Πώς να αυξήσετε γρήγορα την ισχύ στο σπίτι

Τρόποι αύξησης της δραστικότητας στους άνδρες

Λόγω του γρήγορου ρυθμού της ζωής, οι άνθρωποι είναι πολύ συχνά νευρικοί και ανήσυχοι. Αυτός ο ρυθμός ζωής επηρεάζει ιδιαίτερα τους άνδρες, των οποίων η ισχύς μειώνεται σημαντικά σε τέτοιες περιόδους.

Και για κάθε άνδρα, ανεξάρτητα από την ηλικία του, είναι πολύ σημαντικό και σημαντικό. Πράγματι, μέσω της σεξουαλικής δραστηριότητας, οι εκπρόσωποι του ισχυρότερου σεξ μπορούν να αποδείξουν ότι είναι πραγματικοί «άνδρες».

Αλλά σχεδόν κάθε άνθρωπος έχει μια κατάσταση όπου οι σεξουαλικές του ικανότητες επιδεινώνονται για διάφορους λόγους. Ως αποτέλεσμα, εμφανίζονται σεξουαλικές και ψυχικές διαταραχές.

Ωστόσο, μην απογοητευτείτε, καθώς πολλές μέθοδοι έχουν αναπτυχθεί σήμερα για να σας βοηθήσουν να αυξήσετε την αποτελεσματικότητά της. Επιπλέον, μπορείτε να το κάνετε αυτό όχι μόνο σε κλινικές, αλλά και στο σπίτι.

Πριν αυξήσετε τη δραστικότητα, πρέπει πρώτα να σταματήσετε:

 • Κάπνισμα.
 • αλκοόλ.
 • καραμέλα.
 • καφές.

Αντιθέτως, πρέπει να τρώτε σωστά και να ασκείστε τακτικά. Παρεμπιπτόντως, έχουν αναπτυχθεί ειδικές ασκήσεις για άτομα με ισχύ.

Μερικοί άνδρες παίρνουν ειδικά ναρκωτικά για να επανακτήσουν τη σεξουαλική τους δραστηριότητα, αλλά είναι εθιστικοί, οπότε είναι καλύτερο να χρησιμοποιούν λαϊκές μεθόδους. Σε τελική ανάλυση, ένα τέτοιο φάρμακο μπορεί να λύσει προσωρινά μόνο το πρόβλημα.

Ένας άντρας που παρατηρεί σημάδια ισχύος στον εαυτό του προσπαθεί να τα κρύψει από όλους. Στην πραγματικότητα, ο σωστός τρόπος από αυτήν την κατάσταση είναι να επικοινωνήσετε με έναν γιατρό που θα σας συνταγογραφήσει την κατάλληλη θεραπεία. Η αυτοθεραπεία μπορεί να επιδεινώσει μόνο το πρόβλημα.

Υπάρχουν όμως και δημοφιλείς μέθοδοι αντιμετώπισης αυτών των ασθενειών. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οικιακές μεθόδους για να λύσετε το πρόβλημα. Αυτό περιγράφεται παρακάτω.

Αποτελεσματικά μέσα αύξησης της αποτελεσματικότητας

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αυξήσετε την ισχύ στο σπίτι. Δυστυχώς, δεν είναι όλα αποτελεσματικά.

Οι αποτελεσματικές και αποδοτικές μέθοδοι περιλαμβάνουν:

 • Κακό.
 • ντους αντίθεσης.
 • Η χρήση προϊόντων που αυξάνουν την αποτελεσματικότητα.
 • μασάζ.
 • άσκηση.

Ρωσικό λουτρό

Το ρωσικό λουτρό είναι μια αποδεδειγμένη μέθοδος για την καταπολέμηση της δραστικότητας. Υπάρχουν γνωστές περιπτώσεις όπου πολλές συνεδρίες του ρωσικού λουτρού βοήθησαν τους ανθρώπους να αυξήσουν τη σεξουαλική τους δραστηριότητα.

Οι ναυτικοί που έχουν πλεύσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, ειδικά πριν από τα μεγάλα ταξίδια τους, κάθισαν για ώρες σε ένα λουτρό. Χάρη σε αυτήν τη μέθοδο, η σεξουαλική τους ενέργεια διατηρήθηκε και κατάφεραν να επιβιώσουν από τη μακρά απουσία από το σεξ χωρίς άγχος.

Αλλά σήμερα είναι πολύ σπάνιο να βρείτε έναν άνδρα σε ένα μπάνιο. Και μάταια, γιατί το λουτρό έχει καρποφόρα επίδραση σε πολλά ανθρώπινα όργανα. Για να μην βλάψετε άλλα όργανα, για παράδειγμα, την καρδιά, θα πρέπει να επισκέπτεστε το λουτρό όχι περισσότερο από τρεις φορές την εβδομάδα.

Όταν επισκέπτεστε ένα μπάνιο, πρέπει να έχετε υπόψη τις ακόλουθες συμβουλές:

 1. Μόνο οι σκούπες με ασήμι πρέπει να χρησιμοποιούνται με προστατίτιδα.
 2. Δεν πρέπει να μείνετε στο ατμόλουτρο για περισσότερο από δέκα λεπτά.
 3. Θα πρέπει να χρησιμοποιούνται συμπληρώματα βοτάνων. Τα βότανα καταπραΰνουν το ανθρώπινο νευρικό σύστημα και καταπολεμούν διάφορες ασθένειες. Οι χρεώσεις μπορούν να αποτελούνται από τα ακόλουθα βότανα:
  • μέντα;
  • yarrow;
  • λεβάντα;
  • φασκόμηλο.
  • Δεν χρειάζεται να μπείτε στο χαμάμ περισσότερες από τρεις φορές σε μία συνεδρία.
  • Μικρές ποσότητες αιθέριων ελαίων μπορούν να πασπαλιστούν σε πέτρες.
  • Αν θέλετε, μπορείτε να πιείτε τσάι από βότανα με μέλι μετά το μπάνιο.
  • Το αλκοόλ πρέπει να αποφεύγεται κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας.

Μπανιέρα με αντίθεση

Ένας από τους καλούς τρόπους για την καταπολέμηση της δραστικότητας είναι με ένα ντους αντίθεσης. Αυτή η διαδικασία μπορεί να χαλαρώσει ένα άτομο. Για να αυξήσετε την ισχύ, πρέπει να προσθέσετε φύλλα δάφνης στο νερό.

Η θερμοκρασία του νερού πρέπει να είναι κάπως έτσι:

 1. Για ζεστό νερό - 40 μοίρες.
 2. Για κρύο νερό - 20 βαθμούς

Για να είναι αποτελεσματική η διαδικασία, πρέπει να αλλάζετε συνεχώς το νερό από κρύο σε ζεστό. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να γυρίσετε σταδιακά καθισμένος σε ένα δοχείο νερού - είναι καλύτερα να πάρετε γλάστρες. Η διαδικασία πρέπει να ξεκινήσει με μια καυτή λεκάνη. Δεν χρειάζεται να "καθίσετε" σε μια λεκάνη για περισσότερο από ένα λεπτό. Πρέπει να κάνετε δέκα προσεγγίσεις. Εάν εκτελείτε τακτικά μια τέτοια διαδικασία, τότε πρέπει να αυξήσετε σταδιακά τη διαφορά θερμοκρασίας κατά έναν έως δύο βαθμούς την ημέρα.

Προετοιμασία για το μασάζ των όρχεων

Οι όρχεις μπορούν να παράγουν μια ορμόνη που είναι υπεύθυνη για τα αρσενικά χαρακτηριστικά όπως η στύση, η γενειάδα, η τριχοφυΐα, οι μύες και πολλά άλλα. Όταν ένας άντρας έχει αδύναμη λίμπιντο, πρέπει να κάνει τακτικό μασάζ στους όρχεις.

Πριν να εκτελέσετε αυτήν τη διαδικασία, κάντε τα εξής:

 1. Κάντε ζεστό ντους. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, οι όρχεις πρέπει να τυλιχτούν σε πετσέτα για πέντε λεπτά.
 2. Χαλαρώστε.
 3. Πάρτε μια άνετη θέση.
 4. Οι όρχεις πρέπει να πιαστούν.
 5. Ξεκινήστε το μασάζ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα χέρια του ατόμου που κάνει το μασάζ πρέπει να είναι ζεστά. Η διάρκεια της διαδικασίας πρέπει να είναι δύο λεπτά

Μην υπερβαίνετε

Εκτέλεση μασάζ: οδηγίες

Κάντε μασάζ ως μέθοδος αύξησης της ισχύος

Απαιτείται μασάζ για έναν άνδρα να απελευθερώσει την παραπάνω ορμόνη. Επιπλέον, συχνά απαιτείται μασάζ σε άντρες που έχουν καλή ισχύ, καθώς βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος και αυξάνει την ποσότητα του.

Όσο πιο συχνά κάνετε μασάζ στους όρχεις σας, τόσο πιο γρήγορα οι ανδρικές σας ικανότητες θα ανακάμψουν. Σε γενικές γραμμές, οι ειδικοί προτείνουν να κάνετε αυτή τη διαδικασία πριν πάτε για ύπνο κάθε μέρα. Διότι όταν ένας άνθρωπος κοιμάται, παράγονται οι ορμόνες του.

Κατά τη διάρκεια του μασάζ, να θυμάστε ότι το δέρμα των όρχεων είναι πολύ ευαίσθητο και επομένως πρέπει να αντιμετωπιστεί με προσοχή. Οι ευχάριστες αισθήσεις μπορούν να θεωρηθούν το κλειδί για τη διόρθωση της απόδοσης του μασάζ.

Κατά τη διάρκεια του μασάζ, το άτομο δεν πρέπει να αισθάνεται πόνο. Ωστόσο, εάν υπάρχει φλεγμονή των όρχεων, αυτή η άσκηση αντενδείκνυται στους ανθρώπους.

Πολλά εξαρτώνται από την ορθότητα του μασάζ. Εάν το κάνετε λάθος, ακόμα κι αν κάνετε τέτοιου είδους χειρισμούς αρκετές φορές την εβδομάδα, δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα.

Για να είναι αποτελεσματική η διαδικασία, το μασάζ πρέπει να εκτελείται ως εξής:

 1. Πρέπει να μετακινήσετε το όσχεο με το χέρι που δεν λειτουργεί.
 2. Με το χέρι με το οποίο θα κάνετε μασάζ, πρέπει να πατήσετε τους όρχεις και να κάνετε κυκλικές κινήσεις.
 3. Όλες οι κινήσεις πρέπει να είναι ακριβείς και προοδευτικές.

Άλλες βοηθητικές μέθοδοι

Για να αυξήσετε την ισχύ, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για αυτό. Πρώτα πρέπει να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε. Αλλά μην χαλαρώνεις ενώ κάνεις σεξ. Μπορείτε να κάνετε μπάνιο με βότανα ή να βγείτε στη φύση με φίλους.

Χάρη στο ειδικό φαγητό, που συνήθως ονομάζεται αφροδισιακό, η ισχύς μπορεί να αυξηθεί.

Τα προϊόντα που αυξάνουν την ανδρική ισχύ περιλαμβάνουν:

Τρόφιμα που αυξάνουν την ισχύ
 • θαλασσινά;
 • μπανάνες;
 • αυγά σε οποιοδήποτε σχήμα.
 • μέλι;
 • ξηροί καρποί;
 • σιτάρι;
 • τζίντζερ;
 • σοκολάτα.

Πρέπει επίσης να αλλάξουμε τον τρόπο φαγητού.

Όταν τρώτε, πρέπει να τηρείτε τους ακόλουθους κανόνες:

 1. Τρώτε τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες.
 2. Αξίζει να αποφεύγετε λιπαρά, τηγανητά και αμυλούχα τρόφιμα.
 3. Δεν συνιστάται η χρήση ημιτελών προϊόντων.

Για να αποφύγετε προβλήματα όπως αυτό, πρέπει να βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Εκτός από έναν άνδρα, θα πρέπει επίσης να υπάρχει μια στοργική και φροντίδα γυναίκα που μπορεί να τον υποστηρίξει σε δύσκολες στιγμές.

Κριτικές

Ο Ιβάν λέει τα εξής:Τα προβλήματα πιθανότητας ξεκίνησαν μετά από τριάντα. Τότε ήμουν πολύ αναστατωμένος, αλλά κοίταξα στο Διαδίκτυο για τρόπους επίλυσης του προβλήματός μου.

Στη συνέχεια, συνάντησα ένα άρθρο στο οποίο η διατροφή αυξάνει τη δραστικότητα. Τότε δεν το πίστεψα, αλλά αποφάσισα να το ελέγξω ούτως ή άλλως. Άρχισα να τρώω μόνο εκείνα τα προϊόντα που μπορούν να αυξήσουν την ανδρική ισχύ και μετά από μερικούς μήνες δεν ήξερα κανένα πρόβλημα στο κρεβάτι με τα κορίτσια.

Παρεμπιπτόντως, έπρεπε να σταματήσω τις κακές συνήθειες για αυτό, αλλά δεν το μετανιώνω καθόλου.

Η Βαλεντίνα γράφει:Ο σύζυγός μου είχε προβλήματα με την ισχύ στην ηλικία των 34. Δεν μπορούσα να τον κοιτάξω ήρεμα, ήταν πάντα θυμωμένος.

Τον υποστήριξα όσο καλύτερα μπορούσα, αλλά δεν βοήθησε. Δεν υπήρχε πρόβλημα να πάει σε ειδικό.

Μόλις σε ένα περιοδικό συνάντησα ένα άρθρο ότι το ντους αντίθεσης μπορεί να είναι αποτελεσματικό για την ισχύ. Το πρόσφερε, συμφώνησε. Και μετά από μερικές εβδομάδες, η ισχύς έχει βελτιωθεί. Από τότε, ο σύζυγος εκτελεί αυτή τη διαδικασία μία φορά την εβδομάδα για πρόληψη.

Είναι τώρα άνω των σαράντα ετών και δεν έχουμε προβλήματα με το σεξ.

Όπως μπορούμε να δούμε, η μείωση της δραστικότητας δεν είναι τόσο σοβαρό πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι. Μετά από όλα, σήμερα όλες οι ασθένειες μπορούν να θεραπευτούν, θα υπήρχε μια ευχή. Για τη θεραπεία της δραστικότητας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες μεθόδους για να έχετε ένα αποτελεσματικό αποτέλεσμα.

06.09.2020