Πώς μπορείτε να αυξήσετε την ανδρική δύναμη

Με την ηλικία, οι περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν μια μείωση στην ισχύ. Και για πολλούς φέρνει μεγάλη δυσφορία. Οι ειδικοί σημειώνουν μια σημαντική αναζωογόνηση των εν λόγω πρόβλημα ως στυτική δυσλειτουργία. Προηγουμένως, η σεξουαλική δυσλειτουργία που παρατηρήθηκε μετά την ηλικία των 40 ετών. Σήμερα, στο σύγχρονο ρυθμό και τον τρόπο ζωής των νέων 22-27 ετών επιρρεπή σε αυτή την ασθένεια. Ως εκ τούτου, οι εκπρόσωποι των ισχυρότερων σεξ πρέπει να γνωρίζετε όλες τις επιλογές για τη βελτίωση της δραστικότητας. Ευτυχώς, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός και ο γιατρός θα είναι σε θέση να επιλέγουν την πλέον αποτελεσματική μέθοδο για κάθε μεμονωμένη περίπτωση.

χάπια δραστικότητα

Φαρμακευτική αγωγή για να αυξήσει την δύναμη του;

Πώς να αυξήσει τη δύναμη του; Πρώτον και κύριον, θα πρέπει να αναζητήσουν βοήθεια στο γιατρό. Ο ειδικός θα πρέπει να καθοριστεί η αιτία των σεξουαλικών διαταραχών και μόνο μετά από αυτό μπορείτε να ξεκινήσετε την θεραπεία. Επειδή τα αίτια της στυτικής δυσλειτουργίας είναι πολλά. Χωρίζονται σε δύο ομάδες: σε φυσιολογικές και ψυχολογικές. Στην πρώτη περίπτωση, ανικανότητα αναπτύσσεται στο παρασκήνιο ταυτόχρονη ασθένειες: προστατίτιδα, καρδιαγγειακές παθήσεις, δυσλειτουργία του ενδοκρινικού συστήματος, ο διαβήτης, η ορμονική ανεπάρκεια, ασθένειες που μεταδίδουν σεξουαλικά.

Στη δεύτερη περίπτωση, η μειωμένη δραστικότητα οφείλεται στην ασταθή συναισθηματική φόντο. Πολύ συχνά, ειδικά σε νεαρή ηλικία, και η κακή στύση όταν η αϋπνία, σωματική και ψυχική κόπωση, το στρες. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να ρυθμίζεται αυστηρά την εργάσιμη ημέρα, δίνουν στο σώμα την κατάλληλη ξεκούραση και ύπνο. Όπως μπορείτε να δείτε, η αιτία του προβλήματος είναι διαφορετική. Κατά συνέπεια, απαιτεί διαφορετικά φάρμακα για να αυξήσει τη δύναμη στους άνδρες.

Φάρμακα με βάση το sildenafil

Μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των γιατρών και των ασθενών χρησιμοποιούν τα φάρμακα με βάση το sildenafil. Αυξάνουν την ανδρική δύναμη μέσα από την απελευθέρωση του νιτρικού οξειδίου, διευρύνοντας τα αιμοφόρα αγγεία και βελτιώνοντας τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα. Αυτά τα φάρμακα για την θεραπεία της ανικανότητας φυσιολογικές φύση. Τα φάρμακα αυτά ενεργούν γρήγορα και να κρατήσει μια μακράς διαρκείας επίδραση για ώρες.

Αλλά, αξίζει να θυμόμαστε ότι αυτά τα φάρμακα λαμβάνονται μόνο από το γιατρό. Ως το τρέχον στοιχείο επηρεάζει το καρδιαγγειακό σύστημα, φάρμακα sildenafil έχουν ένα μεγάλο αριθμό των αντενδείξεις και ανεπιθύμητες ενέργειες. Επίσης, είναι σημαντικό να μην υπερβαίνει η δοσολογία, η οποία θεσπίζει ένα γιατρό. Μεταξύ των ανεπιθύμητων ενεργειών που αντιμετωπίζουν αρρυθμία, υπέρταση, ερύθημα προσώπου, ζάλη, ναυτία. Επίσης, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι αυτά τα φάρμακα δεν θεραπεύουν την ανικανότητα, αλλά απλά αφαιρέστε τις εκφάνσεις της.

Φυσικά σκευάσματα που αυξάνουν τη δραστικότητα στους άνδρες

Πολύ συχνά, τα φυσικά προϊόντα, Συμπληρώματα διατροφής που συνταγογραφούνται για την ψυχογενή χαρακτήρα η μειωμένη δραστικότητα και την στύση. Επίσης, τα φάρμακα αυτά είναι ιδανικά για την πρόληψη της απώλειας της ανδρικής δύναμης. Συμπληρώματα διατροφής είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από φυσικά συστατικά. Τις περισσότερες φορές, δεν είναι βιταμίνη και με ανόργανα άλατα συμπληρώματα διατροφής, βότανα, εκχυλίσματα από φυτά και θαλάσσια κατοίκους.

Αυτά τα φάρμακα δεν είναι απλά να επαναφέρετε τις λειτουργίες του αναπαραγωγικού συστήματος, αλλά επίσης να έχει μια αναζωογονητική επίδραση στον οργανισμό των ανδρών. Τα ταμεία είναι απολύτως ασφαλή. Η μόνη αντένδειξη για τη χρήση του μια ατομική δυσανεξία των ξεχωριστών συστατικών των ναρκωτικών. Η διάρκεια της θεραπείας ορίζεται κάθε ασθενή ξεχωριστά. Κατά μέσο όρο το μάθημα διαρκεί 1-2 μήνες. Μετά από αυτό, την αύξηση της δραστικότητας, της λίμπιντο, βελτιώνει την ποιότητα των δεικτών από την εκσπερμάτωση.

το patch για τους άνδρες

Εναλλακτικές μεθόδους για την αύξηση της δραστικότητας

Να αυξήσει την αρσενική ισχύ, είναι δυνατόν με κρέμες, τζελ και τα μπαλώματα. Μπαλώματα χρησιμοποιούνται όταν υπάρχει ανεπαρκής παραγωγή της τεστοστερόνης. Είναι τοποθετημένα σε οποιαδήποτε εσωτερική περιοχή του σώματος. Μέσω του δέρματος τεστοστερόνης παίρνει στην κυκλοφορία του αίματος, η οποία οδηγεί σε βελτίωση της ποιότητας των δραστικότητα και την στύση. Τη διάρκεια της θεραπείας με μέσο όρο 10-12 ημέρες, με καθημερινή χρήση.

Πώς να θέσω ένα δραστικότητα στο σπίτι συνθήκες;

Αύξηση των αρσενικών δραστικότητα είναι δυνατή χωρίς την λήψη φαρμάκων. Πριν από πολύ καιρό για να ενισχύσει την ανέγερση χρησιμοποιούνται διάφορα φυτά και βότανα, με μια τονωτική επίδραση. Σήμερα, η παραδοσιακή ιατρική είναι το ευρύ φάσμα των φυσικών προϊόντων. Η δημοτικότητα και η διανομή έχει κερδίσει η ρίζα ginseng. Το αλκοόλ βάμμα του φυτού έχει μια επίδραση στο νευρικό και το αναπαραγωγικό σύστημα στους άνδρες. Έτσι, φυσιολογικό ύπνο, αυξημένη αντίσταση πίεσης, βελτιωμένη στύση. Η διάρκεια της έγχυσης είναι ένας μήνας, 20 σταγόνες δύο φορές την ημέρα.

Τα περισσότερα από τα φάρμακα για την αύξηση της δραστικότητας στη σύνθεσή τους περιέχουν ρίζα calamus. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προετοιμάσει τον εαυτό σας στο σπίτι σας ακολουθώντας τις εξής οδηγίες:

 • Μείγμα 5 μέρη αλκοόλ και 1 μέρος συνθλίβονται ρίζες του καλάμου;
 • Βάζουμε το μίγμα σε ένα γυάλινο μπολ?
 • Να επιμείνει το φάρμακο για 21 ημέρες *
 • Πάρτε βάμματος τρεις φορές την ημέρα 20 σταγόνες;
 • Θεραπεία παρατηρήθηκε σε 1 μήνα.

Ένα αληθινά αρσενικό βότανο θυμάρι. Το θυμάρι είναι ένα ισχυρό πηγή ψευδαργύρου. Αυτό το ιχνοστοιχείο είναι εξαιρετικά σημαντικό για την ανδρική εξουσία. Έχει ασχοληθεί ενεργά στη σύνθεση της τεστοστερόνης, βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος. Κατά συνέπεια, το θυμάρι και όχι μόνο αυξάνει τη δραστικότητα, αλλά και ομαλοποιεί ένα ορμονικό υπόβαθρο, έχουν προληπτική επίδραση στην ανδρική υπογονιμότητα. Το βότανο παρασκευάζεται ως ένα απλό τσάι, και λαμβάνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ένα θετικό αποτέλεσμα μπορεί να προκύψει σε 1-6 μήνες από τη λήψη αυτό το ποτό.

Ανάμεσα σε άλλα βότανα είναι δυνατόν να σημειώσετε το hawthorn, λεμονόχορτο, τσουκνίδα, χαμομήλι. Αυτά τα φυτά μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους, χρησιμοποιούνται μεμονωμένα. Με βάση αυτά γίνονται βάμματα, τα κοπάδια, τα ποτά. Απλά να θυμάστε ότι κάθε φυσικό εξαρτήματα απαιτούν τη συσσώρευση στο σώμα. Ως εκ τούτου, τη βελτίωση της δραστικότητας και της ανέγερσης θα έρθει τουλάχιστον 20-30 ημέρες από την τακτική χρήση.

Τρόφιμα για να αυξήσει τη δραστικότητα

Η δραστικότητα εξαρτάται από την ποιότητα των τροφίμων. Όλα τα τρόφιμα μπορεί να το πώς να αυξήσουν τη στύση, κάνει ανίκανους. Δυστυχώς, λίγοι άνθρωποι αποδίδει μεγάλη σημασία στην διατροφή του. Στο σημερινό ρυθμό της ζωής γρήγορη σνακ και fast-food είναι αναπόφευκτη. Μια τέτοια δίαιτα είναι αργά, αλλά συστηματικά, να σκοτώσει τον άνθρωπο.

προϊόντα για τη δραστικότητα

Για την επαρκή παραγωγή των ορμονών του φύλου, η φυσιολογική λειτουργία του προστάτη αδένα, αναπαραγωγικό και νευρικό σύστημα του αρσενικού σώματος απαιτεί τα εξής συστατικά: βιταμίνες Α, Ε, ο ψευδάργυρος, ο σίδηρος, το μαγνήσιο, το σελήνιο, κάλιο, ασβέστιο. Βιταμίνες, ψευδάργυρο και σελήνιο επίδραση στο αναπαραγωγικό σύστημα, του σιδήρου και του μαγνησίου στο αίμα, το νευρικό σύστημα. Το ασβέστιο και το κάλιο είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος.

Να αυξήσει την ισχύ στο καθημερινό μενού της ένα νεαρό άτομο θα πρέπει να περιλαμβάνουν τα ακόλουθα τρόφιμα:

 • Θαλασσινά;
 • Ξινή κρέμα *
 • Σκόρδο.
 • Χόρτα, τα κρεμμυδάκια;
 • Αυγά;
 • Διαιτητικά είδη των κρεάτων.
 • Φρέσκα λαχανικά και φρούτα;
 • Το συκώτι;
 • Μέλι *
 • Καρύδια *
 • Φυτικό έλαιο.

Με βάση το μέλι και τα καρύδια να κάνει ένα νόστιμο επιδόρπιο. Κάθε μέρα-μόνο 2-3 κουταλιές της σούπας πολύ γρήγορα θα μπορεί να αυξήσει τη δραστικότητα. Τα καρύδια έχουν μεγάλες ποσότητες λιπαρών, οργανικούς, και μη ουσιώδη αμινοξέα, τα οποία είναι εξαιρετικά σημαντική για την υγεία των ανδρών. Το σκόρδο είναι γνωστό για τα υψηλά επίπεδα του ψευδάργυρου και του σεληνίου. Ενώ τα θαλασσινά έχει από καιρό αποδειχθεί ότι είναι ένα ισχυρό αφροδισιακό.

Να αυξήσει την ισχύ απαραίτητο να εγκαταλείψει αυτά τα τρόφιμα λιπαρά τηγανητά τρόφιμα, χοιρινό, καπνιστά προϊόντα, με υψηλή περιεκτικότητα σε αλάτι και ζάχαρη, το αλκοόλ, τα προϊόντα αρτοποιίας, παρασκευασμένα τρόφιμα, γρήγορα τρόφιμα. Το πρόχειρο φαγητό αυξάνει το επίπεδο της χοληστερόλης στο αίμα, το υπερβολικό βάρος. Αυτό αυξάνει τον κίνδυνο για αθηροσκλήρωση. Η ασθένεια είναι ο κύριος εχθρός της δραστικότητας, όπως η απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων σταματά τη ροή του αίματος στο πέος.

Για να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας και να αυξήσει την δραστικότητα

Στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν ανιχνεύει τα πρώτα σημάδια της στυτικής δυσλειτουργίας, είναι αρκετό για να προσαρμόσετε τον τρόπο ζωής για να αυξήσει και πάλι την ισχύ. Η καθιστική ζωή προκαλεί στάσιμη διαδικασίες στα όργανα της πυέλου. Συμφόρηση και να οδηγήσει σε προστατίτιδα, αδένωμα προστάτη, ανικανότητα. Έτσι, για να συνεχιστεί και να αυξήσει την ισχύ του χρησιμοποιώντας την σωματική άσκηση, ένα ειδικό σύνολο των ασκήσεων. Επίσης, συνιστάται να εξαλείψει το άγχος, να εγκαταλείψουν τις κακές συνήθειες, την ομαλοποίηση λειτουργία ημέρας.

Αθλητικά — η εγγύηση της ανδρικής δύναμης

Η τακτική πρακτική του βαθμού, πρόσβαση στο γυμναστήριο, δωμάτια θα βοηθήσει στη μείωση του βάρους, αύξηση μυϊκής μάζας, την ομαλοποίηση των ορμονών, και το πιο σημαντικό — για να αυξήσει τη δραστικότητα. Επισκεφθείτε τα γυμναστήρια συνιστάται, 3-4 φορές την εβδομάδα. Μια τέτοια κανονικότητα επιτρέπει σε σας για να συνεχίσετε γρήγορα όλες τις λειτουργίες του σώματος, έτσι δεν θα αντιμετωπίσετε την κούραση. Επιπλέον, ελαφριά σωματική δραστηριότητα μετά από μια δύσκολη μέρα να χαλαρώσει το νευρικό σύστημα, το οποίο είναι επίσης σημαντικό για το κράτος της δραστικότητας.

Να αυξήσει την ισχύ είναι η μέγιστη κινητό αθλήματα — μπάσκετ, το ποδόσφαιρο, το κολύμπι, το τρέξιμο. Αυτή η δραστηριότητα επιταχύνει την Γενική κυκλοφορία, εξαλείφει στασιμότητα στα όργανα της πυέλου, βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός από ειδικές ασκήσεις που έχουν στόχο την αύξηση της δραστικότητας, την ενίσχυση της στύσης. Αυτό μπορεί να είναι ένα κλασικό "birch", "γέφυρα", "Ποδήλατο". Υψηλή αποδοτικότητα διαφορετικών βήμα σε θέση υψηλής γόνατα. Τα γόνατα πρέπει να πατήσετε τόσο σκληρά όσο το δυνατόν για να το κάτω μέρος της κοιλιάς. Αυτό θα σας επιτρέψει να ενισχύσει τη ροή του αίματος στο πέος.

Εξομάλυνση της ημέρας

Για να υποστηρίξει όλες τις λειτουργίες του Κεντρικού νευρικού συστήματος, θα πρέπει να ακολουθήσετε τη σαφή τρόπο την ημέρα. Το πρωί θα πρέπει να ξεκινήσετε με μια βασική χρέωση και ένα ποτήρι νερό. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, να είστε βέβαιος να λάβει σύντομα διαλείμματα για να ζεσταθεί. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους άνδρες των οποίων η δραστηριότητα σχετίζεται με την καθιστική εργασία. Σε αυτή την περίπτωση, η προθέρμανση γίνεται κάθε 40-60 λεπτά. Ως ένα σνακ, που χρησιμοποιείται δεν είναι επιβλαβή fast foods και τα φρέσκα φρούτα που θα τροφοδοτούν τον οργανισμό με τα απαραίτητα συστατικά.

ασκήσεις για την αύξηση της δραστικότητας

Για την υγεία του νευρικού συστήματος, και ως εκ τούτου, η δραστικότητα, είναι να ακολουθήσετε αυτούς τους απλούς κανόνες:

 • Αποβάλλει ένα μεγάλο ποσό του στρες;
 • Αποφύγετε συγκρούσεις *
 • Ακολουθεί συγκεκριμένο ωράριο εργασίας;
 • Κρατήστε την πλήρη οκτώ ώρες ύπνου;
 • Κάθε βράδυ πριν τον ύπνο με τα πόδια στον αέρα για μισή ώρα.

"Όχι" κακές συνήθειες

Δεν είναι μυστικό ότι το αλκοόλ και το Κάπνισμα είναι οι κύριοι εχθροί της δραστικότητας. Πίνοντας μεγάλες ποσότητες αλκοόλ διαταράσσει την ορμονική ισορροπία του οργανισμού, επηρεάζει αρνητικά το νευρικό σύστημα. Με την πάροδο του χρόνου, η αγωγιμότητα των ερεθισμάτων παραβιάζονται, και το σύστημα δεν απόκριση σε διέγερση, με τη μορφή της στύσης. Εντελώς το κάπνισμα καταστρέφει τα αγγεία. Συρρίκνωσή τους, φτωχή διαπερατότητα δεν επιτρέπουν τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα. Να μιλήσουμε για στύσεις σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι απαραίτητο.

Οι γιατροί συστήνουν να αναπτύξουν τη συνήθεια να παίρνετε ένα ντους αντίθεση. Η αλλαγή της θερμοκρασίας του νερού είναι ένας καλός τρόπος σκλήρυνση. Και η κατεύθυνση του πίδακα νερού στο όσχεο, όρχεις — μια εξαιρετική πρόληψη της ανικανότητας και της προστατίτιδας. Τόσο νερό μασάζ για την τόνωση των οργάνων του ουρογεννητικού συστήματος. Επίσης, η δραστικότητα όφελος του λουτρού με το φύλλο δάφνης. Η προσήλωση σε αυτές τις απλές συμβουλές θα σας επιτρέψει να αυξήσει τη δύναμη, και να το διατηρήσετε στο σωστό επίπεδο.

26.10.2018