Πώς να αυξήσει την ισχύ - τρόπους

Όπως γνωρίζετε, για να οικοδομήσουμε μια αρμονική σχέσεις μεταξύ τους εκπροσώπους του αρσενικού και του θηλυκού είναι βασισμένο, μεταξύ άλλων, σε τακτική και προσωπική ζωή. Για τους άνδρες σε όλες τις φορές ήταν σημαντικό να επιδείξουν τις ικανότητές τους σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Έτσι, οποιαδήποτε αποτυχία στο κρεβάτι μπορεί να είναι μια προσωπική τραγωδία σε παγκόσμια κλίμακα.

πώς να αυξήσει την ισχύ

Σχετικά με αυτό το ζήτημα, φυσικά, υπάρχουν πολλές επιστημονικές έρευνες και πολλές δημοσιεύσεις. Με την ευρύτερη έννοια, ο όρος "ισχύς" αναφέρεται στην λατινική δύναμη, την ικανότητα. Σημαίνει ότι η χρήση βίας στο εφαρμοσμένο χαρακτήρα. Με βάση τα ανωτέρω, σε αυτή την κατανόηση, τη δύναμη, ή την ισχύ της, να σημαίνει την φυσική ικανότητα να συμμετέχουν σε επαφή.

Στον τομέα της σεξουαλικής επαφής δραστικότητα εκφράζεται στη δημιουργία και τη διατήρηση της τάσης του πέους λόγω της στύσης και την επακόλουθη εκσπερμάτωση, που είναι, η διαδικασία της εκσπερμάτωσης. Σε αντίθεση με το ανδρικό σώμα, κάτι τέτοιο δεν είναι εγγενή των γυναικείων γεννητικών οργάνων. Από την άλλη πλευρά, ένας άνθρωπος μπορεί να διατηρήσει τη φυσιολογική δραστικότητα για μια μακρά περίοδο της ζωής του. Είναι εγγενείς βιολογικές βασικά, και η διακοπή αυτής της διαδικασίας πιθανόν να σχετίζονται με την επιβλαβή επίδραση του περιβάλλοντος και τον τρόπο της σύγχρονης ζωής.

Δυστυχώς, δεν είναι ακριβώς έτσι συνέβη ότι η δραστικότητα είναι οι σύγχρονοι άνδρες που επηρεάζονται από μια ποικιλία κριτηρίων.

Μεταξύ αυτών, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε σεξουαλικές διαταραχές είναι οι ακόλουθες:

 • η παρουσία του άγχους και των συγκρούσεων *
 • δέσμευση κακές συνήθειες;
 • η χρόνια σωματική κόπωση;
 • ψυχολογική και άλλοι.

Η έλλειψη καιρό σεξουαλικές επαφές μπορεί επίσης να οδηγήσει σε διαταραχές που σχετίζονται με την ανδρική δύναμη. Ειδικά, μπορεί να είναι επιζήμια σε ηλικιωμένους άνδρες. Οι αθλητές, ειδικά bodybuilders, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν ένα όμορφο κορμού και βελτιώνει την αθλητική απόδοση. Στρέφονται συχνά προς χρήση στεροειδών φαρμάκων. Το αποτέλεσμα θα είναι σχεδόν πάντα μια σοβαρή επιδείνωση στην ικανότητα να διαπράττουν σεξουαλική πράξη.

Για να καταλάβετε ποια είναι η λύση σε αυτό το ερώτημα, πώς να αυξήσει τη δύναμη, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το επίπεδο της αρσενικής δύναμης επηρεάζεται από τον τρόπο ζωής και την παρουσία των χρόνιων ασθενειών. Εκφυλιστικές παθήσεις του αφροδίσια του είδους μπορεί να μειώσει σημαντικά την σεξουαλική ορμή. Σε περιπτώσεις σημαντικής συναισθηματική διέγερση που παράγεται από μια αυξημένη ποσότητα της τεστοστερόνης, εξαιτίας των οποίων ένας άνθρωπος μπορεί να έχει το μέγιστο επίπεδο ισχύος.

Τι άλλο θα μπορούσε να είναι οι λόγοι για την πτώση στην ισχύ του; Καρδιαγγειακή νόσο, το υπερβολικό βάρος, ο διαβήτης μπορεί να προκαλέσει σεξουαλικές διαταραχές. Και για τους περισσότερους άνδρες το πρόβλημα έγκειται στην αποδυνάμωση του σώματος, η οποία είναι συνέπεια της κατάχρησης του αλκοόλ και του καπνού, το άγχος και η καθιστική ζωή. Τα πρώτα πράγματα πρώτα, να αυξήσει τις δυνατότητες του σώματος σας με σεξουαλικούς όρους, είναι απαραίτητο να αλλάξει ο τρόπος ζωής. Αθλητικές δραστηριότητες έχουν γίνει ένα κανονικό σύντροφο του ανθρώπου. Εδώ μπορούμε να μιλήσουμε για τα συνήθη πρωί ασκήσεις και δραστηριότητες στο γυμναστήριο, την πισίνα, ή τουλάχιστον τρέξιμο.

Όσον αφορά τις εξαρτήσεις, με στόχο να αυξήσει την ισχύ, αν όχι πλήρως να ασχοληθεί μαζί τους, θα πρέπει τουλάχιστον να ελαχιστοποιηθεί η κατανάλωση αλκοόλ και τα τσιγάρα. Η κόπωση μπορεί επίσης να προκαλέσει τη σεξουαλική δυσλειτουργία. Αν για αρκετούς μήνες χωρίς διακοπές, τότε πρέπει να προσπαθήσει να οργανώσει, τουλάχιστον για λίγες μέρες ξεκούρασης. Μετά από όλα, οι διακοπές είναι μια πηγή όχι μόνο ανάκαμψη, αλλά επίσης να λάβετε το απόθεμα των νέων φωτεινό εντυπώσεις.

Προϊόντα που αυξάνουν τη δραστικότητα στους άνδρες

Τώρα είναι απαραίτητο να εξετάσει λεπτομερώς το ζήτημα του ποια τρόφιμα για την αύξηση της δραστικότητας. Το πιο απλό εργαλείο, θα ήταν, ίσως, φυσικό καφέ. Ωστόσο, μιλάμε για ένα Φλιτζάνι αρωματικό ποτό. Όλες τις επόμενες αναιρεί τα θετικά αποτελέσματα από την πρώτη.

Πολλά προϊόντα έχουν τις ιδιότητες της αφροδισιακά, που είναι σε θέση να αυξήσει το λίμπιντο. Αλλά όταν σκεφτόμαστε την ισχύ, που είναι, να εξασφαλισθεί η κανονική ροή του αίματος στην περιοχή των αρσενικών γεννητικών οργάνων, στην πραγματικότητα, πιστεύεται ότι η σωστή διατροφή μπορεί να κάνει θαύματα.

τρόπους για την αύξηση της δραστικότητας
 1. Πρώτα, λοιπόν, αυτή η ποικιλία των θαλασσινών. Ο λόγος είναι το γεγονός ότι τα θαλασσινά είναι πλούσια σε ψευδάργυρο, και αυτό, με τη σειρά του, είναι ένα θεμελιώδες στοιχείο για το σχηματισμό του δραστικότητα. Σε αυτές, όπως στο κρέας ή αυγά περιέχει σημαντική ποσότητα πρωτεϊνών, των οποίων η χρήση στα τρόφιμα είναι επίσης απαραίτητη.
 2. Λαχανικά, φρούτα και βότανα – μια φυσική πηγή ζωτικότητας του σώματος. Σαλάτες, ντυμένος με λάδι, περιέχουν σημαντικές ποσότητες βιταμινών. Το σέλινο και ο μαϊντανός είναι εξαιρετικό τονωτικό δραστικότητα. Τακτική κατάποση σε μεγάλες ποσότητες λαχανικών, όπως το σκόρδο, τα καρότα, γογγύλια, κρεμμύδια, παντζάρια, φασόλια, μελιτζάνα και το γλυκό και ζεστό πιπεριές είναι σε θέση να ασκήσει ευεργετική επίδραση στη λύση.
 3. Η καθημερινή κατανάλωση κόκκινου κρέατος με ένα σημαντικό ποσό του πρασίνου. Επιπλέον, μια θετική επίδραση στην δραστικότητα λαμβάνουν 2 ποτήρια χυμό ντομάτας και ένα μικρό ποσό των ξηρό κρασί.
 4. Τέλος, τα καρύδια έχουν παραδοσιακά θεωρείται ισχυρή διεγερτικά από την ανδρική εξουσία. Συνιστάται για τα καρύδια, τα φιστίκια, τα κουκουνάρια, τα αμύγδαλα. Η πρόσληψη των καρπών με κέλυφος θα πρέπει να χορηγείται για τα άτομα που πάσχουν από παχυσαρκία.

Ορισμένες παραδοσιακές λαϊκές θεραπείες χρησιμοποιούνται για να ενισχύσουν τη δύναμη των προσθέτων. Έτσι, για παράδειγμα, θα είναι πολύ χρήσιμο για ένα χαλαρωτικό μπάνιο πριν τον ύπνο. Για το μπάνιο θέλετε να ετοιμάζω ένα φύλο ή το χρώμα του μαργαρίτες και η προκύπτουσα έγχυση ρίχνουμε σε ζεστό νερό. Η διαδικασία πρέπει να εκτελείται με διάρκεια μέχρι και μισή ώρα.

Λαϊκές θεραπείες για την αύξηση της δραστικότητας

Ενδιαφέρον τρόπος για το πώς να αυξήσει την ισχύ σπίτι διορθωτικά μέτρα θα είναι τα ακόλουθα: προετοιμασία για το φάρμακο-βάμματα με βάση το ginseng ή το είδος του συγκρότημα φυτά, όπως το Σιβηριανό ginseng. Το καθεστώς χρήσης είναι η: μισό ποτήρι νερό την πρώτη μέρα στάζει 1 σταγόνα βάμμα, το οποίο πρέπει να το ανακατεύουμε και το πίνουμε. Κάθε μέρα προστίθενται ακριβώς 1 σταγόνα. Η όλη πορεία θα διαρκέσει για 28 ημέρες.

Αρωματοθεραπεία, γιόγκα και ασκήσεις για την ενίσχυση της δραστικότητας θα είναι χρήσιμο για τους άνδρες κάθε ηλικίας.

Από τις ασκήσεις τέλεια τα εξής:

 • καταλήψεις. Ενίσχυση της δραστικότητας των sit-UPS κάθε είδους, ειδικότερα, είναι δυνατό να δοκιμάσετε καταλήψεις στις άκρες των δαχτύλων, φυσικά, αν έχετε φυσική μορφή *
 • μια άλλη καλή άσκηση. Ξάπλωσε πάνω σε μία οριζόντια επιφάνεια, τα χέρια τεντωμένα κατά μήκος του σώματος. Να λυγίστε τα πόδια στα γόνατα και σε θέση να αυξήσει/μειώσει την ισχία λίγο ψηλά;
 • η άνοδος σε όρθια θέση, με τα τακούνια στις κάλτσες;
 • κάθεται σε μια καρέκλα, να τεντώσει τους μυς του πρωκτού, φαντάζεται ότι η καρέκλα είναι πλιγούρια και, ως καθαριστής, είναι απαραίτητο να ενσωματώσει το πέμπτο σημείο. Σε αυτή τη θέση, λοιπόν τεταμένες μυών στη βουβωνική χώρα. Η ίδια άσκηση μπορεί να γίνει ξαπλωμένη στο μπάνιο.

Επανορθωτική διαδικασίες γνωστό στην περιοχή για την αύξηση της δραστικότητας, θεωρείται αντίθεση μπάνιο. Έτσι, η εκδήλωση αυτή θα διαρκέσει 20-30 λεπτά, και την κατάλληλη νοοτροπία. Θα πρέπει να πάρουμε δύο δοχεία, για παράδειγμα, δύο της πυέλου: ένα γεμάτο με ζέστη, την άλλη κρύο νερό. Εναλλακτικά, μπορείτε να παραλείψετε το κάτω μέρος του σώματός του για πρώτη φορά σε μία λεκάνη στην άλλη. Η διάρκεια της βύθισης είναι περίπου ένα λεπτό. Για να γίνει αυτό θα πρέπει 5-6 φορές. Δεν συνιστάται αυτή η άσκηση με την παρουσία των φλεγμονωδών διεργασιών.

Ζεστό μπάνιο με τη μαμά καλό να υψώσει τον τόνο του σώματος, συμπεριλαμβανομένης της δραστικότητας επίπεδο. Για το μπάνιο θα πρέπει το νερό με θερμοκρασία περίπου 37 βαθμούς, η οποία είναι απαραίτητη για να διαλυθεί το θρυμματισμένο μούμια στο ποσό των 10 γραμμαρίων. Μέσα σε τρεις εβδομάδες, κατά διαστήματα μέσα στην ημέρα, ένα μπάνιο που διαρκεί μισή ώρα κάθε φορά.

Η λεγόμενη γεωργίας μέθοδος για την αύξηση της δραστικότητας κατάλληλο για εκείνους που έχουν ήδη εμπειρία με σκλήρυνση. Το σκοπό αυτό, πάρε ένα κιλό τριμμένο πάγο και το τυλίγουμε σε διάφορα στρώματα του cheesecloth. Που λαμβάνεται κομ θα πρέπει να συνδεθεί με τα διάφορα μέρη του σώματος: ένα λεπτό για να κρατήσει το πίσω μέρος του κεφαλιού, στη συνέχεια, ένα λεπτό στην καρδιά, και την ίδια στιγμή να εφαρμοστεί στο όσχεο. Η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί μέχρι και 5 φορές την ημέρα, αλλά δεν συνιστάται για τα άτομα με φλεγμονώδη νόσο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεθοδολογία που χρησιμοποιείται στην εκπαίδευση των αστροναυτών, όσον αφορά την σε βάθος εκπαίδευση την ικανότητα να αισθάνονται το σώμα σας. Θα εστιάσουμε σε αυτή τη διαδικασία σαν ένα όνειρο στη γεμάτη μπανιέρα. Η διαδικασία έχει πολλά θετικά σχόλια. Για αυτό θα πρέπει να προσλαμβάνουν περίπου τα τρία τέταρτα του νερού στο μπάνιο, για θερμοκρασία δωματίου. Την επόμενη ανοίξτε το ζεστό νερό, το πάχος του ένα μικρό ρυάκι. Αυτό γίνεται για να εξασφαλιστεί ότι το νερό δεν ψύχεται και έτσι έπαψε να είναι άνετα για το σώμα. Επιπλέον, θα πρέπει να λαμβάνουν προφυλάξεις για να μην πνίξει το νερό αν κοιμηθώ θα είναι δυνατή. Μετά από αυτό, να είστε βέβαιος για να απενεργοποιήσετε την εναέρια φως (μπορείτε να αφήσετε ένα αναμμένο κερί), κλείστε τα μάτια σας και προσπαθήστε να κοιμηθείτε.

δραστικότητα

Στο σημερινό κόσμο κάθε ενήλικο άτομο είναι σαφές ότι η δραστικότητα δεν είναι απλά ένας τρόπος της αναπαραγωγής. Την ώρα φέρνοντας χαρά σε μια γυναίκα έχει μια βαθιά ψυχολογική και συναισθηματική ρίζες. Η τακτική σεξουαλική ζωή είναι δυνατή μόνο με ένα κανονικό επίπεδο της δραστικότητας. Με τη σειρά του, αυτή τη ζωή που κάνει ένας άνθρωπος με περισσότερη αυτοπεποίθηση στις ικανότητές τους, και βιώσιμη δύναμη του σώματος του, αυξήθηκε πολλές φορές.

03.11.2018