Τι επηρεάζει την ισχύ των ανδρών: συμπτώματα και θεραπείες

Δραστικότητα που αναφέρεται στην ικανότητά του να εκτελεί και να συνεχίσετε την σεξουαλική πράξη.

δραστικότητα

Αρσενικό δραστικότητα είναι πολύ σχολαστικός. Έχει ένα ευαίσθητο μηχανισμό που μπορεί εύκολα να σπάσει. Συνήθως υποστηρίζεται με τη συναισθηματική ισορροπία και την καλή γενική υγεία.

Αυτό συμβαίνει συχνά ότι η δραστικότητα εξαφανίζεται ξαφνικά και χωρίς προφανή λόγο. Ως εκ τούτου, οι επαγγελματίες δεν είναι τόσο εύκολο να απαντηθεί το ερώτημα σχετικά με το τι επηρεάζει την ισχύ των ανδρών. Μερικές φορές μπορεί να συμμετέχουν φυσικά ή οργανικούς παράγοντες, αλλά σε Γενικές γραμμές η ψυχική ή συναισθηματική παράγοντες πολύ πιο στενά συνδεδεμένη με την ισχύ από το φυσικό. Συμβαίνει έτσι ώστε η απώλεια ισχύος είναι συνδεδεμένη με κάποια ασυνείδητη πρόβλημα που εμποδίζει τη φυσιολογική σεξουαλικές ορμές.

Να αναφέρω το γεγονός ότι επηρεάζει την ισχύ των ανδρών, για να μην αναφέρουμε τα αρσενικά ορμόνες, τα ανδρογόνα, κυρίως η πιο σημαντική από αυτές είναι η τεστοστερόνη. Macho με τεστοστερόνη θα πρέπει μεγάλους μυς, σκληρή και ισχυρή θέληση χαρακτήρα. Ωστόσο, οι άνθρωποι δεν είναι πάντα επιτυχής στη ζωή, ειδικότερα, αυτό ισχύει για την επιτυχία με τις γυναίκες. Ανδρική εξουσία είναι ένας συνδυασμός των ανδρογόνων και την εξυπνάδα.

Το πέος είναι ένα μέτρο της συνολικής υγείας του ατόμου. Φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς, των αγγείων, του νευρικού συστήματος και των ενδοκρινών αδένων είναι πολύ σημαντικό για τη δραστικότητα. Η εμπιστοσύνη και η εμπειρία είναι επίσης σημαντικό για την αρσενική σεξουαλική δύναμη.

Ένα οδυνηρό πλήγμα για την υπερηφάνεια ή χαμηλή αυτοεκτίμηση πολύ συχνά οδηγεί στο γεγονός ότι η στύση εξαφανίζεται γρήγορα. Μερικές φορές ο λόγος για αυτό έγκειται στο γεγονότων του παρελθόντος, όταν το ψυχικό τραύμα κατά την παιδική ηλικία προκαλεί σεξουαλικά προβλήματα στο παρόν. Επίσης, αρσενικό δραστικότητα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις γυναίκες. Γυναίκα με υψηλή σεξουαλική ορμή μπορεί να αυξήσει τη σεξουαλική μπαρ του συντρόφου της.

Όταν οι άνδρες έρχεται η ανικανότητα.

Ανικανότητα είναι η επίμονη αδυναμία να επιτευχθεί και να διατηρηθεί στύση. Για να πάρετε μια στύση, διάφορα μέρη του σώματος πρέπει να εργαστούν από κοινού.

Ο εγκέφαλος στέλνει ένα μήνυμα σεξουαλική διέγερση μέσα από το νευρικό σύστημα στο πέος. Αυτό το post σας κάνει να χαλαρώσετε τους μυς κατά μήκος των τοίχων δύσκολο (cavernous) φορείς.

Την ίδια στιγμή, οι αρτηρίες του πέους διαστέλλονται και τη ροή του αίματος σε αυτό το όργανο είναι αυξημένη. Ως αποτέλεσμα, η στυτικής ιστούς γεμίσει με αίμα και το πέος γίνεται σταθερή. Αν παρεμβαίνει με οποιαδήποτε από αυτά τα συστήματα, να πάρει ή να διατηρήσει μια στύση μπορεί να είναι δύσκολη.

Είναι αδύνατο να πούμε με βεβαιότητα όταν οι άνδρες έρχεται ανικανότητα. Αυτό εξαρτάται από μια σειρά από λόγους. Περίπου 20 χρόνια πριν, την ανικανότητα θεωρείται ψυχολογικό πρόβλημα στο 80% των περιπτώσεων. Οι γιατροί δεν μπορούσε να βρει τις πηγές της σεξουαλικής δυσλειτουργίας σε ορμονικά προβλήματα και ασθένειες, και ως εκ τούτου το φταίξιμο στο συναισθηματικό τομέα.

Οι τρέχουσες ιατρικές απόψεις σχετικά με την ανικανότητα αλλάξει. Συντάξει έναν κατάλογο των ασθενειών που μπορεί να μειώσει τη σεξουαλική επιθυμία.

 • Την πρώτη θέση σε αυτή τη λίστα είναι η καρδιαγγειακή νόσος. Αρσενικά γεννητικά όργανα διαπερνάται από τα αιμοφόρα αγγεία, ως εκ τούτου, αν η καρδιά είναι "υποτονική" ή την άντληση του αίματος σε αγγεία φραγμένο με τη χοληστερόλη, δεν υπάρχει κανένας λόγος για μια καλή στύση.
 • Δεύτερον, διαβήτη και άλλες ορμονικές διαταραχές που συνδέονται στενά με την κατάσταση όπου οι άνδρες έρχεται ανικανότητα. Έχει αποδειχθεί ότι μια μικρή μείωση του σακχάρου στο αίμα μπορεί να οδηγήσει σε μια απότομη αύξηση στη δύναμη της στύσης και την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής.
 • Το τρίτο νόσου είναι η παχυσαρκία.
 • Ο καρκίνος μπορεί να προκαλέσει βλάβη των νεύρων ή των αρτηριών που είναι ζωτικής σημασίας για την ανέγερση.
 • Ορισμένες παθήσεις, σκλήρυνση κατά πλάκας, νόσος του Πάρκινσον και το νωτιαίο μυελό, μπορεί να προκαλέσει ανικανότητα.
σημάδια της δραστικότητας

Μείωση της λίμπιντο μπορεί να προκληθεί από ψυχολογικά προβλήματα όπως:

 • Η κατάθλιψη. Αυτή η κατάσταση είναι μια κοινή αιτία της μειωμένης λίμπιντο.
 • Ο αλκοολισμός. Ο χρόνιος αλκοολισμός μπορεί να οδηγήσει σε απροθυμία του σεξ, ακόμη και όταν ο άνθρωπος είναι νηφάλιος.
 • Το κάπνισμα. Προκαλεί συστολή των αιμοφόρων αγγείων. Μπορεί να μειώσει τη ροή του αίματος στο πέος, προκαλώντας στυτική δυσλειτουργία.
 • Έντονο άγχος. Οι περισσότεροι άντρες, αντιμέτωποι με το πρόβλημα της μείωση της λίμπιντο, γνώρισε μια ισχυρή συγκίνηση που οφείλεται στην εργασία ή την οικογένεια.
 • Της κατάστασης ψυχολογικά προβλήματα. Μερικοί άνδρες δεν θέλουν τη σεξουαλική επαφή μόνο σε ορισμένες καταστάσεις ή με συγκεκριμένους ανθρώπους. Λόγω της αρνητικής σχέσης άνδρες μπορεί να είναι σε θέση να επιτύχει στύση τους με το σύντροφό τους, αλλά όταν είστε μακριά από το σπίτι, να μην έχουν προβλήματα στην σεξουαλική σφαίρα.

Τα πρώτα σημάδια της ανικανότητα στους άντρες

Τα πρώτα σημάδια της ανικανότητα στους άνδρες είναι η ανικανότητα να πάρει και να διατηρήσει μια στύση για ικανοποιητική σεξουαλική επαφή. Αυτό το πρόβλημα δεν πρέπει να συγχέεται προβλήματα με την εκσπερμάτιση (πρόωρη εκσπερμάτιση).

Περιστασιακή αποτυχία να επιτύχουν στύση εμφανίζεται μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις. Για παράδειγμα, στους άνδρες παρουσιάζεται ανέγερση κατά τη διάρκεια του Αυνανισμού, ή μερικές φορές ξυπνήσει με μια στύση, αλλά να πάρει την ευχαρίστηση από τη σεξουαλική σύντροφο .

Σε αυτές τις συνθήκες, είναι πιθανό ότι η κύρια αιτία της ανικανότητας είναι κυρίως ψυχολογικό στοιχείο που σχετίζεται με το στρες. Ωστόσο, αν ο άνθρωπος δεν μπορεί να επιτύχει στύση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, είναι πιθανό ότι η αιτία είναι κυρίως σωματική συνιστώσα.

Αν τα πρώτα σημάδια της ανικανότητα στους άντρες επιμένουν για περισσότερο από μερικές εβδομάδες, θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό. Ειδικός θα αξιολογήσει τη Γενική κατάσταση της υγείας, διότι τα σεξουαλικά προβλήματα μπορεί να είναι το πρώτο σημάδι της πιο σοβαρές ασθένειες.

Πώς να αποκατασταθεί η δραστικότητα

Αυτό μπορεί να είναι ένα μέσο για να αποκαταστήσει την ικανότητα; Όταν θεραπεία της υποκείμενης σωματική ή ψυχολογικά προβλήματα αποτύχει να αποκαταστήσει τη δραστικότητα, ένας άνθρωπος μπορεί να εξετάσει μία από τις ακόλουθες αποφάσεις:

θεραπεία δραστικότητα
 • Το Φάρμακο "Βιάγκρα". Δημοφιλής θεραπεία για την ανικανότητα, βοηθά το 70% των ανδρών με στυτική δυσλειτουργία. Μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε ένα χάπι Βιάγκρα μία ώρα πριν από τη σεξουαλική δραστηριότητα. Ωστόσο, υπάρχουν αντενδείξεις για τη χρήση αυτού του εργαλείου και θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.
 • Το διεγερτικό με δόνηση. Για να αντικαταστήσετε ταμπλέτες εντελώς ή μερικώς, είναι δυνατόν με το διεγερτικό για τους άνδρες. Αυτή είναι μια σχετικά πρόσφατη εφεύρεση έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία τόσο στο σπίτι όσο και σε νοσοκομεία. Η αρχή της λειτουργίας της η συσκευή βασίζεται στην ευαισθησία του δέρματος υποδοχείς του πέους κεφάλι από την υψηλής συχνότητας δόνηση. Κατά τη χρήση της συσκευής, οι υποδοχείς αυτοί αρχίσει να μεταδίδει ένα σήμα στη διέγερση των κέντρων ευθύνεται για τη σεξουαλική αντανακλαστικά του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού. Οπότε ενεργοποιεί τη διαδικασία της σεξουαλικής διέγερσης.
 • Μια ηλεκτρική συσκευή. Είναι ένα κοίλο, πλαστικό κύλινδρο, στο οποίο θα τοποθετηθεί το χαλαρό πέος. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το χέρι αντλία αντλίες αέρα από τον κύλινδρο, δημιουργώντας ένα κενό που προωθεί τη ροή του αίματος στο πέος. Ωστόσο, αρσενικό κενή αντλία ακατάλληλη θεραπεία δεν μπορεί να αποκαταστήσει τη δύναμη και να βλάψει το πέος.
 • Έγχυση. Ένα ή περισσότερα φάρμακα μπορεί να χορηγηθεί με ένεση στο πέος για να αυξήσει τη ροή του αίματος. Η ένεση είναι σχεδόν ανώδυνη και παράγει μια πιο φυσική στύση από μια ηλεκτρική συσκευή ή το εμφύτευμα. Ωστόσο, θα πρέπει να ακολουθήσετε προσεκτικά τη δοσολογία. Σε σπάνιες περιπτώσεις, η ανέγερση πραγματοποιείται μετά την εκσπερμάτωση, η οποία μπορεί να απαιτεί χειρουργική επέμβαση.
 • Χειρουργικά εμφυτεύματα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εναλλακτικές λύσεις αν οι παραπάνω θεραπείες δεν οδήγησαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ωστόσο, υπάρχουν 10 με 15 τοις εκατό πιθανότητα ότι ένα εμφύτευμα θα δυσλειτουργία μέσα σε πέντε χρόνια, αν και αυτό το πρόβλημα μπορεί σχεδόν πάντα να διορθωθεί.
02.11.2018