Διαιτητικοί κανόνες για την αύξηση της ανδρικής ισχύος

Στυτική δυσλειτουργία στους άνδρες

Η στυτική δυσλειτουργία είναι ένα επείγον πρόβλημα της εποχής μας, καθώς η διαταραχή επηρεάζει τους άνδρες όχι μόνο σε ώριμη ηλικία αλλά και σε σχετικά νεαρή ηλικία. Ένας από τους πολλούς λόγους για την εμφάνισή του είναι μια μη ισορροπημένη διατροφή, η χρήση πιάτων που επηρεάζουν την παραγωγή τεστοστερόνης και οδηγούν σε παχυσαρκία. Πριν από την προσφορά αποτελεσματικών φαρμάκων, οι ειδικοί συνιστούν την αλλαγή των διατροφικών συνηθειών και τη χρήση προϊόντων για δραστικότητα. Υπάρχει ένας αρκετά μεγάλος κατάλογος πιάτων που έχουν θετική επίδραση στη σεξουαλική δραστηριότητα των ανδρών. Μεταξύ αυτών, μπορείτε να επιλέξετε τόσο απλά και προσιτά λαχανικά και φρούτα, όσο και πιο εξελιγμένα εξωτικά.

Προϊόντα που βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα στους άνδρες

Η ανδρική ικανότητα είναι ένα καυτό θέμα σε πολλές επιστημονικές εργασίες. Εκτός από τη μελέτη των αιτιών των γεννητικών διαταραχών, οι επιστήμονες διαμορφώνουν νέους τύπους για θαυματουργά χάπια. Και όλοι τους ισχυρίζονται ότι μια αλλαγή στον τρόπο ζωής και ειδικά στη σωστή διατροφή μπορεί να αυξήσει την ισχύ σχεδόν αμέσως. Πράγματι, η κουλτούρα των τροφίμων έχει εξαφανιστεί κάπου τις τελευταίες δεκαετίες.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε! Ολόκληρα και υγιεινά τρόφιμα έχουν αντικατασταθεί από ημιτελή προϊόντα, fast food, σάλτσες, μπαχαρικά πλούσια σε συντηρητικά και χημικά πρόσθετα. Όλα αυτά καταστρέφουν ανεπαίσθητα το σώμα από μέσα και οδηγούν στην ανάπτυξη σεξουαλικής δυσλειτουργίας.

Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε ποια προϊόντα θα αυξήσουν την αποτελεσματικότητα στους άνδρες και τι πρέπει να αποκλειστεί από τη χρήση για πάντα.

Τρόφιμα που μπορούν να βλάψουν

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι δεν είναι όλα τα τρόφιμα χρήσιμα για την ομαλή λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος στους άνδρες. Από την άλλη πλευρά, ορισμένα συστατικά της δίαιτας έχουν αρνητικό αποτέλεσμα, έχουν αρνητικό αποτέλεσμα, συμβάλλουν στη μείωση της παραγωγής τεστοστερόνης, στην εξαφάνιση της σεξουαλικής δραστηριότητας, καθώς και στην εμφάνιση παρενεργειών. Δεν είναι δυνατή η λίστα όλων των προϊόντων. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εξοικειωθείτε με τη λίστα και τις ιδιότητες των κύριων ομάδων.

 1. Τρόφιμα με περίσσεια κακής χοληστερόλης. Αυτό περιλαμβάνει fast food, πίτσα, πατάτες τηγανιτές, λουκάνικα, καπνιστά κρέατα, σάλτσες, συμπεριλαμβανομένων μαγιονέζας, τηγανητά τρόφιμα.
 2. Σόγια και προϊόντα που βασίζονται σε αυτήν. Περιέχει φυτοοιστρογόνα - γυναικείες ορμόνες που αναστέλλουν τη σύνθεση τεστοστερόνης. Για τον ίδιο λόγο, θα πρέπει να περιορίσετε την κατανάλωση λιπαρού γάλακτος σε 1 λίτρο την ημέρα.
 3. Το καλαμπόκι, ο λιναρόσπορος και το ελαιόλαδο επηρεάζουν την παραγωγή ανδρικών ορμονών. Επομένως, αξίζει να χρησιμοποιήσετε έναν τύπο προϊόντος και όχι περισσότερο από 6 κουταλιές της σούπας την ημέρα.
 4. Αλκοόλ και ανδρική ισχύς
 5. Τα καπνισμένα προϊόντα περιέχουν υγρό καπνό που είναι τοξικό στους όρχεις.
 6. Το αλκοόλ μειώνει επίσης σημαντικά την παραγωγή τεστοστερόνης και επηρεάζει αρνητικά τις λειτουργίες του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος. Η μπύρα, η οποία περιέχει αλκοόλ και φυτοοιστρογόνα, είναι ιδιαίτερα επιβλαβής.
 7. Το κρέας, το οποίο είναι επίσης πλούσιο σε ορμόνες, πρέπει να καταναλώνεται σε περιορισμένες ποσότητες. Αυτό είναι χοιρινό, μοσχάρι, κοτόπουλο.
 8. Τρόφιμα και ποτά πλούσια σε καφεΐνη - μαύρο τσάι, κακάο, καφές. Η τιμή του τελευταίου ανά ημέρα είναι ένα φλιτζάνι. Η υπερβολική πρόσληψη βοηθά στην καταστροφή της ανδρικής ορμόνης. Το ίδιο ισχύει και για τους μηχανικούς ενέργειας που ασκούν πίεση στον καρδιακό μυ και επιδεινώνουν την κατάσταση του αγγειακού συστήματος.
 9. Τα πλούσια αρτοσκευάσματα και το άσπρο ψωμί είναι επιβλαβή για την ανδρική δραστικότητα επειδή περιέχουν ζάχαρη, μαγιά και οξέα που επηρεάζουν αρνητικά τη σύνθεση της τεστοστερόνης.
 10. Αυγά πουλερικών σε απεριόριστες ποσότητες. Η καλύτερη επιλογή είναι να μην καταναλώνετε περισσότερα από ένα προϊόντα κάθε δεύτερη μέρα.
 11. Ακόμα και το αλάτι, η ζάχαρη και άλλα μπαχαρικά, τα οποία είναι απαραίτητα για τη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας, γίνονται επιβλαβή σε υπερβολικές ποσότητες.
 12. Γλυκά ανθρακούχα ποτά. Εκτός από τη ζάχαρη, η σύνθεση περιέχει βαφές, χημικές ενώσεις που αποτρέπουν μια πλήρη και μόνιμη στύση. Μειώνουν την παραγωγή τεστοστερόνης και επηρεάζουν αρνητικά τη σπερματογένεση.

Συμβουλή! Πρώτον, συνιστάται η διόρθωση της διατροφής για την πρόληψη της ανάπτυξης προβλημάτων δραστικότητας που σχετίζονται με την ηλικία. Η προσθήκη υγιεινών και απαραίτητων τροφών στη διατροφή φυσικά δεν θα θεραπεύσει την υπάρχουσα διαταραχή, αλλά θα βοηθήσει στη διατήρηση της υγείας των ανδρών για πολλά ακόμη χρόνια.

Υγιεινά τρόφιμα και ποτά για άνδρες

Τα προϊόντα που αυξάνουν την αποτελεσματικότητα στους άνδρες πρέπει υπό όρους να χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες. Μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους, να σχηματίσουν διαφορετικούς συνδυασμούς και να οδηγήσουν σε νέα πιάτα και ποτά. Όλα εξαρτώνται από τη φαντασία και την εμπειρία καθώς δεν υπάρχουν σαφείς προτάσεις για το μαγείρεμα. Αυτά τα προϊόντα περιλαμβάνουν:

 • διεγερτικά;
 • προστατευτικά προστάτη;
 • γενική ενίσχυση;
 • αντιοξειδωτικά.

Έχουν ένα πλούσιο σύμπλεγμα συστατικών που είναι απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία των ανδρικών ουρογεννητικών και αναπαραγωγικών συστημάτων. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε απεριόριστα ποσά για άτομα όλων των ηλικιών. Έχει αποδειχθεί ότι η μετάβαση σε μια υγιεινή διατροφή νωρίς βοηθά στη διατήρηση ισχυρής δραστικότητας. Οι διατροφολόγοι έχουν συγκεντρώσει μια ανασκόπηση των υγιεινών προϊόντων, η κορυφαία γραμμή των οποίων καλύπτεται από προϊόντα κρέατος

Πρωτεϊνικά τρόφιμα για δραστικότητα

κρέας

Η πρωτεΐνη πρέπει να είναι το θεμέλιο της διατροφής ενός υγιούς άνδρα. Χρησιμεύει ως δομικό υλικό για μυϊκές ίνες, αυξάνει την παραγωγή τεστοστερόνης και αυξάνει την αντοχή. Τα προϊόντα θεωρούνται χρήσιμα:

 • Υποπροϊόντα κοτόπουλου;
 • καρδιά ή συκώτι βοείου κρέατος;
 • οποιοδήποτε είδος κόκκινου κρέατος.

Το κρέας πρέπει να αποτελεί μέρος της καθημερινής διατροφής. Ο ημερήσιος κανόνας είναι περίπου 200 g. Είναι χρήσιμο να τρώτε παραπροϊόντα δύο φορές την εβδομάδα.

Θαλασσινά

Όλοι οι τύποι θαλασσινών αποτελούν πολύτιμες πηγές αμινοξέων και ψευδαργύρου, βιταμινών Β και ακόρεστων οξέων. Για να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα, συνιστάται η ακόλουθη λίστα για τους άνδρες:

 • κόκκινα ψάρια;
 • στρείδια και μύδια;
 • γαρίδες, αστακός;
 • χταπόδια;
 • χτένια;
 • κρέας καβουριών;
 • φύκια.

Τα μαλάκια και τα στρείδια είναι χρήσιμα για να τα συμπεριλάβετε στα γεύματα καθώς και στα φύκια δύο φορές την εβδομάδα. Ωστόσο, δεδομένου ότι είναι πλούσια σε ιώδιο, η ημερήσια δόση δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 100 g.

αυγά

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τα πρωτεϊνικά τρόφιμα θεωρούνται τα πιο ευεργετικά που διεγείρουν τις παρατεταμένες στύσεις. Ως εκ τούτου, οι διατροφολόγοι συνιστούν να τρώνε αυγά πουλερικών - κοτόπουλο ή ορτύκια. Πολλοί δεν τους προσέχουν, αλλά τώρα περιέχουν πολλές χρήσιμες ουσίες και βοηθούν στη βελτίωση της στύσης. Το προϊόν μπορεί να βράσει, να τηγανιστεί και να συμπεριληφθεί σε σαλάτες, σάλτσες, πρώτο και δεύτερο μάθημα. Το κύριο πράγμα είναι να διαφοροποιήσετε τη διατροφή σας, ώστε να μην είναι εθιστικό. Η συνιστώμενη τιμή είναι 1-2 αυγά τρεις φορές την εβδομάδα.

φρούτα

Κατά την καταχώριση προϊόντων χρήσιμων για δραστικότητα, αξίζει να θυμάστε μούρα και φρούτα. Οι μπανάνες, που ονομάζονται «καρποί του αισθησιασμού και του πάθους», θεωρούνται ηγέτες. Πρέπει να τρώτε μερικά από αυτά κάθε μέρα. Η διατροφή πρέπει επίσης να ποικίλλει με βερίκοκα, αβοκάντο, εσπεριδοειδή.

Γαλακτοκομικά προϊόντα

Η ξινή κρέμα, το γιαούρτι και το κατσικίσιο γάλα είναι εξαιρετικοί βοηθοί στην καταπολέμηση της ανικανότητας. Το τελευταίο έχει επίδραση στην ανδρική λίμπιντο λόγω της παρουσίας αμινοξέων και ενός συμπλέγματος βιταμινών στη σύνθεση. Αυτό το εργαλείο έχει δοκιμαστεί από Αιγύπτιους Φαραώ και Ρωμαίους στρατηγούς. Για να έχετε το αποτέλεσμα, θα πρέπει να πίνετε μερικά ποτήρια την ημέρα. Μια βελτίωση εμφανίζεται μετά από μια εβδομάδα.

Λαχανικά

Τρόφιμα όπως τα τεύτλα, το σκόρδο και τα καρότα διεγείρουν τη σεξουαλική ενέργεια. Βοηθούν στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και στην αναζωογόνηση του σώματος. Η πλούσια σύνθεση μελιτζάνας, ντομάτας και αγκινάρας σάς επιτρέπει να απαλλαγείτε από προβλήματα με στύσεις και ασθένειες του ουροποιητικού συστήματος.

Τώρα που έχετε καταλάβει ποια τρόφιμα έχουν αντίκτυπο στην ανδρική λίμπιντο και τη δραστικότητα, πρέπει να σκεφτείτε ποτά που παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στην αλλαγή των διατροφικών συνηθειών και στη δημιουργία μιας υγιεινής διατροφής:

 • μαύρος καφές (όχι περισσότερο από ένα φλιτζάνι την ημέρα);
 • Ο χυμός πορτοκάλι είναι πηγή βιταμίνης C.
 • Το πράσινο τσάι είναι ο κορυφαίος σε αντιοξειδωτικό περιεχόμενο.
 • χυμοί λαχανικών, πλούσιοι σε σύμπλοκα βιταμινών και ανόργανων συστατικών.
 • ποτά με φρούτα μούρων με φυσικά οξέα.
 • Τσάι και εγχύσεις από φαρμακευτικά φυτά.

Ο βρασμός της αγριοτριανταφυλλιάς θεωρείται εξαιρετικά ευεργετικός. Είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C. Θα πρέπει να χρησιμοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα. Για να βελτιώσετε την επίδραση του καφέ, μπορείτε να προσθέσετε μπαχαρικά στο ποτό - σκελίδες, κάρδαμο, μαύρο πιπέρι, θυμάρι, κανέλα. Συμβάλλουν στην αύξηση της λίμπιντο και διεγείρουν έναν ζωντανό οργασμό.

Μπαχαρικά και βότανα

Μπαχαρικά για αύξηση της ισχύος

Όταν εξετάζετε το ερώτημα ποια προϊόντα μπορούν να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα στους άνδρες, πρέπει να θυμόμαστε ότι τα βότανα και τα μπαχαρικά καταναλώνονται στα τρόφιμα για τη βελτίωση της γεύσης και τη διατήρηση της υγείας των ανδρών. Η λίστα των αναντικατάστατων "βοηθών" περιλαμβάνει τα ακόλουθα φυτά.

 1. Θυμάρι (εγκάρδιο). Πολλοί άνθρωποι το αποκαλούν βότανο της ευτυχίας. Η κατανάλωση σε μέτριες δόσεις μπορεί να αυξήσει την αποτελεσματικότητα και να παρατείνει τις ερωτικές αισθήσεις.
 2. λεμονόχορτο. Διεγείρει την παραγωγή σπέρματος, αυξάνει την ενέργεια, ενισχύει τον γενικό τόνο του σώματος.
 3. δεντρολίβανο. Τα φύλλα και οι βλαστοί περιέχουν ουσίες των οποίων οι ιδιότητες είναι παρόμοιες με αυτές των ορμονών του φύλου.
 4. Κοινό Ντουμπρόβνικ. Έχει διεγερτικό αποτέλεσμα, διεγείρει έναν καλό οργασμό.
 5. St. John's wort. Αποκαθιστά τη λίμπιντο, ενισχύει το νευρικό σύστημα, ρυθμίζει τη συναισθηματική κατάσταση.
 6. βρώμη. Οι σπόροι χρησιμοποιούνται με τη μορφή αφέψημα και εγχύσεων.

Προσθέστε σπόρους τζίντζερ, γαρίφαλα, κανέλα, κάρδαμο, κουρκούμη και μάραθο σε αυτήν τη λίστα. Όλα αυτά τα μπαχαρικά έχουν πλούσια βιοχημική σύνθεση, περιέχουν αιθέρια έλαια, χάρη στα οποία έχουν ευεργετική επίδραση στην υγεία και τη δύναμη του ανθρώπου.

Νόστιμες συνταγές για ενίσχυση της ανδρικής δύναμης

Οι διατροφολόγοι προσφέρουν πολλές συνταγές για να αυξήσουν την ανδρική λίμπιντο και να επιτύχουν μακροχρόνιες στύσεις. Μπορείτε να βρείτε ακόμη περισσότερες περιγραφές και αναλυτικά μαθήματα μαγειρικής στο Διαδίκτυο.

 1. μέλι και σουσάμι. Τηγανίστε αργά μια χούφτα σπόρων σε ένα τηγάνι χωρίς να προσθέσετε λάδι. Ανακατέψτε με μια μικρή ποσότητα υγρού προϊόντος και φάτε τρεις κουταλιές της σούπας την ημέρα.
 2. μήλα, daikon και καρότα. Πλύνετε και καθαρίστε καλά όλα τα συστατικά. Μετά από αυτό, κόψτε, ανακατέψτε σε ένα μπολ, προσθέστε το χυμό μισού λεμονιού. Το καθεστώς είναι το ίδιο με την προηγούμενη συνταγή.
 3. μείγμα θρεπτικών συστατικών. Βάλτε μισό λίτρο κόκκινο κρασί και 1 κουταλιά της σούπας σε ένα ποτήρι υγρό μέλι. μεγάλο. Χυμός αλόης. Καλύψτε το περιεχόμενο με καπάκι και τοποθετήστε το σε σκοτεινό μέρος για δύο εβδομάδες. Το προκύπτον προϊόν πρέπει να λαμβάνεται σε μια κουταλιά της σούπας τρεις φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα.
 4. Κουάρκ με κρεμμύδια. Ξεφλουδίστε και κόψτε 2 κεφάλια της ποικιλίας Yalta. Ανακατέψτε 120 g γάλακτος που έχει υποστεί ζύμωση με μισό ποτήρι γιαούρτι και προσθέστε ψιλοκομμένα κρεμμύδια. Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό ή φύλλα άνηθου. Μπορείτε να τρώτε το πιάτο κάθε μέρα.

Προϊόντα που βελτιώνουν την ποιότητα του σπέρματος

Εκτός από την αποδυνάμωση της δραστικότητας στους άνδρες, υπάρχει και μια άλλη προβληματική - αναπαραγωγική λειτουργία. Το ιδανικό σπερματογράφημα είναι πλέον αρκετά σπάνιο. Αυτό οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου ενός καθιστικού τρόπου ζωής. Είναι συχνά δυνατό να απαλλαγούμε από το πρόβλημα με τη βοήθεια ορισμένων τροφίμων και λαϊκών θεραπειών.

Από τη φύση του, ο άνθρωπος πρέπει να έχει πλούσια και ποικίλη διατροφή για να αναπαραχθεί. Επομένως, συνιστάται να συμπεριλάβετε στη διατροφή:

 • κρέας, συμπεριλαμβανομένων των εντοσθίων και του ήπατος ·
 • αποξηραμένα φρούτα - ημερομηνίες, αποξηραμένα βερίκοκα;
 • μέλι, ξηροί καρποί κάθε είδους;
 • μπανάνες, αβοκάντο, μάνγκο
 • Σπόροι - σιτάρι, φαγόπυρο, ρύζι, φακές;
 • αγκινάρες, κολοκύθα, συμπεριλαμβανομένων σπόρων ·
 • προϊόντα μελισσοκομίας.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε! Εάν το σπέρμα είναι πολύ παθητικό και ανενεργό, συνιστάται να συμπεριλάβετε στη διατροφή τρόφιμα πλούσια σε L-καρνιτίνη.

Φυσικά αφροδισιακά

Τα αφροδισιακά είναι τρόφιμα που αυξάνουν τη σεξουαλική σας ορμή. Ορισμένα πιάτα, ποτά, μπαχαρικά και αρωματικές συνθέσεις θεωρούνται φυσικά. Χάρη στην πλούσια σύνθεσή τους, επιτυγχάνουν τα ακόλουθα εφέ:

 • Μειώστε το άγχος και την κόπωση.
 • αναζωογονεί το σώμα.
 • αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία.
 • εξασφαλίζει σταθερή και μακροχρόνια στύση.
 • αυξάνει τη σοβαρότητα της σεξουαλικής ευχαρίστησης.
 • Το
 • επηρεάζει το κέντρο ευχαρίστησης σε μια συγκεκριμένη περιοχή του εγκεφάλου.
Τροφές που αυξάνουν την ισχύ

Η λίστα των προϊόντων που αυξάνουν την αποτελεσματικότητα στους άνδρες περιλαμβάνει σχεδόν αμέσως τα ακόλουθα.

 1. Ξηροί καρποί κάθε είδους. Τρώγονται ωμά, προστίθενται σε σαλάτες και άλλα πιάτα. Τα αμύγδαλα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα.
 2. θαλασσινά. Αυτές είναι όλες οι ποικιλίες κόκκινων ψαριών, στρείδια, γαρίδες, μύδια, σαλιγκάρια, χαβιάρι.
 3. λαχανικά. Άτομα όπως η μελιτζάνα, η αγκινάρα, η ντομάτα, τα βότανα, η αγκινάρα της Ιερουσαλήμ και το μαρούλι μπορούν να βοηθήσουν τους άντρες.
 4. φρούτα και μούρα. Μεταξύ αυτών, οι διατροφολόγοι διακρίνουν επίσης διαφορετικούς τύπους - ροδάκινα, ανανά, μάνγκο, βερίκοκα, αβοκάντο, φράουλες.
 5. μπαχαρικά. Οι πιπεριές τσίλι, η κανέλα, το δεντρολίβανο, ο βασιλικός, η λεβάντα, το τζίντζερ και το μάραθο έχουν ισχυρή διεγερτική δράση.
 6. μανιτάρια. Μερικές από τις ποικιλίες τους μπορούν να αυξήσουν την ισχύ. Αυτά είναι morels, τρούφες, μανιτάρια.
 7. μέλι. Το μελισσοκομικό προϊόν όχι μόνο έχει φαρμακευτικές ιδιότητες, αλλά επίσης επηρεάζει αποτελεσματικά την ανδρική ισχύ. Πριν από τη χρήση πρέπει να πραγματοποιείται δοκιμή αλλεργίας
 8. σοκολάτα. Τα μαύρα στελέχη μπορούν να αυξήσουν τη σεξουαλική ορμή και να οξύνουν τα συναισθήματα.

Οι ειδικοί συμβουλεύουν την κατανάλωση άπαχου κρέατος καθώς αυξάνει την περιεκτικότητα των ερυθρών αιμοσφαιρίων και έτσι κορεσμένα γρήγορα τα κύτταρα των ιστών με αίμα και οξυγόνο.

Πρόληψη της σεξουαλικής ανικανότητας

Η σεξουαλική ανικανότητα είναι ένα σημαντικό πρόβλημα που μπορεί να προκληθεί τόσο από φυσιολογικούς όσο και από ψυχογενείς παράγοντες. Τα προληπτικά μέτρα σχετίζονται άμεσα με την αιτία της σεξουαλικής δυσλειτουργίας. Ωστόσο, τα ακόλουθα είναι γενικά αποδεκτά:

 • σωστή και ισορροπημένη διατροφή.
 • καλή ξεκούραση, κοιμηθείτε τουλάχιστον οκτώ ώρες.
 • μέτρια φυσική δραστηριότητα;
 • Αποκλεισμός μιας νευρικής υπερφόρτωσης αγχωτικών καταστάσεων.

Οι γιατροί προτείνουν κολύμπι ή τένις και εγγραφείτε στο τμήμα αθλητισμού. Συμπεριλάβετε πιο υγιεινά "ανδρικά" τρόφιμα στην καθημερινή σας διατροφή, περιορίστε τη χρήση ποτών με καφεΐνη, σόδα και ενεργειακά ποτά. Όλες οι δραστηριότητες στοχεύουν στην οικοδόμηση αυτοπεποίθησης και στην επιθυμία για σεξουαλική δύναμη. Η πρακτική δείχνει ότι ακολουθώντας τις συστάσεις των ειδικών θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της υγείας και θα αισθανθεί τη χαρά των οικείων σχέσεων.

Συμπέρασμα

Η δραστικότητα και η γονιμότητα ενός άνδρα εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα της διατροφής του. Προκειμένου να διατηρηθεί η υγεία και η δύναμη του άνδρα, δεν χρειάζεται να παίρνετε φάρμακα, αλλά πρέπει να περιορίσετε και να αντικαταστήσετε τα επιβλαβή και εντελώς άχρηστα προϊόντα με νόστιμα και φυσικά προϊόντα που δεν περιέχουν χημικές ενώσεις που επηρεάζουν την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής με φυσικό και ευεργετικό τρόπο. .

16.09.2020