Πώς να αυξήσει την αρσενική ισχύ φυσικούς τρόπους, τα προϊόντα, βότανα

Φυσικά, μια τέτοια νόσο, όπως η ανικανότητα μπορεί να οδηγήσει στη φρίκη του κάθε αρσενικό. Συνήθως οι άντρες ντρέπονται για το πρόβλημα, και όχι σε μια βιασύνη για να πάρει στο νοσοκομείο, και όλα τα συναισθήματα, που οξύνει περαιτέρω την ασθένεια. Ίσως σε αυτή την περίπτωση είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε λαϊκές θεραπείες για την αύξηση της δραστικότητας, από το να κάνει τίποτα, γιατί τον παλιό καιρό με τη βοήθεια της παραδοσιακής ιατρικής άνδρες αποκαταστήσει την αρρενωπότητά τους.

μέσο για την αύξηση της δραστικότητας

Θεραπεία με βότανα

Οι άνθρωποι εκεί είναι ένα τεράστιο αριθμό από τρόπους για να αποκατασταθεί η δραστικότητα: για να εκτελέσει διάφορες διαδικασίες για να πάρει στα τρόφιμα που αυξάνουν τη δραστικότητα και τη χρήση των φαρμακευτικών φυτών. Όλες αυτές οι μέθοδοι είναι πολύ αποτελεσματικές και δεν απαιτούν μεγάλες δαπάνες σε μετρητά.

Χρησιμοποιώντας βότανα μπορεί να θεραπεύσει σχεδόν κάθε ασθένεια, συμπεριλαμβανομένης της ανικανότητας. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι δράση για το σώμα να παράγει φαρμακευτικά φυτά. Εξετάστε τα πιο αποτελεσματικά φυτά για να αυξήσουν την ανδρική δύναμη.

Τσουκνίδα

Τσουκνίδα είναι ένα χρήσιμο φυτό όχι μόνο για τις γυναίκες αλλά και για άνδρες. Από τους σπόρους της τσουκνίδας είναι έτοιμοι ζωμό για να αυξήσουν την ανδρική δύναμη.

Τσουκνίδα σπόρους ρίχνουμε 200 γραμμάρια κόκκινο κρασί και βράζουμε για μισή ώρα σε ένα λουτρό νερού, μετά την οποία το αφέψημα από το φυτό αυτό ήταν εμποτισμένη για 8 ώρες. Πάρτε μισό ποτήρι 3 φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα.

Για να ενισχύσει την ανδρική εξουσία, είναι χρήσιμο να ρόφημα τσουκνίδας σπόρους και ποτό, όπως ένα τσάι μισή ώρα πριν από τα γεύματα.

Αέρα

Calamus ρίζα έχει θεωρηθεί από καιρό μια αξιόπιστη θεραπεία για την ανικανότητα, έχει θετική επίδραση στο αναπαραγωγικό σύστημα των ανδρών και να είναι σε θέση να αυξήσει τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Συνταγές για την προετοιμασία των αφέψημα εξής:

 • calamus ρίζα (10 g), ρίχνουμε μισό Φλιτζάνι βραστό νερό, και στη συνέχεια, αυτό το έγχυμα ρίχνουμε 10 γρ κονδύλους της άγριας Ορχιδέας. Να 4 φορές την ημέρα ένα κουτάλι σούπας;
 • κουτάλι ρίζα calamus, ρίχνουμε ένα ποτήρι βραστό νερό, το αφέψημα εμποτίζουν για 6 ώρες, στη συνέχεια να λάβει ένα τέταρτο Φλιτζάνι 3 φορές ημερησίως πριν από τα γεύματα;
 • από τη ρίζα του καλάμου προετοιμάσει το αλκοόλ βάμμα 1:5, μισό κουταλάκι του γλυκού 3 φορές την ημέρα.

St. wort του Ιωάννη

St. wort του Ιωάννη είναι ένα φαρμακευτικό φυτό που αφυπνίζει τη σεξουαλική επιθυμία, όχι μόνο στους άνδρες αλλά και στις γυναίκες. Για να αυξήσει το σεξουαλικό σθένος χόρτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και τρεις εβδομάδες.

St. wort του Ιωάννη για την δραστικότητα είναι με τη μορφή αφέψημα, για αυτό το 10 g φυτικών ρίχνουμε ένα ποτήρι βραστό νερό, στη συνέχεια, βράζουμε για 20 λεπτά. Πίνετε το αφέψημα για 20 λεπτά πριν από το φαγητό.

St. wort του Ιωάννη για την αύξηση της δραστικότητας μπορείτε, επίσης, να επιμείνουμε σε βότκα, 100 g φυτικών ρίχνουμε μισό λίτρο βότκα και πάρτε 30 σταγόνες 3 φορές την ημέρα.

Η δραστικότητα της χρήσης του St. wort του Ιωάννη αυξάνει μετά από λίγες μέρες, μόνο οι άντρες με υψηλή αρτηριακή πίεση είναι ένα φαρμακευτικό φυτό δεν πρέπει να καταναλώνεται.

Αλόη

Η αλόη είναι μια αρχαία φυσική λαϊκή θεραπεία για τη βελτίωση της δραστικότητας. Το φυτό αυτό περιέχει πολλές ευεργετικές βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που ρυθμίζουν την κυκλοφορία του αίματος στα γεννητικά όργανα των ανδρών. Aloe Vera χυμό διεγείρει τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα.

Για να αυξήσουν την ανδρική δύναμη αλόη χρησιμοποιείται ως ένα σημαντικό συστατικό στις ακόλουθες συνταγές:

 • αλόη με το μέλι και το κρασί. Για 6 μέρες, θα πρέπει να επιμείνουμε 150 γρ. χυμό αλόης, 300 γρ. μέλι 400 γρ. κόκκινο κρασί. Πριν από τα γεύματα 3 φορές την ημέρα τρώει μια κουταλιά της σούπας;
 • φυσικός χυμός αλόης, σε καθαρή μορφή, πάρτε ένα κουταλάκι του γλυκού 3 φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα;
 • ο χυμός aloe Vera (100 g), το οποίο βρισκόταν για εβδομάδες σε ένα σκοτεινό μέρος, το χυμό από 5 λεμόνια, 400 γρ. μέλι 600 γρ. καρύδια για να αναμίξετε και να λαμβάνουν μια κουταλιά της σούπας 3 φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα. Όλα αυτά τα στοιχεία είναι το καλύτερο μέσο για να αυξήσει την δραστικότητα;
 • σε ίσες αναλογίες ανακατεύουμε το χυμό αλόης βέρα, αγριοτριανταφυλλιάς, το μέλι, το βούτυρο και το λίπος χήνας. Λαμβάνεται με γάλα πριν από το φαγητό.
κύμινο

Κινέζοι αμπέλου Μανόλιας

Δεν είναι όλα τα φαρμακευτικά φυτά που μπορούν να έχουν ως πολλά χρήσιμα στοιχεία για τη φυσιολογική λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος των ανδρών και των γυναικών, το οποίο περιλαμβάνει Κινέζοι αμπέλου Μανόλιας.

Schizandra ενισχύει το νευρικό σύστημα, προάγει την παραγωγή της αδρεναλίνης, αυξάνει τη δραστηριότητα, διεγείρει την σεξουαλική επιθυμία και να είναι σε θέση να αυξήσει τη δύναμη. Schisandra chinensis περιέχει μια σειρά από βιταμίνες και μέταλλα, γιατί είναι τόσο αποτελεσματικό εργαλείο.

Από schisandra φρούτα, η έγχυση θα πρέπει να λαμβάνουν μια κουταλιά της σούπας 2 φορές την ημέρα. Για την προετοιμασία μια κουταλιά της σούπας φρούτα ρίχνουμε ένα ποτήρι βραστό νερό. Αμπέλου μανόλιας σπόροι χρησιμοποιούνται για την προετοιμασία βάμματα, για αυτό το 10 γραμμάρια σπόρους ρίχνουμε 50 ml βότκα και να επιμείνει για δύο εβδομάδες. Schisandra βάμμα πάρτε 30 σταγόνες μετά τα γεύματα.

Αλλά δεν είναι μόνο τα φαρμακευτικά φυτά είναι σε θέση να επηρεάσουν την δύναμη, με τρόφιμα μπορείτε επίσης να επαναφέρετε την ισχύ.

Προϊόντα που αυξάνουν τη δραστικότητα

Είναι αδύνατο να καταγραφούν όλα τα προϊόντα που επηρεάζουν θετικά την ισχύ, αυτό περιλαμβάνει:

 • τα λαχανικά (κρεμμύδι, καρότο, ραπανάκι);
 • φρούτα (λεμόνια, ρόδια);
 • τα προϊόντα ζωικής προέλευσης (κρέας, αυγά, γάλα);
 • τα όσπρια, τα καρύδια, σιτάρια;
 • φυτικό έλαιο *
 • τα προϊόντα που δημιουργήθηκε από τη φύση (πρόπολη, ασβός λίπος, mumiyo) και άλλοι.

Όλα έχουν μια μοναδική σύνθεση και ρεύματος στο ανθρώπινο σώμα τα κατάλληλα αιθέρια στοιχεία. Σκεφτείτε τα καλύτερα προϊόντα για τη δραστικότητα.

Κύμινο

Το κύμινο είναι μια εξαιρετική λαϊκή θεραπεία για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας είναι διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία και προκαλεί την απελευθέρωση των ορμονών. Επίσης, το κύμινο συμβάλλει σε μια θετική διάθεση, η οποία επηρεάζει θετικά το νευρικό σύστημα.

Για την ανικανότητα είναι απαραίτητη σε ίσες αναλογίες για να ανακατεύουμε το κύμινο, το λιβάνι, και το ελαιόλαδο, πιείτε ένα κουταλάκι του γλυκού 3 φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα. Επίσης σε ένα ποτήρι νερό, διαλύστε μια κουταλιά μέλι, ένα κουταλάκι του γλυκού κύμινο αφέψημα από χαμομήλι, να λάβει το ίδιο μοτίβο.

Το κύμινο λάδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μασάζ στο κάτω μέρος της πλάτης.

Η αποκατάσταση της ανδρικής δύναμης θα είναι πιο γρήγορα, αν κατά τη διάρκεια του μήνα, μια μέρα να χρησιμοποιήσετε σπόρους κύμινου με τα αυγά, θα πρέπει να λαμβάνουν μια κουταλιά της σούπας κύμινο και ένα αυγό.

Για να διατηρήσει την ισχύ της, θα πρέπει να λαμβάνουν μια κουταλιά της σούπας αυτών των πόρων με βάση το κύμινο σπόρους: 100 γραμμάρια σπόρους κύμινου αναμιγνύεται με ένα Φλιτζάνι elecampane, μια κουταλιά μπαχαρικά και 2 κουταλιές της Σαμπάλα.

Σπόροι και οι σπόροι

Πρώτες σπόροι κολοκύθας να βοηθήσει να ενισχύσει τη σεξουαλική διέγερση, επειδή περιέχουν μια τεράστια δόση της l-αργινίνης. Για τη δραστικότητα καθημερινά για μήνες πρέπει να τρώνε περισσότερα από εκατό σπόρους.

Επίσης για την αύξηση της δραστικότητας απαραίτητη φυσική θεραπεία είναι οι σπόροι από τα γογγύλια.

Κανέλα

Κανέλα για την αποκατάσταση της ανδρικής δύναμης χρησιμοποιείται αρκετά συχνά.

Τα πτητικά έλαια που περιέχονται σε αυτό, η κανέλα βοηθά να ενισχύσει το σώμα και την αύξηση της γονιμότητας.

Για να βελτιωθεί η στύση προετοιμασία ποτό με βάση την κανέλα και το μέλι. Για αυτή την κανέλα και ρίχνουμε ένα ποτήρι βραστό νερό, μετά από ψύξη, προσθέστε το μέλι. Μέλι που λαμβάνονται σε 2 φορές περισσότερο από ό, κανέλα.

Η κανέλα μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε πιάτο και αυτό το συστατικό θα ευνοϊκά πράξη στο αρσενικό λίμπιντο. Εξίσου χρήσιμο θα ήταν ότι η σκόνη κανέλας, αιθέριο έλαιο κανέλας.

Αμύγδαλα

Πρόσφατα ανακαλύφθηκε ένα αποτελεσματικό μέσο για την αύξηση της ανδρικής δύναμης και είναι αμύγδαλο, δεδομένου ότι αποτελείται από αργινίνη. Μόνο 30 γραμμάρια αμύγδαλα και μια εβδομάδα όχι μόνο να βελτιώσει τη σεξουαλική δραστηριότητα, αλλά και να παρατείνουν τη σεξουαλική επαφή. Φυσικά είναι ένα χρήσιμο εργαλείο όχι μόνο για τους άνδρες αλλά και για γυναίκες.

προϊόντα

Briar

Είναι γνωστό σε όλους ότι το εν λόγω προϊόν, καθώς αυξήθηκαν τα καταφέρνει με το κρυολόγημα, επειδή περιέχει τεράστια ποσότητα βιταμίνης C. Αλλά όχι ο καθένας ξέρει ότι αυξήθηκαν τα ισχία είναι επίσης χρήσιμο για το αναπαραγωγικό σύστημα στους άνδρες.

Αγριοτριανταφυλλιάς περιέχει βιταμίνη Ε, η οποία είναι απαραίτητη για την αναπαραγωγική λειτουργία, ως εκ τούτου, οι άνδρες επωφελούνται από την κατανάλωση τσαγιού για την υπογονιμότητα.

Στο φαρμακείο μπορείτε να αγοράσετε rosehip seed oil, η οποία παράγεται λόγω της ανακύκλωσης των γοφών. Rosehip πετρελαίου πρέπει να ληφθούν για τη βελτίωση της δραστικότητας. Επίσης να διατηρηθεί η στύση μπορεί να προετοιμαστεί για τη θεραπεία στο σπίτι. Θα πρέπει να πάρετε αγριοτριανταφυλλιάς, φύλλα φασολιών τριφυλλιού, άνθη καλέντουλας και motherwort σε αναλογία 2:1:1:2. Στις κουταλιά της συλλογής πρέπει να πάρετε ένα Φλιτζάνι βραστό νερό. Επιμένουν στη συλλογή του μισή ώρα για να πίνετε μισό Φλιτζάνι πριν από τα γεύματα 3 φορές την ημέρα για 3 εβδομάδες.

Προϊόντα ζωικής προέλευσης

Μεταξύ των προϊόντων ζωικής προέλευσης, - αύξηση της δραστικότητας βοδινό συκώτι (περιέχει αργινίνη), το κρέας, τα αυγά, μουρουνέλαιο, σολομός, τυρί, σκληρό τυρί, ξινή κρέμα. Ξινή κρέμα με την ισχύ πολύ χρήσιμη, διότι αυξάνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων.

Συνηθισμένα αυγά μπορεί επίσης να αυξήσει το αρσενικό σεξουαλική λίμπιντο, είτε κοτόπουλο ή αυγά ορτυκιού. Είναι καλύτερα να τα τρώμε ωμά, καθώς έχασε κατά τη διάρκεια της θερμικής επεξεργασίας οι ευεργετικές ιδιότητες του προϊόντος.

Υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που δεν μπορούν να ανεχθούν τα ωμά αυγά. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να κάνετε ομελέτα με κρεμμύδια, τα οποία είναι αφροδισιακό, που είναι, να συμβάλλει στη σεξουαλική διέγερση. Μπορείτε να τηγανίσετε ένα αυγό με το λάδι Λιναρόσπορου, η οποία είναι ευεργετική για τους άνδρες.

Επίσης, μην ξεχνάτε ότι τα αυγά είναι μια πηγή πρωτεΐνης που είναι ένα συστατικό του σπέρματος.

Μαϊντανό και κρεμμύδι

Όσο για τα χόρτα, το μαϊντανό και τα κρεμμύδια απόλυτα την αύξηση της δραστικότητας. Μαϊντανό και κρεμμύδι μπορεί να αυξήσει τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Για να αυξήσει τη σεξουαλική έλξη προς την γυναίκα και χρήσιμο να χρησιμοποιήσετε φρέσκο μαϊντανό και το κρεμμύδι σε σαλάτες καθημερινά, προσθέτοντας Flaxseed το πετρέλαιο. Αν φρέσκα βότανα είναι αδύνατο να πάρει, τακτοποίηση και αποξηραμένα μαϊντανό.

Ο μαϊντανός είναι χρήσιμο για τους άνδρες σε οποιαδήποτε μορφή, το γεγονός ότι ο μαϊντανός περιέχει απιγενίνη αναστέλλει στο αρσενικό σώμα γυναικείων ορμονών. Χρησιμοποιώντας μια μέρα 100 γραμμάρια χόρτα ή μαϊντανό χυμό μπορεί να επιτευχθεί από τον πάγκο της στύσης. Μετά το φαγητό, το μαϊντανό, το αποτέλεσμα διαρκεί για 4 ώρες.

Το τόξο με τη σειρά του αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στα γεννητικά όργανα, ότι έχει θετική επίδραση στην ικανότητα επαφή. Τρώει κρεμμύδια καθημερινή διατροφή σας, μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι η ανέγερση θα είναι μεγαλύτερη, και η έλξη για τη γυναίκα αυξηθεί.

Η επιλογή μεταξύ των διαφόρων τύπων κρεμμύδια για το μαγείρεμα, είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε, και τα πράσα και τα κρεμμύδια, επειδή από τις χρήσιμες ιδιότητες τους είναι πανομοιότυπα.

Καρότα

Καρότο όχι μόνο βελτιώνει τη δύναμη, αλλά επίσης αυξάνει τον εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα, απομακρύνει τη χοληστερόλη από το σώμα και βελτιώνει το ρομπότ αναπαραγωγικό σύστημα.

Πολύ χρήσιμο για τους άνδρες να πίνετε καθημερινά ένα ποτήρι χυμό καρότου ή να φάω τα βραστά καρότα σε σαλάτες. Μαγειρεμένα καρότα είναι πολύ πιο υγιεινά ωμά, επειδή κατά τη διάρκεια της θερμικής επεξεργασίας παράγει αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην καταπολέμηση ακόμη και καρκίνο του προστάτη.

Οι λάτρεις των πικάντικων τροφίμων, μπορείτε να μαγειρέψετε τα καρότα με το χρένο, το οποίο αποκαθιστά τη στυτική λειτουργία.

Μπορείτε να ετοιμάσετε τη σαλάτα με καρότα και ραπανάκια. Αυτό το ραπανάκι και το καρότο φλούδες και σχάρα, προσθέστε το αλάτι, προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι και κρέμα γάλακτος. Όλα τα συστατικά της σαλάτας την αύξηση της δραστικότητας.

Λεμόνι και ρόδι

Μεταξύ φρούτα λεμόνι είναι σε θέση να βελτιώσει την ποιότητα της σεξουαλικής επαφής, καθώς περιέχει αφροδισιακά. Το λεμόνι επίσης ενεργοποιεί την παραγωγή της ανδρικής ορμόνης τεστοστερόνης. Μαζί με αυτό το φρούτο είναι πιο νόστιμα φυσικό τρόπο για να αυξήσει την αρσενική δύναμη — μια μπανάνα. Μπανάνες για τη δραστικότητα πολύ χρήσιμο, βελτιώνουν την ποιότητα του σπέρματος και την προώθηση της μακράς διάρκειας στύση.

Το ρόδι είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την ενίσχυση της δραστικότητας, στην αρχαιότητα οι άνδρες έτρωγαν πριν από την επαφή μια χούφτα σπόρους ροδιού, βοηθώντας τους να αυξήσουν τη διάρκεια του έρωτα. Ο χυμός ροδιού πράξεις, όπως το Viagra, τόσο οι άνδρες καλούνται καθημερινά να το χρησιμοποιήσετε. Το ρόδι όχι μόνο ενισχύει τη δύναμη, αλλά επίσης να έχει θετική επίδραση σε ολόκληρο το αναπαραγωγικό σύστημα. Ιατρική έρευνα έχει αποδείξει ότι το ρόδι μειώνει τον κίνδυνο του καρκίνου του προστάτη.

Ημερομηνίες

Ημερομηνίες είναι επίσης φυσικό ένδικα μέσα για να διατηρηθεί η δραστικότητα. Οι ιδιότητες οι ημερομηνίες δεν είναι κατώτερα από τα εν λόγω φρούτα όπως το ρόδι και λεμόνι, δεδομένου ότι περιέχουν μια μεγάλη ποσότητα των ορυκτών, περίπου το 65% σε ημερομηνίες είναι η σακχαρόζη.

Το πιο σημαντικό, τις ημερομηνίες αυξήσει την ποσότητα και την ποιότητα του σπέρματος, έτσι ώστε αυτό το προϊόν είναι η καλύτερη θεραπεία για την υπογονιμότητα.

τα προϊόντα της μέλισσας

Προκειμένου να παρατείνει τη σεξουαλική πράξη πρέπει να τρώτε μια χούφτα των ημερομηνιών ανά ημέρα, ή να μαγειρέψουν οποιοδήποτε πιάτο με σύκα. Η συνταγή για αυτό το πιάτο για να διατηρηθεί η ανδρική εξουσία είναι πολύ απλή. Θα πρέπει να πάρετε τις ημερομηνίες, τα κόβουμε σε δαχτυλίδια, προ-αφαιρέστε το κόκαλο και το ανακατεύουμε με τα αμύγδαλα, στη συνέχεια, τυλίξτε τα υλικά στο πιάτο της καρύδας. Πιάτο με σύκα και αμύγδαλα είναι έτοιμη, μετά από μισή ώρα μπορείτε να αισθάνονται ήδη τη σεξουαλική έλξη για τη γυναίκα.

31.10.2018