Πώς μπορείτε φυσικά να αυξήσετε, να βελτιώσετε και να ενισχύσετε την ανδρική ισχύ;

πώς να βελτιώσετε τη δραστικότητα φυσικά

Σήμερα όλοι ζουν κάτω από συνθήκες που μερικές φορές απλώς απαιτούν αφόρητη σωματική και ψυχική δραστηριότητα. Ο 21ος αιώνας είναι ο αιώνας των νέων τεχνολογιών, της κακής οικολογίας, της κακής διατροφής, των κακών συνηθειών και πολλών άλλων επιβλαβών πραγμάτων που παραβιάζουν την αρμονία της ύπαρξής μας σε αυτόν τον κόσμο. Στους άνδρες, αυτό οφείλεται κυρίως στη δραστικότητα.

Περισσότερο από το 30% των ανδρών σήμερα αντιμετωπίζουν προβλήματα στην οικεία ζωή τους σε νεαρή ηλικία. Η πρόωρη νόσος του προστάτη, οι λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος, το σεξουαλικό σεξ ή η πλήρης απουσία τους οδηγούν ένα ισχυρό μισό της ανθρωπότητας σε στυτική δυσλειτουργία, αφήνοντάς τους να ζουν σε συνθήκες συνεχούς στρες, κατάθλιψης και αυτο-αμφιβολίας. Αυτό έχει ακόμη πιο σοβαρές συνέπειες - ασθένειες του καρδιαγγειακού συστήματος, καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια.

Ένας άντρας είναι τόσο συγκροτημένος που στρέφεται σε γιατρό μόνο όταν συνειδητοποιεί ότι η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Τις περισσότερες φορές, ωστόσο, προτιμά να λύσει ο ίδιος ένα ευαίσθητο πρόβλημα.

Πολλά φάρμακα έρχονται στη διάσωση εδώ. Λειτουργεί αμέσως, το αποτέλεσμα διαρκεί έως και πέντε ώρες. Και όλα, φαίνεται, δεν είναι τίποτα αν όχι οι παρενέργειες που θα γίνουν πολύ σύντομα αισθητές. Και η κατάσταση με την ισχύ επιδεινώνεται και χειροτερεύει.

Τα σεξουαλικά προβλήματα μπορεί να είναι προσωρινά ή μόνιμα. Μερικές φορές συνδέονται με ψυχολογικά προβλήματα, την πρώτη αποτυχία στο κρεβάτι, τις ανήθικες πράξεις του συντρόφου σε αυτήν την ευαίσθητη κατάσταση. Μερικές φορές ένας άντρας κουράζεται.

Σε μια τέτοια περίπτωση, μπορείτε να προσπαθήσετε να επιλύσετε μόνοι σας το πρόβλημα χρησιμοποιώντας φυσικές μεθόδους αύξησης της ισχύος στο σπίτι. Υπάρχουν μερικοί από αυτούς, όλοι τους δοκιμάστηκαν και δοκιμάστηκαν και δόθηκε εξειδικευμένη εξουσία και έγκριση.

Τι είναι η ισχύς;

Τι είναι η ισχύς

Πριν μιλήσετε για τις μεθόδους και τους τρόπους αύξησης της ανδρικής ικανότητας, πρέπει να ορίσετε αυτήν την έννοια. Η αύξηση της δραστικότητας δεν σημαίνει τη μετατροπή ενός άνδρα σε σεξουαλικό γίγαντα. Αυτή η ιδέα δεν σχετίζεται μόνο με τη σεξουαλική του ικανότητα, αλλά είναι επίσης πολύ ευρύτερη.

Υπάρχουν και άλλες εξίσου σημαντικές πτυχές αυτού του προβλήματος που καθορίζουν το συνολικό ανδρικό δυναμικό. Αυτές είναι οι φυσικές, ηθικές, πνευματικές και ηθικές του ικανότητες. Όλες αυτές οι ιδιότητες, χάρη στις οποίες επιτυγχάνει μια συγκεκριμένη θέση στους κοινωνικούς και υλικούς τομείς της ζωής του.

Κάθε γυναίκα ονειρεύεται έναν τέτοιο άνδρα. Αυτό ήθελε η φύση. Σε τελική ανάλυση, από έναν υγιή άντρα, ο ίδιος υγιής και ισχυρός απόγονος γεννιέται από όλες τις πλευρές.

Η στυτική δυσλειτουργία δημιουργεί μεγάλα προβλήματα σε όλες τις πτυχές του δυναμικού ενός άνδρα. Όλοι γνωρίζουν ότι οι ασθένειες είναι πιο εύκολο να αποφευχθούν παρά να θεραπευτούν. Ωστόσο, η συμβατική ιατρική μαζί με φαρμακευτικές εταιρείες χρησιμοποιείται για τη θεραπεία χωρίς να ανησυχείτε για τη βελτίωση της υγείας.

Φυσικά υπάρχουν καταστάσεις στις οποίες η επικοινωνία με ειδικούς είναι απλώς ζωτικής σημασίας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ωστόσο, είναι περιττό να περιμένουμε αποτελεσματική και, πάνω απ 'όλα, φθηνή βοήθεια από αυτόν τον ιστότοπο.

Πρέπει να μάθουμε να χρησιμοποιούμε τις δυνατότητες που προσφέρει η φύση στους ίδιους τους ανθρώπους. Και είναι υποχρεωτικό εάν ένας άντρας θέλει να παραμείνει ένας πραγματικός εκπρόσωπος του ισχυρού μισού της ανθρωπότητας στα γηρατειά.

Πώς να βελτιώσετε την

ισχύΞηροί καρποί για ισχύ

Η ανδρική ισχύς αποτυγχάνει πολύ συχνά λόγω ασήμαντων προβλημάτων. Το σώμα αποδυναμώνεται από κακές συνήθειες - νικοτίνη, αλκοόλ, καθιστικό τρόπο ζωής, παχυσαρκία. Μερικές φορές συνδέεται με διαβήτη ή καρδιαγγειακά προβλήματα.

Υπάρχουν επίσης στιγμές που ένας άντρας είναι αναστατωμένος όταν βρίσκεται υπό πίεση, είναι επίμονη κατάθλιψη και έχει χρόνια κόπωση. Όλα αυτά μπορούν να επηρεάσουν την υγεία του γενικά.

Τα προβλήματα αύξησης και πρόληψης της αποτελεσματικότητας πρέπει να αντιμετωπίζονται σε ένα συγκρότημα και να εργάζονται ταυτόχρονα σε πολλές κατευθύνσεις:

Φάτε τρόφιμα που μπορούν να καλύψουν την έλλειψη βιταμινών και μετάλλων στο σώμα σας. Οι ανδρικές βιταμίνες είναι βιταμίνες Α, C, ομάδα Β, μέταλλα - ψευδάργυρος και σελήνιο. Το σώμα σας πρέπει να φτάσει πλήρως στην απαιτούμενη ημερήσια τιμή. Αυτά είναι τα ιχνοστοιχεία που αποκαθιστούν την ορμονική ισορροπία, αυξάνουν την παραγωγή τεστοστερόνης, αυξάνουν τη σεξουαλική δραστηριότητα και ισχύ.

Αναθεωρήστε τη διατροφή σας και προσθέστε την καθημερινά:

 • άπαχο κόκκινο κρέας - βοδινό, αρνί,
 • Κρέας και παιχνίδι τροφίμων - γαλοπούλα, κουνέλι, κοτόπουλο, κρέας φασιανού,
 • όλα τα καρύδια, 100 g ανά ημέρα,
 • σπόροι, ειδικά σπόροι κολοκύθας.
 • Φρούτα, λαχανικά, εσπεριδοειδή - τεύτλα, ρόδια, σύκα,
 • όλα τα είδη κρεμμυδιών,
 • συκώτι και κρόκοι αυγών, αυγά ορτυκιών,
 • γαλακτοκομικά προϊόντα που έχουν υποστεί ζύμωση,
 • ψάρια, ειδικά θαλασσινά ψάρια - απαιτούνται δύο φορές την εβδομάδα,
 • όλα τα θαλασσινά - κατά προτίμηση ωμά ή μετά από ελαφριά θερμική επεξεργασία,
 • μαϊντανός, σπανάκι, όλα τα πράσινα,
 • λιναρόσπορος, φυστίκι, ελαιόλαδο και ιχθυέλαια,
 • μέλι με ξηρούς καρπούς, ψωμί μελισσών, προϊόντα μελισσών,
 • κακάο, λεπτή σοκολάτα, μαύρο,
 • Τζίντζερ τσάι, κουμί, φρέσκοι χυμοί από λαχανικά και φρούτα.

Χρήσιμες συμβουλές για τη βελτίωση της ισχύος:

 1. Μάθετε απλές ασκήσεις που αυξάνουν τη ροή του αίματος στα πυελικά όργανα και εκπαιδεύουν τους μύες που συνδέονται με την περιοχή των γεννητικών οργάνων. Ονομάζονται παθοκυτταρικά. Αυτά τα συγκροτήματα είναι απλά, θα διαρκέσουν πολύ λίγο και το αποτέλεσμα θα είναι εμφανές σε μια εβδομάδα. Υπάρχουν ξεχωριστά σύμπλοκα για αύξηση της δραστικότητας, αύξηση της στύσης, μασάζ των όρχεων και του όσχεου, άσκηση Kegel.
 2. Καταπολεμώντας ενεργά το υπερβολικό βάρος. Εάν η κοιλιά της μπύρας σας είναι μεγαλύτερη από 94 cm, θεωρείται ήδη παχύσαρκη. Είναι ο πιο επικίνδυνος εχθρός της δραστικότητας καθώς προκαλεί την παραγωγή γυναικείων σεξουαλικών ορμονών και μειώνει σημαντικά την ανδρική τεστοστερόνη. Αυτό οδηγεί γρήγορα σε στυτική δυσλειτουργία. Επιπλέον, η παχυσαρκία συνδέεται με την εμφάνιση σακχαρώδους διαβήτη, καρδιακών και αγγειακών παθήσεων, η οποία επηρεάζει γενικά την υγεία.
 3. Σταματήστε το κάπνισμα, το ποτό και τη χρήση ακόμη και των πιο ήπιων ναρκωτικών. Η επιστήμη έχει από καιρό αποδείξει την άμεση εξάρτηση της δραστικότητας από κακές συνήθειες. Αυτό αυξάνει αμέσως τις δυνατότητες στην οικεία περιοχή.
 4. Καθίστε λιγότερο, μετακινήστε περισσότερο, ασκηθείτε. Οι εκπρόσωποι του γραφείου πλαγκτόν είναι πολύ πιο πιθανό να υποφέρουν από σεξουαλική δυσλειτουργία από τους εκπροσώπους επαγγελμάτων που σχετίζονται με πρακτική σωματική δραστηριότητα. Μάθετε να κάνετε πρωινές ασκήσεις, να τρέχετε, να πηδάτε σχοινί, να αγοράζετε έναν προσομοιωτή, τουλάχιστον την πιο απλή. Όταν οι επιλογές αθλητικής προπόνησης είναι περιορισμένες λόγω χρονικών περιορισμών και πρέπει να καθίσετε στη δουλειά, η εκπαίδευση Kegel βοηθά. Μπορείτε να το κάνετε ενώ κάθεστε σε μια καρέκλα. Στόχος του είναι να ενισχύσει τον εφηβικό κυτταρικό μυ.
 5. Διατροφή για δραστικότητα
 6. Εάν πιστεύετε ότι τα προβλήματα δραστικότητας συνδέονται με συμπλέγματα που προκαλούνται από ανεπιτυχή σεξουαλική επαφή ή παρόμοια, ζητήστε βοήθεια από έναν θεραπευτή ή βοηθήστε τον εαυτό σας.
 7. Προσπαθήστε να είστε λιγότερο νευρικοί, καταθλιπτικοί και αποφύγετε το άγχος για οποιονδήποτε λόγο. Διαφορετικά, η σεξουαλική λειτουργία θα μειωθεί επ 'αόριστον. Αυτό οφείλεται στον αρχαίο μηχανισμό πατρότητας ενός παιδιού σε ένα αρμονικά ευνοϊκό περιβάλλον.
 8. Ξεκουραστείτε και προσπαθήστε να κοιμηθείτε καλά για οκτώ ώρες. Ο ύπνος πρέπει να γίνεται σε απόλυτο σκοτάδι και ηρεμία. Οι διακοπές είναι απαραίτητες στη ζωή σας. Σκεφτείτε πόσους μήνες εργάζεστε επτά ημέρες την εβδομάδα. Διαφορετικά, εσείς θα προκαλέσετε τη μείωση της δραστικότητας.
 9. Χρησιμοποιήστε παραδοσιακές μεθόδους, προετοιμάστε αφέψημα, βάμματα φαρμακευτικών φυτών και βοτάνων, κάντε ένα χαλαρωτικό μπάνιο, οργανώστε συνεδρίες αρωματοθεραπείας και γιόγκα.

Δυνατότητα: Πώς να αυξήσετε το

στο σπίτι

Σε αυτό το μέρος του άρθρου θα εξετάσουμε ορισμένες πτυχές της ενίσχυσης της δραστικότητας in vivo πιο στενά.

Οι ασκήσεις για την αύξηση της ισχύος είναι απλές και στοχεύουν στην αύξηση της διάρκειας και της αντοχής της στύσης αυξάνοντας την παροχή αίματος στη λεκάνη και το πέος. Πρέπει να γίνονται το πρωί και το βράδυ. Το φορτίο πρέπει να αυξάνεται σταδιακά με την πάροδο του χρόνου, αυξάνοντας κάθε άσκηση έως και δέκα φορές.

Τα απλούστερα είναι:

 • Στέκεται στο πάτωμα, τα χέρια στη μέση, το πλάτος των ώμων στα πόδια. Περιστροφή της λεκάνης δεξιόστροφα και στη συνέχεια προς την αντίθετη κατεύθυνση - το πολύ δέκα φορές σε κάθε κατεύθυνση.
 • Η αρχική θέση είναι η ίδια. Περπατάμε με τα πόδια μας και τα σηκώνουμε μέχρι το πηγούνι. Ταυτόχρονα προσπαθούμε να σηκωθούμε ευθεία. Δέκα φορές με κάθε πόδι.
 • Τα όπλα στη μέση, τα πόδια ελαφρώς λυγισμένα στα γόνατα. Ξεκινάμε την άσκηση κάμπτοντας τα πόδια περισσότερο από ό, τι αν καθόμασταν, ενώ τεντώνουμε έντονα τους μυς των γλουτών 2-3 φορές.
 • Ξαπλωμένο στο πάτωμα, τα πόδια του πλάτους των ώμων στα γόνατα, τα χέρια κατά μήκος του σώματος. Αφού σχίσετε απότομα τη λεκάνη από το πάτωμα, σηκωθείτε ευθεία και σταματήστε για λίγα δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, πάρτε την αρχική θέση.
 • Ασκήσεις για ισχύ
 • Η επόμενη άσκηση είναι παρόμοια με την ποδηλασία. Όταν ξαπλώνετε στο πάτωμα όπως στην προηγούμενη άσκηση, προσομοιώστε την ποδηλασία με τα πόδια σας.
 • Η ισχυρότερη επίδραση στους μυς των εφηβικών κυττάρων. Ξαπλωμένο στο πάτωμα με τα πόδια σας λυγισμένα, τα χέρια κοντά στο σώμα σας. Αρχίζουμε να ασκούμε μεγάλη πίεση σε αυτόν τον μυ και να παρακολουθούμε την ένταση, όχι τον αριθμό των επαναλήψεων.
 • Αυτή η άσκηση πραγματοποιείται ενώ κάθεστε. Τα χέρια στη μέση, το στήθος προεξέχει, οι ώμοι ευθεία. Τεντώνουμε την περιοχή μεταξύ των όρχεων και του πρωκτού σαν να τραβάμε την ταφή. Ταυτόχρονα, προσπαθούμε να χαλαρώσουμε τους μυς των γλουτών και να μην τους πιέσουμε

Οι ασκήσεις Kegel αναπτύχθηκαν από τον επιστήμονα Arnold Kegel στα μέσα του περασμένου αιώνα και στοχεύουν:

 • Εξάλειψη και πρόληψη πολλών ασθενειών που σχετίζονται με την ουρογεννητική περιοχή - φλεγμονή και αδένωμα του προστάτη, ακράτεια ούρων, ουρηθρίτιδα, αιμορροΐδες κ. λπ. ,
 • αύξηση του χρόνου και της δύναμης της στύσης λόγω της πλήρωσης αίματος στη λεκάνη και το πέος,
 • Αυξήστε το χρόνο και τη δύναμη του οργασμού. Οι σεξουαλικές πράξεις γίνονται μεγαλύτερες και γεμάτες νέες αισθήσεις.
 • σταθεροποιεί την ορμονική ισορροπία και αυξάνει την παραγωγή τεστοστερόνης. Σε τελική ανάλυση, τέτοιες ασκήσεις βελτιώνουν τη δραστηριότητα των όρχεων, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή αυτής της ουσίας ·
 • Έλεγχος της εκσπερμάτωσης, δυνατότητα παράτασης του χρόνου σεξουαλικής επαφής και πολλαπλών σεξουαλικών επαφών σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι απλούστερες ασκήσεις Kegel είναι υπέροχες γιατί μπορούν να γίνουν οπουδήποτε, οποτεδήποτε. Το κυριότερο είναι να γνωρίζουμε πού βρίσκεται ο μυϊκός έφηβος, ή LPC. Η εύρεση δεν είναι καθόλου δύσκολη. Εάν διακόψετε προσωρινά τη ροή κατά την ούρηση, θα νιώσετε αυτό το μυϊκό τεταμένο στο διάστημα μεταξύ του πρωκτού και των όρχεων.

 • Εκπαίδευση του μυός PCP. Μάθετε να το βρίσκετε και μετά πατήστε και μετά χαλαρώστε. Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να το ενισχύσετε. Αρκεί 2-3 φορές την ημέρα,
 • Καθυστέρηση Jet. Προσπαθήστε να σταματήσετε να ουρείτε 2-3 φορές κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το μπάνιο;
 • Εάν με την πάροδο του χρόνου έχετε ήδη αρχίσει να αισθάνεστε καλά για τον μυ, μπορείτε να αρχίσετε να το τεντώνετε και να το χαλαρώνετε ανεξάρτητα από άλλους μυς του σώματος. Το αποτέλεσμα αυτής της άσκησης είναι στη δύναμη της συστολής και του αριθμού των επαναλήψεων. Είναι απαραίτητο να αυξήσετε το ποσό σε τρεις την ημέρα, δέκα ασκήσεις για κάθε συνεδρία.

Παραδοσιακή ιατρική και συνταγές βοτάνων:

παραδοσιακές συνταγές ιατρικής
 • τρώτε 200 γραμμάρια ξηρούς καρπούς με κατσικίσιο γάλα κάθε μέρα για ένα μήνα,
 • Ανακατέψτε το
 • σε αναλογία 1: 1 από ψιλοκομμένα καρύδια και μέλι μέχρι να μαλακώσουν. Τρώτε τρεις κουταλιές την ημέρα μισή ώρα μετά το γεύμα για ένα μήνα.
 • Βάμμα Eleutherococcus. Μισό κουταλάκι του γλυκού τρεις φορές την ημέρα για 30 ημέρες αραιωμένο με λίγο νερό μισή ώρα πριν από τα γεύματα.
 • βάμμα σκόρδου. Τρίψτε ένα κιλό σκόρδο σε ένα βάζο τριών λίτρων, προσθέστε νερό, κλείστε το καπάκι και κρατήστε το για ένα μήνα, ανακινώντας κάθε μέρα. Πίνετε ένα κουταλάκι του γλυκού κάθε φορά μέχρι να στεγνώσουν τα περιεχόμενα ·
 • είναι ένα βάμμα κατασκευασμένο από ρίζες ginseng που διατίθεται σε κάθε φαρμακείο. Πάρτε 30 σταγόνες τρεις φορές την ημέρα μισή ώρα πριν από τα γεύματα. Τελευταία δόση το αργότερο πέντε ώρες πριν τον ύπνο, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αϋπνία,
 • ένα χαλαρωτικό μπάνιο από δάφνη ή χαμομήλι μετά από μια κουραστική μέρα. Συνήθως παρασκευάζονται τρία λίτρα ζωμού, στραγγίζονται, χύνονται σε ένα ζεστό λουτρό και λαμβάνονται περίπου 20 λεπτά πριν πάτε για ύπνο.
 • Συλλογή που περιλαμβάνει St. John's wort, μέντα, τριφύλλι και τσουκνίδα. Ανακατέψτε όλα αυτά σε ίσες ποσότητες και παρασκευάστε μια κουταλιά της σούπας με ένα ποτήρι βραστό νερό. Πάρτε ως έγχυση για να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα,
 • μέλι με μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο - τριαντάφυλλο, τζίντζερ, βαλσαμόχορτο, ευκάλυπτος ή μέντα.
 • Η έγχυση καστανιάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αυξήσει τη ροή του αίματος, καθώς και μια συλλογή που περιλαμβάνει elderberry, βατόμουρο και St. John's wort.

Εάν χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα συμβουλές για τη διατροφή, τη σωματική άσκηση, τα βάμματα και τα αφέψημα που έχετε προετοιμάσει εσείς, τότε πολύ σύντομα θα αισθανθείτε ότι η ισχύς έχει αυξηθεί. Και με αυτό ο γενικός τόνος ολόκληρου του οργανισμού και η άμυνά του αυξήθηκαν.

Πρόληψη

Η καλύτερη πρόληψη της δραστικότητας είναι η ενίσχυση της ψυχικής υγείας. Η ακατάλληλη συμπεριφορά του άλλου μισού, η ψυχραιμία τους στο κρεβάτι, μπορεί να οδηγήσει σε σεξουαλικές διαταραχές.

Οι ειδικοί συμφωνούν ότι εάν ακολουθήσετε τη σωστή προσωπική υγιεινή και αναπτύξετε μια σταθερή ψυχολογική σχέση με κάποιον του αντίθετου φύλου, μπορείτε να αποφύγετε την ανάπτυξη σοβαρών ασθενειών. Και τέλος, δεν πρέπει να κάνετε κατάχρηση ναρκωτικών για να αυξήσετε την ισχύ χωρίς να συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

Είναι πιο εύκολο να ακολουθήσετε απλούς κανόνες, τότε μπορείτε να ξεχάσετε την απώλεια ανδρικής δύναμης για πολλά χρόνια.

Διεγερτής δόνησης για αύξηση της ισχύος

Ένας ανδρικός δονητής θα συμβάλει στην αύξηση της ισχύος στο σπίτι.

Δονείται σε υψηλές συχνότητες και διεγείρει τους ενεργούς υποδοχείς στο τριχωτό της κεφαλής, οι οποίοι είναι ευαίσθητοι σε αυτό το αποτέλεσμα. Ένα ισχυρό σήμα σεξουαλικής διέγερσης μεταδίδεται στα σπηλαιώδη νεύρα και στα κέντρα του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού, τα οποία είναι υπεύθυνα για τα σεξουαλικά αντανακλαστικά.

Αυτό οδηγεί σε στύση.

Η συσκευή ενδείκνυται για νευρογενή, ψυχογενή, ορμονική, αγγειακή ανικανότητα.

Πώς φέρνετε πάντα ένα κορίτσι σε οργασμό;

γυναικείο οργασμό

Δεν είναι μυστικό ότι σχεδόν το 50% των γυναικών δεν βιώνουν οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ και αυτό είναι πολύ δύσκολο τόσο για την ανδρική αξιοπρέπεια όσο και για τις σχέσεις με το αντίθετο φύλο.

Όπως πάντα, υπάρχουν μερικοί τρόποι για να φέρετε τον σύντροφό σας σε οργασμό. Τα πιο αποτελεσματικά είναι:

 1. Ενισχύστε την ισχύ σας. Επιτρέπει την επέκταση της σεξουαλικής επαφής από μερικά λεπτά σε τουλάχιστον μία ώρα, αυξάνει την ευαισθησία της γυναίκας στα χάδια και της επιτρέπει να βιώνει απίστευτα ισχυρούς και μακροχρόνιες οργασμούς.
 2. Μάθηση και εφαρμογή νέων θέσεων. Το απρόβλεπτο στο κρεβάτι ενθουσιάζει πάντα τις γυναίκες.
 3. Μην ξεχνάτε άλλα ευαίσθητα σημεία στο γυναικείο σώμα. Και το πρώτο είναι το σημείο-G.

Άσκηση για τόνωση

Η άσκηση είναι σίγουρα απαραίτητη, αλλά η γενική γυμναστική είναι αναποτελεσματική για τη βελτίωση της ισχύος.

Σε αυτήν την περίπτωση, απαιτούνται ειδικές ασκήσεις:

 1. Βήμα παρέλασης.Στην αρχή η θέση είναι πολύ απλή - η βάση είναι ευθεία και τα χέρια είναι ακριβώς κάτω. Η ουσία μιας τέτοιας στοιχειώδους άσκησης είναι να ξεκινήσετε από την αρχική θέση, να σηκώσετε τα γόνατά σας και να τα πιέσετε στο στομάχι σας.
 2. Bridge.Εάν ξαπλώνετε ανάσκελα με τα γόνατα λυγισμένα, πρέπει να κρατάτε τα πόδια σας σταθερά στο πάτωμα. Τα χέρια βρίσκονται άνετα κατά μήκος του σώματος και η πλάτη είναι σε πλήρη επαφή με το έδαφος. Από την αρχική θέση, αρχίστε να ανεβάζετε και να χαμηλώνετε αργά τη λεκάνη.
 3. Κρατήστε μια πέτρα.Μια πολύ απλή και παραγωγική άσκηση. Η αρχική θέση, όπως στην πρώτη άσκηση, μόνο τα γόνατα κάμπτονται ελαφρώς. Η ουσία της άσκησης είναι να λυγίζετε τα γόνατά σας ακόμη περισσότερο ενώ τεντώνετε τους γλουτούς και στη συνέχεια να χαλαρώνετε. Είναι απαραίτητο να έχετε την αίσθηση ότι οι γλουτοί πιέζουν την πέτρα και στη συνέχεια χαμηλώνουν.
 4. Μυς δυναμικότητας.Αυτή η άσκηση είναι η κύρια άσκηση για την αύξηση της δραστικότητας. Η αρχική θέση πρέπει να είναι η ίδια όπως στην άσκηση νούμερο δύο. Τα πόδια πρέπει να στέκονται ελαφρώς χωριστά, μετά να εναλλάσσουν την άσκηση και στη συνέχεια να χαλαρώνουν τους μυς ισχύος. Αυτοί οι μύες βρίσκονται στο σώμα, είναι σαν μια προέκταση του πέους, μόνο προς τα μέσα. Εάν η άσκηση γίνει σωστά, υπάρχει η αίσθηση ότι η επιθυμία ούρησης αναστέλλεται.

Κενό, ενέσεις, προλακτίνη και λειτουργίες για την αύξηση της αποτελεσματικότητας

Χάρη στη σύγχρονη ιατρική, σχεδόν όλες οι περιπτώσεις μειωμένης δραστικότητας μπορούν να επιλυθούν.

 1. Για να αυξήσετε τις στύσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εποικοδομητική διόρθωση κενού, η οποία διεγείρει ελαφρώς την κυκλοφορία του αίματος. Αυτή η διαδικασία πρέπει να γίνει πριν από το σεξ, καθώς δεν έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Και πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι το πιο αποτελεσματικό.
 2. Το
 3. ένεσηδίνει εκπληκτικά αποτελέσματα. Οι ενέσεις πέους εξασφαλίζουν υπέροχη στύση.
 4. Η ορμονική θεραπείααπαιτεί προκαταρκτικές εξετάσεις, αλλά είναι επίσης πολύ αποτελεσματική.
 5. Σπάνια εκτελείται μια λειτουργία <strongx, μόνο στις πιο ακραίες περιπτώσεις. Οι προσθέσεις του πέους πραγματοποιούνται μόνο μετά από δοκιμή άλλων επιλογών ενίσχυσης της στύσης και δεν έχουν ληφθεί αποτελέσματα. Αυτή είναι η τελευταία μέθοδος, αλλά είναι καλύτερα να μην τη χρησιμοποιήσετε. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να δοκιμάσετε όλες τις μεθόδους που περιγράφονται παραπάνω.

Η έλλειψη οικογενειακής σεξουαλικής ζωής μπορεί να την καταστρέψει.

Σήμερα υπάρχουν πολλές καθολικές μέθοδοι, και φυσικά άνθρωποι, με τη βοήθεια των οποίων είναι ρεαλιστικό να λυθεί το πρόβλημα της αποκατάστασης της ισχύος. Η επιστροφή της ανδρικής δύναμης και εμπιστοσύνης είναι πραγματικότητα σήμερα.

Κάθε άντρας αξίζει να είναι επιτυχής και σεξουαλικά ενεργός. Δεν μπορείτε να είστε ασφαλισμένοι έναντι όλων των τύπων προβλημάτων ισχύος, αλλά μπορείτε να τα λύσετε όλα.

Διατροφή για ανδρική δύναμη

Διατροφή για δραστικότητα

Η υγεία των ανδρών εξαρτάται από την ποιότητα της διατροφής τους. Τα επιβλαβή σνακ, το γρήγορο φαγητό και τα ημιτελή προϊόντα δεν επιτρέπουν στον οργανισμό να απορροφά αρκετές βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και μέταλλα. Η ανισορροπία των θρεπτικών ουσιών στο σώμα διαταράσσει τη λειτουργία του αναπαραγωγικού, ενδοκρινικού και νευρικού συστήματος. Για να αποφευχθεί η ανάπτυξη ανικανότητας, αξίζει να συμπεριλάβετε ορισμένα αφροδισιακά τρόφιμα στη διατροφή. Δίνουν στον άνδρα εμπιστοσύνη μπροστά σε μια γυναίκα, ενισχύουν τη στύση.

Τα καρύδια είναι φυσικά αφροδισιακά. Επιπλέον, όλοι οι τύποι τους βελτιώνουν τη στυτική λειτουργία. Το γεγονός είναι ότι οι ξηροί καρποί είναι κορεσμένοι με κορεσμένα λιπαρά, βιταμίνες Β, Ε, ψευδάργυρο, σελήνιο, σίδηρο και μαγνήσιο. Τα καρύδια έχουν επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, η οποία είναι καλή και για ανδρική αντοχή. Όλα αυτά τα συστατικά διεγείρουν την εργασία του προστάτη, τη σύνθεση εκσπερμάτισης και βελτιώνουν τις παραμέτρους της ποιότητας του εκσπερμάτισης. Συνιστάται επομένως να καταναλώνετε μόνο 1 χούφτα ξηρούς καρπούς την ημέρα:

Τα θαλασσινά είναι ένα φυσικό αφροδισιακό. Τα λιπαρά ψάρια, οστρακοειδή, μύδια, στρείδια και γαρίδες διεγείρουν την παραγωγή ορμονών φύλου. Ένα ελαφρύ ρομαντικό δείπνο με θαλασσινά από το φως των κεριών θα βοηθήσει έναν άντρα να παρατείνει τη νύχτα στην αγαπημένη του γυναίκα. Το αβοκάντο, τα φυτικά έλαια (σπόροι λιναριού, ελιές, κολοκύθα), οι σπόροι κολοκύθας, η παπάγια και οι μπανάνες έχουν ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα. Όλοι δεν πρέπει να τρώνε τέτοια τρόφιμα. Αρκεί να τα χρησιμοποιήσετε πριν από τη σεξουαλική επαφή. Ωστόσο, το καθημερινό μενού κάθε νεαρού άνδρα πρέπει να αποτελείται από τα ακόλουθα τρόφιμα:

 • Άπαχο κρέας;
 • φαγόπυρο;
 • πλιγούρι βρώμης;
 • σκόρδο,
 • ξινή κρέμα,
 • κρεμμύδια, λαχανικά,
 • σέλινο;
 • μέλι;
 • μαύρη σοκολάτα,
 • τζίντζερ;
 • αυγά,
 • συκώτι βοείου κρέατος,
 • Φρέσκα λαχανικά και φρούτα.

Υποστηρικτικές μέθοδοι για την ενίσχυση της ανδρικής δύναμης

Το ντους με αντίθεση και τα μπάνια μπορούν να βοηθήσουν στην οικοδόμηση μιας σεξουαλικής ζωής. Με ένα ντους αντίθεσης, μια πίδακα νερού πρέπει να κατευθύνεται τακτικά στην περιοχή των όρχεων και του όσχεου. Αυτή η διέγερση νερού αυξάνει τον τόνο και τη δύναμη των πυελικών οργάνων. Με φύλλα δάφνης, είναι απαραίτητο να προπαρασκευάσετε, να επιμείνετε και να προσθέσετε στο γενικό ζεστό λουτρό. Τα λουτρά με μούμια μπορούν επίσης να χαρακτηριστούν αποτελεσματικά.

Το κανονικό σεξ αυξάνει τη δραστικότητα. Με παρατεταμένη αποχή από οικειότητα, το σώμα συνηθίζει σε αυτήν την κατάσταση. Στο μέλλον, θα χρειαστεί χρόνος για την αποκατάσταση της στυτικής λειτουργίας. Οι υπερβολικά συχνές επαφές δεν δίνουν στον άνδρα ξεκούραση, ούτε περίοδο ανάκαμψης. Αυτό έχει επίσης αρνητική επίδραση στη δύναμη. Μόνο η μέτρια, τακτική επαφή με έναν σταθερό σύντροφο ενισχύει την αποτελεσματικότητα.

Μερικές φορές οι ειδικοί προτείνουν τη χρήση ειδικής αντλίας κενού. Η αρχή του βασίζεται στην αύξηση της ροής του αίματος στο πέος. Και με τη βοήθεια ενός ειδικού δακτυλίου προσαρτημένου στη βάση του πέους, η απόρριψή του σταματά. Έτσι, θα παραμείνει πλήρης στύση έως ότου ο άντρας αφαιρέσει αυτόν τον δακτύλιο. Ειδικές οικείες κρέμες, τζελ και σπρέι μπορούν να δώσουν δύναμη και αυτοπεποίθηση. Εάν γνωρίζετε πώς να αυξήσετε την ανδρική ισχύ, η ανικανότητα δεν απειλεί σε καμία ηλικία.

Πρόληψη ανδρικών προβλημάτων

Οι απλοί κανόνες πρόληψης συμβάλλουν στη διατήρηση της αποτελεσματικότητας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να σταματήσετε εντελώς το κάπνισμα και τα αλκοολούχα ποτά και να μειώσετε την κατανάλωση ισχυρού τσαγιού και καφέ.

Πρόληψη ανδρικών προβλημάτων

Πώς να διατηρήσετε μια ισχυρή ισχύ για μεγάλο χρονικό διάστημα:

 • Παραμείνετε σε μια υγιεινή διατροφή. Όσο λιγότερο πρόχειρο φαγητό υπάρχει στη διατροφή, τόσο καλύτερο το αίμα κινείται μέσω των αγγείων.
 • τακτική σωματική δραστηριότητα - δεν είναι απαραίτητο να ασκείστε έως την εξάντληση, αρκεί να ασκείστε για 15 λεπτά κάθε πρωί, ώστε η ανδρική ισχύς να παραμένει φυσιολογική για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • Πάρτε αρκετό ύπνο, αφιερώστε τουλάχιστον 30-40 λεπτά στον καθαρό αέρα κάθε μέρα.
 • Μαθαίνοντας να χαλαρώνεις - το παρατεταμένο άγχος, η υπερφόρτωση επηρεάζει αρνητικά τη στυτική λειτουργία.
 • κάνετε σεξ τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, ο αυνανισμός αντικαθιστά φυσιολογικά την πλήρη σεξουαλική επαφή, αλλά δεν βελτιώνει την ψυχική κατάσταση, η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική για έναν άνδρα.
 • χάστε βάρος,
 • παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση και τα επίπεδα χοληστερόλης.

Σε άνδρες μετά την ηλικία των 50-60 ετών, η ανικανότητα εμφανίζεται στο πλαίσιο σοβαρών καρδιαγγειακών, ενδοκρινικών και ουροφόρων οδών. Επομένως, είναι απαραίτητο να επισκέπτεστε τακτικά ειδικούς για να εντοπίσετε και να εξαλείψετε την ασθένεια εγκαίρως.

Κάθε άνθρωπος μπορεί να αυξήσει την ισχύ. Είναι απαραίτητο να αναθεωρήσετε το καθημερινό σχήμα και τη διατροφή, να απαλλαγείτε από τους εθισμούς και να πάρετε παραδοσιακή ιατρική για την πρόληψη. Σε προχωρημένες περιπτώσεις, θα πρέπει να συμβουλευτείτε γιατρό που θα επιλέξει ασφαλή και αποτελεσματικά φάρμακα.

25.08.2020