Θεραπεία δραστικότητα στους άνδρες: μόνο οι πιο αποτελεσματικές μεθόδους

Την επιθυμία και την ικανότητα να διαπράξουν σεξουαλική πράξη – το κλειδί για την συνέχιση της ανθρώπινης φυλής. Τόσο οι άνδρες πρέπει να είναι σε καλή σεξουαλική μορφή και όπως και ο συνεργάτης του, ως ισχυρό σεξουαλικό άνθρωπος, κατά κανόνα, έχει μια ισχυρή οικογένεια και ένα καλό εισόδημα. Στην πραγματικότητα, σε μερικά άτομα, αδύναμη δραστικότητα.

θεραπεία δραστικότητα

Τα προβλήματα με τη δραστικότητα εμφανιστεί σε άνδρες ηλικία, αλλά μερικές φορές σε νεαρή ηλικία. Τόσο οι άνδρες δεν μπορούν να ευχαρίστηση τον σύντροφό τους στο κρεβάτι. Μια γυναίκα που μένει συνήθως με το άτομο με το οποίο δεν είναι ικανοποιημένοι σεξουαλική ζωή.

Αν οι άνδρες των κακών ανδρισμού, ήταν στοιχειωμένο από τέτοια συναισθήματα όπως ο φόβος, η ανασφάλεια, αίσθημα κατωτερότητας με συνέπεια την νευρική εξάντληση. Ας εξετάσουμε τις μεθόδους της θεραπείας της δραστικότητα στους άνδρες από την άποψη της αποτελεσματικότητάς τους και την ασφάλεια της υγείας.

Η θεραπεία της ανδρικής ανικανότητας είναι δυνατόν, όταν εκτίθενται από διάφορες πλευρές:

  1. Με τη βοήθεια των γιατρών.
  2. Μέσω της σωστής διατροφής.
  3. Από την κανονικοποίηση του τρόπου ζωής.

Σύμφωνα με τις στατιστικές, μόνο το 10% των ανδρών με την ανικανότητα αναζητούν οι γιατροί. Αλλά αυτό συμβαίνει συχνά ότι μόνο ένας γιατρός μπορεί να προσδιορίσει την αιτία της ανικανότητας, να ομαλοποιήσει τη σεξουαλική λειτουργία των ανδρών.

Συμβουλευτείτε το γιατρό

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε με τη μείωση ή την εξαφάνιση των δραστικότητα είναι να πάει στο γιατρό και να αρχίσει κατάλληλη θεραπεία. Τα προβλήματα πρέπει να επιλύονται από το γιατρό, την αυτο-θεραπείας, μπορεί να κάνει μόνο κακό. Αν εμπιστεύεστε τον θεραπευτή σας, μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτό. Ο γιατρός αξιολογεί την κατάσταση στο συγκρότημα, το οποίο λαμβάνει υπόψη την παρουσία των χρόνιων ασθενειών. Αν υπάρχει ανάγκη για συνεννόηση με άλλους ειδικούς, ο γιατρός θα στείλει τους. Οι γιατροί για την παροχή συμβουλών μπορεί να είναι ενδοκρινολόγος, σεξολόγος, ο ψυχοθεραπευτής.

Συχνά χρειάζεται γιατρό ουρολόγο. Μπορεί να αναγνωρίσει τα προβλήματα, να εντοπίσει "στυτική δυσλειτουργία", για να βοηθήσει τη θεραπεία της. Μετά από την ακριβή διάγνωση μπορείτε να ξεκινήσετε τη θεραπεία. Εάν υπάρχουν προβλήματα με το καρδιαγγειακό σύστημα, η αιτία για τη μειωμένη δραστικότητα, πρέπει να συμβουλευτείτε ένα καρδιολόγο. Μόνο ένας γιατρός μπορεί να ρυθμίζει σωστά τη θεραπεία, καθώς ορισμένα φάρμακα μπορεί να έχουν αρνητική επίδραση στην δραστικότητα.

Χρησιμοποιείται ευρέως σε όλο τον κόσμο, τα συνθετικά φάρμακα για να βελτιώσουν τη σεξουαλική λειτουργία και τη θεραπεία της ανικανότητας. Είναι σε θέση να θεραπεύσει και να αποκαταστήσει τη σεξουαλική ικανότητα στο 80% των περιπτώσεων. Επίσης, θα πρέπει να διοριστεί γιατρός, όπως σε μία περίπτωση θα σας βοηθήσει να θεραπεύσει την ανικανότητα, την άλλη μπορεί να φέρει πρόσθετες προκλήσεις. Για κάποιους άνδρες είναι πιο αποτελεσματικά φάρμακα φυτικής προέλευσης. Επίσης, δεν μπορούν να κάνουν οι ίδιοι, θα πρέπει να διορίσει έναν γιατρό.

Χρήσιμα στοιχεία

Αν σε άνδρες, αδύναμη ισχύ, είναι απαραίτητο να πάρετε τις βιταμίνες που προάγουν την αποτελεσματική θεραπεία. Πρώτα απ ' όλα, η βιταμίνη Ε, η οποία έχει την ικανότητα να προστατεύει γεννητικά κύτταρα. Αυτή η βιταμίνη προωθεί τη ροή του αίματος στα αγγεία του πέους. Μια άλλη σημαντική βιταμίνη είναι η βιταμίνη C. Αυτό το ισχυρό αντιοξειδωτικό και immunomodulator. Προστατεύει τον οργανισμό από λοιμώξεις.

Σημαντικά στοιχεία για την επεξεργασία των αρσενικών δραστικότητα είναι το σελήνιο και ο ψευδάργυρος. Μπορείτε να πάρετε τα θρεπτικά συστατικά σε βιταμίνη-ορυκτό συγκροτήματα μπορεί να είναι τα τρόφιμα.

Ο ψευδάργυρος και το σελήνιο σε μεγάλες ποσότητες που περιέχονται σε τροφές όπως οι σπόροι κολοκύθας, και τα φραγκοστάφυλα. Μερικά τρόφιμα είναι αφροδισιακά που μπορεί να αυξήσει την επιθυμία σε άνδρες και γυναίκες. Η επίσημη ιατρική δεν έχει αναγνωρισθεί ως η λύση στο πρόβλημα των ανδρών με ασθενή δραστικότητα. Αλλά και στην καθημερινή ζωή, είναι καλό να δείχνουμε το αποτέλεσμα.

Χρήσιμα προϊόντα είναι η μπανάνα, το σέλινο, τα σπαράγγια, το τζίντζερ. Είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, και ως εκ τούτου συμβάλλουν στην αύξηση της σεξουαλικής ενέργειας σε άνδρες. Ισχυρό αφροδισιακό είναι το τζίνσενγκ. Αδύναμη η δραστικότητα είναι μεγαλύτερη όταν τα ποτά που βασίζονται σε αυτό. Ginseng χρησιμοποιείται για την αύξηση της σεξουαλικής διέγερσης. Πιστεύεται ότι είναι σε θέση να αυξήσει τον αριθμό των βλαστικών κυττάρων σε άνδρες. Αυτές οι ίδιες ιδιότητες, και άλλα πικάντικα τρόφιμα π. χ. το κάρυ, το τσίλι.

Τρόπο ζωής

Είναι σημαντικό ότι ο τρόπος ζωής των ανθρώπων. Χωρίς την εγκαθίδρυση αυτού του χώρου η θεραπεία είναι αναποτελεσματική. Μερικές φορές είναι αρκετό για να ρίξει τις κακές συνήθειες, να χάσουν βάρος και να χάσουν βάρος. Αν ένας άνθρωπος έχει ένα καθιστικός τρόπος ζωής και η καθιστική εργασία, αυτό βοηθά να μειώσει την παροχή αίματος στα όργανα της πυέλου, λόγω της χαμηλής δραστικότητας. Ως εκ τούτου, είναι αναγκαίο να προχωρήσουμε περισσότερο. Για αρκετά μετά τη δουλειά για να με τα πόδια για περίπου 15-20 λεπτά με τα πόδια.

σωστή διατροφή

Το σημερινό ρυθμό της ζωής που κάνει κάθε άτομο να υπερφόρτωσης του νευρικού συστήματος. Το στρες που συμβάλλουν στη μείωση των αρσενικών δραστικότητα. Και τη διατήρηση ενός πιο ενεργού τρόπου ζωής είναι απίθανο να φέρει πίσω τον άνδρα σεξουαλική δύναμη. Το άγχος μπορεί όχι μόνο να μειώσει τη σεξουαλική λειτουργία, αλλά επίσης να συμβάλει στην αύξηση της πίεση, εγκεφαλικό επεισόδιο, καρδιακή προσβολή. Εάν δεν μπορείτε να ασχοληθεί με το συναισθηματικό και ψυχολογικό στρες, να αναζητήσουν θεραπεία για τον θεραπευτή. Ο γιατρός θα βρει το πρόβλημα και να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσουν με αυτό.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην πρόληψη. Το πρόβλημα της μείωσης της δραστικότητας είναι ευκολότερο να αποτραπεί από το να τη θεραπεία. Κοιμηθείτε καλά, να οδηγήσει ένα δραστήριο τρόπο ζωής, να τρώτε σωστά, να αποβάλει το αλκοόλ, το Κάπνισμα. Τότε ο άντρας την δύναμη του είναι υγιές.

03.11.2018