Πώς να αυξήσει την αρσενική ισχύ φυσικούς τρόπους, χωρίς φαρμακευτική αγωγή

Το στρες, η κακή διατροφή και το αλκοόλ οδηγούν στο γεγονός ότι σε νεαρή ηλικία, το ερώτημα που προκύπτει είναι, πώς να αυξήσει την αρσενική ισχύ φυσικούς τρόπους, χωρίς τη χρήση φαρμάκων. Δεν πρέπει να διστάσει να δείτε ένα γιατρό με στυτική δυσλειτουργία. Το σύγχρονο σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα και με ασφάλεια να αυξήσει την αρσενική λίμπιντο, να αυξήσει το ποσό της τεστοστερόνης και να διατηρήσει την έλξη του για τις γυναίκες στο σωστό επίπεδο. Άνδρες σε οποιαδήποτε ηλικία και σε κάθε κατάσταση που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αποτυχίες κατά την οικεία σφαίρα που σε καμία περίπτωση δεν αποδεικνύει την ανικανότητα. Αν συστολή και φόβο για το κόμπλεξ δεν σας επιτρέπει να καταφύγουν σε ειδική βοήθεια, θα πρέπει να μάθετε πώς να αυξήσει τη δύναμη στο σπίτι. Υπάρχουν πολλές συστάσεις και τεχνικές για το πώς να αυξήσουν την ανδρική δύναμη διορθωτικά μέτρα λαϊκά.

πώς να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες συνταγή

Ωστόσο, η συστηματική προβλήματα σεξουαλικής φύσεως δεν θα πρέπει να βασίζεστε μόνο σε παραδοσιακούς τρόπους για να γίνει αμέσως όρθια. Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία για να διατηρήσετε την υγεία των ανδρών ηλικίας. Αν συμμόρφωση με τις συστάσεις, η διατήρηση ενός υγιούς τρόπου ζωής δεν εξασφαλίζουν μια σταθερή αύξηση στη δύναμη και το αρσενικό αποτυχίες αρχίζουν να είναι χρόνια στη φύση, χωρίς ιατρική παρέμβαση είναι απαραίτητη. Είναι απαραίτητο να θυμόμαστε ότι η ανικανότητα μπορεί να οφείλεται σε ορισμένες ασθένειες, που στο σπίτι δεν είναι ιάσιμη.

Τα κύρια αίτια της ανδρικής προβλήματα

Υγιή την ισχύ των ανδρών δεν παρέχουν μόνο η σωστή διατροφή, υγιεινό τρόπο ζωής και τη συνολική φυσική κατάσταση. Ελλείψει των χρόνιων ασθενειών σεξ επιτυγχάνεται υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

 • Η ύπαρξη προσωπικών ψυχολογικές ιδιότητες, την ιδιοσυγκρασία, τη δραστηριότητα, την αυτο-εμπιστοσύνη
 • Καλή υγεία, σωματική δραστηριότητα
 • Η έλλειψη συγκροτήματα που σχετίζονται με αποτυχίες στις σχέσεις με γυναίκες ή με την εμφάνιση τους
 • Έλξη για τη γυναίκα, η επιθυμία όχι μόνο να λάβει, αλλά για να δώσει χαρά
 • Κατάλληλη συμπεριφορά και τη σεξουαλική δραστηριότητα και σεξουαλική σύντροφο που μπορεί να είναι κρίσιμη

Ο κύριος λόγος για τον οποίο οι άνδρες και οδηγεί σε αδύνατη στύση και η αδυναμία να επιτευχθεί ή με τη σεξουαλική επαφή περιλαμβάνουν:

 • Το άγχος, η κατάθλιψη, το άγχος, τη σωματική κόπωση και ευερεθιστότητα (μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν οι κύριοι λόγοι)
 • Ορισμένες ασθένειες, κυρίως το καρδιαγγειακό σύστημα, ορμονικές διαταραχές (διαβήτης), προστατίτιδα, επιληψία, σκλήρυνση κατά πλάκας, κ. λπ.
 • Κακώσεις της πυέλου και του περινέου, χειρουργικές επεμβάσεις σε αυτά τα μέρη του σώματος
 • Η λήψη ορισμένων φαρμάκων, δεν είναι μόνο που χρησιμοποιούνται για τον καρκίνο ορμονικά φάρμακα, αλλά και αβλαβής διουρητικά και ακόμη και Dimedrol
 • Κακή διατροφή, η κατάχρηση αλκοόλ (ιδιαίτερα αρνητικές επιπτώσεις στη δραστικότητα της μπύρας), το Κάπνισμα, τα ναρκωτικά
 • Υποκειμενική ψυχολογική παράγοντες που συνδέονται με τον ειδικό συνεργάτη

Προληπτικά μέτρα

Ένας άντρας πρέπει να αποφασίσετε τι είναι πιο σημαντικό — η μπύρα, τα μπιφτέκια και τα τσιγάρα ή την υγεία και την γυναίκα. Διατηρώντας την κατάλληλη δραστικότητα, δεν θα απαιτούν αδικαιολόγητη προσπάθεια ή ειδικές διαδικασίες. Είναι απαραίτητο να εγκαταλείψουν τις κακές συνήθειες ή να ελαχιστοποιηθεί η κατανάλωση του αλκοόλ και του καπνού, τουλάχιστον περιστασιακά, να επισκεφθείτε το γυμναστήριο και την πισίνα, να ξεχάσουμε τα χοτ ντογκ και Shawarma και πιο φρέσκο αέρα. Επηρεάσει σοβαρά την ανικανότητα ανεπιθύμητο βάρος, έτσι θα πρέπει να κρατήσει τον εαυτό σας σε σχήμα, αν θα πρέπει να καταφύγουν σε σωματική άσκηση, ενεργό υπόλοιπο. Η διατροφή πρέπει να είναι πλήρες και ποικίλο. Υποχρεωτική η διατροφή πρέπει να περιλαμβάνει φρέσκα λαχανικά και χυμούς φρούτων. Είναι δυνατόν ισορροπημένη πρόσληψη βιταμινών, αλλά σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να ακολουθούν αυστηρά τις οδηγίες και την ιατρική συμβουλή. Να αυξήσει την ισχύ και τακτική σεξουαλική σχέση.

Μην ξεχάστε για το ρόλο των γυναικών: ο συνεργάτης θα πρέπει να προκαλέσει αξιοθέατα της εμφάνιση και τη φυσική κατάσταση. Ως ένα είδος πρόληψης που μπορούμε να συμβουλεύει τον άνθρωπο να μην μετατοπιστεί όλες τις δουλειές του σπιτιού στους ώμους των γυναικών, για να μην ακούσω το παραδοσιακό "πονοκέφαλο" ή "κουρασμένη σήμερα". Το πλύσιμο των πιάτων, το μαγείρεμα δείπνο, καθαρίζοντας το διαμέρισμα μπορεί να είναι η αρχική προληπτικά μέτρα για τη δημιουργία και αρμονική σχέση αγάπης μεταξύ των εταίρων.

πώς να αυξήσει τη δύναμη στους άνδρες

Συχνά υψίστης σημασίας για την σεξουαλική ζωή είναι ψυχολογικές πτυχές της σχέσης μεταξύ των εταίρων, κυρίως των συζύγων. Ο άνθρωπος μπορεί να φαίνεται, ότι δεν ικανοποιεί τη γυναίκα ή τη φίλη σας με σεξουαλικούς όρους, και ανεπαρκώς αποδεικνύει την αξία του ως κεφαλή της οικογένειας, κερδίζει λίγο, δεν πραγματικά τη φροντίδα για τα Κατοικίδια ζώα σας. Υποσυνείδητα συσσωρευμένη αρνητικότητα αργά ή γρήγορα να οδηγήσει σε αναστάτωση στις σεξουαλικές σχέσεις. Για να επιτύχουμε την αρμονία που πρέπει να καταλάβεις τον εαυτό σου, για να συζητήσει την κατάσταση με το σύντροφό σας, αντικειμενικά διορθώσει τις υφιστάμενες ελλείψεις. Αν η γυναίκα επιβάλλει υψηλές απαιτήσεις στον άνθρωπο, στην οικογένεια, δημιουργεί αφόρητη ψυχολογική κατάσταση, αποκλείοντας ριζοσπαστικές λύσεις που θα απαιτούν τη βοήθεια ενός επαγγελματία ψυχολόγου.

Αυξημένη δραστικότητα φυσικούς τρόπους

Να εξετάσει τις βασικές μεθόδους και συνταγές για την αύξηση της δραστικότητας και λίμπιντο στο σπίτι χωρίς τη χρήση των φαρμάκων και ειδικές ιατρικές διαδικασίες.

Σωματικές δραστηριότητες

 1. Ντους αντίθεση — ένας αποδεδειγμένος τρόπος για να αυξήσει τη δραστικότητα. Πριν τη σεξουαλική επαφή συνιστάται 10-15 λεπτά για να περάσουν στο μπάνιο, περιοδικά αλλάζει τη θερμοκρασία του νερού από το ζεστό στο κρύο. Η αντίθεση θα πρέπει να αλλάξει σταδιακά, φτάνοντας μέχρι και το τέλος της διαδικασίας, το πιο κατάλληλο για την περιποίηση του σώματος. Το αποτέλεσμα θα είναι μια Γενική κέφι και προθυμία στο κρεβάτι κατορθώματα. Αυτή η διαδικασία δεν μπορεί να εκτελεστεί όταν προστατίτιδα.
 2. Τακτικές επισκέψεις στη σάουνα και δωμάτιο ατμού βελτιώνει την Γενική φυσική κατάσταση, βοηθά να αποβάλει τις τοξίνες και τις βλαβερές ουσίες από το σώμα και δίνει χαρά, ειδικά αν συνοδεύεται από ένα συνεργάτη.
 3. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το ερώτημα που τίθεται είναι γρήγορα να αυξήσει την δραστικότητα των υλικών στο χέρι. Χωρίς τη χρήση ειδικών συστατικών, άμεση επίδραση μπορεί να δώσει πάγου θεραπείες. Θρυμματισμένο πάγο (όχι λιγότερο από 300 g) είναι απαραίτητη σε πολλές στρώσεις για να τυλίξει γάζα ή τυλιγμένο σε ένα μαντήλι, το άλλο λεπτό ύφασμα και 1-1,5 λεπτά εναλλάξ εφαρμόζεται στο κάτω μέρος του το κεφάλι, την καρδιά και το όσχεο. Η έκθεση σε κρύο θα αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος και να εξασφαλιστεί η ροή του αίματος στο σηραγγώδες σώμα.

Υπάρχουν ειδικές σωματικές ασκήσεις, η τακτική εκτέλεση των οποίων θα βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος, των νεφρών, του ουρητήρα, της ουροδόχου κύστης, και, κατά συνέπεια, να αυξήσει την δραστικότητα:

 1. Άσκηση 1. Καθίστε στο πάτωμα, λυγίστε τα πόδια, και μέσα σε 1-2 λεπτά το δείκτη και τον αντίχειρα για μασάζ και ΤΡΊΨΕ στη διαμήκη κατεύθυνση του Αχίλλειου τένοντα, η αύξηση της πίεσης κατά την προς τα κάτω κίνηση. Στο τέλος αρκετές φορές για να τσιμπήσετε το πόδι του κοντά στο τένοντα. Να κάνετε το ίδιο με το άλλο πόδι.
 2. Άσκηση 2. Κάθεται στο πάτωμα για 1-1,5 λεπτά μασάζ διπλωμένα χέρια, το πρώτο κνήμη του αριστερού ποδιού, στη συνέχεια, η δεξιά, που κινείται σε μια κατεύθυνση προς τα κάτω.
 3. Άσκηση 3. Βρίσκεται στο στομάχι του, διπλωμένα τα χέρια της κάτω από το πηγούνι, τους αγκώνες διαλυθεί σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Μετά από μια απότομη εισπνέετε, λυγίστε το δεξί πόδι και μερικές φορές να αγγίξει το γόνατο με τον αγκώνα του δεξιού χεριού (ή να προσπαθήσει να αγγίξει). Όταν επιστρέψετε στην αρχική θέση για να κάνει μια μεγάλη εκπνοή.
πώς να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες εκδηλώσεις

Οι εγχύσεις και decoctions των βοτάνων

Με δραστικότητα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και 200 και 500 χρόνια πριν. Ήρθε η ενίσχυση της γιαγιά-βοτανολόγοι, από την οποία έχουν διασωθεί κάποια χρησιμοποιηθεί με επιτυχία σε σπιτικές συνταγές.

 1. Ένα αφέψημα της τσουκνίδας. 5 κουταλιές της σούπας σπόρους τσουκνίδας ρίξτε 0,5 λίτρα κόκκινο κρασί και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά. Η προκύπτουσα ζωμό υπερασπιστεί και να φιλτράρονται. Φάρμακα τρώνε 3 φορές την ημέρα 1 κουταλιά της σούπας Σπόρους τσουκνίδας μπορεί να παρασκευάζεται με βραστό νερό για να πίνουν αντί για τσάι.
 2. Από τη ρίζα του καλάμου σερβίρει διάφορα φαρμακευτικά βάμματα. 10 g της ρίζας και 10 g κονδύλων άγρια Ορχιδέα ρίξτε 100 g βραστό νερό. Το εκχύλισμα λαμβάνεται 4 φορές την ημέρα 1 κουταλιά της σούπας Σε μια άλλη συνταγή 1 κουταλιά της σούπας ρίζα calamus, παρασκευάζεται 200 γραμμάρια βραστό νερό και επιμένουν για 6 ώρες. Η προκύπτουσα έγχυση ποτό 50 g 3 φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα. Από τη ρίζα του γλυκού σημαία για ιατρικούς σκοπούς, επίσης, την προετοιμασία βάμμα αλκοόλ σε αναλογία 1 προς 5, η οποία θα πρέπει να λάβει 0,5 κουταλάκι του γλυκού το πρωί, το απόγευμα και το βράδυ.
 3. 150 γρ. χυμό αλόης, 300 γρ. μέλι 400 γρ. κόκκινο κρασί αρωματισμένο για 6 ημέρες και πίνουμε 3 φορές την ημέρα για 1 κουταλιά της σούπας είναι Επίσης αποτελεσματικό για να πάρετε το χυμό αλόης Βέρα, 1 κουταλάκι του γλυκού πριν από τα γεύματα 3 φορές την ημέρα. Τα καλά αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν με ένα κοκτέιλ συστατικά, καθένα από τα οποία περιλαμβάνονται στον κατάλογο των διεγερτική δραστικότητα: 100 γρ. χυμό αλόης και φρέσκα φρούτα από 5 το χυμό λεμονιού αναμιγνύεται με 600 γρ. καρύδια 400 γρ. μέλι φυσικό. Η προκύπτουσα εργαλείο, πάρτε 1 κουταλιά της σούπας 3 φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα.
 4. Βάμματα του Hypericum την τόνωση της λίμπιντο, όχι μόνο στους άνδρες αλλά και στις γυναίκες. 10 g αποξηραμένο βότανο ρίχνουμε 200 γρ. βραστό νερό και βράζουμε για 20 λεπτά. Καταναλώνουν το ποτό που προκύπτει θα πρέπει να είναι με άδειο στομάχι. 100 γρ. από το St. john's wort μπορεί επίσης να επιμείνουμε σε 0,5 λίτρα βότκα και πάρτε 1 κουταλάκι του γλυκού 3 φορές την ημέρα.
 5. 1 κουταλιά της σούπας schisandra φρούτα, ρίχνουμε ένα ποτήρι βραστό νερό και να λάβει 1 κουταλιά της σούπας πρωί και βράδυ. Βάμμα σε βότκα γίνεται σε αναλογία 1 προς 5 και πάρτε 1 κουταλάκι του γλυκού μετά το φαγητό.

Υγιεινά τρόφιμα

Στη λίστα την οποία τα τρόφιμα που αυξάνουν τη δραστικότητα των ανδρών, πρέπει να καταναλώνονται τακτικά, είναι αδύνατο εξαιτίας της αφθονίας τους. Ας δούμε τις πιο σημαντικές:

 • κύμινο;
 • πρώτες σπόροι κολοκύθας;
 • γογγύλι σπόρο *
 • κανέλα *
 • τα αμύγδαλα, τα καρύδια;
 • άγριο τριαντάφυλλο;
 • ωμό σκόρδο.
 • το κρέας, ειδικά το βοδινό συκώτι;
 • ο σολομός, ο μπακαλιάρος;
 • ωμό κοτόπουλο ή αυγά ορτυκιού;
 • πώς να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες προϊόντα
 • σκληρό τυρί, τυρί cottage, κρέμα γάλακτος;
 • μαϊντανό και όλων των ειδών τα κρεμμύδια?
 • τα καρότα;
 • λεμόνι και ρόδι;
 • ημερομηνίες;
 • η πρόπολη και η γύρη *
 • το ελαιόλαδο, λιναρόσπορος, έλαιο σπόρου κολοκύθας, καρύδια;
 • φυσικό μέλι.
 • σοκολάτα;
 • ασβός λίπος;
 • Shilajit και πολλοί άλλοι.

Οι παραπάνω τροφές μπορούν να καταναλωθούν στη φυσική του μορφή, αναμειγνύεται με άλλα, προσθέστε τα έτοιμα γεύματα και τα ποτά κ. λπ., μερικές φορές αποτελεσματική είναι η απροσδόκητους συνδυασμούς των προϊόντων. Αναμιγνύεται με μπύρα και ξινή κρέμα όχι μόνο αυξάνει την αρρενωπότητα, αλλά είναι επίσης ένα ισχυρό ενεργειακό ποτό. Επιπλέον για να βελτιώσουν τη δύναμη, την κατανάλωση υγιεινών τροφίμων έχει θετική Generalis medicinales επιπτώσεις στον άνθρωπο, του δίνει δύναμη και ενέργεια.

01.11.2018