Ανασκόπηση των ξηρών καρπών που βελτιώνουν την ανδρική ισχύ

Ξηροί καρποί χρήσιμοι για δραστικότητα

Τα καρύδια σωστά θεωρούνται ένα από τα πιο χρήσιμα προϊόντα για την αύξηση της ανδρικής ισχύος. Περιέχουν ένα ευρύ φάσμα βασικών και μη απαραίτητων αμινοξέων, καθώς και βιταμίνες και μέταλλα που είναι απαραίτητα για την υγεία των αιμοφόρων αγγείων, της καρδιάς και του νευρικού συστήματος.Τα καρύδια δεν είναι αφροδισιακά.Για τη βελτίωση της λίμπιντο και της στύσης, πρέπει να λαμβάνονται τακτικά, αλλά σε μικρές ποσότητες.

Γενικές πληροφορίες σχετικά με τη σύνθεση και τα οφέλη των ξηρών καρπών για αποτελεσματικότητα

Κάθε τύπος καρυδιού περιέχει τις ακόλουθες ουσίες:

 1. Κάλιο και μαγνήσιο.Αυτά τα δύο στοιχεία είναι υπεύθυνα για την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος: Ενισχύουν τα αιμοφόρα αγγεία, ρυθμίζουν την πίεση και προάγουν την αποτελεσματική ροή του αίματος στα μικρότερα τριχοειδή αγγεία. Η ποιότητα της αγωγιμότητας των νεύρων εξαρτάται επίσης σε μεγάλο βαθμό από την παροχή μαγνησίου και καλίου στο σώμα.
 2. Βιταμίνες της ομάδας Β.Διεγείρετε τον καθαρισμό των αιμοφόρων αγγείων από τις αποθέσεις χοληστερόλης, βελτιώστε τη μετάδοση των νευρικών παλμών και διασφαλίστε μια νευρική ρύθμιση των ινών λείου μυός των τοιχωμάτων των αγγείων. Η επεξεργασία και η αφομοίωση πρωτεϊνών και αμινοξέων δεν είναι δυνατή χωρίς τη βιταμίνη Β6. Η βιταμίνη Β9 είναι σημαντική για την υγεία του αναπαραγωγικού συστήματος (που εμπλέκεται στη σύνθεση σπέρματος).
 3. Η βιταμίνη Εείναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους αθλητές για την προστασία των κυττάρων από τις ελεύθερες ρίζες που αυξάνονται μετά την άσκηση. Η λειτουργία της βιταμίνης περιλαμβάνει επίσης τη διατήρηση της ελαστικότητας των αγγειακών τοιχωμάτων, τη ρύθμιση της δραστηριότητας των σεξουαλικών αδένων (μειώνει το επίπεδο των γυναικείων ορμονών, αυξάνει την ποσότητα της ελεύθερης τεστοστερόνης).
 4. Βιταμίνη C.Έχει άμεση επίδραση στην στύση - διεγείρει την απελευθέρωση του αζώτου από τα κύτταρα, χωρίς την οποία είναι αδύνατο να χαλαρώσετε ποιοτικά τα αγγειακά τοιχώματα. Η βιταμίνη C αυξάνει επίσης τη λίμπιντο, προστατεύει τα κύτταρα Leydig από καταστροφικές οξειδωτικές διεργασίες και αποκαθιστά τη βλάβη στη δομή των μορίων τεστοστερόνης.
 5. Σελήνιο και Ψευδάργυρος- στοιχεία απαραίτητα για τη σύνθεση τεστοστερόνης και σπέρματος και τη διατήρηση της υγείας του προστάτη.
 6. Phosphorusείναι ένα διεγερτικό για την παραγωγή λεκιθίνης, το οποίο ρυθμίζει την παραγωγή ανδρογόνων.

Το περιεχόμενο των στοιχείων που είναι απαραίτητα για την αποτελεσματικότητα σε διαφορετικούς τύπους ξηρών καρπών παρατίθεται στον Πίνακα 1

Πίνακας 1. Σύγκριση κοινών τύπων ξηρών καρπών σύμφωνα με το περιεχόμενο των στοιχείων που είναι σημαντικά για την αποτελεσματικότητα (σε mg ανά 100 g προϊόντος)

Τύπος καρυδιού K Mg P Zn Se (σε μg) Ca Πρωτεΐνες (σε gr. ) Λίπη (μεγάλα) Βιταμίνες
E C B5 B1 B6 B9

(σε μg)

B3
Κάσιους 660 292 346 5. 78 19. 9 47 18. 22 44 0, 9 0, 5 0, 86 0, 42 0, 42 25 1. 06
Ελληνικά 474 120 332 3. 1 4. 9 97 15 65 2. 6 1. 41 0, 57 0, 34 0, 54 98 1. 13
Κέδρος 597 251 575 6. 4 0, 7 18 13, 7 68 9. 3 0, 8 0, 3 0, 4 0, 1 34 4. 4
Αμύγδαλα 770 277 527 3. 7 4. 1 269 18 53 24 1. 5 0, 04 0, 06 0, 3 40 6, 2
Βραζιλιάνοι 597 376 725 4. 06 1917 160 14 66 7. 87 0, 7 0, 18 0, 62 0, 1 22 0, 29
Φουντούκι 717 172 300 2. 4 4. 1 123 16 67 20 1. 4 1, 1 0, 3 0, 7 88 5. 2
Φιστίκια 1025 121 490 2. 8 10 105 20 44 2, 3 5. 6 0, 87 1. 7 51 0, 52
Φιστίκια 705 182 376 3. 27 9. 3 92 26 45 10 5. 3 0, 74 0, 34 97 1, 76

Τα καρύδια για αύξηση της ισχύοςείναι ωμά, τηγανισμένα ή αποξηραμένα, σε βάμματα, μίγματα ή ως μέρος διαφόρων πιάτωντρώγεται. Ο κλασικός συνδυασμός είναι με ξινή κρέμα ή μέλι. Τα πιάτα με κρέας ή ψάρι προστίθενται σε ξηρούς καρπούς σε θρυμματισμένη μορφή ή ως μέρος σάλτσας. Ωστόσο, οι ειδικοί συνιστούν να μην συνδυάσουν αυτούς τους τύπους προϊόντων λόγω της δύσκολης πέψης τους.

καρύδι

Έχει αποδειχθεί η θετική επίδραση των καρυδιών στο σώμα και την ισχύ. Επιπλέον, χρησιμοποιούνται όχι μόνο πυρήνες, αλλά και χωρίσματα και κελύφη.Τα πράσινα (νεαρά) φρούτα θεωρούνται τα πιο χρήσιμα για τη δραστικότητα.Η τακτική κατανάλωση καρυδιών όχι μόνο βελτιώνει τη δραστικότητα, αλλά επίσης ανακουφίζει τη στειρότητα που προκαλείται από την κακή κινητικότητα και τη μη ικανοποιητική μορφολογία του σπέρματος.

Η υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο, ιώδιο, μαγνήσιο και ακόρεστα λιπαρά οξέα καθιστά τα καρύδια απαραίτητα για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των ανδρών με υπέρταση, ισχαιμικές καρδιακές παθήσεις και αγγειακές παθήσεις.Το προϊόν έχει ευεργετική επίδραση στον θυρεοειδή, οι ορμόνες των οποίων έχουν έμμεση επίδραση στην ένταση της παραγωγής τεστοστερόνης.

Η κλασική συνταγή για το μείγμα: 15 καρύδια, 200 γραμμάρια ξηρά σύκα, δαμάσκηνα και σταφίδες, ψιλοκόψτε με ένα μίξερ, βάλτε στο ψυγείοΤρώτε μια κουταλιά της σούπας με κεφίρ ή ξινή κρέμα το βράδυ.

Το καρύδιχρησιμοποιείται για την εξαγωγή λαδιού με ψυχρή συμπίεση, το οποίο έχει επίσης θετική επίδραση στην αποτελεσματικότητά του. Η τακτική κατανάλωση του προϊόντος στα τρόφιμα βελτιώνει την ποιότητα των νεφρικών αντανακλαστικών, επιταχύνει τη μικροκυκλοφορία στο αίμα, απομακρύνει τις τοξίνες και τα ραδιονουκλίδια.Το καρυδιέλαιο μπορεί να προστεθεί σε σαλάτες, καθώς και σε έτοιμα πιάτα με ψάρι ή κρέας.Το κύριο πράγμα δεν είναι να το θερμαίνετε, διαφορετικά ορισμένα θρεπτικά συστατικά θα μετατραπούν σε τοξίνες (όπως το μέλι).

Καρύδια ανακαρδιοειδών

Τα καρύδια ανακαρδιοειδών βρίσκονται στη δεύτερη θέση μετά τα καρύδια Βραζιλίας όσον αφορά το σελήνιο, το οποίο επίσης τα διαφοροποιεί θετικά από τα άλλα όσον αφορά τη βελτίωση της ισχύος. Μπορείτε να πάρετε επιπλέον βιταμίνες και φυτικές ίνες τρώγοντας κάσιους σε σαλάτες λαχανικών όπως φρέσκα καρότα και τεύτλα.

συνταγή:

 1. Σε χοντρό τρίφτη, τρίψτε τα νεαρά τεύτλα που είχαν πλυθεί και ξεφλουδίσει προηγουμένως (500 g) και τα καρότα (250 g).
 2. Προσθέστε 50 g ανακαρδιοειδών και ψιλοκομμένα κρεμμύδια.
 3. Περίοδος με μείγμα 150 γρ. γιαούρτι και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι.

Μπορείτε να προσθέσετε τζίντζερ ή μια πρέζα μοσχοκάρυδο στη σαλάτα. Αυτά τα συστατικά αυξάνουν επίσης την αποτελεσματικότητά του.

Φουντούκι

Τα φουντούκια και τα φουντούκια είναι οι καρποί των οικόσιτων και άγριων φουντουκιών. Στη δεύτερη περίπτωση, οι πυρήνες είναι μικρότεροι, αλλά υπάρχουν αρκετά χρήσιμα στοιχεία σε αυτούς. Εάν βρείτε αλσύλλια φουντουκιού στο δάσος, μπορείτε να αποθηκεύσετε αυτό το πολύτιμο προϊόν δωρεάν.

Τα φουντούκια βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα των ανδρών με υπερπλασία του προστάτη, κιρσούς και σακχαρώδη διαβήτη.Μπορεί να συμπεριληφθεί σε δίαιτα απώλειας βάρους - χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες με υψηλή θρεπτική αξία. Για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών σε πρωτεΐνες του σώματος, αρκούν 10-12 κομμάτια.

Αμύγδαλα

Από μια χούφτα αμύγδαλα (περίπου 10 τεμάχια) ένας άντρας λαμβάνει ωμέγα οξέα, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες Β καθώς και ψευδάργυρο, ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο και πρωτεΐνη- ένα πλήρες σετ φροντίδας καιΔυνατότητα βελτίωσης. Τα αμύγδαλα είναιπλούσια σε αργινίνη- 30-40 g φρούτων, τρώγονται καθημερινά, αυξάνουν τη ροή του αίματος και χαλαρώνουν τα αιμοφόρα αγγεία στην περιοχή της βουβωνικής χώρας.

Τα αμύγδαλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν τοένα χρήσιμο ποτό για δραστικότητα:6 ξηροί καρποί και σπόροι από 3 κουτιά κάρδαμο (σε μύλο καφέ ή μπλέντερ), ένα ποτήριΑνακατέψτε το γάλα, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας μέλι. Τα αμύγδαλα είναι δύσκολο να αφομοιωθούν, γι 'αυτό συνιστάται να τα καταναλώνετε 15 λεπτά πριν από το κύριο γεύμα.

κουκουνάρι

Οι κουκουνάρι (κουκουνάρι) περιέχουν μεγάλη ποσότητα υγρών λιπών και έλλειψη αμινοξέων (λυσίνη, τρυπτοφάνη, μεθειονίνη) και έχουν μια αυθεντική γεύση.200 g του προϊόντος περιέχουν την καθημερινή ανάγκη για βιταμίνη Κ, η οποία ρυθμίζει τον βαθμό πήξης του αίματος και εμπλέκεται στη σύνθεση άλλων βιταμινών.

Τα κουκουνάρια για ισχύ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εξής:

 • Σε σαλάτες;
 • Ως βάμμα;
 • Με μέλι.

Συνταγή για βάμμα σε μη αποφλοιωμένα καρύδια:Ξεπλύνετε ένα ποτήρι φρούτο, ρίξτε το σε ένα ποτήρι, ρίξτε 0, 5 λίτρα βότκας και αφήστε το να παραμείνει για 40 ημέρες(μετά από 3-5 ημέρες το υγρό θα γίνει σκούρο καφέ). . . Μετά την ημερομηνία λήξης, το βάμμα φιλτράρεται, μπορείτε να προσθέσετε μια κουταλιά της σούπας μέλι ή ζάχαρη.Πάρτε 20 σταγόνες τρεις φορές την ημέρα για 3-4 εβδομάδες.

Το βάμμα αποφλοιωμένου καρυδιού (απαιτείται 40 g) ωριμάζει επίσης για 40 ημέρες, αλλά πρέπει να ανακινείται κάθε 3 ημέρες. Τα θρυμματισμένα ξεφλουδισμένα καρύδια χύνονται σε αυτό μόνο για μια εβδομάδα.

φιστίκια

Μόνο τα φιστίκια περιέχουν κλινικά σημαντικές ποσότητες ρεσβερατρόλης.Αυτό το ύφασμα έχει τις ακόλουθες δραστηριότητες:

 • Ομαλοποιεί τα λιπίδια του αίματος και προστατεύει τα αιμοφόρα αγγεία από εναποθέσεις.
 • αναστέλλει την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων.
 • Μειώνει την περιεκτικότητα σε ζάχαρη.
 • Αποτρέπει θρόμβους αίματος.

Το πιο δημοφιλές από αυτούς τους τύπους ξηρών καρπών είναι τοφυστικοβούτυρο, το οποίο μπορεί να παρασκευαστεί εύκολα στο σπίτι με ένα μίξερ.

Συνταγή:

 1. Αλέστε 200 γραμμάρια ξηρών καρπών σε ένα μπλέντερ.
 2. Προσθέστε μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη άχνη και 2 κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι.
 3. Ανακατέψτε τα πάντα, διατηρήστε το μείγμα στο ψυγείο.

Λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε πρωτεΐνες-λεκτίνες, τα φιστίκια μπορούν να προκαλέσουν τροφικές αλλεργίες και δυσπεψία.

Καρύδι Βραζιλίας

Τα καρύδια της Βραζιλίας είναι φθηνά σε σύγκριση με το υπόλοιπουψηλό περιεχόμενο σεληνίου - σε 100 g 1553, 8% της ημερήσιας τιμής. Αυτό το στοιχείο δεν συντίθεται στο σώμα, αλλάκαταναλώνεται ενεργά και απελευθερώνεται στο σπέρμα. Για τους άνδρες που έχουν φυσιολογική σεξουαλική ζωή, το καρύδι της Βραζιλίας είναι η καλύτερη επιλογή για την κάλυψη της ανεπάρκειας σεληνίου.

Συνταγή για ένα θρεπτικό κοκτέιλ για αύξηση της δραστικότητας:

 • Βυθίστε 20 καρύδια σε νερό για 2 ώρες.
 • Ξεπλύνετε τα καρύδια, προσθέστε 4 ημερομηνίες, προσθέστε 2 ποτήρια νερό και αλέστε σε ένα μπλέντερ.
 • Στραγγίστε το μείγμα.
 • Επιστρέψτε το γάλα από τα καρύδια στο μπλέντερ, προσθέστε την μπανάνα, μια μικρή βανίλια και το σύρμα.

Για να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα τουχωρίς πεπτική βλάβη, είναι καλύτερο να συνδυάσετε καρύδια Βραζιλίας με πράσινες σαλάτες..

φυστίκια

Οι άνδρες χρησιμοποιούν συνήθως ψητά φιστίκια με αλάτι - ως σνακ μπύρας. Σε ένα τέτοιο «πλαίσιο» οι ξηροί καρποί βάζουν σοβαρή πίεση στο συκώτι και τα νεφρά, αναιρώντας όλα τα οφέλη.Το καλύτερο από όλα - αποξηραμένα ή τηγανητά φρούτα χωρίς γεύση.

Τα φυστίκια περιλαμβάνονται στη συνταγή μεγάλου αριθμού πιάτων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι χρήσιμα για δραστικότητα. Ένα παράδειγμα είναι μια απλή επιδόρπια σαλάτα που απαιτεί 150 γραμμάρια φράουλας και σταφυλιών, 50 γραμμάρια φιστίκια και 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.

Συνταγή:

 1. Κόψτε τις φράουλες σε 4 μέρη, σταφύλια σε 2 μέρη.
 2. Ανακατέψτε με φιστίκια και προσθέστε λάδι.
 3. Μπορείτε να προσθέσετε μερικά φύλλα μαρουλιού ρίζας.

Ορισμένοι άνδρες κάνουν βάμματα σε κελύφη φυστικιών, αλλά η αποτελεσματικότητα ενός τέτοιου ποτού δεν θα λειτουργήσει.

Μαζί με το μέλι - διπλασιάστε τη δύναμη

Το μέλι και οι ξηροί καρποί είναι οι πιο δημοφιλείς και νόστιμες λαϊκές θεραπείες για την αύξηση της δραστικότητας.Το μέλι έχει θετική επίδραση στη στυτική λειτουργία λόγω των ακόλουθων ιδιοτήτων:

 • Βοηθά στην αύξηση της ποσότητας του μονοξειδίου του αζώτου.
 • Μειώνει το επίπεδο των τριγλυκεριδίων και προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα.
 • Καταστρέφει μια μεγάλη ποικιλία βακτηρίων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προκαλούν φλεγμονή του προστάτη.
 • Ενισχύει το σώμα.

Όπως και οι ξηροί καρποί, το μέλι περιέχει στοιχεία που είναι απαραίτητα για φυσιολογική αποτελεσματικότητα: κάλιο, μαγνήσιο, ασβέστιο, βιταμίνη Β2, νικοτινικό οξύ. Η σύνθεση αυτού του μελισσοκομικού προϊόντος περιέχει επίσης περισσότερα από 40 μέταλλα, μεγάλο αριθμό ενζύμων και λιπαρών οξέων. Το μέλι είναι ένα εξαιρετικό συντηρητικό, οπότε τα μείγματα ξηρών καρπών, τα βάμματα και άλλα προϊόντα με την προσθήκη τους αποθηκεύονται για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν χάνουν τις ιδιότητές τους.Το κάστανο έχει την πιο ευεργετική επίδραση στην ισχύ. Το μέλι αναμιγνύεται με ψιλοκομμένα καρύδια σε αναλογία 1: 1.Για να βελτιώσετε την επίδραση της αύξησης της λίμπιντο και της ανδρικής δύναμης, μπορείτε να προσθέσετε στο μείγμα ψωμί μελισσών ή ομογενοποίηση κηφήνας.

Κριτικές

“Αποξηραμένα βερίκοκα, σταφίδες, ξηροί καρποί και μέλι - ανακατεύουμε τα πάντα μαζί, βάζουμε στο ψυγείο και τρώμε 1 ή 2 κουτάλια την ημέρα. Συνήθως αποθηκεύεται για 2 εβδομάδες. Στο τέλος του μήνα, το μέλος ήταν πολύ καλύτερο. ".

"Ένα μείγμα μελιού και ξηρών καρπών είναι καλό πράγμα για την ενίσχυση του σώματος και της δύναμης, αλλά το ποιοτικό μέλι είναι δύσκολο να βρεθεί. Προσθέτω beebread για κορεσμό με ακρίβεια του προϊόντος με τα απαραίτητα στοιχεία. "

"Δοκίμασα πολλά διαφορετικά καρύδια και μέλι, αλλά δεν ένιωσα καμία επίδραση στην ισχύ. Ο γενικός τόνος του σώματος έχει βελτιωθεί - ναι ".

"Τρώω ξηρούς καρπούς με ξινή κρέμα και σπόρους κολοκύθας. Η ισχύς άρχισε να βελτιώνεται μετά από περίπου 1, 5 μήνες. ".

"Εάν η αποτελεσματικότητα παραβιάζεται λόγω της έλλειψης ουσιών στα καρύδια, η τακτική χρήση τους μπορεί να βελτιωθεί. Ωστόσο, σε άλλες περιπτώσεις δεν υπάρχει αποτέλεσμα, αποκτάται μόνο υπερβολικό βάρος. "

Συμπέρασμα

Εάν ξεκινήσουμε με το περιεχόμενο ουσιών που είναι σημαντικές για τη σύνθεση τεστοστερόνης (σελήνιο, ψευδάργυρος, βιταμίνη Ε), τότε οι πιο χρήσιμοι ξηροί καρποί είναι καρύδια Βραζιλίας, κάσιους, αμύγδαλα και κουκουνάρι. Ωστόσο, οι λόγοι για την επιδείνωση της στύσης δεν οφείλονται πάντα στην έλλειψη ορμονών φύλου. Τις περισσότερες φορές, η στυτική δυσλειτουργία είναι αγγειακής φύσης, επομένως οποιοσδήποτε από τους δημοφιλείς τύπους ξηρών καρπών, εάν χρησιμοποιείται τακτικά, θα βοηθήσει στη βελτίωση της κατάστασης. Αυτό το προϊόν δεν είναι κατάλληλο για άνδρες με ηπατική νόσο ή πεπτικά προβλήματα.

19.09.2020