Αυξημένη δραστικότητα στους άνδρες μετά τα 50 - ουρολογία

Τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε μια γυναίκα σε σεξουαλική επαφή δεν είναι απλά μια φυσιολογική λειτουργία. Για πολλούς άνδρες, συνοδεύεται από σοβαρή ψυχολογική πίεση, είναι μια επιβεβαίωση του ανδρισμού, την αυτοπεποίθηση και τις ικανότητες τους. Με την ηλικία, τη σεξουαλική λειτουργία του ανδρικού σώματος μειώνεται. Πώς να αυξήσει την ισχύ μετά από 50 χρόνια ότι, επιπλέον φάρμακα, να συμβάλει στην ενίσχυση μιας κακή στύση πώς να λύσει αυτό το πρόβλημα μια για πάντα;

αυξημένη δραστικότητα μετά από 50

Τι είναι η δραστικότητα

Στα λατινικά η λέξη "δύναμη" σημαίνει "δύναμη". Την επιθυμία και την ικανότητα να διαπράξουν σεξουαλική πράξη με μια γυναίκα, που εκφράζεται σε στύση του πέους σε υγιείς άνδρες που διατηρείται μέχρι το τέλος της ζωής και παίζει μια τεράστια ψυχολογική σημασία. Τι καθορίζει το αρσενικό σεξουαλική λίμπιντο, όπως η δραστικότητα επηρεάζεται από προβλήματα υγείας, είναι πιθανό να είναι σεξουαλικά ενεργοί πάνω από την ηλικία των 60-70 χρόνια;

Ηλικιωμένους άνδρες πιο συχνά αντιμέτωποι με την ανάγκη να αυξηθεί η δραστικότητα από ό, τι οι νέοι άνδρες νεαρής ή μέσης ηλικίας. Ηλικία μεγαλύτερη σεξουαλική δραστηριότητα των ανδρών κυμαίνεται μεταξύ 20 και 50 ετών, τότε η επιθυμία είναι σταδιακά στην παρακμή. Σχετικά με το μηχανισμό της εμφάνισης και τη μακροπρόθεσμη διατήρηση της στύσης επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες, κυρίως τις ψυχολογικές και ορμονικές. Φέρνοντας αυτών των παραγόντων για την κανονική, μπορεί να επηρεάσει τη στυτική λειτουργία και την αύξηση της δραστικότητας δεν έχει σημασία πόσο πολλά χρόνια.

Δραστικότητα στους άνδρες, στα 50 χρόνια

Στην ενήλικη ζωή, το σώμα βιώνει μια σειρά από ορμονικές αλλαγές. Μειωμένη δραστικότητα μετά από 50 χρόνια, μπορεί να σχετίζεται με τη μειωμένη παραγωγή της ορμόνης τεστοστερόνης, επειδή το ποσοστό του περιεχομένου του, στο αίμα έχει άμεσο αντίκτυπο στη σεξουαλική ορμή των ανδρών. Σχετικά με τα πιθανά προβλήματα που τεκμηριώνονται οι εξής παραβάσεις:

 • μείωση ή ολική απώλεια της σεξουαλικής επιθυμίας, το ενδιαφέρον για τις γυναίκες *
 • υποτονική στύση;
 • μείωση ή εξαφάνιση της στύσης κατά τη συνουσία;
 • μείωση της διάρκειας της σεξουαλικής επαφής, ή η αδυναμία να ολοκληρώσει την πράξη της εκσπερμάτωσης.

Οι αιτίες της μειωμένης δραστικότητας στην ενήλικη ζωή

Να αναλάβει δράση και να αυξήσουν την ισχύ τους μετά την ηλικία των πενήντα ετών, θα πρέπει να καταλάβετε ότι ακόμα πιο έντονα από τη μείωση. Οι κύριοι παράγοντες που μπορούν να χωριστούν σε δύο ομάδες ψυχολογική και φυσιολογική. Ψυχολογική περιλαμβάνουν:

 • Το στρες, η ένταση αγχωτική δουλειά, χρόνια κόπωση.
 • Δυσκολίες στη σχέση με τη γυναίκα: έλλειψη ζεστασιάς.
 • Η έλλειψη εμπιστοσύνης κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας με το αντίθετο φύλο.
 • Μακροχρόνια αποχή.

Ρίζα ασθένεια μπορεί επίσης να αποκρύψετε το φυσιολογικούς λόγους – τον κίνδυνο ανικανότητας αυξάνει τον αριθμό των ακόλουθων νόσων:

 • καρδιαγγειακή νόσο, βλάβη της καρδιάς ή του κυκλοφορικού συστήματος;
 • φλεγμονώδεις παθήσεις του ουροποιητικού συστήματος;
 • ασθένειες του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού;
 • βλάβες του νευρικού συστήματος;
 • σακχαρώδη διαβήτη;
 • η παχυσαρκία.

Σημαντική επίδραση στην ικανότητα του πέους για μια υγιή στύση επιβλαβείς συνήθειες, τη συντήρηση των ανθυγιεινών τρόπων ζωής:

 • Το κάπνισμα επηρεάζει τα αιμοφόρα αγγεία – η ροή του αίματος στην περιοχή της πυέλου και απευθείας στα γεννητικά όργανα μπορεί να σπάσει.
 • Τα προϊόντα διάσπασης της αιθανόλης μετά την κατανάλωση αλκοόλ μειώνει σημαντικά την παραγωγή των ορμονών του φύλου, επιβραδύνει τις διαδικασίες της απελευθέρωσης της τεστοστερόνης στο αίμα.
 • Φάρμακα χαμηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης και μπορεί να προκαλέσει μεταλλάξεις γονιδίων.
παράγοντες

Κακή διατροφή που οδηγεί σε σημαντική αύξηση του σωματικού βάρους και στη συνέχεια να την παχυσαρκία οδηγεί σε σοβαρές ορμονικές διαταραχές – το υπερβολικό λίπος "preprogramming" το ενδοκρινικό σύστημα. Μικρές ποσότητες τεστοστερόνης που παράγεται από τον αδένα του προστάτη μετατρέπεται σε οιστρογόνο. Καθιστική ζωή, η καθιστική ζωή, χαμηλή ενέργεια τόνο, μειώθηκε το ενδιαφέρον στη ζωή μας συχνά να οδηγήσει στο γεγονός που θέλετε να επαναφέρετε και στύση στους άνδρες μετά τα 50 χρόνια.

Πώς να αυξήσει τη δραστικότητα μετά από 50

Γενικές συστάσεις είναι οι εξής: να κινείται, να ξεκινήσετε την άσκηση, ακολουθήστε διατροφή, αποφύγετε την αύξηση του σωματικού βάρους, να εγκαταλείψουν τις κακές συνήθειες ή να μειώσουν το Κάπνισμα και η κατανάλωση αλκοόλ στο ελάχιστο. Προσπαθήστε να είστε πιο ήρεμη ζωή δυσκολίες, συμπεριλαμβανομένων των δυσκολιών με τη δραστικότητα, ειδικά αν μιλάμε για την απόλυτη σεξουαλική δυσλειτουργία είναι μια σύγχρονη ιατρική μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της ανικανότητας, να αυξήσει τη διάρκεια της συνουσίας, η ποιότητα των αισθήσεων στη διαδικασία του σεξ.

Τα κεφάλαια από την ανικανότητα

Προβλήματα στύσης στην ηλικία των 50 ετών αρχίσουν να βιώνουν πολλοί άνδρες. Δεν είναι απαραίτητο να την απόγνωση και τον πανικό, για να γίνει ασκητής ή να θεωρούν τον εαυτό τους κατώτερο άνθρωπο, λόγω της που προκύπτουν δυσκολίες – υπάρχουν μια σειρά από μεθόδους και μέσα για την αντιμετώπιση αυτής της δυσκολίας. Επισκεφτείτε τον ουρολόγο και σεξολόγος, να προσδιορίσει τις αιτίες της κακής ή ακανόνιστη στύση, να πάρετε συμβουλές σχετικά με τις πιθανές θεραπείες. Για να σε βοηθήσω:

 • φάρμακα με τη μορφή των καψουλών και αλοιφές?
 • λαϊκές θεραπείες;
 • φαρμακευτικά φυτά και τα βότανα,
 • μια μέθοδος ψυχοθεραπείας;
 • ειδικές σωματικές ασκήσεις;
 • χειρουργικές μεθόδους διόρθωσης.

Σύγχρονη φαρμακευτική προσφέρει άντρες όλο το φάσμα των φαρμάκων με την έντονη αρρενογόνο επίδραση που επιτυγχάνεται με την αύξηση της στύσης στους άνδρες μετά τα 50. Αυτά τα φάρμακα:

 • γραμμή-αναστολέων της φωσφοδιεστεράσης;
 • ενεργοποιητές του ενζύμου συνθάση;
 • άλφα-αδρενεργικών αποκλειστών.

Κάνετε τα φάρμακα από την πρώτη ομάδα χωρίς ιατρική συνταγή όχι – έχουν σοβαρές αντενδείξεις, και το ποτό τους μόνο μετά από την εξέταση του καρδιαγγειακού συστήματος. Διαφέρουν στις τρεις ομάδες, το μηχανισμό και τη διάρκεια της δράσης. Αν και έχουν ταχεία επίδραση με μια κακή αδύναμη στύση, τη λήψη αυτών των φαρμάκων δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα της χαμηλή δραστικότητα, και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να επιδεινώσει τις δυσκολίες – δεν είναι μια ψυχολογική εξάρτηση, μια βαθιά πεποίθηση ότι κανένα χάπι, τίποτα δεν θα συμβεί.

Αυξημένη δραστικότητα με φυσικό τρόπο

Αν ένας άνθρωπος έχει μια αδύναμη στύση μετά από 50, υπάρχει μια υψηλή πιθανότητα ότι θα είναι δυνατόν για την αύξηση της λίμπιντο το φυσικό τρόπο – με τη βοήθεια φυσικά αφροδισιακά, ισχυρά θετικά συναισθήματα, νέες αγάπες. Οι γιατροί συστήνουν να μην παρασυρόμαστε από τα μισά μέτρα, και να καταπολεμήσουμε τα αίτια αδύναμη δραστικότητα είναι να βελτιώσει την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής και τις σχέσεις με το σύντροφό σας, μεταβείτε στην ενεργό τρόπο ζωής, το όργανο ελέγχου πίεσης του αίματος, τη διατροφή και τις ορμόνες μου.

Kegel Άσκηση

Ένας από τους αποτελεσματικούς φυσικούς τρόπους για να αυξήσει την στύση μετά από 50 χρόνια είναι η κανονική απόδοση ασκήσεις Kegel. Η ουσία του συνοψίζεται στην εκπαίδευση του ηβική-κοκκυγικό τους μυς του πυελικού εδάφους με εναλλασσόμενη σύσπαση και χαλάρωση. Αυτή η άσκηση δείχνει τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες βοηθά να αυξήσει την αρσενική ισχύ, την ενίσχυση της λίμπιντο και τη σεξουαλική αίσθηση, να παρατείνει τη σεξουαλική επαφή μέχρι και την περίοδο του χρόνου οποιασδήποτε διάρκειας. Αυτό μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή, τις βελτιώσεις που θα παρατηρήσετε μετά από 2-3 εβδομάδες από την τακτική άσκηση.

ασκήσεις για την αύξηση της δραστικότητας

Λαϊκές θεραπείες

Η χρήση της λαϊκής διορθωτικά μέτρα και φυσικές ουσίες μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για την αύξηση της δραστικότητας και για την αύξηση της λίμπιντο. Βελτίωση κακή στύση θα σας βοηθήσουν τα παρακάτω προϊόντα, αν τρώτε τακτικά:

 • μέλι-καρύδι μείγματος *
 • μια σειρά από θαλασσινά, για παράδειγμα, ορισμένα είδη μαλάκιων και στρείδια;
 • το σέλινο;
 • κουκουνάρια;
 • εσπεριδοειδή – πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ;
 • το αβοκάντο;
 • μπαχαρικά – κανέλα, βανίλια, σαφράν;
 • προϊόντα με υψηλή περιεκτικότητα σε ψευδάργυρο και βιταμίνη Ε.

Βοτανική ιατρική

Για την αύξηση της δραστικότητας χρησιμοποιώντας το αφέψημα των φαρμακευτικών βοτάνων – μια μέθοδος που έχει χρησιμοποιηθεί από τους προγόνους μας, οι οποίες αναπτύχθηκαν στις μέρες μας. Προαιρετικά να μαγειρεύουν το δικό σας βότανα – αγοράστε χορτάρι για την αρσενική δύναμη σε οποιοδήποτε φαρμακείο. Ετοιμάστε το ζωμό για την ενίσχυση της δραστικότητας στο σπίτι σας είναι πολύ απλή – ρίξτε βραστό νερό πάνω μια κουταλιά από το μείγμα με τα στερεά και απότομες για 2 h. Μην περιμένετε άμεσα αποτελέσματα – βοτανική θεραπεία για την αύξηση της δραστικότητας παίρνει πολύ χρόνο, τα πρώτα αποτελέσματα που θα παρατηρήσετε μετά από μια-δυο εβδομάδες.

Πώς να διατηρήσει την ισχύ σε ώριμη ηλικία

Αδύναμη δραστικότητα σε 50 χρόνια δεν θα πρέπει να αποτελεί πρόσχημα για την διαταραχή, και το λόγο για την επιθυμία προκύπτει όσο το δυνατόν περισσότερο για να παρατείνει τη νεολαία τους, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής. Για την αύξηση της δραστικότητας σε οποιαδήποτε ηλικία, είναι σημαντικό να ζήσει στο μέγιστο βαθμό ικανοποιητική ζωή, να απολαύσετε συντροφιά με τις γυναίκες, να πάρει την ευχαρίστηση από αυτό που κάνουν. Μηχανική των σκληρότερες ανεγέρσεις είναι κατανοητό, αλλά από μόνη της δεν θα σας δώσει τίποτα – θα πρέπει να μάθουν πώς να είναι ποιοτικά διαφορετική αίσθηση της ζωής, μετά από 50 χρόνια, είναι αρκετά πιθανό, μετά από όλα, δεν είναι περίεργο που αυτή τη φορά είναι μερικές φορές ονομάζεται η δεύτερη για τη νεολαία.

Δραστικότητα στην ενήλικη ζωή

Κάθε άνθρωπος θέλει και στα γεράματα να νιώσετε γεμάτοι ενέργεια και την σεξουαλική ενέργεια. Ωστόσο, παρά αυτή την επιθυμία σε ένα υποσυνείδητο επίπεδο, εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι μετά από 50-60 χρόνια, έρχεται ηλικία, και με τη σεξουαλική πλευρά της ζωής πρέπει να πω αντίο. Είμαστε σίγουροι ότι η υγεία των ανδρών μετά τα 50 χρόνια, η ισχύς των οποίων σίγουρα αφήνει πολύ από το επιθυμητό, αναπόφευκτα πέφτει. Αλλά είναι;

Δεν νομίζω πρότυπα! Να είστε σίγουροι ότι η δραστικότητα θα παραμείνει μαζί σας και στην τρίτη ηλικία, η στήριξη από μόνη της είναι ένα απερίγραπτο συναίσθημα, την υγεία και το σθένος, τόσο χαρακτηριστική των νέων. Και φυσικά... ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές. Θα συζητήσουμε τρόπους για την αύξηση της δραστικότητας, η οποία ασκείται από τους γιατρούς.

Γιατί μειωμένη δραστικότητα στους άνδρες μετά από 50 χρόνια;

Παράγοντες υπάρχουν εξαιρετικά πολλοί και έσβησα όλα, δυστυχώς, δεν είναι πάντα δυνατό. Γιατροί υπάρχουν εξωτερικές και εσωτερικές αιτίες που μειώνουν τη λίμπιντο. Αυτοί οι λόγοι οδηγούν στην επιδείνωση του μεταβολισμού. Ως αποτέλεσμα, η δραστικότητα των ανδρών ηλικίας 50 ετών και άνω είναι ραγδαία πτώση.

Εξωτερικές αιτίες της μειωμένης δραστικότητας

Ο καθιστικός τρόπος ζωής. Αν έχετε μια καθιστική επάγγελμα, και είστε αναγκασμένοι να περνούν το μεγαλύτερο μέρος της εργάσιμης ημέρας σε μια καρέκλα, δεν υπάρχει τίποτα το εκπληκτικό στο γεγονός ότι σύντομα διαταραγμένη κυκλοφορία του αίματος στα όργανα της πυέλου. Κακή ροή του αίματος προκαλεί έλλειψη οξυγόνου και η επιδείνωση των δραστηριοτήτων του προστάτη και των όρχεων. Και να αυξήσει την δραστικότητα στους άνδρες μετά τα 50 χρόνια – είναι πιο δύσκολο από ό, τι την παρακμή της.

Το αλκοόλ και το Κάπνισμα. Μάλλον κανένα σχόλιο εδώ, γιατί όλοι ξέρουμε πόσο επιζήμια για τους άνδρες είναι η δύναμη της νικοτίνης και του αλκοόλ. Και αν η νικοτίνη δρα αργά, το αλκοόλ, υπό τον όρο κατάχρηση, μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην ανδρική υγεία και πολύ γρήγορα.

Η έλλειψη άσκησης, γίνεται αιτία του υπερβάλλοντος βάρους, η οποία ασκεί πίεση στα όργανα του ουροποιητικού συστήματος και dislodges. Ως αποτέλεσμα, εκτός από τη δραστικότητα, την ταλαιπωρία και τη γενική υγεία.

λαϊκές θεραπείες

Το στρες. "Όλες οι ασθένειες των νεύρων" — και πράγματι είναι. Συνεχές άγχος και ψυχολογικό στρες έχει αρνητικές επιπτώσεις για τα εσωτερικά όργανα και την κατάσταση του πίσω. Λόγω αλλαγών στην ψυχολογική κατάσταση των ανδρών δεν έχουν καμία επιθυμία για σεξ, σπάνια σεξ, όχι να σώσει την κατάσταση. Στο τέλος την κυκλοφορία του αίματος στα όργανα της πυέλου.

Μυϊκή πλαίσιο. Με την ηλικία χάνει τη δύναμη, δίνοντας έτσι σε αδυναμία των μυών και, ως συνέπεια της σεξουαλικής αποτυχίας. Είναι σημαντικό να οδηγήσει έναν ενεργό τρόπο ζωής, την άσκηση.

Τα εσωτερικά αίτια που προκαλούν τη μειωμένη δραστικότητα

Η εσωτερική λόγοι για τη μείωση της δραστικότητας περιλαμβάνουν προβλήματα με τα όργανα και συστήματα του σώματος. Κυρίως αυτά περιλαμβάνουν φλεγμονώδεις παθήσεις του αναπαραγωγικού συστήματος, το οποίο πολλοί βρεθεί ακόμη και στα νιάτα του, αλλά δεν λαμβάνουν την κατάλληλη θεραπεία, όπως είναι η χρόνια μορφή. Του προστάτη τελικά ξεκινά πολύ αρνητικές επιπτώσεις για την εύθραυστη ευτυχία, όπως δραστικότητα. Στους άνδρες μετά τα 50 έτη, είναι πιο δύσκολο να θεραπευτούν από ό, τι σε νεαρή ηλικία.

Εξάλλου, οι άντρες ανησυχούν για την αυξανόμενη πίεση, ορμονικές διαταραχές, κακή του μεταβολισμού. Το τελευταίο είναι συχνά αποτέλεσμα του διαβήτη. Ο διαβήτης προκαλεί πολλές επιπλοκές, μεταξύ των οποίων και η μείωση στα επίπεδα της τεστοστερόνης. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με έναν έμπειρο ενδοκρινολόγο, ο οποίος θα σας συνταγογραφήσει την κατάλληλη θεραπεία.

Προσοχή! Αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας μπορεί να κήλη της σπονδυλικής στήλης.

Φυσικά, εάν αντιμετωπίζετε μειωμένη σεξουαλική λειτουργία, συμβουλευτείτε το γιατρό σας και να προσδιορίσετε την αιτία. Αυτό θα σας βοηθήσει να επιστρέψετε σε μια ενεργή σεξουαλική ζωή.

Πώς να βελτιώσει την ικανότητα; Η συμβουλή του γιατρού

Θυμάμαι μερικούς απλούς κανόνες που πρέπει να τηρηθούν αυστηρά.

 1. Να προχωρήσουμε περισσότερο και να πάρετε περισσότερες καθαρό αέρα. Οι γιατροί συμβουλεύουν να επιλέξετε τον υπαίθριο αθλητισμό, μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος στα όργανα της πυέλου.
 2. Λιγότερο καπνό, ακόμη και να δώσει αυτό τον εθισμό.
 3. Μην κάνετε κατάχρηση αλκοόλ. Μειώνει την τεστοστερόνη.
 4. Προσέξτε το βάρος σας.
 5. Αποφύγετε την αύξηση το επίπεδο πίεσης του αίματος και της χοληστερόλης.
 6. Δεν παίρνω αναβολικά. Είναι σε θέση να οδηγήσει σε ανικανότητα, ακόμη και σε νεαρή ηλικία.
 7. Αποφύγετε το στρες. Δεν μπορείς να κρυφτείς από το άγχος – αλλά μπορείτε να μάθετε να απεμπλακούν από αυτούς.

Μετά από αυτά τα σημεία, θα διατηρήσει τα επίπεδα τεστοστερόνης σε ικανοποιητικό επίπεδο, και το πρόβλημα της μείωσης της δραστικότητας δεν θα σας επηρεάσει.

02.11.2018