Οι άνδρες έχουν G-spot;

Τυλιγμένο σε μυστηριώδη, μαγικά, συγκινητικά σημεία G για άντρες. Ήρθε η ώρα να γράψετε ένα ποίημα!

Πού είναι το σημείο g;

Από ιατρική άποψη, τα πάντα φαίνονται πολύ πιο πεζά. Αυτό το πολυπόθητο αρσενικό σημείο δεν είναι άλλο από τον προστάτη. Η ανατομία είναι μια επιστήμη που δεν ανέχεται την προσέγγιση, αλλά θέτει τα πάντα στη θέση της.

Το μυστηριώδες σημείο βρίσκεται μεταξύ του πρωκτού και των όρχεων κάτω από την ουροδόχο κύστη. Χωρίς ειδύλλιο. Και όμως, ένας σύντροφος που θέλει να φέρει τη μέγιστη ευχαρίστηση στο φίλο της θα προσπαθήσει να βρει αυτό το αγαπημένο μέρος και να το χαϊδεύσει με τρυφερότητα και ακρίβεια.

Αρσενικός οργασμός

Ο αρσενικός οργασμός αποτελείται από δύο φάσεις. Το πρώτο είναι η εκπομπή. Το υγρό που παράγεται από τους αδένες απελευθερώνεται στην ουρήθρα του προστάτη, όπου αναμιγνύεται με το εισερχόμενο σπέρμα και προετοιμάζεται να βγεί. Αυτό συμβαίνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, αλλά φέρνει μεγάλη ευτυχία στον άνδρα.

Οι σεξ θεραπευτές επινόησαν ακόμη και ένα όνομα - το αναπόφευκτο της εκσπερμάτωσης. Το δεύτερο στάδιο είναι η στιγμή της συμπίεσης του μυϊκού σφιγκτήρα. Σε αυτό το σημείο, εμποδίζεται η διέλευση του σπέρματος στην ουροδόχο κύστη. Οι συσπάσεις των μυών συνεχίζονται, βοηθώντας στην αφαίρεση του σπέρματος από το εξωτερικό.

Διέγερση προστάτη

Κατά τη διέγερση του αρσενικού σημείου, η γυναίκα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτική και υγιεινή, καθώς υπάρχουν διάφοροι μικροοργανισμοί στο ορθό. Είναι καλή ιδέα να φοράτε γάντια από λατέξ και να χρησιμοποιείτε λιπαντικό. Μπορείτε να πλησιάσετε το σημείο εισάγοντας αργά το δάχτυλό σας στον πρωκτό του συντρόφου σας.

Παρά τα γάντια, αυτό πρέπει να γίνεται με καθαρά χέρια και τα νύχια κομμένα κοντά ώστε να μην τραυματιστούν ευαίσθητες βλεννογόνες μεμβράνες. Ο σύντροφος πρέπει να είναι απολύτως χαλαρός, κάτι που επιτυγχάνεται μόνο με την πλήρη συγκατάθεσή του σε μια τέτοια διαδικασία και πλήρη εμπιστοσύνη στον αγαπημένο του. Εάν αισθάνεται σφιχτά, θα έχει πόνο επειδή ο σφιγκτήρας κλείνει και δεν μπορεί να γίνει λόγος για ρομαντισμό.

Όταν αγγίζεται, αυτή η ερωτική ζώνη είναι αρκετά απλή, μια πάχυνση στην πλευρά του ηβικού οστού μπορεί να γίνει αισθητή κάτω από τα δάχτυλα, αυτό εξηγείται από το σφαιρικό σχήμα του προστάτη και από την αντίδραση ενός φίλου το κορίτσι θα καταλάβει πάντα ότι το αποτέλεσμαεπιτεύχθηκε. Η στάση του ζευγαριού έχει μεγάλη σημασία. Ο άντρας πρέπει να ξαπλώνει στην πλάτη του και ο σύντροφος είναι χωρισμένος ανάμεσα στα πόδια του. Είναι βολικό για τον άνδρα να βάλει ένα πόδι στον ώμο του κοριτσιού. Είναι απαραίτητο να κάνετε μασάζ αργά στο σημείο ji, ώστε ο σύντροφός σας να απολαύσει τη στιγμή. Οι άντρες που είχαν οργασμό χάρη στις προσπάθειες των αγαπημένων τους, το χαρακτηρίζουν ως αξέχαστο και ζωντανό.

Βρείτε το αρσενικό G-spot

Εκτός από τις εσωτερικές επιδράσεις στον προστάτη, υπάρχουν και εξωτερικές.

Μια γυναίκα μπορεί να πιέσει τον καβάλο του συντρόφου της με τα δάχτυλά της. Τον κάνει επίσης ευτυχισμένο. Σε κάθε περίπτωση, ο προστάτης παίζει ζωτικό ρόλο στη διέγερση και τον οργασμό ενός άνδρα. Πιστεύεται ότι η διέγερση του προστάτη αυξάνει τη στιγμή της γλυκιάς έντασης με την πάροδο του χρόνου. Και η πίεση στον προστάτη προκαλεί οργασμό ακόμη και χωρίς σεξουαλική επαφή. Στην πραγματικότητα, το G είναι το κύριο σημείο διέγερσης των ανδρών.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλες ερωτογενείς ζώνες στο ανδρικό σώμα, αλλά δεν υπάρχει τέτοια επίδραση από καμία από αυτές. Το όσχεο είναι επίσης ένα μέρος συσσώρευσης υποδοχέων, καθώς και του πρωκτού και του περινέου, αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί η δέσμη των νεύρων και των αιμοφόρων αγγείων που περιβάλλουν τον προστάτη. Αυτό καθόρισε την κύρια ερωτογενή ζώνη για τους άνδρες.

Ορισμένοι άνδρες μαθαίνουν μασάζ προστάτη μόνο όταν αντιμετωπίζουν φλεγμονή του προστάτη.

Ο ουρολόγος συνταγογραφεί ένα μασάζ του προστάτη ως μια πολύ αποτελεσματική θεραπεία για τη χρόνια προστατίτιδα. Γίνεται σε ιατρική εγκατάσταση, ο γιατρός τρίβει πάντα τον αδένα με γάντια. Το σημειακό μασάζ επιλύει πολλά προβλήματα - αυτή είναι η φλεβική εκροή και η αύξηση του αδενικού τόνου. Αυτή είναι επίσης η αποστράγγιση των εκκρίσεων χάρη στον καθαρισμό των αδένων.

Στο σπίτι, μπορείτε επίσης να κάνετε μασάζ ευεξίας στο G-spot. Εκτός από τον ερωτισμό, υπάρχουν επίσης ιατρικές ενδείξεις. Εδώ οι συνεργάτες δεν ενεργούν πλέον ως εραστές, αλλά ως ασθενείς και γιατροί. Ωστόσο, δεν πρέπει να συνταγογραφήσετε μόνοι σας ένα πρόγραμμα μασάζ. Τέτοιες συστάσεις πρέπει να γίνονται από έναν ουρολόγο που είναι εξοικειωμένος με την πορεία της νόσου του ασθενούς του.

Το σημείο G ανακαλύφθηκε το 1950 από τον Γερμανό γυναικολόγο Ernst Grafenberg. Ονομάστηκε από αυτόν.

18.09.2020