Τζίντζερ τσάι για δραστικότητα: συνταγές πώς να πάρετε

πώς να φτιάξετε τζίντζερ τσάι για δραστικότητα

Το τσάι τζίντζερ για τη βελτίωση της δραστικότητας είναι δημοφιλές στους άνδρες. Ένα ποτό που παρασκευάζεται από ρίζα τζίντζερ μπορεί να αυξήσει την ανδρική λίμπιντο, να αποκαταστήσει τη σεξουαλική υγεία, να ενισχύσει την ανοσία και να μειώσει τον κίνδυνο ανάπτυξης ασθενειών του καρδιαγγειακού και άλλων συστημάτων.

Επομένως, το τσάι τζίντζερ γίνεται όχι μόνο ένας θαυμάσιος τρόπος για να αυξήσετε τη δραστικότητα, αλλά και ένας αποτελεσματικός τρόπος για την καταπολέμηση της χρόνιας κόπωσης, η οποία έχει θετική επίδραση στη σεξουαλική αντοχή.

Οφέλη για την υγεία του τσαγιού τζίντζερ για τους άνδρες

Η τακτική κατανάλωση τσαγιού τζίντζερ μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την αποτελεσματικότητά του. Η αγγειοδιασταλτική του δράση έχει ευεργετική επίδραση στις διαδικασίες κατά τις οποίες το πέος είναι γεμάτο με αίμα. Αυτό καθιστά τη στύση πιο σταθερή και μόνιμη. Δεν εκπλήσσει, το εκχύλισμα ρίζας τζίντζερ βρίσκεται σε πολλές γέλες και κρέμες που αυξάνουν το μέγεθος του πέους. Τέτοιες ευεργετικές ιδιότητες του φυτού συμβάλλουν στην καλύτερη πλήρωση των σπηλαίων σωμάτων του πέους, γεγονός που το καθιστά οπτικά μεγαλύτερο κατά τη διάρκεια της διέγερσης.

Μια άλλη σημαντική ιδιότητα του τζίντζερ είναι η ικανότητά του να καταπολεμά τη χρόνια κόπωση. Αυτό το τονωτικό ποτό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για επαναφόρτιση με τακτική κατανάλωση. Αυτή η ιδιότητα της ρίζας τζίντζερ βοηθά στη διαχείριση των επιπτώσεων του στρες, μιας κουραστικής μέρας στη δουλειά και επίσης ανακουφίζει την κόπωση που προκαλείται από σωματικό ή συναισθηματικό στρες. Αλλά συχνά οι εκπρόσωποι του ισχυρότερου σεξ αντιμετωπίζουν μείωση της στύσης, η οποία προκαλείται από ψυχολογική ανικανότητα.

Συνταγές τσαγιού τζίντζερ για δραστικότητα

Υπάρχουν διαφορετικές συνταγές τζίντζερ για τη βελτίωση της δραστικότητας. Θα θεωρήσουμε το πιο αποτελεσματικό και δημοφιλές μεταξύ των ανδρών.

τα οφέλη του τσαγιού τζίντζερ για δραστικότητα

Η πρώτη συνταγή τσαγιού με τζίντζερ έχει ως εξής. Πρέπει να πάρετε 5 κουταλιές της σούπας. ψιλοκομμένη ρίζα φυτού (σχάρα ή ψιλοκομμένη), ρίχνουμε 2 λίτρα βραστό νερό, επιμένουμε σε θερμό για μία ώρα και στη συνέχεια ρίχνουμε σε γυάλινο δοχείο. Εάν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε χυμό λεμονιού (ή πορτοκάλι) και φυσικό μέλι σε ένα ελαφρώς ζεστό ρόφημα. Το κρύο τσάι βιταμινών αποθηκεύεται στο ψυγείο.

Για τους λάτρεις της φρεσκομαγειρεμένης σχάρας λίγα εκατοστά ρίζας τζίντζερ, ρίξτε ένα ποτήρι βραστό νερό και αφήστε το να βυθιστεί για 10-15 λεπτά. Προσθέστε χυμό λεμονιού από μια συμπιεσμένη σφήνα και λίγο φυσικό μέλι στο ζεστό τσάι τζίντζερ.

Η παρακάτω συνταγή για τσάι τζίντζερ για δραστικότητα και ανοσία σε κρύο καιρό είναι επίσης πολύ απλή. 50-70 γραμμάρια ξεφλουδισμένης και ψιλοκομμένης ρίζας τζίντζερ χύνονται με 1 λίτρο νερού, βράζονται και βράζονται για 10 λεπτά, προσθέτοντας λίγο αλεσμένο μαύρο πιπέρι. Προστίθενται λίγες κουταλιές χυμό λεμονιού, μέλι και μερικά φύλλα μέντας στον ψυχρό ζωμό.

Αλλά το καλοκαίρι μπορείτε να προετοιμάσετε μια τονωτική λεμονάδα τζίντζερ, η οποία έχει θετική επίδραση στην ανδρική ισχύ. 1 TBSP. μεγάλο. Η ψιλοκομμένη ρίζα τζίντζερ βράζεται σε 250 ml νερού για 10 λεπτά. Ο χυμός ενός λεμονιού, φυσικό μέλι για γεύση και 4 ποτήρια νερό προστίθενται στο δροσερό ποτό. Όλα αναμιγνύονται καλά, ψύχονται στο ψυγείο, καταναλώνοντας 200-250 ml το καθένα.

Πώς να πάρετε τζίντζερ τσάι για δραστικότητα

Πίνοντας τσάι τζίντζερ για δραστικότητα

Συνιστάται να καταναλώνετε τσάι τζίντζερ για να αυξήσετε την αποτελεσματικότητά του μετά τα γεύματα το πρωί, το μεσημέρι και το βράδυ, αλλά όχι αργότερα από 3 ώρες πριν πάτε για ύπνο. Εάν το ποτό διατηρείται στο ψυγείο, θα πρέπει να ζεσταθεί λίγο πριν το πιείτε. Μην ξεχνάτε ότι περιέχει μέλι, οπότε η θέρμανση του τσαγιού τζίντζερ σε υψηλές θερμοκρασίες είναι ανεπιθύμητη, ώστε να μην χάσει τις φαρμακευτικές του ιδιότητες. Εάν το ποτό λαμβάνεται καθημερινά για 1-2 μήνες, κάντε ένα διάλειμμα για μερικές εβδομάδες.

Το τσάι τζίντζερ είναι ένα εξαιρετικό φάρμακο για τους άνδρες που συχνά παραπονιούνται για κόπωση και απώλεια ενέργειας. Παρά τα πλεονεκτήματά του, δεν πρέπει να ξεχνάμε τις αντενδείξεις. Ένα ποτό με βάση το τζίντζερ δεν πρέπει να καταναλώνεται με ατομική δυσανεξία, γαστρεντερικές παθήσεις, πέτρες στη χολή και τα νεφρά, οξείες φλεγμονώδεις ασθένειες και υψηλή θερμοκρασία σώματος. Εάν αισθανθείτε αίσθημα καύσου στο στομάχι, πονοκέφαλο, ναυτία ή γενική αδιαθεσία, πρέπει να αρνηθείτε να πάρετε τσάι τζίντζερ.

14.09.2020