Προϊόντα για τη δραστικότητα στους άνδρες: μια λίστα από τις καλύτερες τροφές για να αυξήσει την αρσενική δύναμη

Με την εξασθένιση της δραστικότητας και μειωμένη λίμπιντο μην βιαστείτε να το φαρμακείο. Για αρχή, συνιστάται να αναθεωρήσει τη διατροφή σας και να προσθέσετε προϊόντα για τη δραστικότητα. Ισορροπημένη διατροφή και καλά επιλεγμένο μενού για να βοηθήσει να βελτιώσει τη στυτική λειτουργία και να κρατήσει υψηλή δραστικότητα, μέχρι το γήρας.

αυξημένη δραστικότητα

Τι είναι καλό για την ικανότητα;

Προϊόντα για τη δραστικότητα θα πρέπει να είναι μέρος της καθημερινής διατροφής. Αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τη διατροφή, έτσι ώστε κάθε άνθρωπος έχει το δικό του μενού, λαμβάνοντας υπόψη τις δικές τους προτιμήσεις, αλλά με βάση τη λίστα των χρήσιμων προϊόντων.

Ουσίες που είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της ισχυρής δραστικότητας:

 • βιταμίνες α, C, Ε *
 • βιταμίνες του συμπλέγματος β;
 • ψευδαργύρου *
 • το σελήνιο;
 • τα απαραίτητα αμινοξέα.

Βιταμίνη α, που ονομάζεται επίσης ρετινόλης και βήτα-καροτίνη, που είναι απαραίτητα για τη γονιμότητα. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, προστατεύει από την πρόωρη γήρανση. Η ουσία αυτή βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, επιτρέποντας τη φυσιολογική κυκλοφορία του αίματος στα όργανα της πυέλου.

Η βιταμίνη C έχει ένα τονωτικό αποτέλεσμα, ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία, προστατεύει από τις αρνητικές επιδράσεις των περιβαλλοντικών παραγόντων. Ενισχύει την ασυλία, αυξάνει τη λίμπιντο, και ορισμένα προϊόντα που περιέχουν την ουσία αυτή σε μεγάλες ποσότητες, είναι ισχυρά αφροδισιακά.

Η βιταμίνη Ε ή τοκοφερόλη είναι απαραίτητη για τη σύλληψη. Βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος, βελτιώνει την υγεία του προστάτη αδένα, είναι που εμπλέκονται στην παραγωγή των ορμονών του φύλου.

Για τους άνδρες είναι πολύ σημαντικές βιταμίνες του συμπλέγματος β, Που βελτιώνει το μεταβολισμό και την ομαλοποίηση του νευρικού συστήματος, διεγείρει την παραγωγή της τεστοστερόνης και την αύξηση της λίμπιντο.

Ψευδάργυρος και σελήνιο, δύο από το αρσενικό στοιχείο. Συμβάλλουν στην παραγωγή των ανδρογόνων, είναι ένα ισχυρό προστάτη, βελτιώνει τη γονιμότητα, προστατεύει από τη φλεγμονή του προστάτη αδένα και να βελτιώσει την ασυλία. Επιπλέον, τα δύο αυτά στοιχεία να βελτιώσει τη λειτουργία του εγκεφάλου και ευθύνεται για την παραγωγή ουσιών που αυξάνουν τη σεξουαλική επιθυμία.

Προϊόντα που αυξάνουν τη δραστικότητα

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για την αύξηση της δραστικότητας σε άνδρες, χωρίζεται σε διάφορες ομάδες. Μπορούν να συνδυαστούν με το άλλο, το μενού μπορεί να τροποποιηθεί και να συμπληρωθεί ως συγκεκριμένες συστάσεις για την προετοιμασία της διατροφής.

Όλα τα προϊόντα που αυξάνουν τη δραστικότητα στους άνδρες, χωρίζονται σε:

 • προστάτες;
 • τα διεγερτικά;
 • τονωτικό;
 • αντιοξειδωτικά.

Περιέχουν ένα πλήρες συγκρότημα των ουσιών που είναι απαραίτητες για τη φυσιολογική λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος των ανδρών. Μπορεί να ληφθεί σε κάθε άνθρωπο, ανεξάρτητα από την ηλικία. Επιπλέον, τόσο πιο γρήγορα θα πάει σε μια υγιεινή διατροφή, τόσο περισσότερο θα είναι σε θέση να κρατήσει μια ισχυρή δύναμη.

Κρέας

Βαθμολογία χρήσιμα προϊόντα για τη δραστικότητα στους άνδρες, το κρέας κεφάλια. Σε Γενικές γραμμές, η βάση της διατροφής του υγιούς οι άνδρες θα πρέπει να είναι μια τροφή πλούσια σε πρωτεΐνη. Βελτιώνει την παραγωγή τεστοστερόνης, είναι το "οικοδομικό υλικό" για τους μυς, αυξάνει την αντοχή.

Χρήσιμα προϊόντα με βάση το κρέας:

 • κάθε κόκκινο κρέας;
 • το βοδινό συκώτι;
 • καρδιά του βοείου κρέατος;
 • κοτόπουλο υποπροϊόντων.

Το κόκκινο κρέας, κυρίως το βοδινό ή μοσχαρίσιο κρέας, οι άνδρες πρέπει να καταναλώνουν καθημερινά. Η συνιστώμενη ποσό των 200 g ανά ημέρα.

Η διατροφή πρέπει να περιλαμβάνει εντόσθια – συκώτι, γλώσσα ή την καρδιά, κάποιος που προτιμά. Θα πρέπει να καταναλώνονται τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα.

Κοτόπουλο υγεία των ανδρών είναι λιγότερο χρήσιμο από το βοδινό κρέας, αλλά για να το χρησιμοποιήσετε, δεν απαγορεύεται. Αν είναι δυνατόν, πρέπει να προτιμάται μόνο το κόκκινο κρέας. Την ίδια στιγμή, μια μεγάλη ποσότητα του κρέατος στη διατροφή ενισχύει τη σύνθεση της τεστοστερόνης και ανεπιθύμητες για τους άνδρες πάνω από την ηλικία των 60 ετών, καθώς μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη.

Θαλασσινά

Τα θαλασσινά είναι μια πολύτιμη πηγή ακόρεστα λίπη, βιταμίνες β, ψευδάργυρο και αμινοξέα. Άνδρες χρήσιμο:

 • κόκκινο ψάρι;
 • γαρίδες;
 • τα στρείδια και τα μύδια;
 • τα χτένια;
 • χταπόδι;
 • τα φύκια.

Μερικά από τα προϊόντα αυτά είναι ισχυρά αφροδισιακά, τα προϊόντα αυτά, που βελτιώνουν την ισχύ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα καθημερινό και πριν από την επαφή. Περιορισμοί σχετικά με τη χρήση των τροφίμων για την ισχύ, εκτός από το κρέας, τα θαλασσινά, ώστε να μπορείτε να φάτε όσο θέλετε.

Καλύτερα θαλάσσια προϊόντα για τη δραστικότητα είναι τα στρείδια, τα μύδια και φύκια. Συνιστάται η χρήση τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. Λάχανο θάλασσα απαιτεί μετριοπάθεια, επειδή περιέχει πολλά ιωδίου. Ημερήσια τιμή της δεν υπερβαίνει τα 100 g. είναι δυνατόν να προετοιμάσει διάφορες σαλάτες. Πολύ χρήσιμο για τους άνδρες τα θαλασσινά με το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού – όλα αυτά τα προϊόντα αυξάνουν την δραστικότητα.

προϊόντα για την αύξηση της δραστικότητας

Αυγά

Όπως αναφέρθηκε, κάθε πρωτεΐνη τρόφιμα διεγείρει τη στύση. Σκέφτομαι τι προϊόντων, την αύξηση της δραστικότητας, πολλοί δεν λαμβάνουν υπόψη τα αυγά. Εκτός από το γεγονός ότι περιέχει πολλές χρήσιμες ουσίες, είναι πολύ γρήγορα να αυξήσει την ισχύ, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα πριν από την επαφή.

Ομελέτα από μερικά αυγά με χόρτα και κόκκινο πιπέρι – αυτό σημαίνει επιπλέον διέγερση ανέγερση αυτή συνιστάται η χρήση πριν από μια ρομαντική ημερομηνία. Όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτό το πιάτο είναι πολύ χρήσιμο για την αρσενική ισχύ, να έχουν μια τονωτική επίδραση και να δώσει μια επιβάρυνση της ζωντάνια και δύναμη.

Τα αυγά θα πρέπει να καταναλώνεται τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα. Η συνιστώμενη ποσότητα – όχι περισσότερο από 2 αυγά την ημέρα, καθώς η κατάχρηση μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη λειτουργία του ήπατος.

Ορτύκια αυγά είναι λιγότερο χρήσιμη για τη δραστικότητα. Μπορείτε να τρώτε τρεις φορές την εβδομάδα, 5 αυγά. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλα τα προϊόντα για να βελτιώσετε την ισχύ μπορεί να συνδυαστεί με το άλλο. Αυτό θα βοηθήσει να κάνει ένα υγιεινό και νόστιμο μενού για κάθε μέρα.

Καρύδια

Τροφές πλούσιες σε βιταμίνες και πολύ χρήσιμο για τη δραστικότητα είναι τα καρύδια. Πρώτον, την αξία της υγείας είναι το συνηθισμένο καρύδια. Κάσιους, φιστίκια, αμύγδαλα – όλα τα προϊόντα, επηρεάζοντας θετικά την ισχύ των ανδρών, ώστε να μπορείτε να εισάγετε στη διατροφή σας καθημερινά.

Ξηροί καρποί μπορούν να καταναλωθούν σε οποιαδήποτε μορφή. Η συνιστώμενη ποσότητα είναι 30 γραμμάρια ανά ημέρα. Walnut να προετοιμαστούν νόστιμα και υγιεινά γεύματα που θα αυξήσει την ισχύ σε λίγες μέρες.

Μία από τις πιο αποτελεσματικές συνταγές είναι το μέλι, το καρύδι. Για να προετοιμάσει σημαίνει ότι πρέπει Φλιτζάνι ψιλοκομμένα καρύδια να το αναμίξετε με δύο φλιτζάνια μέλι, ανακατεύουμε καλά και το βάζουμε στο ψυγείο για τρεις μέρες. Το εργαλείο, στη συνέχεια, λαμβάνεται καθημερινά για 3 κουταλιές της σούπας. Αυτό μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή. Δεν είναι λιγότερο χρήσιμο ένα γλυκό με ξηρούς καρπούς και μέλι πριν τη σεξουαλική πράξη.

Άνδρες άνω των 60 ετών, συνιστάται η ακόλουθη συνταγή. Ανακατέψτε 200 γραμμάρια καρύδια, σταφίδες, δαμάσκηνα, ξερά βερίκοκα και ρίχνουμε δύο φλιτζάνια μέλι. Όλα καλά και χρησιμοποιήστε το καθημερινά τρία μεγάλα κουτάλια. Το εργαλείο αυξάνει τη δραστικότητα και ενισχύει το καρδιαγγειακό σύστημα.

Εσπεριδοειδή

Στην πραγματικότητα, ο κατάλογος των τροφίμων που είναι καλό για την ισχύ, που μπορεί να συνεχιστεί επ ' αόριστον. Κάθε υγιεινών τροφίμων θα ωφεληθούν οι άνδρες του σώματος. Ίσως οι ηγέτες στο ποσό των βιταμινών είναι τα εσπεριδοειδή φρούτα, τα λεμόνια, τα γκρέιπφρουτ, τα πορτοκάλια. Περιέχουν αντιοξειδωτικά, μεγάλες ποσότητες βιταμίνης C και έχουν μια τονωτική επίδραση.

Αν δεν είστε αλλεργικοί, συνιστάται να τρώτε κάθε μέρα ένα διαφορετικό εσπεριδοειδών. Είναι δυνατόν να κάνετε χυμούς. Για παράδειγμα, φρέσκο χυμό από μισό γκρέιπ φρουτ, και ένα ολόκληρο πορτοκάλι δίνει μια επιβάρυνση της ζωντάνια και ενέργεια, και να δημιουργήσει ρομαντική.

Εσπεριδοειδών συνιστάται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Θα πρέπει να χρησιμοποιούνται πριν από την επαφή, ειδικά αν ένα αίσθημα της κόπωσης. Χάρη στην τόνωση της φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι, από την κούραση δεν θα είναι πάνω, αλλά η ισχύς είναι σημαντικά αυξημένη.

Τα εσπεριδοειδή, συνιστάται η χρήση με άλλα προϊόντα. Εδώ είναι μερικές επιλογές για υγιεινά γεύματα για την δραστικότητα:

 • ψητό βοδινό φιλέτο με μαρμελάδα πορτοκάλι;
 • ψητό σκουμπρί με σάλτσα λεμόνι;
 • σαλάτα από φρέσκα λαχανικά, καρυκευμένο με χυμό λεμονιού.

Νόστιμες και υγιεινές συνταγές τροφίμων που φορτίο με την καλή ενέργεια και την αύξηση της δραστικότητας, πάρα πολύ. Τα προϊόντα αυτά μπορούν να συνδυαστούν, κάθε μέρα, φροντίζοντας τον εαυτό σας με ένα νέο νόστιμο και υγιεινό πιάτο.

σωστή διατροφή

Σπόροι κολοκύθας

Κατανόηση ποια τρόφιμα για την αύξηση της δραστικότητας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για την αύξηση του ανδρισμού μέσω της συνήθους σπόροι κολοκύθας. Αυτό το προϊόν είναι ένα ισχυρό προστάτη, προστατεύει από την ανάπτυξη του προστάτη, βελτιώνει τη δραστικότητα και είναι το καλύτερο προφυλακτικό κατά την ανάπτυξη της στυτικής δυσλειτουργίας.

Σπόροι κολοκύθας συνιστάται για όλους τους άνδρες άνω των 50 ετών. Εκτός από τις θετικές επιπτώσεις στη στυτική λειτουργία, αυτό το απλό και νόστιμο προϊόν που ενδυναμώνει ολόκληρο το σώμα και βελτιώνει το καρδιαγγειακό σύστημα. Σπόροι κολοκύθας είναι μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και ανόργανων συστατικών, και να τους πάρει, δεν είναι δύσκολο. Μπορείτε να φάτε τους με διάφορους τρόπους.

 1. Αλατοπιπερώνετε φαγητό για δραστικότητα άνδρες το λάδι από σπόρους κολοκύθας – έτσι, τα τρόφιμα, θα αποκτήσουν μια πικάντικη γεύση και την ανέγερση σημαντικά.
 2. Καθημερινά για δύο μήνες για να τρώτε μισό Φλιτζάνι ωμά σπόροι κολοκύθας.
 3. Προσθέστε τους σπόρους για να σας το πρωί πλιγούρι βρώμης, γιαούρτι, γιαούρτι, σπιτικό κέικ.
 4. Για να χρησιμοποιήσετε τους σπόρους με μέλι, πριν από την εκκαθάριση αυτών και εξίσου αναμιγνύεται με ένα υγρό φυσικό μέλι. Η συνιστώμενη ποσότητα είναι 2 κουταλάκια του γλυκού ημερησίως.

Το λάδι από σπόρους κολοκύθας που προορίζονται για σαλάτες. Μπορεί επίσης να προστεθεί στο χυλό, αλλά ο μάγειρας δεν συνιστάται, όταν θερμαίνεται, χάνει τις ευεργετικές του ιδιότητες.

Κολοκύθα για τους άνδρες χρήσιμη με οποιοδήποτε τρόπο. Είναι ένα προϊόν που έχει μια θετική επίδραση στην δραστικότητα, η οποία έχει επίδραση στον προστάτη και την ορμονική ισορροπία. Κολοκύθα μπορεί να ψηθεί με το μέλι, να βράσουν, προσθέστε δημητριακά. Από τον πολτό από ένα νόστιμο και υγιεινό χυμούς.

Ντομάτες

Για την ενίσχυση της δραστικότητας θα βοηθήσει τροφές που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και έχουν αντιοξειδωτική δράση, όπως οι ντομάτες. Φρέσκες και λιαστές ντομάτες περιέχουν πολλές βιταμίνες που είναι χρήσιμες για τους άνδρες. Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι η τακτική κατανάλωση ντομάτας μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του προστάτη σε άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας.

Συνιστάται να τρώτε φρέσκα, να τα προσθέσετε σε σαλάτες. Ιδιαίτερα χρήσιμο για τα άτομα χυμό ντομάτας με το σέλινο, αλλά μόνο αν προετοιμάζει τον εαυτό του.

Τα προϊόντα που είναι χρήσιμα για τους άνδρες, συμβάλλοντας στην αυξημένη δραστικότητα έχει κρέας και ντομάτες. Μπορούν να φτιάξουν ή να μαγειρέψουν μαζί, να σιγοβράσει, για να μαγειρεύω τα λαχανικά και σάλτσα από τις ντομάτες με το βόειο κρέας.

Πιπέρι

Κατανόηση ποια τρόφιμα για να αυξήσει την ανδροπρέπεια και να επηρεάσει τη δραστικότητα, θα πρέπει να δώσουν προσοχή στα μπαχαρικά. Ιδιαίτερα χρήσιμο για τους άνδρες μαύρο πιπέρι. Αυτό βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, διεγείρει τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα, έχει μια τονωτική επίδραση. Το πιπέρι μπορεί να προστεθεί στο κρέας, σαλάτες, κουάκερ, βραστά λαχανικά. Πολύ χρήσιμο για να πιείτε καφέ με το πιπέρι, το ποτό αυτό βοηθά να ενισχύσει τη στύση.

Εξίσου χρήσιμο και για τους άνδρες πιπεριές τσίλι. Για την αύξηση της δραστικότητας, καλύτερα να φάει πριν από το φαγητό, αλλά σε μικρές ποσότητες. Φρέσκια καυτερή πιπεριά περιέχει πολλές ευεργετικές βιταμίνες και μέταλλα, αλλά χάνει τις ιδιότητές του μετά από τη θερμική επεξεργασία.

Μιλώντας σχετικά με τα προϊόντα που αυξάνουν τη δραστικότητα, για να μην αναφέρουμε το πιπέρι ότι η αυξανόμενη δύναμη των ατόμων την ίδια στιγμή ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Δυνατή η χρήση του σε οποιαδήποτε μορφή και σε οποιαδήποτε ποσότητα.

Τα όσπρια, τα κρεμμύδια και τα πράσινα

Ένας μεγάλος αριθμός των β βιταμινών που περιέχει σχεδόν όλα τα όσπρια. Μια λίστα με τα προϊόντα για την ανέγερση και την ισχύ των ανδρών:

 • μπιζέλια.
 • φασόλια?
 • τα ρεβίθια;
 • φακές.

Δεδομένου ότι αυτά τα προϊόντα είναι μια σοβαρή πρόκληση για το στομάχι, θα πρέπει να μην γίνεται κατάχρηση, αλλά να εξαλειφθεί εντελώς από τη διατροφή δεν είναι απαραίτητη. Η βέλτιστη λύση θα ήταν η χρήση των οσπρίων 1-2 φορές την εβδομάδα, περίπου 200 g

Ανικανότητα προστασία τακτική κρεμμύδια. Μπορεί να προστεθεί σε τρόφιμα, ενώ το μαγείρεμα ή να χρησιμοποιηθεί σε καθαρή μορφή. Περιέχει αιθέρια έλαια που προάγουν την στύση, αυξάνοντας τη λίμπιντο.

Μια πραγματική αποθήκη βιταμινών για την υγεία των ανδρών είναι ένα φρέσκο μαϊντανό. Συνιστάται να συνδυάζουν με αυγά, ντομάτες, τις σαλάτες, το κρέας. Επιπλέον, το χυμό από τις ντομάτες, το σέλινο και λίγα κλωναράκια του μαϊντανού είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την έκτακτη αύξηση της δραστικότητας πριν από τη σεξουαλική επαφή.

Υγιεινά ποτά

Κατανόηση ποια προϊόντα, χρήσιμα για την ισχύ, θα πρέπει να χρησιμοποιείται τακτικά, θα πρέπει να σκεφτείτε για τα ποτά μπροστά τους περνά ανικανότητα. Αυτές περιλαμβάνουν:

 • μαύρο καφέ;
 • χυμό πορτοκάλι;
 • μούρο φρούτα ποτά;
 • χυμοί λαχανικών;
 • το πράσινο τσάι;
 • ζωμό τους γοφούς.

Στον καφέ είναι χρήσιμο να προσθέσετε τα μπαχαρικά – κάρδαμο, θυμάρι, γαρίφαλο, μαύρο πιπέρι. Αυτό το ποτό θα είναι ένα μεγάλο φυσικό υποκατάστατο του Viagra, δεδομένου ότι διεγείρει την σεξουαλική επιθυμία.

δραστικότητα

Οι άνδρες είναι επίσης χρήσιμο ζωμό τους γοφούς. Περιέχει τεράστιες ποσότητες βιταμίνης C και είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Χρησιμοποιήστε το αφέψημα θα πρέπει να είναι δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα. Για το μαγείρεμα θα πρέπει μια κουταλιά της σούπας φρούτα ρίχνουμε ένα ποτήρι βραστό νερό, βράζουμε για 10 λεπτά και στη συνέχεια να καλύψει και περιμένετε μέχρι να κρυώσει. Ένα Φλιτζάνι ζωμό σχεδιαστεί για να λάβει μέσα σε μια μέρα.

01.11.2018