ότι η σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί να είναι ευχάριστη, ακόμη και σε μεγάλη ηλικία. Αλλά μόνο αν σε ενδιαφέρει σου δύναμη.

οι λόγοι για την πτώση της δραστικότητας

Η σχέση των αρσενικών δραστικότητα και τη γενική υγεία

Προβλήματα με την επίτευξη και διατήρηση της στύσης μπορεί να είναι σύμπτωμα άλλων σοβαρών ασθενειών.

Κατάθλιψη υπονομεύει τη σεξουαλική επιθυμία. Την ίδια στιγμή, τα αντικαταθλιπτικά μπορεί συχνά να εμποδίζουν τη σεξουαλική λειτουργία, διότι μειώνουν την επιθυμία του εγκεφάλου. Αν και ορισμένα φάρμακα, όπως τα τρικυκλικά αντικαταθλιπτικά, είναι συχνά χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των προβλημάτων ψυχικής υγείας, μπορεί αυθόρμητα να προκαλέσει στύση, ίσως επειδή προκαλούν μεταβολικές αλλαγές.

Στυτική δυσλειτουργία το (ED) μπορεί να είναι πρώιμο σύμπτωμα της σκλήρυνσης κατά πλάκας, η οποία βλάπτει τα νεύρα. 5 έως 10% των αρρένων ασθενών με σκλήρυνση κατά πλάκας υποφέρουν από ED.

Προβλήματα στύσης μπορεί επίσης να είναι το πρώτο σημάδι του διαβήτη, επειδή το υψηλό επίπεδο του σακχάρου στο αίμα, εμποδίζει την αυτόματη παραγωγή του νιτρικού οξειδίου, μια ουσία που χαλαρώνει τους λείους μυς των αιμοφόρων αγγείων. Επιπλέον, η ζάχαρη στο αίμα, καταστρέφει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων.

Δυσκολίες με τη στύση μπορεί να συνδεθεί με τη δημιουργία αθηρωματικών πλακών στις αρτηρίες (παράγοντες κινδύνου περιλαμβάνουν την υψηλή χοληστερόλη, το Κάπνισμα, το αλκοόλ, διαβήτη, υψηλή αρτηριακή πίεση και παχυσαρκία). Ακόμη και μια μικρή απόφραξη των αρτηριών του πέους μπορεί να οδηγήσει σε κακή στύση.

Μελέτες δείχνουν ότι το 50 έως 75% των ανδρών με τη νόσο των αρτηριών του πέους θα πρέπει, επίσης, τα πρώτα στάδια της φραγμένες αρτηρίες γύρω από την καρδιά. Η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να είναι ένα σημαντικό πρώιμο σύμπτωμα της καρδιακής νόσου.

Γιατί ο ύπνος είναι τόσο σημαντικό να διατηρηθεί η δραστικότητα άνδρες;

Ενώ κοιμόμαστε, το σώμα μας είναι ένα είδος "συντήρηση και επισκευή" όλα μας τα κύτταρα και τους ιστούς, συμπεριλαμβανομένων των γεννητικών οργάνων. Κατά τη διάρκεια της νύχτας άντρες εμπειρία 3-5 το πρωί στύσεις (φυσικά, ο όρος "καλημέρα" είναι υπό αίρεση), η οποία πιστεύεται ότι είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία του ιστούς του πέους. Επιπλέον, αυτές οι στύσεις μπορεί να μη συνδέονται με οποιαδήποτε σεξουαλική διέγερση.

Ένα υγιές ύπνο έχει διάφορα στάδια. "Πρωί" στύσεις προκύψει κατά τη διάρκεια του REM στάδιο του ύπνου (rapid eye movement).

Η στύση εμφανίζεται όταν το αίμα γεμίζει το σηραγγώδους σώματος του πέους. Η αυξημένη ροή αίματος σημαίνει μεγαλύτερη παροχή οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών στους ιστούς του πέους. Χωρίς αυτή την τακτική ροή, το ύφασμα μπορεί να εμφανίσουν έλλειψη οξυγόνου. Οι μελέτες δείχνουν ότι μπορεί ακόμα και να προκαλέσει ζημιά στο στρώμα ιστού και να επηρεάσει την ικανότητα του πέους να είναι δύσκολο. Στην πραγματικότητα, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι οι άνδρες που έχουν μειωμένη ή εξαφανίζεται αυτόματη νυχτερινή στύση, είναι δύσκολο να διατηρήσει στύση κατά τη διάρκεια της εγρήγορσης.

Αυτά τα είδη των θεμάτων μπορεί να είναι το αποτέλεσμα της παραβίασης του κύκλου του ύπνου που προκαλείται από τη λήψη υπνωτικών χαπιών ή εργάζονται νυχτερινές βάρδιες. Οι άνδρες που πλέον εμπειρία αυτόματη πρωί στύσεις, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον οικογενειακό σας γιατρό. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν υπάρχει δυσκολία στην διατήρηση ή απόκτηση στύσης κατά την προετοιμασία και κατά τη σεξουαλική επαφή.

θεραπεία δραστικότητα

Το χρονικό διάστημα μέχρι την επόμενη διέγερση

Μετά την εκσπερμάτιση το αρσενικό λίμπιντο μπορεί να φθάσει και πάλι μια κορυφή για αρκετές ώρες ή ακόμη και αρκετές ημέρες (για κάθε άτομο). Είναι μια περίοδος σεξουαλικής υπόλοιπα, έρχεται μετά από την εκσπερμάτωση. Ονομάζεται το πυρίμαχο φάση. Ξεκινά η φάση με το στιγμιαίο και την ταυτόχρονη λήψη δύο είδη χημικών ουσιών – αδρεναλίνη και ενδορφίνες. Η αδρεναλίνη προκαλεί στένωση των αρτηριών του πέους, η οποία οδηγεί σε περιορισμό της ροής του αίματος στους μυς του πέους και μείωση τους. Εν τω μεταξύ, οι ενδορφίνες προκαλούν ένα αίσθημα ηρεμίας και ευφορίας.

Με την πάροδο του χρόνου, αυτές οι χημικές ουσίες neytralizuya και το σώμα αρχίζει να παράγει νιτρικό οξείδιο, το οποίο χαλαρώνει τα αιμοφόρα αγγεία και επιτρέπει στο αίμα να ρέει και πάλι κανονικά στο πέος.

Σε άνδρες μεγαλύτερους πυρίμαχο φάση διαρκεί περισσότερο, ίσως επειδή η έναρξη της παραγωγής από το σώμα του νιτρικού οξειδίου παίρνει περισσότερο χρόνο.

Το πυρίμαχο φάση μπορεί να ποικίλει από ένα λεπτό για ένα 16-year-olds και μέχρι ένα μήνα για ένα 80-year-old man. Αν αυτή η φάση παρατείνεται για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, τότε αυτό μπορεί να είναι συνέπεια της κατάθλιψης ή να μειώσετε το επίπεδο της τεστοστερόνης. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνδρες με χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης συχνά παραπονιούνται ότι είναι δύσκολο να επιτευχθεί η στύση.

Γιατί τα νεύρα μπορεί να καταστρέψει το λεπτό;

Όταν ένας άνθρωπος είναι συνεχώς ανησυχούν για τις σεξουαλικές του "απόδοσης", ξεκινά ένας φαύλος κύκλος. Ο φόβος της αποτυχίας (fail), που σημαίνει ότι αντί για χαλάρωση από το άγχος έρχεται, η οποία προκαλεί την παραγωγή της αδρεναλίνης, εμποδίζοντας τη στύση. Οι περισσότερες αποτυχίες ένας άνθρωπος, τόσο περισσότερο προσπαθεί να αποφύγει το σεξ, και το φόβο, αυξάνει και η επιθυμία εξαφανίζεται. Με τη σειρά της, η απουσία της επιθυμίας οδηγεί σε μείωση των επιπέδων της ωχρινοτρόπου ορμόνης (luteotropin, η lutropin), που είναι γνωστή ως η ορμόνη ζωτικής σημασίας για την σεξουαλική "όρεξη". Κάθε ορμόνη που παράγεται όταν κάνεις σεξ, αλλά αν δεν κάνεις σεξ, ο εγκέφαλος μειώνει την παραγωγή του, διότι δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για αυτό. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει αρκετούς μήνες ή χρόνια, αλλά τελικά θα οδηγήσει σε μείωση του αριθμού των αυθόρμητων στύσεων, η οποία μόνο να επιδεινώσει το άγχος των ανδρών. Άνδρες όλων των ηλικιών μπορούν να υποφέρουν από το φόβο της αποτυχίας.

Επιπλέον, η έλλειψη σεξ μειώνει την παροχή οξυγόνου στους ιστούς του πέους, το οποίο με τη σειρά του οδηγεί σε πιο αδύναμη στύση, η οποία προσθέτει μόνο για τα προβλήματα με τη δραστικότητα της.

Την υγεία του προστάτη και αρσενικό δραστικότητα

Ένας στους δέκα άνδρες σε κάποια φάση της ζωής την ανάπτυξη του καρκίνου του προστάτη. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να χρειαστεί αφαίρεση του προστάτη ή μέρος του, μπορεί να επηρεάσει τη σεξουαλική υγεία. Γιατί με νοιάζει για τον προστάτη είναι πολύ σημαντικό.

Ο προστάτης παράγει τα δύο τρίτα από το σπερματικό υγρό, το οποίο, με το σπέρμα μορφή σπέρματος. Το σίδερο αρχίζει να γερνάει πιο γρήγορα από το σώμα ως σύνολο. Αυτό οφείλεται στην απουσία των μεγάλων αγγείων. Η προσφορά αίματος παρουσιάζεται μέσα από τα μικρά σκάφη, και αυτό σημαίνει ότι ο ιστός που λαμβάνει λίγο οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά.

Πολλοί άντρες είναι διευρυμένης προστάτη (καλοήθης υπερπλασία του προστάτη), αν και δεν είναι σαφές γιατί αυτό συμβαίνει. Το αποτέλεσμα του προστάτη αδένα που περιβάλλουν την ουρήθρα, τον συμπιέζει, διακόπτοντας την ροή των ούρων και την εκσπερμάτωση. Μέρος αυτής της διευρυμένης προστάτη μπορεί να αφαιρεθεί χειρουργικά, αλλά μπορεί να προκαλέσει ζημιά σε κάποιο βαλβίδες της ουρήθρας, με αποτέλεσμα την απελευθέρωση του σπέρματος στην ουροδόχο κύστη και όχι από το σώμα. Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως παλίνδρομη εκσπερμάτιση.

Αδένας περιβάλλεται από δύο δέσμες νεύρων που είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της στύσης. Αν ο αδένας μετατρέπεται σε καρκινικά, πρέπει να αφαιρεθεί χειρουργικά. Ενώ τα νεύρα μπορούν να υποστούν βλάβη, η οποία επηρεάζει τη σεξουαλική λειτουργία.

πριαπισμός σε άνδρες

Υποφέρει από παρατεταμένη διέγερση (πριαπισμός)

Η παρατεταμένη διέγερση του πέους μπορεί να φαίνεται να είναι μια ευτυχής περίσταση, αλλά ένας εφιάλτης για όσους πάσχουν από πριαπισμό, η οποία εμφανίζεται όταν το αίμα δεν μπορεί να στραγγίξει οφείλεται σε απόφραξη στις αρτηρίες του πέους. Ο λόγος για αυτό δεν είναι ακριβώς γνωστό. Αυτό μπορεί να συμβεί χωρίς καμία σεξουαλική δραστηριότητα, το αποτέλεσμα λευχαιμία (καρκίνος του αίματος αλλάζει το σχήμα των ερυθρών αιμοσφαιρίων του αίματος), ή από το τραύμα του πέους. Πιο συχνά προκαλείται από δρεπανοκυτταρική αναιμία, όπου τα ερυθρά αιμοσφαίρια είναι δρεπάνι σχήμα. Αυτή η κατάσταση προκαλεί πόνο και αν δεν αντιμετωπιστεί γρήγορα, μπορεί να οδηγήσει σε στασιμότητα του αίματος και τη φλεγμονή. Μπορούν επίσης να αναπτύξουν γάγγραινα. Αντιμετωπίζεται με ενέσεις φάρμακο που βοηθά να στραγγίξει το αίμα από το πέος.

Η ηλικία-παλιά ανησυχία των ανδρών

Η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών δεν έχουν κανένα λόγο για ανησυχία για το μέγεθος του πέους σας, γιατί από μια ιατρική άποψη, ένα αληθινό μικρό πέος είναι ένα πέος μικρότερο από 5 cm, η οποία είναι μια πολύ σπάνια περίπτωση. Το μέσο μήκος ενός πέους σε στύση είναι 15cm (από 11.5 έως 19 cm). Το μήκος του μέσου χαλαρή (όχι όρθια) πέος 9,5 cm.

Σε γήρανσης υγιείς άνδρες το μέγεθος του πέους μπορεί να μειωθεί ελαφρώς λόγω αλλαγών στη ροή του αίματος μέσα από την φραγμένη αρτηρία, την ίδια ώρα, το κολλαγόνο, που βοηθά να κρατήσει το σχήμα του υφάσματος, με την ηλικία, γίνεται λιγότερο αποτελεσματική. Ωστόσο, η τακτική σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί να ελαχιστοποιήσει την απώλεια σε μέγεθος.

26.10.2018