Βιταμίνες για τους άνδρες να βελτιώσουν τη δραστικότητα

Είναι δυνατόν οι άντρες την αγάπη μπροστά εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από πολλούς παράγοντες. Αυτό το φαγητό και τον τρόπο ζωής του, και τον εθισμό σε κακές συνήθειες, και ακόμη και την οικολογία. Πλήρες, υψηλής ποιότητας εργασία ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος μπορεί να προκύψει, εάν τα τρόφιμα είναι υψηλής ποιότητας και ποικίλο τρόπο ζωής – δικαίωμα, η άσκηση – η τακτική. Διαφορετικά, θα πρέπει να αγοράσεις βιταμίνες για τους άνδρες να βελτιώσουν τη δραστικότητα.

Η ηλικία των ανδρών, όταν μπορεί να είναι μια μείωση της δραστικότητας, για το διαφορετικό. Κάποια από αυτά δεν θα είναι ένα πρόβλημα ποτέ, κάποιοι το γνωρίζουν αρκετά νωρίς. Μόλις το έργο του αναπαραγωγικού συστήματος αρχίζει να αποτύχει, πολλοί άνδρες κατέφυγαν στη χρήση των φαρμάκων, βιολογικά πρόσθετα, θαυματουργή εγχύσεις. Και μόνο ένα μικρό μέρος των ανδρών αναπολεί βιταμίνες.

Ενδείξεις μείωσης της δραστικότητας

Τα πρώτα σημάδια της μείωσης της δραστικότητας μπορεί να προκύψει σε αυτή την ηλικία, όταν το γήρας και τις ασθένειες δεν νομίζω. Είναι ακόμη νέος και γεμάτος ενέργεια. Φαινόμενα που μπορεί να ειδοποιεί τα εξής:

 • αδύναμη στύση ή την απουσία της;
 • η μείωση του ενδιαφέροντος σε ερωτικές απολαύσεις;
 • πρόωρη εκσπερμάτωση.

Αυτό είναι το πρώτο σήμα, λήψη ότι ένας άνθρωπος θα πρέπει να δείτε ένα γιατρό. Αυτός θα συνταγογραφήσει μια θεραπεία, και για την προαγωγή της υγεία των ανδρών, πιθανότατα, θα συστήσει βιταμίνες.

Οι λόγοι για την πτώση της δραστικότητας

Κακές συνήθειες

Πολλοί παράγοντες μπορούν να έχουν επιπτώσεις στον άνθρωπο και τη δύναμή του. Αυτές περιλαμβάνουν κυρίως:

 • κακές συνήθειες: η κατάχρηση οινοπνευματωδών ποτών και χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ ποτά;
 • η παρουσία των παθήσεων του θυρεοειδούς και άλλες ανωμαλίες του ενδοκρινικού συστήματος;
 • νευρολογικές ασθένειες;
 • η πρόσληψη των φαρμάκων με υψηλή πιθανότητα των παρενεργειών;
 • η κακή οικολογική κατάσταση.
 • κληρονομικοί παράγοντες *
 • το υπερβολικό βάρος και την παχυσαρκία;
 • ανθυγιεινό τρόπο ζωής: η κακή διατροφή, το Κάπνισμα, η χρήση των αντικαταθλιπτικών;
 • οξεία ψυχολογικά προβλήματα: τους φόβους, τις δυσκολίες στην οικογένεια και στην εργασία, την κατάθλιψη;
 • ανωμαλίες του καρδιαγγειακού συστήματος: όλοι γνωρίζουμε ότι η στύση είναι μια διαδικασία, που συνοδεύεται από την πλήρωση των αιμοφόρων αγγείων του πέους;
 • η καθιστική ζωή οδηγεί σε κακή κυκλοφορία του αίματος στα όργανα της πυέλου.

Διαταράσσεται ο ρυθμός της ζωής μπορούν επίσης να επηρεάσουν την σεξουαλική ικανότητα σε άνδρες. Έτσι, η έλλειψη ύπνου εξασφαλίζει ότι το σώμα δεν έχει χρόνο για να ανακάμψει. Το αποτέλεσμα είναι μειωμένη ευκρίνεια από το συναίσθημα ή από την αδυναμία να έχουν σεξ. Οι περισσότερες από αυτές τις παραβιάσεις σημειωθεί άνδρες άνω των 50 ετών. Αυτό συχνά συνοδεύεται από μια μείωση των επιπέδων τεστοστερόνης. Αυτή η ορμόνη είναι υπεύθυνη για το ανδρικό σώμα για τη σεξουαλική επιθυμία και την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής.

Βιταμίνες για την αποτελεσματική βελτίωση της δραστικότητας

Ο άνθρωπος που νοιάζεται για τον εαυτό του και την υγεία του, ιδίως κατά τα πρώτα σημάδια της μειωμένης δραστικότητας να συμβουλευτείτε έναν ειδικό. Ο γιατρός, φυσικά, θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, αλλά το κλειδί για την επιτυχία είναι η εξάλειψη των παραγόντων που οδήγησαν σε αυτό. Για παράδειγμα, μπορείτε να αλλάξετε το σύστημα τροφίμων, να χάσουν βάρος, να σταματήσουν το Κάπνισμα και να ελαχιστοποιηθεί η ποσότητα του αλκοόλ στη ζωή μου.

Τι θα πρέπει να επικεντρωθεί; Φρέσκα λαχανικά και φρούτα, κρέας και θαλασσινά. Τα δώρα της θάλασσας φέρει τεράστια οφέλη για την ανδρική δύναμη. Φαγητό, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες, θα ενισχύσει το λίμπιντο και να βοηθήσει να αυξήσει την αρσενική δραστηριότητα. Βιταμίνες για την αρσενική ισχύ, Ψευδάργυροςείναι σημαντικό για την Αντιμετώπιση προβλημάτων προβλήματα με την ισχύ, τα ακόλουθα:

Ψευδάργυρος

Σε περιπτώσεις που περιέχονται στο σώμα σε επαρκείς ποσότητες, βελτιώνει τη στύση. Η βέλτιστη δόση είναι 14 mg ανά ημέρα. Χωρίς αυτό το ιχνοστοιχείο επίσης να αποτρέψει το σχηματισμό των μορίων αυτό το σημαντικό αρσενικό ορμονών, όπως η τεστοστερόνη. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να ξεκινήσετε την αντιμετώπιση των ευαίσθητων αρσενικό προβλήματα με τη λήψη αυτής της βιταμίνης.

Το σελήνιο

Δεν είναι μόνο σημαντικό για την παραγωγή των αρσενικών ορμονών και βοηθά στη θεραπεία της υπογονιμότητας. Βιταμίνη Ε για την δραστικότητα τέλειο συνδυασμό με το σελήνιο.

Το μαγνήσιο

Ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά. Μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα, ηρεμεί το νευρικό σύστημα.

Κάλιο

Ιδανική για να φέρει το νευρικό σύστημα και πάλι σε τάξη.

Βιταμίνες του συμπλέγματος β

Οι βιταμίνες β έχουν θετική επίδραση στην εγκεφαλική δραστηριότητα. Λόγω της αύξησης της παραγωγικότητας της όνειρο είναι να γίνει μια ισχυρή, μυϊκός τόνος αυξάνεται, η ανέγερση σταδιακά να αποκατασταθεί.

Βιταμίνες C και D

Αυξάνουν τη διαπερατότητα των τριχοειδών αγγείων, τα οποία έχουν μεγάλη επίδραση στη στύση.

Ορυκτό συγκροτήματα και συμπληρώματα

Παραγγείλετε υγεία των ανδρών ήταν φυσιολογική, συνιστάται ότι, σε ορισμένες περιπτώσεις, και να λαμβάνουν τακτικά συμπλέγματα βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής. Σύγχρονη φαρμακευτική αγορά είναι πλούσια σε προσφορές, αλλά προκειμένου να αυξήσει την ισχύ, θα πρέπει να ξέρετε τι είναι ο στόχος του συγκεκριμένου φαρμάκου.

Αντενδείξεις για τη χρήση των βιταμινών για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες

Το έλκος στομάχου

Πριν αγοράσετε φάρμακα για την αύξηση της δραστικότητας, η οποία είναι ως επί το πλείστον αρκετά ακριβά, θα πρέπει να μάθετε σχετικά με τις αντενδείξεις. Αυτές περιλαμβάνουν:

 • υπερευαισθησία στο φάρμακο συστατικό στη σύνθεση της πολλά πρόσθετα περιλαμβάνει ένα αρκετά δραστικών ενώσεων, η οποία μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις;
 • που συνοδεύουν την μειωμένη δραστικότητα της νόσου: ορισμένα φάρμακα για το λίμπιντο μπορεί να αντενδείκνυται για τη θεραπεία της ζωτικής σημασίας ασθένειες;
 • η παρουσία των καρδιαγγειακών παθήσεων: πολλά φάρμακα για την αύξηση της δραστικότητας συμβάλλουν στην αυξημένη ροή του αίματος, η οποία δεν είναι πάντα απαραίτητο σε ασθένειες του καρδιαγγειακού συστήματος *
 • καρδιακή νόσο, τα έλκη του στομάχου, ανωμαλίες στα νεφρά.

Μια μεγάλη λίστα των αντενδείξεις πρέπει να ληφθούν υπόψη. Μερικά συστατικά είναι οι βιταμίνες για την αύξηση της δραστικότητας είναι αρκετά επιθετική επιπτώσεις στο σώμα. Τους αλληλεπίδραση με φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία άλλων ασθενειών, μπορεί να είναι απρόβλεπτη.

Παρενέργειες βιταμίνες για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες

Κατά τη λήψη των ανδρών βιταμίνες, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι μπορεί να εμφανίσουν ανεπιθύμητες ενέργειες, που περιλαμβάνουν:

 • αυξημένη ευερεθιστότητα;
 • η μείωση του τόνου του σώματος;
 • κόπωση;
 • υπνηλία;
 • ισχυρή ημικρανία;
 • ευαισθησία;
 • πόνος στο στομάχι;
 • ναυτία;
 • διάρροια;
 • δυσκοιλιότητα;
 • βλάβες του δέρματος, π. χ., ακμή ή κνίδωση;
 • αλλεργικές αντιδράσεις;
 • η υπερδιέγερση του νευρικού συστήματος.

Χαρακτηρίζεται συχνά και τις παρενέργειες των ανδρών βιταμίνες όπως ο ύπνος. Ο βαθμός του προβλήματος ποικίλλει από μια ακαταμάχητη επιθυμία για ύπνο συνεχώς, μέχρι την εξάντληση αϋπνία. Αυτό σημαίνει ότι η χρήση των ναρκωτικών θα πρέπει να είναι αυστηρά δόση. Μην κάνετε κατάχρηση της μαγείας χάπια με την ελπίδα ότι μια αυξημένη δόση θα εξαλείψει το πρόβλημα, το οποίο εξελίχθηκε με την πάροδο των ετών.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η πρόσληψη της βιταμίνης φάρμακα μπορεί να προκαλέσει το σχηματισμό των λίθων των νεφρών, γαστρίτιδα, νεφρική ανεπάρκεια. Όλα αυτά είναι δυνατή μόνο από την απρόσεκτη χρήση των μέσων, ως εκ τούτου, η βασική προϋπόθεση είναι να ακολουθήσει αυστηρά τις συστάσεις και δεν λαμβάνουν φάρμακα, εκτός και αν υπάρχουν αντενδείξεις.

Κανόνες για να διατηρήσετε τη δραστικότητα

Ώστε ποτέ να καταφύγει στην χρήση αυτών των φαρμάκων, θα πρέπει να ακολουθήσετε μερικούς απλούς κανόνες:

 • Διεξάγει την τακτική σεξουαλική ζωή. Επιπλέον, η σεξουαλική ζωή είναι πιο δημοφιλής σε κανονική μορφή. Η εναλλαγή των περιόδων ηρεμίας με περιόδους σεξουαλική υπέρβαση είναι κακό για την υγεία των ανδρών.
 • Το κλειδί για μια σταθερή δραστικότητα – το υγιεινό τρόπο ζωής. Η σωστή διατροφή, καλό ύπνο και μια μέτρια άσκηση θα επιτρέψει σε ένα άτομο να διατηρήσει την εξουσία του.
 • Η έγκαιρη επίσκεψη στο γιατρό σε περίπτωση προβλημάτων υγείας. Έτσι, για παράδειγμα, επηρεάζει τη δραστικότητα μπορεί ξαφνική εμφάνιση διαβήτη ή υπέρταση.

Παρακολούθηση της υγείας τους και την κανονικότητα των σεξουαλικών σχέσεων και well-built η σειρά της ημέρας είναι αυτό που χρειάζεται προκειμένου να παραμείνει όχι μόνο νέοι και υγιείς, αλλά και γεμάτη από την ανδρική εξουσία.

29.06.2020