Αυξημένη δραστικότητα στους άνδρες μετά τα 40 έτη: αιτίες, συμπτώματα, πρόληψη

Με την ηλικία, το λίμπιντο μειώνεται. Αυξημένη δραστικότητα σε άνδρες άνω των 40 δεν είναι πάντα απαραίτητη, ωστόσο, η πλειοψηφία των ασθενών οι γιατροί 35-45 ετών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μεγάλο αριθμό μεθόδων για τη θεραπεία της σεξουαλικής δυσλειτουργίας.

αυξημένη δραστικότητα

Τι είναι η ανικανότητα

Δυσλειτουργία του εγκεφάλου ή την κυκλοφορία του αίματος στα γεννητικά όργανα στους άνδρες — μια κοινή αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας. Ανικανότητα μετά από 40 χρόνια, είναι η έλλειψη της ανταπόκρισης του πέους σε εξωτερικά σεξουαλικά ερεθίσματα ή τον Αυνανισμό.

Η στύση είναι ένα σύνθετο φυσιολογικές και χημική διαδικασία. Το πέος διογκώνεται, αποκτά σκληρότητα και αυξάνει σε μέγεθος, λόγω της παλίρροιας του αρτηριακού αίματος, που γεμίζει την κοιλότητα του σηραγγώδους σώματος.

Χωρίς σεξουαλική διέγερση σεξουαλική επαφή αδύνατη. Δραστικότητα επίπεδο επηρεάζει την ψυχολογική κατάσταση του ανθρώπου, δυσλειτουργία μπορεί να προκαλέσει κατάθλιψη. Φυσιολογικά ανικανότητα που προκαλείται από την κακή κυκλοφορία του αίματος και τη λειτουργία του εγκεφάλου.

Η εξάρτηση των αρσενικών δραστικότητα με την ηλικία

Παρακαλείστε να σημειώσετε! Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία από μια υποτονική δραστικότητα υποφέρει κάθε 10η άνθρωπος στον πλανήτη.

Σε σπάνιες περιπτώσεις, η ανικανότητα εμφανίζεται σε νεαρή ηλικία λόγω κληρονομικών ασθενειών ή ορμονικές διαταραχές.

Για να βρείτε παράγοντες κινδύνου για την απόκλιση για την ηλικία του ασθενούς μπορεί να είναι στο τραπέζι.

Ηλικιακή ομάδα Η αιτία των αποκλίσεων
Νέοι από 20 έως 40 ετών Παθολογία στους άνδρες μπορεί να αναπτύξουν οφείλεται σε ορμονικές διαταραχές, προβλήματα με το θυρεοειδή αδένα. Η δραστικότητά του μειώνεται λόγω έλλειψης τεστοστερόνης στο αίμα. Ανικανότητα συχνά προκαλεί ψυχολογικό παράγοντα, η απειρία του τον τύπο ή τον φόβο για μια πιθανή εγκυμοσύνη για γυναίκες.
Οι άνδρες από 40 έως 60 ετών Μια κοινή αιτία της απουσίας της στύσης – ανθυγιεινό τρόπο ζωής. Η κατάχρηση αλκοόλ, το Κάπνισμα και η μη ισορροπημένη διατροφή διαταράξει την ουροποιογεννητικού συστήματος. Το υπερβολικό βάρος, χαμηλά επίπεδα ανδρογόνων, ψυχολογικές διαταραχές προκαλούν αδυναμία του το πέος.
Ηλικιωμένους ηλικίας από 60 χρόνια Ήδη το 30% του ανδρικού πληθυσμού από την ηλικία των 70 χάσει κάθε ενδιαφέρον για τη σεξουαλική ευχαρίστηση. Αυτό συμβαίνει λόγω της ανάπτυξης των καρδιαγγειακών παθήσεων, διαβήτη και άλλων επιβαρυντικών παραγόντων. Υποφέρουν από προβλήματα ανικανότητα, την υψηλή πίεση του αίματος.

Ανικανότητα 40 έτη για τους άνδρες απαιτεί μια σύνθετη θεραπεία. Σε διαταραχές του ενδοκρινικού συστήματος εμφανίζονται ορμόνες, άλφα-adrenoblockers στην αρτηριακή υπέρταση. Αναστολείς PDE-5 θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε μόνο το αρχικό σύμπτωμα.

Θεραπεία της ιατρικής να διορίσει έναν γιατρό. Μην αυτοθεραπείας, τα πειράματα αυτά μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο.

πώς να αυξήσει την ισχύ

Οι λόγοι και οι παράγοντες κινδύνου

Για να μην πω ότι η ηλικία είναι ένας λόγος για να σκεφτεί για το φάρμακο.

Δραστικότητα στους άνδρες από 40 χρόνια μπορεί να είναι καλύτερο από ένα νεαρό άντρα.

Αλλά προληπτικά μέτρα πρέπει να ληφθούν, για να μην υποφέρουν την αμηχανία στο κρεβάτι.

Αιτίες των προβλημάτων με ισχύ σε 40 χρόνια:

 1. Ορμονική ανεπάρκεια. Λόγω ακατάλληλης ενδοκρινικό σύστημα και την ανεπάρκεια τεστοστερόνης μπορεί να αναπτύξουν λήθαργος κράτη. Η παθολογική διαδικασία που οφείλεται σε σακχαρώδη διαβήτη, δυσλειτουργία των επινεφριδίων ή το θυρεοειδή.
 2. Καρδιαγγειακή νόσο. Η ηλικία του ατόμου γίνεται, τόσο περισσότερο το επίπεδο της χοληστερόλης στο αίμα. Συσσωρευμένες τοξίνες επηρεάζουν τον καρδιακό μυ, φθαρμένα αιμοφόρων αγγείων, η οποία προκαλεί πολλές επικίνδυνες ασθένειες όπως η καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό επεισόδιο ή στεφανιαία νόσο.
 3. Χρόνιες παθήσεις του ουρογεννητικού συστήματος. Λόγω της φλεγμονώδους διαδικασίας που συμβαίνουν στον προστάτη αδένα αναπτύσσει προστατίτιδα, καλοήθης υπερπλασία του προστάτη. Προκαλούν ανικανότητα να σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις.

Είναι σημαντικό στην ανίχνευση της τα συμπτώματα της Αφροδίσια νοσήματα ή άλλες παθολογίες αμέσως να εξαλείψει το πρόβλημα. Προηγμένες μορφές ουρηθρίτιδα, γονόρροια ή χλαμύδια κάνω στυτική δυσλειτουργία μη αναστρέψιμη.

Σημάδια της ανικανότητας στους άνδρες 40 ετών δεν διαφέρουν από τα συμπτώματα σε 20. Παρατηρήθηκε λήθαργος κράτη, η πρωινή στύση είναι απούσα, ένα περιστατικό της σεξουαλικής διέγερσης δεν φέρει αποτελέσματα, Αυνανισμός δίνει στο πέος σκληρότητα.

Αν οι περιπτώσεις είναι λεπτή παραβιάσεις γίνονται όλο και πιο συχνές, θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό. Η ανικανότητα είναι το καλύτερο θεραπεύεται στα αρχικά στάδια της ανάπτυξης. Υπάρχουν επιβαρυντικοί παράγοντες κινδύνου που προκαλούν την ανάπτυξη των σεξουαλική ανικανότητα:

 • Εξάρτησης από το αλκοόλ.
 • Μακροπρόθεσμη Κάπνισμα.
 • Ένα παθητικό τρόπο ζωής.
 • Μη ισορροπημένη διατροφή.
 • Σταθερή πρόσληψη των ισχυρών φαρμάκων.
 • Η έλλειψη τακτική σεξουαλική σύντροφό του.

Στην αρχή τα συμπτώματα της ανικανότητα στους άνδρες 40 χρόνια θα είναι ασήμαντο. Θα πρέπει να επανεξετάσει τη διατροφή σας και να ζήσουν μια πιο ενεργό τρόπο ζωής θα μπορούσε να είναι αρκετό, εάν απουσιάζει η στύση, τη σωστή στιγμή, μόνο για μια φορά.

Θεραπεία της ανικανότητα

Πρώτα, θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό. Θα πρέπει να καταγράφονται στην υποδοχή του ουρολόγο. Εμπειρογνωμόνων θα πραγματοποιήσει μια πλήρη εξέταση για να καθοριστεί η αιτία της παθολογίας.

Ένας έλεγχος δεν είναι αρκετό, πρέπει να περάσει εξετάσεις, κάνει ένα υπερηχογράφημα της πυέλου όργανα.

Το πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας είναι πολύ ευαίσθητο στη φύση. Οι άνδρες είναι συχνά απρόθυμοι να αναφέρουν παθολογία γιατρό. Ωστόσο, θα πρέπει να τολμήσουμε να πούμε για την απαλότητα του πέους προκειμένου πιο γρήγορα για να σταματήσει την ανικανότητα.

Θεραπεία αδύναμη δραστικότητα είναι αρκετά μεγάλη και περιλαμβάνει δύναμη διορθώσεων, η χρήση των σεξουαλικά διεγερτικά και τα Συμπληρώματα διατροφής.

μέθοδοι

Ασθενείς που έχουν ιστορικό χρόνιων ασθενειών, θα πρέπει επίσης να ακολουθήσετε την κατάλληλη θεραπεία.

Φάρμακα

Υπάρχουν αρκετές ομάδες εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν. Μειωμένη δραστικότητα μετά τα 40 μπορεί να οφείλονται σε καρδιαγγειακά, ψυχολογικές και άλλες ασθένειες. Πλήρης ανάκαμψη θα έρθει μόνο με τη χρήση πολύπλοκων ναρκωτικά.

Περιλαμβάνουν:

 1. Αναστολείς PDE-5. Αυτή η φαρμακολογική ομάδα φαρμάκων γρήγορη δράση. Το αποτέλεσμα εμφανίζεται στο 20-40 λεπτά μετά την λήψη του χαπιού.
 2. Τα ψυχοτρόπα φάρμακα. Αντικαταθλιπτικά και ηρεμιστικά είναι απαραίτητη σε αυτή την περίπτωση, αν ένα άτομο έχει παρατηρηθεί μια ψυχική διαταραχή. Μερικές φορές, η χρήση αυτών των μέτρων είναι αναγκαίο, χωρίς την έγκριση του ασθενούς.
 3. Ενέσεις στο πέος. Το ενέσιμο διάλυμα χορηγείται με ένεση απευθείας στο σηραγγώδη σώματα.
 4. Φυτικά συμπληρώματα. Η αποτελεσματικότητα των Συμπληρωμάτων διατροφής δεν έχει αποδειχθεί από την επιστήμη, αλλά τα αποτελέσματα που βιώνουν πολλοί άνδρες. Φάρμακα που αποτελούνται από συστατικά φυσικής προέλευσης, η οποία κάνει το προϊόν ασφαλές για χρήση.

Lod θεραπεία

Η σύγχρονη μέθοδος για την θεραπεία της ανικανότητα μετά από 40 χρόνια προστατίτιδα, και ακόμη και τη μέθοδο της διεύρυνσης πέος. Υπό την επίδραση του κενού πέους είναι γεμάτη με αρτηριακό αίμα, γίνεται δύσκολο και αυξάνει σε μέγεθος.

Φαίνεται από 15 συνεδρίες. Αντικαταστήστε τη φυσική διαδικασία σε άλλες κενό χειραγώγηση. Για την πώληση είναι μια ειδική αντλία με ένα παρόμοιο αποτέλεσμα, δεν επιτρέπεται η χρήση στο σπίτι.

Η μηχανική επίδραση στο σεξουαλικό όργανο μπορεί να προκαλέσει τη ρήξη των ιστών και η παραμόρφωση του πέους.

Άλλες μέθοδοι

Λαϊκές θεραπείες χρησιμοποιούνται επίσης για την δραστικότητα μετά από 40 ήταν στο υψηλότερο επίπεδο. Φυτικά αφεψήματα, βάμματα, και άλλα αποσπάσματα ενδείκνυται ως συμπληρωματική αγωγή για την θεραπεία της ανικανότητα. Δημοφιλή βάμμα του ginseng, Κινέζικα λεμονόχορτο, το σκόρδο και το μαϊντανό.

Η χειρουργική επέμβαση είναι η τελευταία λύση όταν όλα τα παραπάνω θεραπείες δεν έχουν βοηθήσει. Έτσι, στο πέος, ειδικά εμφυτεύματα εισαχθεί για να υποστηρίξει μια στύση. Κανονική ισχύ των ανδρών μετά από 40 ανάκτηση, επίσης απαλείφονται, προβλήματα με την ούρηση.

Πρόληψη

Προληπτικά μέτρα της ανικανότητα στους άνδρες και σαράντα χρόνια είναι μια υποχρεωτική πρόσθετη θεραπεία.

Παρακαλείστε να σημειώσετε! Μερικές φορές, η τήρηση ορισμένων κανόνων είναι αρκετή για να επιστρέψει η δύναμη ενός άντρα.

Από νωρίς να αλλάξεις τη ζωή τους περισσότερο στο κρεβάτι δεν θα είναι πρόβλημα.

Για να χρησιμοποιήσετε μια ξεχωριστή διατροφή και να βοηθήσει να ρυθμίσει τον τρόπο ζωής θα βοηθήσει το γιατρό. Ακόμη και χωρίς συμπτώματα, θα πρέπει να επισκεφθείτε έναν ειδικό για μια πλήρη επιθεώρηση τουλάχιστον 1 φορά ανά έτος. Κάνω κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής:

 • Η απόρριψη των fast food, fast food, αλμυρό και τηγανισμένα τρόφιμα.
 • Αύξηση της σωματικής δραστηριότητας, η μέτρια σωματική δραστηριότητα και βόλτες στον καθαρό αέρα.
 • Ψυχολογική σταθερότητα, την εξάλειψη της κατάθλιψης και του άγχους.
 • Η απόρριψη από τις κακές συνήθειες, ιδιαίτερα μακροπρόθεσμα.
 • Η τακτική σεξουαλική ζωή με τον σταθερό συνεργάτη.
 • Βιταμίνες σε φυσική ή συνθετική μορφή (κατά την περίοδο του φθινοπώρου-χειμώνα).
 • Τακτικές επισκέψεις ανδρολόγος ουρολόγος, και πρωκτολόγος.
πρόληψη

Συμπέρασμα

Για να είμαι έτοιμος. Η πρόληψη είναι η καλύτερη μέθοδος για την πρόληψη της απώλειας της δραστικότητας μετά από 40 χρόνια. Ανδρική εξουσία, επίσης, δίνει την ειρήνη του μυαλού σε μια σχέση, την αγάπη και την κατανόηση των εταίρων. Σε αυτή την περίπτωση, το παντελόνι θα είναι μια χαρά.

02.11.2018