Αύξηση της ισχύος στους άντρες με λαϊκές θεραπείες

πώς να αυξήσετε την ισχύ με λαϊκές θεραπείες

Μια δραστήρια σεξουαλική ζωή φέρνει σωματική και ηθική ικανοποίηση, αυξάνει την αυτοεκτίμηση, είναι καλή για την υγεία, επομένως το αρσενικό μέρος του πληθυσμού λαμβάνει πολύ σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τη δραστικότητα. Ένα από τα πιο συνηθισμένα αιτήματα στο Διαδίκτυο είναι να βρείτε πληροφορίες και να απαντήσετε στις ερωτήσεις: πώς να αυξήσετε τη δραστικότητα στους άνδρες που χρησιμοποιούν λαϊκές θεραπείες και πώς να βελτιώσετε τη στύση στο σπίτι;

Οι αλυσίδες φαρμακείων και τα καταστήματα οικειότητας για να διαλέξετε προσφέρουν πολλές εξελίξεις στη φαρμακευτική βιομηχανία, ο κύριος σκοπός της οποίας είναι η βελτίωση του σεξ και της δραστικότητας στους άνδρες. Διάφοροι ιστότοποι είναι γεμάτοι από διαφημίσεις για θαυματουργά ναρκωτικά με αμφίβολη σύνθεση που υπόσχονται γενναίες ικανότητες και ισχυρή ανέγερση στα γηρατειά.

Οι αιώνες της εμπειρίας που συγκεντρώθηκαν και δοκιμάστηκαν από τους προγόνους καθιστούν δυνατή την εμπειρία συνταγών για την αύξηση της σεξουαλικής λειτουργίας από τον τομέα της παραδοσιακής ιατρικής. Δεν είναι εύκολο να κατανοήσουμε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών μεθόδων και μέσων και αυτό το άρθρο θα βοηθήσει τους άνδρες να συστηματοποιήσουν τις βασικές πληροφορίες, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα του σεξ με έναν απλό και προσιτό τρόπο.

Λόγοι για τη μείωση της αποτελεσματικότητας

Σύμφωνα με έρευνες, περίπου το 75% των ανδρών ηλικίας 23 ετών και άνω υποφέρουν από ψυχογενή στυτική δυσλειτουργία. Μιλάμε για τέτοια είδη επιδείνωσης της ποιότητας της σεξουαλικής ζωής λόγω της ανεπαρκώς ισχυρής στύσης, που δεν προκαλούνται από την παρουσία σοβαρών παθολογιών που απαιτούν ιατρική παρέμβαση. Η γνώση και η έγκαιρη εξάλειψη των αιτίων της μειωμένης ανδρικής ικανότητας είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος για την αποφυγή δυσκολιών που σχετίζονται με το φύλο.

Εξωτερικές αιτίες

Η αφθονία του άγχους, της κόπωσης, της ανθυγιεινής διατροφής, των κακών συνηθειών, του καθιστικού τρόπου ζωής, της παχυσαρκίας, του ιδεολογικού ανδρικού φόβου ότι είναι πτωχεύσας εραστής, όλα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην ισχύ ενός άνδρα.

Η έγκαιρη ανίχνευση αρνητικών επιδράσεων και η εξάλειψή τους συμβάλλει στην αύξηση της ισχύος και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Είναι δυνατόν να διορθωθεί η αρνητική επίδραση των εξωτερικών αιτιών με λαϊκές θεραπείες χωρίς να καταφεύγουμε στη βοήθεια ενός ειδικού και χωρίς υπερβολική χρήση χαπιών.

Μεμονωμένες λειτουργίες

Αιτίες μειωμένης δραστικότητας στους άνδρες

Για το μεγαλύτερο μέρος του ισχυρού μισού της ανθρωπότητας, το σημαντικό σημείο είναι η ικανοποίηση ενός σεξουαλικού συντρόφου.

Δεν είναι ασυνήθιστο για τους άνδρες να έχουν καλή ισχύ. Η στύση έρχεται εγκαίρως, αλλά η διάρκεια της σεξουαλικής επαφής είναι πολύ μικρή για μια γυναίκα για να επιτύχει οργασμό. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να συστήσετε μεθόδους αύξησης της αντοχής, καθώς και τη χρήση φαρμάκων που θα αυξήσουν την περίοδο της αγάπης.

Απλές μέθοδοι για την αύξηση της ισχύος

Οι λόγοι που περιγράφονται παρακάτω μπορούν εύκολα να διορθωθούν χρησιμοποιώντας λαϊκές μεθόδους και να καταστεί δυνατή η κατανόηση του τρόπου αύξησης της δραστικότητας στους άνδρες στο σπίτι.

Εξάλειψη εξωτερικών αιτιών

Τα οφέλη ενός υγιεινού τρόπου ζωής στις σεξουαλικές διαταραχές στους άνδρες είναι υψίστης σημασίας. Οι περισσότερες από τις τεχνικές και τις δημοφιλείς συμβουλές είναι συγκεκριμένες για τα θέματα της σωστής διατροφής, της παραβίασης των κακών συνηθειών και της ανάγκης για σωματική δραστηριότητα. Ακολουθώντας αυτές τις απλές συστάσεις θα αυξηθεί η αποτελεσματικότητά του χωρίς να χρειάζεται να συμβουλευτείτε έναν ειδικό για ένα τόσο λεπτό θέμα με τους διαθέσιμους πόρους.

Διατροφή

Η τροφή μπορεί φυσικά να είναι μια σημαντική βοήθεια και να αυξήσει την ανδρική δύναμη. Η ικανότητα πλήρους σεξουαλικής επαφής, η φωτεινότητα των αισθήσεων και η ποιότητα του αρσενικού σπέρματος εξαρτώνται άμεσα από τα προϊόντα που αποτελούν τη βάση της διατροφής.

Τι πρέπει να υπάρχει στο τραπέζι για τους άνδρες που θέλουν να αυξήσουν τη σεξουαλική τους ενέργεια;

  • Ψάρια και θαλασσινά.Το περιεχόμενο των ευεργετικών αμινοξέων και ιχνοστοιχείων σε αυτά τα προϊόντα, τα οποία αυξάνουν την παραγωγή της κύριας ανδρικής ορμόνης τεστοστερόνης, τα καθιστά ουσιαστικό μέρος της διατροφής για όσους θέλουν να αυξήσουν την αποτελεσματικότητά τους. Τα θαλασσινά ψάρια και τα οστρακοειδή είναι ιδιαίτερα χρήσιμα.
  • μέλι.Αυτό το φυσικό προϊόν περιέχει θρεπτικά συστατικά που αυξάνουν την αντοχή και βελτιώνουν την ποιότητα του σπέρματος. Είναι μέρος πολλών δημοφιλών συνταγών για τη βελτίωση της στυτικής λειτουργίας. Ορισμένοι τύποι μελιού εμπλουτίζονται με επιπλέον συστατικά μελισσοκομίας. Το περιεχόμενο του ψωμιού μελισσών ή του βασιλικού πολτού μπορεί να κάνει αυτό το προσιτό φάρμακο πραγματική θεραπεία για την ανικανότητα.
  • Βότανα για αύξηση της ισχύος
  • καρύδια.Τα αιθέρια έλαια που περιέχει είναι αναγνωρισμένα αφροδισιακά, έτσι μπορούν να αυξήσουν σημαντικά την αποτελεσματικότητα. Οι ξηροί καρποί είναι ένα γνωστό λαϊκό φάρμακο με ευεργετικές ιδιότητες. Τα συστατικά αυτής της σύνθεσης μπορούν να αυξήσουν τη σεξουαλική διέγερση σε χρόνο μηδέν και, ως πρόσθετο μπόνους, να παρέχουν αρκετή ενέργεια για μακροχρόνια αγάπη. Αυτό το μείγμα έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως από την αρχαιότητα για να αυξήσει την αποτελεσματικότητα.
  • κρέας.Η πρωτεΐνη που περιέχεται στα προϊόντα κρέατος δεν μπορεί να αντικατασταθεί από άλλα τρόφιμα. Απαιτούνται απαραίτητα αμινοξέα για την καλή λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος και διασφαλίζουν ότι οι ορμόνες διατηρούνται στο απαιτούμενο επίπεδο. Η δημοφιλής σοφία συμβουλεύει επίσης την κατανάλωση περισσότερων προϊόντων κρέατος για να καυχηθεί η ανδρική υγεία.
  • Λαχανικά και φρούτα.Απαιτείται η λήψη βιταμινών και μετάλλων που αυξάνουν την παραγωγή σπέρματος και βελτιώνουν την ποιότητά του. Τα κρεμμύδια, οι ντομάτες και τα τεύτλα είναι τα πιο ευεργετικά για την υγεία των ανδρών. Μεταξύ των καρπών που αναγνωρίζονται ως ηγέτες στην αύξηση της σεξουαλικής δραστηριότητας, τα εσπεριδοειδή είναι η παλάμη. Όταν προσθέτετε αρκετά λαχανικά στη διατροφή σας, η κατανάλωση φρούτων μπορεί να αυξήσει το σεξουαλικό σας δυναμικό.
  • αυγά. Αποκτήστε υγιεινή πρωτεΐνη με αυτό το προσιτό προϊόν. Όταν χρησιμοποιείται με σύνεση, αποτρέπει τη συσσώρευση της κακής χοληστερόλης. Το κυκλοφορικό σύστημα παρέχει στο σώμα μια πλήρη παροχή αίματος και οξυγόνου, συμπεριλαμβανομένης της ουσιαστικής ανδρικής αξιοπρέπειας.
  • βότανα και μπαχαρικά.Με την κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων φυσικών και ξηρών χόρτων, αυξάνετε τα επίπεδα τεστοστερόνης στο σώμα. Επιπλέον, τα αντιοξειδωτικά που περιέχονται στο πράσινο των φυτών μπορούν να παρατείνουν τη νεανικότητα βελτιώνοντας τις διαδικασίες ανανέωσης των κυττάρων.

Η συμπερίληψη τροφίμων από τη λίστα στην καθημερινή διατροφή θα βοηθήσει στην πρόληψη προβλημάτων που σχετίζονται με τη δραστικότητα, θα αυξήσει την επιθυμία και θα βοηθήσει έναν άνδρα να δημιουργήσει μια πλήρη σεξουαλική ζωή. Επιπλέον, τα περισσότερα συστατικά μιας σωστής διατροφής είναι η καλή πρόληψη της παχυσαρκίας, η οποία επηρεάζει αρνητικά τη λίμπιντο και την ποιότητα του σεξ.

Ενεργές προσθήκες

Αναγνωρισμένες λαϊκές θεραπείες που μπορούν να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα είναι βάμματα ginseng και eleutherococcus. Τα εκχυλίσματα από αυτά τα μοναδικά φυτά μπορούν να παρατείνουν τη νεολαία και τη σεξουαλική μακροζωία σε μεγάλη ηλικία. Οι απλές λαϊκές συνταγές, που περιλαμβάνουν αυτά τα κεφάλαια, δεν απαιτούν πολύ χρόνο και χρήμα για την προετοιμασία, οπότε οποιοσδήποτε άνθρωπος μπορεί να αυξήσει την ισχύ με τη βοήθειά του.

Δεν πρέπει να παρασυρθείτε άσκοπα με φάρμακα που μπορείτε να αγοράσετε σε φαρμακείο.

Η επιθυμία των ανδρών να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα με τη βοήθεια χημικών προσθέτων μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες. Μερικά από αυτά είναι εθιστικά, τα περισσότερα ναρκωτικά έχουν περιορισμούς και αντενδείξεις στη χρήση τους, και μερικά είναι απλώς ένα φθηνό κόλπο δημοσιότητας χωρίς να θυσιάζουν την αποτελεσματικότητα.

Στην περίπτωση ειδικών αναγκών, μόνο ένας εξειδικευμένος γιατρός θα σας δώσει συμβουλές σχετικά με τα δισκία που θα χρησιμοποιήσετε. Η επίλυση προβλημάτων που δεν σχετίζονται με παθολογικές διαδικασίες μπορεί να ανατεθεί σε απλές λαϊκές μεθόδους.

Εκπαίδευση

Η καλή ισχύς σχετίζεται άμεσα με τη σωματική δραστηριότητα. Αυξάνοντας τη ροή του αίματος στα πυελικά όργανα, μπορείτε να αποφύγετε τη στασιμότητα και να αποτρέψετε την ανάπτυξη επικίνδυνων ασθενειών του ουροποιητικού συστήματος. Η προπόνηση των μυών είναι καλή για την αντοχή που απαιτείται για μακροχρόνια συνουσία.

Οι εξειδικευμένες ασκήσεις για τους άνδρες είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για την καταπολέμηση της πρόωρης εκσπερμάτωσης όταν γίνεται τακτικά. Ένα μπόνους με συνεχή προπόνηση είναι ένα τονισμένο σώμα, το οποίο από μόνο του είναι ελκυστικό για τις γυναίκες.

Θα είναι χρήσιμο να αποκτήσετε γνώση της εκπαίδευσης Kegel. Με τον συνειδητό έλεγχο των μυών, μπορείτε να ρυθμίσετε το επίπεδο της στύσης, να βελτιώσετε τις αισθήσεις κατά τη σεξουαλική επαφή και, γενικά, να αυξήσετε την ισχύ. Τα πλεονεκτήματα αυτών των προπονήσεων είναι η ικανότητα να τα κάνει οπουδήποτε, κανείς δεν θα δει την αόρατη ένταση των οικείων μυών.

Απαλλαγείτε από τις κακές συνήθειες

Μέθοδοι αύξησης της ισχύος στους άνδρες

Η εξάρτηση από το αλκοόλ και τη νικοτίνη οδηγεί σε απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων, σε μείωση του τόνου τους και σε αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης στυτικής δυσλειτουργίας. Το δυναμικό των βαρέων καπνιστών κινδυνεύει και η πίσσα και τα βαριά χημικά στοιχεία στα τσιγάρα μπορούν να προκαλέσουν σοβαρή σεξουαλική δυσλειτουργία.

Αυτό οφείλεται στη στένωση των αγγείων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που τροφοδοτούν το πέος, γι 'αυτό η πλήρωση με αίμα είναι πολύ αργή και σε ανεπαρκή όγκο για ισχυρή στύση. Είναι πολύ δύσκολο να αυξηθεί η ισχύς ενώ συνεχίζεται η κατάχρηση κακών συνηθειών.

Διαχείριση στρες

Προβλήματα εμφανίζονται σε κάθε άτομο. Πρέπει να μάθετε να τα αντιμετωπίζετε χωρίς άγχους που προκαλούν διαφωνίες στη σεξουαλική σας ζωή. Διάφορες μέθοδοι ηρεμίας της αναπνοής, αυτόματης εκπαίδευσης και χαλάρωσης μπορούν να μειώσουν τις επιβλαβείς επιπτώσεις του ψυχογόνου στρες στο σώμα και να αυξήσουν την ισχύ.

Όποτε είναι δυνατόν, ένας άντρας πρέπει να αποφεύγει τις συγκρούσεις, να περνά περισσότερο χρόνο στη φύση και να περιβάλλεται μόνο με θετικά άτομα.

Μια καλή λαϊκή θεραπεία για την γρήγορη ανακούφιση του στρες κατά την άσκηση των αιμοφόρων αγγείων είναι ένα ντους αντίθεσης. Η εναλλαγή ζεστού και κρύου νερού ηρεμεί τα νεύρα και ενισχύει το σώμα. Ακόμα και οι αρχαίοι Έλληνες παρατήρησαν «σε ένα υγιές σώμα - ένα υγιές μυαλό».

Προσαρμογή των μεμονωμένων ιδιοτήτων

Για τη διόρθωση των αιτιών που σχετίζονται με τα χαρακτηριστικά του σώματος και σχετίζονται με την ποιότητα μιας στύσης ή τη συγκράτησή της, η τοπική εφαρμογή μπορεί να βοηθήσει. Οι αλοιφές, τα τζελ, τα σπρέι και οι σταγόνες για τη βελτίωση της ροής του αίματος στο πέος χρησιμοποιούνται ευρέως στους άνδρες.

Μπορείτε να επιλέξετε μια σύνθεση μεγέθυνσης, ψύξης ή γεύσης.

Λαϊκές θεραπείες για αύξηση της δραστικότητας

Η χρήση τέτοιων προϊόντων είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για ένα δημοφιλές φάρμακο. Τα μέσα για τη βελτίωση της στύσης σε λίγα λεπτά είναι ασφαλή, μη εθιστικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν την κατάλληλη στιγμή από έναν άνδρα και να δράσουν πολύ γρήγορα. Αυτά τα κεφάλαια δεν έχουν πολύπλοκα αποτελέσματα στο σώμα, οπότε μπορείτε εύκολα να ελέγξετε την ισχύ εάν είναι απαραίτητο.

Το πεδίο των λαϊκών θεραπειών για την αύξηση της ισχύος μπορεί να εντοπιστεί στην επιλογή των θέσεων στις οποίες είναι ευκολότερο να διατηρηθεί η στύση. Επιλέγοντας θέσεις που επιτρέπουν αυξημένη ροή αίματος στο πέος, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τη διάρκεια του συμβάντος. Για παράδειγμα, η επιλογή της στάσης "άντρας στην κορυφή" αυξάνει σημαντικά τη ροή του αίματος και, ως μπόνους, μπορείτε να πάρετε επιπλέον ενθουσιασμό από το να κοιτάτε τον σύντροφό σας.

Ακολουθώντας αυτές τις απλές συμβουλές και χρησιμοποιώντας λαϊκές μεθόδους στο σπίτι, μπορείτε να απολαύσετε μια ευχάριστη διαδικασία για πολλά χρόνια χωρίς πολλή προσπάθεια, αυξάνοντας έτσι το ανδρικό δυναμικό χωρίς χημικά.

17.09.2020