Βιταμίνες για τους άνδρες να βελτιώσουν τη δραστικότητα: για να είναι χρήσιμη για να πάρετε πού να σε βρω

Είστε εξοικειωμένοι με την κατάσταση, όταν ένας άνθρωπος βρίσκεται αντιμέτωπος με ορισμένα προβλήματα υγείας, και τους συγκεκριμένους λόγους όχι; Και ειδικά προβλήματα! Η δραστικότητα! Όταν εξετάζουμε το πρόβλημα είναι: κακή διατροφή, κακή διατροφή, έλλειψη βιταμινών. Και ο λόγος φαίνεται να είναι ασήμαντο, και το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό.

βιταμίνες για τη δραστικότητα

Ίσως μειώνοντας την δραστικότητα θα έρθει σταδιακά, αμέσως θα παρατηρήσετε μια μείωση της λίμπιντο. Και βλέποντας, τον ύπνο σε κόπωση σήμερα. Ίσως μειωμένη δραστικότητα ή πλήρη απουσία της, θα έρθει ΞΑΦΝΙΚΆ! Και μέσα στον πανικό σου να φωνάζει "Ποιος φταίει;" και "Τι να κάνουμε;"

Ποιος φταίει; Φυσικά και όχι! Η ζωή είναι έτσι κι έτσι. Αργά το φθινόπωρο ή νωρίς την άνοιξη; Το δυνατόν περισσότερο. Ο αρχηγός έχει κλειδωμένο και αναστατωμένα νεύρα; Ίσως. Η πίεση του "Shalit", την τρίτη φορά στη σειρά ' ΡΙ; Έτσι. Τι πρέπει να κάνω; Κατάλληλη για εσάς. Μπορούν οι βιταμίνες να πιεις; Το δυνατόν περισσότερο.

Κάποιον να πάρει τις βιταμίνες που χρειάζεστε;

 1. Εκείνοι που ζουν σε οικολογικά δυσμενή περιοχή

 2. Οι άντρες είναι επιρρεπείς σε συχνές οξείες αναπνευστικές λοιμώξεις

 3. Οι καπνιστές. Αυτοί που δεν θεωρούν τα τσιγάρα, και όσους "δεν είμαι μόνο τρία τσιγάρα την ημέρα"

 4. Εκείνοι που ζουν σε συνεχή πίεση. Αν η επίδραση του επαγγέλματος, ή η φύση "έχω"

 5. Οι άνδρες που έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, τραύμα, σοβαρές λοιμώδεις ασθένειες. Όσοι έχουν συγκεκριμένες παθήσεις του ουροποιογεννητικού συστήματος

 6. Οι άνδρες με χρόνια νοσήματα του ήπατος και των εντέρων. Δεν είναι, επομένως, να απορροφήσει τις βιταμίνες, ακόμη και αν το κάνετε να πάρετε

 7. Οι αθλητές, οι άνδρες που από το επάγγελμα αντιμετωπίζουν σοβαρή σωματική άσκηση

 8. Οι άνδρες που σκοπεύουν να έχουν απογόνους "και ακόμα δεν μπορώ να το κάνω". Για εκείνους που θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα του σπέρματος

 9. Οι άνδρες που από χρόνια έχουν προβλήματα στον ύπνο (και τι να κάνουμε, έτσι δουλεύει). Ότι η έλλειψη ύπνου οδηγεί σε μειωμένη παραγωγή τεστοστερόνης από τον οργανισμό

 10. Όλοι οι άνθρωποι που νοιάζονται για την υγεία τους και πολύ "άντρες " φερεγγυότητα"

Τι να κάνω;

Αν για να συνοψίσουμε όλες τις συμβουλές και την περίληψη σε μία φράση, θα πάρετε το ακόλουθο: αναθεωρήσει τον τρόπο ζωής. Τι να κάνω; Λειτουργία. Μεγάλη συμβουλές, αλλά μερικές φορές αυτή η λειτουργία είναι αδύνατο να παρατηρήσουμε, επειδή εργάζεστε σε βάρδιες. Σωστή ύπνο; Θα ήταν καλό. Αν κοιμάστε τουλάχιστον 8 ώρες και το βράδυ, στον καθορισμένο χρόνο – υπέροχο. Και αν δεν το έκανες αυτό; Όλα δύσκολα.

Το επόμενο. Να αναθεωρήσει τη διατροφή. Υπάρχει δουλειά να κάνουμε. Για να ξέρω από πού να αρχίσω. Θα πρέπει να ξεκινήσετε με τις σωστές πληροφορίες. Εδώ είναι τροφή για σκέψη: η ανεπάρκεια βιταμίνης οδηγεί σε μια αποδυνάμωση του οργανισμού ως σύνολο. Και αφού το σώμα, καθώς και την αποδυνάμωση των αναπαραγωγικών οργάνων, τη σεξουαλική επιθυμία. Έτσι, ποτό βιταμίνες! Τι; Αν παίρνετε βιταμίνες από διαφορετικούς κατασκευαστές, για τις διάφορες κατηγορίες των ασθενών είναι γυναίκες, παιδιά και άντρες, παντού το ίδιο και το σύνολο των χαρακτήρων. Ακόμα και χιλιοστόγραμμα θα σας δείξει πώς το πακέτο των βιταμινών. Και τι πρέπει να τους άντρες;

Βιταμίνες για να βελτιώσει την ισχύ, βιταμίνες του συμπλέγματος β (το πιο σημαντικό για άνδρες βιταμίνη), καθώς και, Γ, Δ, Ε. μπορείτε Να αγοράσετε το σύμπλεγμα βιταμινών β φαρμακείο, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθαρή μορφή και αν για να οργανώσετε το φαγητό. Θα πρέπει να αναθεωρήσει τη διατροφή σας και να κανονίσετε να έχουν ως πολλά προϊόντα, στο οποίο απαραίτητες βιταμίνες. Ας δούμε πώς οι βιταμίνες επηρεάζουν την ανδρική δύναμη και πού να τα βρείτε.

 • Βιταμίνη Α. η βιταμίνη εμπορικών σημάτων για τους άνδρες, βελτιώνει τη στύση και την αναπαραγωγική λειτουργία στους άνδρες. Η βιταμίνη α είναι όλα τα φρούτα και τα λαχανικά που οι άνδρες αγαπούν.

 • Βιταμίνες β – το κύριο βιταμίνες για την ισχύ των ανδρών. Αγοράστε καρύδια και ροκανίζουν στο δρόμο για τη δουλειά. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα που αγαπά. Και τα ψάρια. Στα ψάρια – το κύριο ανδρών βιταμίνες.

 • Η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για την δραστικότητα και το χειμώνα. Προετοιμασία για Πρωινό, ένα σάντουιτς με τυρί, το βούτυρο και προσθέστε το βρασμένο αυγό. Θα πάρετε αρκετή βιταμίνη D. Εάν το χειμώνα, και είσαι μια πολική Explorer, ιχθυέλαιο – μια αποθήκη της βιταμίνης D.

 • Βιταμίνη C, βιταμίνη για το αρσενικό δραστικότητα, που εμπλέκονται στην αιμοποίηση, είναι υπεύθυνη για τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα, αυξάνει τα επίπεδα της ανδρικής ορμόνης. Η βιταμίνη C είναι τα εσπεριδοειδή και βότανα.

 • Η βιταμίνη Ε συμμετέχει στην αναβάθμιση ολόκληρου του σώματος, ενδείκνυται για τα άτομα με μειωμένη δραστικότητα στην ενήλικη ζωή. Αν έχετε προετοιμάσει μια πράσινη σαλάτα με βραστό αυγό – θα πάρετε βιταμίνη Ε.

 • Είναι επίσης αναγκαίο να δοθεί προσοχή για να το ανόργανων συστατικών – ο ψευδάργυρος και το σελήνιο, που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή της τεστοστερόνης. Και πάλι, τα καρύδια. Και πάλι στην λίστα με χρήσιμα προϊόντα, τα ψάρια, τα θαλασσινά.

τα είδη των βιταμινών

Πριν τρέξεις στο φαρμακείο αναζητώντας αποτελεσματικό μέσο για την αύξηση της δραστικότητας, θα πρέπει να αναθεωρήσετε τον τρόπο ζωής σας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή. Συμπεριλάβετε στη διατροφή των τροφών, μπορείτε εύκολα να λύσει το πρόβλημα της αδύναμης δραστικότητα

Ne το γεγονός ότι το πόσιμο το δικαίωμα βιταμίνες το σώμα σας θα μάθουν τους στο άψε σβήσε, και την επόμενη μέρα θα είναι καλή όσο και νέα. Παίρνει το χρόνο. Παρακαλώ να είστε υπομονετικοί. Μερικές φορές πρέπει να αφήνεις το σώμα να προσφέρει ψυχολογική άνεση (όλες οι ασθένειες των νεύρων), και θα ανακάμψει. Χρειάζεται μόνο μια μικρή βοήθεια.

Πόσες βιταμίνες;

Θα ήταν ωραίο να ζήσουν σε ένα καθαρό μέρος για να έχουν πρόσβαση σε ποιοτικά προϊόντα, να μην περιοριστεί σε κεφάλαια για να κάνεις αυτό που αγαπάς, να πάρει αρκετό υπόλοιπο και δεν θα αντιμετωπίσετε το στρες. Είναι αυτά που λέει; Εσύ; Δύσκολα... Και περισσότερα. Θα ήταν ωραίο να έχουμε μια συσκευή που δείχνει πόσες βιταμίνες σε χιλιοστόγραμμα λάβατε από το να τρώει τα ώριμα, χωρίς νιτρικά άλατα από το καρότο. Υπάρχει τέτοια συσκευή; Δεν ξέρω. Ποιος από τους άντρες χρησιμοποιεί 650 γραμμάρια φρούτων και λαχανικών την ημέρα; Και να είστε σίγουροι ότι αυτά τα λαχανικά και τα φρούτα ποσότητες βιταμινών αρκετά; Και οι κατασκευαστές των βιταμινών για τους άνδρες να βελτιώσουν τη δραστικότητα ξέρω.

Η έλλειψη των βιταμινών για τη δραστικότητα είναι κακό. Υπερβολική δόση, η ανεξέλεγκτη πρόσληψη βιταμινών θα σας βλάψει. Για παράδειγμα, η περίσσεια της βιταμίνης D θα προκαλέσει προβλήματα με τα νεφρά, το σχηματισμό των λίθων. Και η περίσσεια της βιταμίνης C μπορεί να οδηγήσει σε αιμορραγία, και μειώνει την αρτηριακή ιδιότητες. Μια υπεραφθονία της βιταμίνης Α μπορεί να προκαλέσει ναυτία, συνεχή κόπωση. Τι πρέπει να κάνω; Ρωτήστε τον ειδικό.

Ιδανικό πριν την χρήση βιταμινών για την αύξηση της δραστικότητας να εξεταστεί από γιατρό. Μειωμένη δραστικότητα μπορεί να είναι συνέπεια της νόσου, κατά κύριο λόγο μια διαταραχή του κυκλοφορικού συστήματος. Να αντιστοιχίσετε τις βιταμίνες εαυτό σου, είναι επικίνδυνο να βασίζεστε αποκλειστικά στη διαφήμιση – δεν είναι συνετό.

Πώς να πάρετε βιταμίνες;

Μακάρι να επιστρέψει η δραστικότητα του σήμερα! Θέλω ένα tablet, για τώρα όλα ήταν όπως πριν. Μακροχρόνια, υψηλής ποιότητας, σε πρώτη ζήτηση... Δεν θα είναι έτσι. Για να σκοτώσουν το σώμα να ανακτήσει γρήγορα το μακρύ και δύσκολο. Σε κάθε πακέτο βιταμινών εγχειρίδιο που να λέει τι να κάνεις και τι να μην κάνει. Για παράδειγμα, να μην πίνω βιταμίνες με άδειο στομάχι. Λέει να πάρουμε πριν από ένα γεύμα, τότε το κάνει. Γραπτή, να πιει νερό, να πίνετε νερό, δεν το τσάι, όχι χυμό, καφέ. Είναι καλύτερα να πιείτε βιταμίνες το πρωί, δοκιμασμένο στην πράξη

Και δεν πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα μετά από ένα χάπι ή κάθε δεύτερη μέρα. Και ακόμη και πέντε! Να έχετε υπομονή. Βιταμίνες για τη δραστικότητα δεν λειτουργούν με βάση την αρχή της ένα μαγικό ραβδί. Η βελτίωση θα έρθει μόνο μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, θα υπάρξει συσσώρευση των απαραίτητων βιταμινών και θα αισθανθείτε τα αποτελέσματα. Αυτό είναι γιατί οι βιταμίνες είναι απαραίτητες, με διαλείμματα. Συνήθως συσκευασία βιταμίνες για ένα μήνα. Στη συνέχεια, θα πρέπει να πάρετε ένα διάλειμμα και να αρχίσει και πάλι.

Μην πίνετε το ίδιο βιταμίνες, δοκιμάστε διαφορετικούς κατασκευαστές.

Όταν παίρνετε βιταμίνες για την αύξηση της δραστικότητας σε άνδρες πρέπει να γνωρίζουν, βιταμίνες μαζί. Η ασυμβατότητα των βιταμινών μπορεί να οδηγήσει σε αναποτελεσματικότητα της θεραπείας. Χρήματα κάτω από τον αγωγό! Δραστικότητα όχι! Τι να κάνω; Μπορείτε να προσδιορίσετε τη συμβατότητα των βιταμινών; Όχι; Δεν είμαι δυνατή χημεία. Να πάω στο γιατρό για συμβουλές. Ειδικός και της χημείας και της βιολογίας ξέρει ότι οι εξετάσεις πέρασε. Ο γιατρός θα σας πει τι βιταμίνες για την αύξηση της δραστικότητας είναι σωστό για σας. Και μην ξεχάσετε να ενημερώσετε το γιατρό σας χρόνιες πληγές. Πες του για τα φάρμακα που παίρνετε συνεχώς, για παράδειγμα, εάν παίρνετε φάρμακα για να μειώσει την αρτηριακή πίεση. Ή, για παράδειγμα, μπορείτε να χαρείτε τη στιγμή αντιβιοτικά. Με αντιβιοτικά, λήψη βιταμινών, απαγορεύεται αυστηρά. Ομιλία του "από καρδιάς" με το γιατρό σας. Σίγουρα σφίγγει, χρήση word of mouth και να βρείτε μια έξυπνη επαγγελματική. Θα σου πω τι να κάνεις.

Αλλά, ίσως όχι;!

Ίσως δεν χρειάζεται σύμπλεγμα βιταμινών. Ίσως που χρειάζεται το σώμα σας σε μόλις ένα είδος ουσίας. Ή για κάποιο λόγο δεν μπορείς να πάρεις όλο το συγκρότημα. Τα αίτια μπορεί να είναι ποικίλα. Εδώ είναι ένα παράδειγμα. Αν σας πάσχουν και υποφέρουν χρονίως, κάθε είδους ασθένειες του δέρματος. Για παράδειγμα, δερματίτιδα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε απολύτως δεν μπορεί να κάνει την βιταμίνη C. η βιταμίνη αυτή περιλαμβάνει όλα τα συμπλέγματα βιταμινών για τη βελτίωση της δραστικότητας. Τι να κάνω; Πάρτε τις βιταμίνες σας! Όχι μόνο στο συγκρότημα.

Ένα άλλο παράδειγμα. Η βιταμίνη D, η οποία έχει αποδειχθεί για να αυξήσει την αρσενική δύναμη. Πάρτε τα όλα σε μια σειρά, δεν αξίζει τον κόπο. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί σε εκείνους τους άνδρες που έχουν διαγνωστεί με οστεοπόρωση, με πάθος για τη χορτοφαγία, εκείνους που κάνουν κατάχρηση αλκοόλ, που έχουν σοβαρές ενδοκρινικές παθολογία. Τι θα γίνει με αυτό το παράδειγμα; Δεν είναι απαραίτητο να αυτοθεραπείας, μόνος-εντοπίστε τον εαυτό σας και να συνταγογραφήσει φάρμακα. Μπορεί να είναι επικίνδυνο και να τελειώσει άσχημα. Και θα πρέπει να τελειώσει καλά. Το επιθυμητό αποτέλεσμα! Πάει στο γιατρό, η συμβουλή μου προς εσάς.

αυξημένη δραστικότητα

Ελπίζω να μας χρήσιμες πληροφορίες. Ζήσουν τη ζωή στο έπακρο και να είναι υγιή!

01.11.2018