Αύξηση της δραστικότητας στους άνδρες: ψεκασμού, τη σόδα, την κρέμα γάλακτος, και άλλα μέσα

Παραβιάσεις στην σεξουαλική σφαίρα για πολλούς άνδρες είναι ένα πραγματικό πρόβλημα. Θέλοντας να διατηρήσει την υγεία των ανδρών, πολλοί έχουν καταφύγει σε φαρμακείο φάρμακα ή θεραπείες που αυξάνουν τη δραστικότητα. Ωστόσο, η αύξηση δραστικότητα στους άνδρες δεν πρέπει να γίνονται ανεξέλεγκτα. Συνιστάται να επισκεφτείτε έναν ουρολόγο ή ανδρολόγος που θα καθορίσει την αιτία αυτής της κατάστασης και να σας προτείνουμε την σωστή λύση. Η αυξημένη δραστικότητα θα πρέπει να αποσκοπεί όχι μόνο στην ομαλοποίηση της σεξουαλικής σφαίρας, αλλά και για τη βελτίωση ολόκληρου του οργανισμού, τα όργανα του αναπαραγωγικού συστήματος.

η δραστικότητα αύξηση

Χαρακτηριστικά του προβλήματος

Παραβίαση της δραστικότητας μπορεί να είναι προσωρινή, σε αυτή την περίπτωση, δυσλειτουργία μικρής διάρκειας μπορεί επίσης να είναι σταθερή όταν η δυσλειτουργία διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν αντιμετωπίσετε αυτή την κατάσταση, είναι σημαντικό να ξεκινήσετε δραστηριότητες που θα τους επιτρέψουν να αναπτύξουν τις σεξουαλικές λειτουργίες στο σώμα του αρσενικού.

Σήμερα στην φαρμακευτική αγορά υπάρχουν πολλά μέσα για να αυξήσει την δραστικότητα στους άνδρες, τα οποία έρχονται σε διάφορες μορφές:

 • σπρέι για αυξημένη ισχύ *
 • κρέμα διεύρυνσης δραστικότητα;
 • gel για την αύξηση της δραστικότητας;
 • χάπια για να αυξήσουν την ανδρική δύναμη;
 • αλοιφή;
 • σταγόνες;
 • σπρέι;
 • vnutriuretralnami υπόθετα.

Η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη χάπια για να βελτιώσουν τη δύναμη στο σπίτι. Ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται τοπικά, έχει μια λιγότερο μόνιμη επίδραση. Τέτοια εργαλεία είναι εύκολο να εφαρμοστεί, εφαρμόζονται απευθείας στο πέος των ανδρών. Χάρη στις δραστικές ουσίες, τζελ, κρέμες ή αλοιφές, υπάρχει αυξήσει τη σεξουαλική λειτουργία και τη διάρκειά της.

Εκτός από τη χρήση των φαρμάκων, που χρησιμοποιεί ασκήσεις για την αύξηση της δραστικότητας, μασάζ για να αυξήσει την ανέγερση, αντλία κενού, και η λαϊκή μεθόδους (όπως η μαγειρική σόδα για την αύξηση της δραστικότητας, βότανα).

Σημαίνει να αυξήσει την δραστικότητα στους άνδρες

Τα φάρμακα είναι αποτελεσματικά, το έργο γρήγορα, να κρατήσει το αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτά τα φάρμακα για να βελτιώσει τη στύση έχουν λίγες παρενέργειες. Φάρμακα τοπικές δράσεις που εφαρμόζονται στο πέος 5 λεπτά πριν από την οικειότητα. Για να πάρετε το μέγιστο αποτέλεσμα από τη χρήση αυτών των φαρμάκων, θα πρέπει να τηρούν αυστηρά τις οδηγίες χρήσης.

Τζελ είναι επίσης συχνά χρησιμοποιείται για να αυξήσει τη σεξουαλική λειτουργία. Αυτά τα φάρμακα είναι φαρμακευτικά δραστικών προϊόντων, η οποία οφείλεται σε ενεργή ροή του αίματος στο πέος, μετά την επεξεργασία. Επιπλέον δραστικά συστατικά είναι η βιταμίνη ουσίες, κυρίως της ομάδας β, το εκχύλισμα γκουαρανά, εκχύλισμα από κάρδαμο. Χάρη στα φυτικά συστατικά και την τόνωση του μυϊκού συστήματος, την αύξηση της σωματικής δραστηριότητας, μια θετική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα σπρέι για τη δραστικότητα στους άνδρες.

Σπρέι, αν αυξήσεων ανέγερσης είναι η πιο αποτελεσματική, επειδή όχι μόνο να επιστρέψει στο κατάλληλο επίπεδο της στύσης, αλλά επίσης να αυξήσει τη σεξουαλική ευχαρίστηση, να παρατείνει τη σεξουαλική επαφή. Η δράση τους είναι ότι τα ενεργά προϊόντα του ψεκασμού να προκαλέσει ένα ισχυρό κύμα του αίματος προς το αρσενικό όργανο. Θα πρέπει να χειριστεί όχι μόνο τα μέλη αλλά και τις γύρω περιοχές. Αυτό το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με αντισυλληπτικά εμπόδιο. Στη σύνθεσή του περιέχει επίσης φερομόνες. Τη θεραπεία των γεννητικών οργάνων με το σπρέι θα πρέπει μέσα σε 5 λεπτά πριν την οικειότητα.

Σταγόνες που αυξάνουν τη στύση, είναι από τα πιο δημοφιλή. Τα εν λόγω ταμεία έχουν επίσης θετική επίδραση στην ποιότητα και την ποσότητα του σπέρματος, την αύξηση της λίμπιντο, ρύθμιση της πίεσης, κορεσμό του οξυγόνου στους ιστούς, επαναφέρει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή του πέους. Αρσενικό πόσιμες σταγόνες χρησιμοποιούνται, θα πρέπει να στάζει πάνω στην επιφάνεια της γλώσσας. Διάρκεια της χρήσης είναι δύο εβδομάδες. Αν θα τηρούν αυστηρά τις οδηγίες χρήσης, το αποτέλεσμα της θεραπείας διαρκεί για έξι μήνες. Τέτοια φάρμακα είναι βολικό, επειδή έχουν μια υγρή δομή.

αλοιφή για τα κράτη

Αλοιφές παρέχουν μια τοπική επίδραση, εφαρμόζονται αμέσως πριν από τη σεξουαλική επαφή. Όταν χρησιμοποιείτε αυτά τα εργαλεία δεν υπάρχει καμία ανάγκη να εφαρμόσει λιπαντικά, στύση αυξημένη, αυξάνοντας τη διάρκεια της οικειότητας. Η σύνθεση αυτών των μέσων είναι φυσικά προϊόντα και φυτικά έλαια που έχουν μια τονωτική επίδραση. Αυτές οι αλοιφές είναι επίσης βακτηριοκτόνος και αντισηπτική δράση στους βλεννογόνους των γεννητικών οργάνων και των δύο εταίρων.

Η χρήση λαϊκές θεραπείες

Υπάρχει επίσης ένα μεγάλο αριθμό αποτελεσματική λαϊκή μεθόδους, οι οποίες βοηθούν τους άνδρες στη σεξουαλική σφαίρα. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιήστε μαγειρική σόδα, τα βότανα, τα φυσικά προϊόντα που ενισχύουν την δραστικότητα. Η χρήση μαγειρική σόδα βοηθά να παρατείνει τη σεξουαλική επαφή. Μαγειρική σόδα χρησιμοποιείται για την εσωτερική λάβετε και να κάνει την βάση αλοιφή. Θεραπεία με τη μαγειρική σόδα στυτική δυσλειτουργία χρησιμοποιείται για πολύ καιρό. Η χρήση έτοιμων φαρμάκων θα πρέπει να γίνεται δύο φορές την ημέρα.

Η χρήση των παραδοσιακών μεθόδων που προτείνει, για παράδειγμα, συνταγές:

 • ένα ποτήρι κόκκινο κρασί ανακατεμένο με ένα κουταλάκι του γλυκού σπόροι τριφυλλιού. Μαγειρεύουμε τον πολτό σε χαμηλή φωτιά, στη συνέχεια, αφήστε το να κρυώσει. Να πίνετε μικρές ΓΟΥΛΙΈΣ. Αυτό το φάρμακο λαϊκή ιατρική είναι ένα ισχυρό αφροδισιακό;
 • μισό Φλιτζάνι βραστό νερό αναμιγνύεται με το συνθλίβονται ρίζα μέρος καλάμου. Αφήστε το μάγειρα για 60 λεπτά, μετά την οποία το στέλεχος μέσω cheesecloth ή ένα κόσκινο;
 • Φλιτζάνι βραστό νερό, ανακατέψτε με ένα κουταλάκι του γλυκού από το βότανο St. wort του Ιωάννη, να εγχυθεί μέχρι να κρυώσει;
 • ανακατέψτε μισό Φλιτζάνι κρασί λιμάνι με μια κουταλιά της σούπας τσουκνίδα βότανο, βράζουμε για λίγα λεπτά και πιείτε δύο φορές την ημέρα με άδειο στομάχι;
 • θεραπεία από τις δημοφιλείς μεθόδους που περιλαμβάνει τη χρήση της όχι μόνο βότανα, αλλά το πράσινο τσάι. Αναμίξτε τρία ποτήρια βότκα με μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη και ένα κουταλάκι του γλυκού πράσινο τσάι. Όλα τα συστατικά για μια καλή ανακατεύετε.

Αρσενική σεξουαλική λειτουργία, επίσης, θα πρέπει να αποκατασταθεί με τη βοήθεια των αλοιφές, η οποία βασίζεται στο γρασίδι lnjanki. Τα εν λόγω προϊόντα πρέπει να αποθηκεύονται στο ψυγείο. Για να προετοιμάσει την αλοιφή πρέπει να είναι μείγμα των ξηρών πρώτων υλών με μια κουταλιά της σούπας οινόπνευμα, να τους αφήσουμε να μαριναριστούν για 3-4 ώρες. Στη συνέχεια, προσθέστε την πάστα 10 κουταλιές της σούπας από το σπλαχνικό λίπος. Εφαρμόστε αυτήν την θεραπεία δύο φορές την ημέρα, τη διάρκεια της θεραπείας τουλάχιστον 10 ημέρες. Επίσης, η αλοιφή μπορεί να εισέλθει η μαγειρική σόδα, αλλά η μαγειρική σόδα δεν χρησιμοποιείται με την παρουσία πληγές ή πληγές στην επιφάνεια του πέους, επειδή είναι ερεθιστικό.

Πώς να βελτιώσει τη σεξουαλική λειτουργία με φυσικό τρόπο

Εκτός από τη χρήση των φαρμάκων ή παραδοσιακές μεθόδους, για να μην αναφέρουμε το μασάζ του προστάτη. Μπορεί να πραγματοποιείται σε εξειδικευμένα ιατρικά ιδρύματα και στο σπίτι.

λαϊκές θεραπείες

Είναι ένας πολύ σημαντικός κρίκος στην αποκατάσταση των αρσενική σεξουαλική λειτουργία είναι μια ισορροπημένη διατροφή. Το μενού πρέπει να περιέχει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που βοηθούν να αγωνίζονται με χαμηλή δραστικότητα. Το πιο πρέπει να είναι ο ψευδάργυρος, το σελήνιο, τοκοφερόλες, βιταμίνες της ομάδας, ασκορβικό οξύ. Είναι πολύ σημαντικό να καταναλώνετε καθημερινά ημερήσιες ανάγκες σε αυτές τις ουσίες. Συνιστάται να δώσουν προσοχή σε αυτά τα τρόφιμα: τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, χόρτα, προϊόντα ψαριού, θαλασσινών. Σε αυτά τα προϊόντα, περιέχει την καθημερινή νόρμα σε βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που βοηθούν την ανδρική αναπαραγωγική και τη στυτική λειτουργία.

Υπάρχει επίσης μια ειδική σειρά από ασκήσεις που βοηθούν στη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας του αίματος υγρού στα όργανα της πυέλου, εκπαιδευμένο μυϊκό σύστημα. Η άσκηση είναι εύκολο να εκτελέσει, αλλά λίγες εβδομάδες αργότερα θα δούμε τα πρώτα αποτελέσματα. Απλά αρκετά για να τη συμπίεση και αποσυμπίεση τους μυς του πρωκτού, να τεντώσει και να χαλαρώσει το μυϊκό σύστημα του περινέου και του πέους. Τέτοιες μέθοδοι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει τη σεξουαλική υγεία των ανδρών, την αποκατάσταση της γονιμότητας.

Σημαντικός δείκτης είναι η παρουσία του υπερβάλλοντος βάρους. Με την παρουσία της παχυσαρκίας μειώνει τη συγκέντρωση και την παραγωγή της ορμόνης τεστοστερόνης, η οποία είναι υπεύθυνη για τη δραστικότητα. Την ίδια στιγμή υπάρχει μια αύξηση στα επίπεδα των οιστρογόνων, γεγονός που επηρεάζει αρνητικά τη στύση.

Είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή να καπνίζουν και πίνουν διάφορα ποτά. Τέτοιες ουσίες είναι οι εχθροί της την υγεία των ανδρών, κάνει τον άνθρωπο ανίκανο να έχουν σεξουαλική επαφή. Ως εκ τούτου, συνιστάται να εξαλείψει ανθυγιεινές συνήθειες ζωής.
Επιδεινώνει την ανέγερση της μόνιμης καθιστικός τρόπος ζωής. Στα όργανα της πυέλου, υπάρχει στασιμότητα του αίματος και της λέμφου, μειωμένη ροή αίματος στο σεξουαλικό όργανο. Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό να κάνω προπόνηση κάθε ώρα για να εκτελέσετε τις ασκήσεις Kegel, αθλητικές ασκήσεις.

Συχνά στυτική δυσλειτουργία αναπτύσσεται ως αποτέλεσμα την ισχυρή συναισθηματική ένταση του να είσαι σε μια παρατεταμένη αγχωτική κατάσταση. Συνιστάται να επισκεφθείτε έναν ψυχολόγο ο οποίος θα σας διδάξει πώς να αντιμετωπίσει τα συναισθήματα και να ξεπεράσουν το άγχος. Επίσης σημαντικό είναι υγιεινό ύπνο. Πρέπει να κοιμάστε τουλάχιστον οχτώ ώρες την ημέρα, είναι σημαντικό για όλο το σώμα και τη σεξουαλική λειτουργία, ειδικότερα.

Η χρήση ειδικών συσκευών

Για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες ο πιο αποτελεσματικός συνδυασμός των ναρκωτικών και μηχανικό αντίκτυπο. Ενίσχυση στύση, να αποκαταστήσει την κυκλοφορία του, την ενδυνάμωση των μυών θα βοηθήσει την κενή αντλία για μασάζ. Η κατάρτιση θα πρέπει να είναι τακτική και συνεπής, λειτουργεί καθημερινά, και αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες. Θεραπεία με αντλία κενού βοηθά να ενισχύσει την ελαστικότητα των αγγειακών τοιχωμάτων.

Αντλίες κενού έχουν τα πλεονεκτήματά τους, τα οποία περιλαμβάνουν:

 1. Εξάλειψη των παραβιάσεων της στυτικής λειτουργίας. Με την τακτική χρήση της αντλίας μπορεί να αυξήσει το πέος διάμετρο, για την τόνωση της στύσης κατά τη σεξουαλική επαφή, για να παρατείνει τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.
 2. Η ανανέωση της οικειότητας. Αυτή η επίδραση μπορεί να επιτευχθεί οφείλεται σε μειωμένη ευαισθησία των ιστών του πέους κάτω από την επιρροή της αντλίας, με αποτέλεσμα να παρατείνει τη σεξουαλική επαφή, και να καθυστερήσει τη στιγμή της εκσπερμάτωσης. Η χρήση των αντλιών για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα πρέπει να γίνει πριν από την οικειότητα.
 3. Το ίσιωμα. Όταν τέτοια προβλήματα, όπως κυρτό πέος, η αντλία σας βοηθά να το κρατήσει σε κανονική θέση.
 4. Η αύξηση στο μήκος και την περίμετρο του σώματος, τονώνοντας το μυϊκό σύστημα και λείων μυών.

Η συστηματική χρήση αυτής της συσκευής μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη μικροκυκλοφορία του αίματος υγρού στο σπηλαιώδη σώματα του πέους για να εξασφαλιστεί η ροή του αίματος στα τριχοειδή αγγεία και, συνεπώς, αυξάνει την ευαισθησία της κεφαλής. Η χρήση αυτής της συσκευής είναι η τέλεια μέθοδος για την πρόληψη των διαφόρων διαταραχές και παθήσεις στα όργανα του αναπαραγωγικού συστήματος, η οποία μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την σεξουαλική σφαίρα ανδρών.

Συστηματική εκπαίδευση εξαλείφει συμφόρηση στις αρτηρίες και τα τριχοειδή αγγεία. Αν αγοράσατε αυτή τη συσκευή, ακολουθήστε τις οδηγίες στις οδηγίες χρήσης. Μερικές αντλίες έχουν μια λειτουργία δόνησης. Όταν επιλέγετε τη μονάδα πρέπει να δώσουν προσοχή στο μηχάνημα που είναι πιο κοντά στα γεννητικά όργανα των συγκεκριμένων ανδρών, καθώς και τα μοντέλα που είναι εξοπλισμένα με το δαχτυλίδι στύσης, η οποία εξασφαλίζει τη μέγιστη περίμετρο του σώματος. Συνήθως η αντλία κιτ έρχεται με το λίπος, οπότε δεν χρειάζεται να εφαρμόσετε πρόσθετες λιπαντικό κατά τη διάρκεια του σεξ. Αν το λίπος δεν συνιστάται να χρησιμοποιήσετε το ελαιόλαδο.

Μια άλλη μέθοδος για να βελτιώσει τη στυτική λειτουργία και να αυξήσει το σώμα είναι η σεξουαλική ενέργεια είναι να φορούν ένα ειδικό βραχιόλι, το οποίο αποτελείται από το tourmaline κρύσταλλα. Αυτό το φυσικό ορυκτό έχει την ικανότητα να απορροφήσει τα αρνητικά των μικροκυμάτων που προκαλούν το στρες και οι ασθένειες που επηρεάζουν αρνητικά την υγεία των ανδρών, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής.

το πρόχειρο φαγητό

Ανεξάρτητα από την επιλεγείσα μέθοδο της θεραπείας, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν ειδικό. Μπορεί να χρειαστεί να υποβληθούν σε θεραπεία για τα ναρκωτικά, με την παρουσία μιας συγκεκριμένης νόσου.

02.11.2018