Τι είναι η δραστικότητα των ανδρών: μηχανισμοί προέλευσης, αιτίες για τις διαταραχές και τις μεθόδους θεραπείας

Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο στις σχέσεις μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Όλα τα family counselors στην προσπάθεια να προσδιορίσει την αιτία των διαφορών, από την πρώτη στιγμή διαβουλεύσεις ενδιαφέρονται για την ποιότητα των σεξουαλικών σχέσεων μεταξύ των συζύγων.

Προφανώς, για πολλούς άνδρες το ερώτημα του τι δραστικότητα παίζει τεράστιο ρόλο. Πλήρη στύση σημαίνει την ικανότητα να ικανοποιήσει το σύντροφό σας, να διασκεδάσετε, να ανακουφίσει το άγχος, για να μην αναφέρουμε τη φυσική επιθυμία να γίνει πατέρας. Από φυσιολογική άποψη, ο μηχανισμός πλήρωσης των αιμοφόρων αγγείων στο πέος αρτηριακού αίματος.

δραστικότητα στους άνδρες

Με απλά λόγια, η βάση της δομής του σηραγγώδους σώματος του πέους είναι επενδεδυμένα με λείες μυϊκές ίνες του υφάσματος. Χαλάρωση των μυών συνοδεύεται από τη διαστολή των αρτηριών που είναι ενεργά γεμίζουν με αίμα. Μαζί με αυτά τα συμπιεσμένα φλέβες. Μετά την εκσπερμάτωση αυτή η διαδικασία πραγματοποιείται με την αντίστροφη σειρά. Ωστόσο, οι εν λόγω μηχανισμοί δεν είναι τόσο απλό.

Κάθε στάδιο της εμφάνισης της στύσης, είναι υπό ορισμένες βιολογικά ενεργές ουσίες — ένζυμα και ορμόνες. Να αναπτύξουν ορισμένες συνδέσεις και την καταπίεση των άλλων ελέγχεται από τον εγκέφαλο σε απάντηση σε εισερχόμενα ερεθίσματα. Πρώτον, υπάρχει σεξουαλική διέγερση, στη συνέχεια, σε ερεθισμό των νευρικών απολήξεων του πέους αισθήσεις κορύφωση και τον οργασμό παρουσιάζεται σε συνδυασμό με την εκσπερμάτιση.

Ιατρικά μιλώντας, ο όρος δραστικότητα, περιλαμβάνει πολλές έννοιες:

 • σεξουαλική επιθυμία (που ονομάζεται επίσης λίμπιντο) για το αντίθετο φύλο;
 • μια κατάλληλη απάντηση στη σεξουαλική διέγερση και επιθυμία για σεξουαλική οικειότητα, που είναι, η εμφάνιση της στύσης;
 • η ικανότητα να δεσμευτούν με πλήρη σεξουαλική επαφή;
 • η δυνατότητα να επιτευχθεί μια ισχυρή και έντονα συναισθηματικό χρωματισμό του οργασμού;
 • το ποσό των εκσπερμάτωση και την ποιότητα του σπέρματος που καθορίζει τη γονιμότητα.

Η σοβαρότητα της εισηγμένης εκδηλώσεις της δραστικότητας πρώτη εξαρτάται από την ηλικία παράγοντες. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κορυφή της ανδρικής σεξουαλικής δύναμης λογαριασμούς για 20-30 χρόνια.

Στην ανάλυση των διαφόρων παραβιάσεων της σεξουαλικής λειτουργίας, οι γιατροί συχνά χρησιμοποιούν τον όρο "erectio ηλικία". Κατά κανόνα, για πρώτη φορά στύση εμφανίζεται στην Εφηβεία με την έναρξη της εφηβείας.

Συνήθως τέτοιες εκδηλώσεις δεν σχετίζονται με την συνειδητή σεξουαλική επιθυμία, και προκύπτουν αυθόρμητα τη νύχτα και το πρωί, που οφείλεται σε μια απότομη αύξηση της συγκέντρωσης της τεστοστερόνης.

Όσο μεγαλώνουν σεξουαλικές επιθυμίες γίνει πιο σαφής και να εκδηλωθεί με τη μορφή του ενεργού σεξουαλικής ζωής. Όταν ένας άνθρωπος αποκτά μια οικογένεια, κατά μέσο όρο, η κανονική συχνότητα των σεξουαλικών επαφών είναι τουλάχιστον 3 την εβδομάδα. Ωστόσο, υπό την επίδραση της μια σειρά από ηλικία-παράγοντες που σχετίζονται μετά από 40 χρόνια, η στύση μειώνεται σταδιακά.

Σε νέους άνδρες ανικανότητα απαιτεί τη χρήση των κατάλληλων φαρμάκων και συνήθως συνδέεται με διάφορες συστηματικές παθήσεις. Αλλά η Ώριμη και παλιά εκπρόσωποι των ισχυρότερο φύλο η στυτική δυσλειτουργία είναι σχεδόν αδύνατο να την θεραπεία, η δραστικότητα μπορεί να διατηρηθεί για ορισμένο χρονικό διάστημα, που χρησιμοποιεί το ειδικό διεγερτικά. Ωστόσο, η χρήση τους σχετίζεται με επιπλοκές και ανεπιθύμητες ενέργειες.

μειωμένη δραστικότητα

Η δραστικότητα εξαρτάται από το επίπεδο της τεστοστερόνης στο αίμα. Η σύνθεση αυτής της ορμόνης είναι ελεγχόμενη βιολογικά δραστικών ενώσεων που παράγονται από την υπόφυση και τον υποθάλαμο. Στους άνδρες η τεστοστερόνη παράγεται κυρίως στους όρχεις, σε μικρότερο βαθμό, από το φλοιό των επινεφριδίων. Μετά από χτύπημα στο προστατικό ιστό, μετατρέπεται σε ένα πιο ενεργό διυδροτεστοστερόνης (η οποία είναι ο λόγος για προστατίτιδα και άλλες διαταραχές του αυτό το όργανο είναι ένα από τα αίτια της στυτικής δυσλειτουργίας).

Η τεστοστερόνη είναι υπεύθυνη για την πλήρη λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος. Στα αγόρια, διεγείρει την εμφάνιση των δευτερευόντων χαρακτηριστικών φύλου στα αγόρια και τους άνδρες αυτή η ένωση ελέγχει την ένταση της λίμπιντο και η πλειοψηφία που συμβαίνουν στον προστάτη αδένα διαδικασίες. Η τεστοστερόνη επηρεάζει τη σωματική δραστηριότητα και την αντοχή, το έργο του apocrine αδένες, το μεταβολισμό και επιτελεί πολλές άλλες λειτουργίες.

Καθώς μελετάτε, τι είναι η ισχύς, οι γιατροί που προσφέρονται νέα κεφάλαια για να επαναφέρετε την πλήρη σεξουαλική δραστηριότητα.

Έτσι, για τη διόρθωση της ορμονικής κατάστασης συνταγογραφούν φάρμακα με βάση τεστοστερόνης (στο φαρμακείο, που κυκλοφόρησε μόνο με ιατρική συνταγή), η οποία απαιτεί την ατομική επιλογή της δοσολογίας. Να γρήγορα να επιτύχει στύση μπορεί να συμβεί με την ενεργοποίηση της ροής του αίματος των φαρμάκων.

Την ίδια στιγμή άρχισαν να εμφανίζονται Συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν μια σχετικά ασφαλή φυσικά συστατικά (βότανα, μέταλλα, βιταμίνες). Είναι διαθέσιμο σε μορφή δισκίων, κρέμες, σπρέι και τζελ για τοπική χρήση, κατάλληλο για παρατεταμένη χρήση.

Ωστόσο, μόνο ένα φάρμακο είναι δύσκολα για την αποκατάσταση της στύσης. Αγωνίζονται με την ανικανότητα θα πρέπει να υποχρεούνται να περιλαμβάνουν σωματική άσκηση, η σωστή διατροφή, η total και η reflex μασάζ, αποφεύγοντας τις βλαβερές συνήθειες.

Πλούσια σε βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, τα προϊόντα, πλήρη ποικιλία των τροφίμων, την κινητικότητα θα σας επιτρέψει όχι μόνο να διατηρήσει διάρκειας στύσεις. Αυτό θα σώσει τον άνθρωπο από πολλές ηλικία που σχετίζονται με προβλήματα, καρδιαγγειακά νοσήματα και άλλες παθήσεις.

Δραστικότητα στους άνδρες και τις αιτίες της υποβάθμισης του

Προβλήματα με την στύση λόγω της επίδρασης των περιβαλλοντικών παραγόντων, συναισθηματικά συστατικά της καθημερινής ζωής, ταυτόχρονη ασθένειες.

Κατά κανόνα, μια καλή δύναμη στους άνδρες είναι μια ένδειξη για τη φυσιολογική λειτουργία όλων των εσωτερικών οργάνων. Αντίθετα, διαταραχές της σεξουαλικής δραστηριότητας είναι συχνά ένα σύμπτωμα κάποιας ασθένειας και ψυχολογικά προβλήματα.

Η έλλειψη πλήρη ισχύ μπορεί να είναι συνέπεια των λόγων:

οι λόγοι για την πτώση της δραστικότητας
 • Το άγχος και η υπερβολική κόπωση, κατά κανόνα, στην περίπτωση αυτή, οι αποτυχίες στο κρεβάτι είναι σπάνιες, για να επαναφέρετε μια στύση αρκετά λίγες μέρες ξεκούρασης. Αλλά εάν η κατάθλιψη γίνεται χρόνιο, υψηλό κίνδυνο ανάπτυξης ψυχογενή ανικανότητα.
 • Τακτικά εμπειρία δυσφορία κατά τη συνουσία, για παράδειγμα, να οφείλεται σε πόνο και φαγούρα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, όταν λοιμώξεων του ουρογεννητικού συστήματος, αιμορροΐδες, προστατίτιδα, κλπ.
 • Διαταραχές του ενδοκρινικού κανονισμού ανεπάρκεια τεστοστερόνης (ειδικά στην εφηβική και νεαρή ενήλικη ζωή), διαταραχές του θυρεοειδούς είναι γεμάτη με επίμονη επιδείνωση της δραστικότητας.
 • Διάφορες χρόνιες παθήσεις που δεν επηρεάζουν μόνο τους φυσιολογικούς μηχανισμούς της ανάπτυξης της στύσης, αλλά επίσης να οδηγήσει σε μια Γενική μείωση του ενεργειακού δυναμικού του οργανισμού.
 • Ο διαβήτης.
 • Μεταβολικές διαταραχές.
 • Ασθένειες του πεπτικού συστήματος και του συστήματος του ενζύμου, η οποία επηρεάζει την απορρόφηση των βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων και άλλες βιολογικά ενεργές ουσίες που είναι απαραίτητες για τη φυσιολογική σύνθεση των ορμονών και άλλων ενώσεων που παρέχουν την ικανότητα των ανδρών να ενεργή σεξουαλική ζωή.
 • Μια νευρολογική διαταραχή που επηρεάζει τη λειτουργία του εγκεφάλου, ή παρεμβαίνει με τη διαβίβαση των νευρικών ερεθισμάτων (π. χ., κήλη της σπονδυλικής στήλης, κακώσεις της σπονδυλικής στήλης, εκφυλιστικές διαδικασίες στο μεσοσπονδύλιο χόνδρους).
 • Παθολογία του καρδιαγγειακού συστήματος, η οποία δεν επιτρέπουν μια πλήρη σεξουαλική ζωή (καρδιακή αρρυθμία, διακυμάνσεις στην πίεση του αίματος, στεφανιαία διαταραχές, αθηροσκλήρωση).
 • Γραφεία phlebology παθολογία, η οποία να οδηγήσει σε διατάραξη της ροής του αίματος για την προμήθεια οργάνων του σεξ τα αγγεία του αίματος, αυτές οι παραβιάσεις δεν αφορούν μόνο το μηχανισμό της στύσης, αλλά επίσης να επιβραδύνει τις μεταβολικές διαδικασίες του προστάτη, των ενδοκρινών αδένων.
 • Των γεννητικών οργάνων τραυματισμούς.
 • Ανεπιθύμητες επιπλοκές μετά από ορισμένα φάρμακα, αλλά κατά κανόνα, ο γιατρός προειδοποιεί τον ασθενή σχετικά με την πιθανότητα αυτές οι παρενέργειες.

Δραστικότητα στους άνδρες επηρεάζεται από περιβαλλοντικούς παράγοντες: τη δυσμενή οικολογική κατάσταση στην περιοχή της κατοικίας, την έκθεση σε ακτινοβολία.

Η καλή σεξουαλική υγεία δεν μπορεί να επαίρεται για τους άνδρες, είναι επιρρεπείς σε κακές συνήθειες (Κάπνισμα, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ) που παραβιάζουν τις αρχές για μια υγιεινή διατροφή (η διατροφή πρέπει να είναι παρόντες φρούτα, λαχανικά, άπαχο κρέας και ψάρια). Σημαντική η τακτική σωματική δραστηριότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις ασκήσεις: το πρωί ασκήσεις, γιόγκα, καρδιο μαθήματα στο γυμναστήριο, κλπ.

Να δραστικότητα διατηρήθηκε παρά την φυσιολογική διαδικασία γήρανσης, είναι απαραίτητο να ληφθούν ορισμένα προληπτικά μέτρα.

Μια ποικιλία από χρήσιμα συμπληρώματα που περιέχουν ένα σύμπλεγμα φυτικών εκχυλισμάτων που έχει Generalis τονωτική επίδραση, την τόνωση της ροής του αίματος και την ομαλοποίηση του μεταβολισμού σε ιστούς του προστάτη.

Απαιτείται, επίσης, η πρόσληψη των φυσικών βότανα και συμπληρώματα για τη βελτίωση της λειτουργίας του μυοκαρδίου, τον καθαρισμό των σκαφών, την αποκατάσταση του αίματος ρεολογικές ιδιότητες. Τώρα στο φαρμακείο να αγοράσετε κάψουλες, βάμματα, τα τέλη για την ανεξάρτητη παρασκευής ρωσικά, Ευρωπαϊκή, Αμερικανική και η Κινεζική παραγωγή.

Φυσικά, οι πωλήσεις μολύβδου είναι ευρέως αποδεχτό ότι αποτέλεσε ξένα κεφάλαια, ωστόσο, πολλά εγχώρια προϊόντα δεν είναι κατώτερη σε απόδοση, αλλά η θεραπεία είναι πολύ φθηνότερα.

Έγκαιρη θεραπεία του οργάνου παθολογίες, χρησιμοποιώντας συνταγογραφούμενα χάπια και ενέσεις προωθεί τη διατήρηση και την αποκατάσταση της στύσης στους περισσότερους ασθενείς (φυσικά, με δεδομένο τον παράγοντα ηλικία).

θεραπεία δραστικότητα

Αρσενικό δραστικότητα και συντηρητική και καινοτόμους τρόπους για την ενίσχυση

Πριν πάρετε οποιοδήποτε φάρμακο (φυσικό ή συνθετικό) πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο ζωής και τη διατροφή.

Ανεξάρτητα από τα αίτια της στυτικής δυσλειτουργίας θα πρέπει να:

 • ομαλοποίηση του βάρους με σωστή διατροφή και άσκηση;
 • σταματήσουν το Κάπνισμα, την κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών, ειδικά με μπύρα;
 • σπορ, για να αποφευχθεί η αδράνεια;
 • για να περιορίσει την επίδραση του στρες παράγοντες, αν είναι αδύνατο να το κάνουν μόνοι τους, να ζητήσει από τον γιατρό να συνταγογραφήσει ένα ελαφρύ ηρεμιστικό;
 • μια πλήρης εξέταση ο γιατρός για την ανίχνευση λανθάνουσας ασθένειες.

Για την αποκατάσταση και την ενίσχυση της σεξουαλικής ενέργειας και χρησιμοποιώντας τα εργαλεία της εναλλακτικής ιατρικής.

Αρκετά αποτελεσματικό για τις ακόλουθες συνταγές:

 • Το φλιτζάνια ξερά φασόλια, τα ξεπλένουμε και ρίχνουμε ένα λίτρο κρύο νερό και το αφήνουμε όλη τη νύχτα. Το πρωί τα σουρώνουμε και το ποτό κατά τη διάρκεια της ημέρας.
 • Πάρτε ένα κομμάτι της ρίζας ginseng μήκος 3-4 cm και γεμίστε το με 3.5 λίτρα ποιότητας βότκα ή αραιωμένο έως 40º ιατρική αλκοόλ. Για να αρχίσετε να παίρνετε ένα βάμμα μπορεί να είναι η επόμενη μέρα — 50-60 ml τρεις φορές την ημέρα. Όταν το φάρμακο παραμένει "στο κάτω μέρος", προσθέστε την ίδια ποσότητα βότκα, ανακατεύετε και να συνεχίσετε να το λαμβάνετε. Να πίνουν από το νοέμβριο μέχρι τον απρίλιο.
 • Ρίχνουμε 100 γρ. φρούτα μάραθο, ένα μπουκάλι κρασί, να επιμείνει στο ψυγείο για 3 εβδομάδες, το στέλεχος και να λάβει μισό Φλιτζάνι το βράδυ.
 • Αναμίξτε σε ίσες αναλογίες πρόπολης με μέλι και ρίξτε μια κουταλιά της σούπας με άδειο στομάχι το πρωί.
 • Διαλύονται σε δύο φλιτζάνια νερό μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα και το ποτό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ένας καθολικός τρόπος για να αυξηθεί η δραστικότητα και να παρατείνει τη σεξουαλική επαφή χρησιμεύσει ως ισχυρό φάρμακα που πωλούνται σε οποιοδήποτε φαρμακείο. Πρώτο και κύριο, αυτό σημαίνει ότι από την ομάδα των αναστολέων της φωσφοδιεστεράσης πέμπτο τύπο. Η αναποτελεσματικότητα αυτών των παραγόντων χορηγούνται ενέσεις συνθετικές προσταγλανδίνες, αλλά με το μαλακό ιστό του πέους, και δεν είναι όλοι οι άνθρωποι έχουν την ικανότητα να αυτο-εκτελούν τέτοιες ενέσεις.

η ανάκτηση της δραστικότητας

Αρσενικό δραστικότητα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα μέτρα που μπορούν να ληφθούν στο σπίτι. Πρώτο και κύριο, αυτό τακτικές ασκήσεις, ντους και άλλες θεραπείες για τη σκλήρυνση και την ενίσχυση των αιμοφόρων αγγείων. Σημαντικό είναι το φαγητό.

Αρσενικό δραστικότητα αυξάνεται, αν η διατροφή για να προσθέσετε περισσότερες σαλάτες λαχανικών, ντυμένος με λινάρι λάδι, το σκόρδο και ολοκληρώνεται με το μαϊντανό. Χρησιμοποιείται για σνακ, πατατάκια, λουκάνικα, σάντουιτς και άλλα σνακ θα πρέπει να αντικατασταθεί με ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, καφέ να παραιτηθεί υπέρ του τσαγιού, φρέσκους χυμούς.

25.10.2018