Ασκήσεις για τους άνδρες για τη δραστικότητα: μπορώ να βοηθήσω

Υπέθεσα, εάν η μειωμένη λίμπιντο και στυτική δυσλειτουργία είναι εγγενής μόνο σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Αυτό είναι μια μεγάλη παρανόηση.

Αυτό το μέλος του σώματος, κάτω από την ανικανότητα, βρίσκονται σε νέους ανθρώπους. Ο αριθμός των ατόμων κάτω από την ηλικία των 35 ετών, πάσχουν από κάποια μορφή ανικανότητας, τα τελευταία χρόνια αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς.

ασκήσεις για την δραστικότητα

Η λύση στο πρόβλημα αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε ειδικά παρασκευάσματα και, φυσικά, οι ειδικές ασκήσεις για την αύξηση της δραστικότητας. Αλλά τι είδους ασκήσεις και πώς να τις εκτελέσει σωστά; Προσπάθησε να καταλάβεις.

Ποιες είναι οι αιτίες της μειωμένης δραστικότητας σε άνδρες

Σε όλες τις περιπτώσεις ο μηχανισμός της ανάπτυξης της στυτικής δυσλειτουργίας είναι να κατηγορήσει για την μείωση της συγκέντρωσης της ανδρικής ορμόνης τεστοστερόνης. Ανάμεσα στις άμεσες αιτίες της παρακμής της:

• Σωματική εξάντληση. Η πρώτη και η πιο κοινή αιτία. Όλα τα συστήματα του σώματος είναι σε κατάσταση ανισορροπίας, το ποσό της τεστοστερόνης γρήγορα μειώνεται. Ωστόσο, μια μείωση στην ισχύ.

• Λήψη ορισμένων φαρμάκων. Ουσιαστικά "νικήσει" το αναπαραγωγικό σύστημα νευροληπτικά (αντιψυχωσικά), ηρεμιστικά (συμπεριλαμβανομένων Βαλεριάνα), αντικαταθλιπτικά. Σεξουαλική λειτουργία θα αποκατασταθεί πλήρως μετά την ολοκλήρωση της πορείας της θεραπείας.

• Κακή διατροφή. Μια μεγάλη πρόσληψη των λιπαρών, αλμυρό, καπνιστό πιάτα, που είναι ο λόγος της μείωσης της λίμπιντο και σεξουαλική δυσλειτουργία.

• Μολυσματικές βλάβες του σώματος. Επηρεάζουν άμεσα τη δύναμη, επειδή το σώμα είναι απασχολημένος σε πιο σοβαρές περιπτώσεις.

• Τραυματισμούς στη βουβωνική χώρα. Σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για την πραγματική ανικανότητα που προκαλείται από το τραύμα στους όρχεις ή το πέος.

• Άλλες ενδοκρινικές αιτίες. Οι δράστες της σεξουαλικής δυσλειτουργίας μπορεί να είναι όγκοι του sellar περιοχή (υπόφυση). Σε αυτή την περίπτωση, δεν μπορεί να κάνει χωρίς θεραπεία υποκατάστασης.

• Ασθένειες του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού. Όγκοι, ενδοεγκεφαλική αιματώματα οδηγήσει στην παραβίαση της νεύρωσης των γεννητικών οργάνων. Μπορεί επίσης να επιληψία, την αθηροσκλήρωση. Πιο συχνές σε ηλικιωμένους ασθενείς.

• Ψυχολογικούς λόγους. Αυτο-αμφιβολία, αρνητικές σεξουαλικές εμπειρίες στο παρελθόν, μπορεί να γίνει μια ψυχολογική αιτία της ανικανότητας. Η θεραπεία σε αυτή την περίπτωση, η ψυχοθεραπεία, γνωστική-συμπεριφορική θεραπεία.

Οι λόγοι είναι ποικίλοι. Στις περισσότερες περιπτώσεις αποτελεσματική είναι συγκροτήματα από ειδικές ασκήσεις.

Ασκήσεις για τους άνδρες για την δραστικότητα

Περιγράφεται ασκήσεις συνιστάται σε όλα τα άτομα, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων στην ηλικιακή ομάδα των ηλικιωμένων. Η βάση του μηχανισμού οι θετικές επιδράσεις της άσκησης είναι η αύξηση της ορμόνης τεστοστερόνης, η συγκέντρωση των οποίων για διάφορους λόγους μειώθηκε. Επίσης περιγράφεται ασκήσεις συμβάλει στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Συγκρότημα 1

1) Στάση επάνω στην ευθεία. Και τα δύο πόδια σφιχτά κοντά στα πέλματα. Τώρα θα πρέπει να σηκώσουν ψηλά το πόδι είναι πολύ λυγισμένο γόνατο. Άκρο για να αυξήσει όσο το δυνατόν ψηλότερα, θέλοντας να πάρει το γόνατο στο στήθος. Το πόδι μειωθεί, κάνοντας ένα μόνο βήμα. Στη συνέχεια κάνετε το ίδιο με το αντίθετο των κάτω άκρων. Η παραγωγή είναι υποτίθεται ότι είναι σε προσομοίωση μάχης βήμα.

2) να σηκωθείς. Πόδια στο ύψος των ώμων. Πάρτε μια βαθιά ανάσα. Σχετικά με ελαφρώς λυγισμένα γόνατα, οκλαδόν. Όταν οκλαδόν θα πρέπει να αισθάνονται την ένταση στην περιοχή των γλουτών. Στη συνέχεια, στο λογαριασμό "δύο" να σηκωθούν και να χαλαρώσετε τους γλουτούς. Επαναλάβετε μερικές φορές.

3) Τώρα θα πρέπει να ακολουθήσετε γνωστή άσκηση "τρέξιμο". Τεχνολογία εφαρμογής είναι διαφορετικές. Πρέπει να σηκώσουν ψηλά τα γόνατα του, θέλοντας να πάρει το στήθος (όπως και στην άσκηση # 1).

4) στο πάτωμα. Είναι σκόπιμο να μην ξαπλώσω πάνω στο κρύο πάτωμα, το καλύτερο είναι να εξαπλωθεί το χαλί. Πόδια λυγισμένα τα γόνατα, τα πέλματα σταθερά φυτεύονται στο έδαφος. Χέρι pull "στις ραφές", είναι επίσης έσπρωξε στο πάτωμα. Προηγουμένως κάτω από τη μέση, συνιστάται να βάλετε ένα μικρό μαξιλάρι ή ρολό κουβέρτες. Τώρα για λογαριασμό της "μία" πρέπει να αυξήσουμε τη λεκάνη. Τα χέρια και τα πόδια παραμείνει ακίνητος. Για να κρατήσει τη λεκάνη σε αυτή τη θέση για 10-12 δευτερόλεπτα. Το επόμενο βήμα είναι να επιστρέψετε στην αρχική θέση που βρίσκεται. Είναι σημαντικό να κάνετε τις ασκήσεις αργά, προσεκτικά εργασίας μέσα από κάθε κίνηση.

5) στο πάτωμα. Τα πόδια ίσια, τα χέρια κατά μήκος του σώματος. Τώρα θα πρέπει να τεντώσει τα χέρια και τα δάχτυλα των ποδιών στο πάτωμα και ανασηκώστε το πίσω μαζί με τη λεκάνη όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτή η λεγόμενη άσκηση "birch".

6) Κάνει ταυτόσημη διάταξη. Για να εκτελέσετε τις ασκήσεις που περιγράφονται θα χρειαστεί ένα σφαιρικό αντικείμενο. Κατάλληλο συμβατικά μπάλα μεσαίου μεγέθους. Η κύρια διαφορά μεταξύ της έκτης άσκησης από το τέταρτο να περιλαμβάνουν πρόσθετες ομάδες μυών. Σφαιρικό αντικείμενο που τοποθετείται ανάμεσα στα γόνατά σας και κρατήστε πατημένο το. Τώρα πρέπει να αυξήσουμε τη λεκάνη, την ίδια στιγμή να πιάσει την μπάλα με τη μέγιστη δύναμη.

7) να Λαμβάνει οριζόντια θέση. Πόδια λυγισμένα τα γόνατα, τα χέρια είναι ελεύθερα κατά μήκος του σώματος. Η ουσία της άσκησης είναι η ένταση των μυών του περινέου. Για να καταλάβουμε πώς να το εφαρμόσουν, θα πρέπει να θυμάστε αυτό το συναίσθημα, όταν ένας άνθρωπος καταστέλλει την ούρηση. Επαναλάβετε την άσκηση θα πρέπει να είναι 25 φορές.

ασκήσεις

8) να Λαμβάνει οριζόντια θέση. Πόδια λυγισμένα τα γόνατα. Τα χέρια του ενωμένα στο κάστρο και τραύμα στο κεφάλι. Τώρα με τα πόδια ψηλά, απλά αφήστε το λυγισμένο. Για να εκτελέσετε την άσκηση "Ποδήλατο",

9) να Καθίσει σε μια καρέκλα. Το σώμα σας χαλαρό, πλάτη ίσια. Ολοκλήρωση της άσκησης # 5 του ίδιου συγκροτήματος. Οι γλουτοί δεν πρέπει να χρησιμοποιείται.

Αυτή είναι η κύρια θεραπευτική συγκρότημα που βελτιώνει τη θρέψη των οργάνων της πυέλου και στα γεννητικά όργανα.

Σύνθετη άσκηση νο 2

Οι ασκήσεις αυτές απαιτούν καλή φυσική προετοιμασία. Είναι συνιστάται για τα άτομα των οποίων η υγεία σας επιτρέπει να ασχοληθούν πιο εντατικά.

1) Πάρτε μια οριζόντια θέση. Τα πόδια ίσια, τα χέρια τοποθετούνται κατά μήκος του σώματος. Το ένα και τα δύο πόδια ανεβάζουν την ένταση τόσο υψηλές όσο το δυνατόν, προσπαθώντας να τους πάρει πίσω από το κεφάλι σας. Φυσικά, χωρίς την κατάλληλη προετοιμασία για να κρατήσει τα άκρα σας. Είναι σημαντικό να προσπαθούμε για αυτό.

2) πίσω στη θέση που βρίσκεται, αυτή τη φορά με το στομάχι μου. Τα χέρια λυγισμένα στους αγκώνες και θέση στις μασχάλες. Λογαριασμό "ένα" για να άρει το λαιμό, τον κορμό, θέλοντας να δούμε τι είναι μπροστά. Το επόμενο βήμα είναι να μείνετε σε αυτή τη θέση για 12 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια να χαλαρώσετε και να επιστρέψετε στην αρχική θέση.

3) Τώρα θα πρέπει να εκτελέσετε την ίδια άσκηση, αλλά με ταχύτερο ρυθμό, χωρίς να το στατικό στοιχείο.

4) Στάση επάνω κατ ' ευθείαν. Πόδια στο ύψος των ώμων. Η εισπνοή θα πρέπει να λυγίσει κάτω από τα πόδια και κούμπωμα γόνατα προς τα μέσα από τα χέρια. Στη συνέχεια, ρούφα το στομάχι σας και τεντώστε τους γλουτούς και τους μυς του περινέου. Να μείνει στη θέση του για λίγα δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, να χαλαρώσετε και να επιστρέψει το σώμα στην αρχική του θέση.

5) να Καθίσει σε μια καρέκλα ή σκαμνί. Πάρτε το πίσω μέρος του μια καρέκλα ή τα πόδια του σκαμπό. Τώρα θα πρέπει να κάνει 10 κυκλικές κινήσεις της λεκάνης, κρατώντας την πλάτη ίσια. Χέρια σφιχτά κούμπωμα στην πλάτη ή τα πόδια. Μετά επαναλάβετε την άσκηση, περιστρεφόμενη λεκάνη σε άλλη κατεύθυνση.

6) Στάση επάνω κατ ' ευθείαν. Λογαριασμό "ένα" για να ξεκινήσει η κυκλικές κινήσεις της λεκάνης, αριστερά και δεξιά.

Αυτά τα δύο σύνολα ασκήσεων για άνδρες και για ισχύ στις περισσότερες περιπτώσεις είναι αρκετό για να αποκαταστήσει τη φυσιολογική δραστικότητα.

Μύθοι για την άσκηση για τους άνδρες για την δραστικότητα

Γύρω από τη φυσική θεραπεία για τους άνδρες φτάνει πολλούς μύθους και θρύλους. Εξετάστε μερικές από αυτές.

Μύθος 1. Ανικανότητα αρκετά για να συμμετάσχουν στην ειδική φυσική αγωγή. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Φυσικά, οι περιγραφόμενες ασκήσεις για να βοηθήσει να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή της πυέλου και να αυξήσει το επίπεδο τεστοστερόνης, αλλά δεν είναι πανάκεια. Για να επιτευχθεί ένα σταθερό θεραπευτικό αποτέλεσμα, απαιτεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση, συμπεριλαμβανομένων των φαρμάκων.

Μύθος 2. Ασκήσεις για τους άνδρες για τη δραστικότητα βοηθήσει με οποιαδήποτε μορφή της στυτικής δυσλειτουργίας. Είναι, επίσης, σύγχυση. Υπάρχει και η ψυχολογική ανικανότητα, όταν ένα άτομο είναι σε επίπεδο "ένστικτο" δεν μπορεί να διατηρήσει μια υγιή στύση. Θα υπάρχει μόνο η ψυχοθεραπεία σε συνδυασμό με φαρμακευτική αγωγή. Η γυμναστική που προορίζονται για τη θεραπεία των φυσιολογικών ανικανότητα. Επιπλέον, υπάρχουν επίσης φάρμακο ανικανότητα, όταν η φυσιολογική στύση "αντισταθεί" ναρκωτικά. Αυτή η κατάσταση αντιμετωπίζεται με την απομάκρυνση του φαρμάκου.

Μύθος 3. Στυτική δυσλειτουργία θα πάει μακριά, αν πρακτική των ασκήσεων όσο το δυνατόν περισσότερο. Και επιπλέον θα ήταν ωραίο να πάει στο γυμναστήριο και να εκπαιδεύσουν τους μυς σε εξάντληση. Κάπως υπερβολική, αλλά πολλοί υποστηρίζουν ακριβώς αυτό. Ωστόσο, είναι επίσης ένας μύθος. Υπερβολικό φορτίο να οδηγήσει στο αντίθετο αποτέλεσμα, μείωση της συγκέντρωσης της τεστοστερόνης στο αίμα. Χωρίς φυσιολογικά επίπεδα αυτής της ορμόνης της καλής στύσης μπορεί να ξεχαστεί.

Μύθος 4. Αρκετά για μια μέρα, να ασκούν, να τεθούν σε ισχύ. Δεν είναι αλήθεια. Το θεραπευτικό αποτέλεσμα εμφανίζεται μετά από 2-5 ημέρες μετά την έναρξη των μαθημάτων.

Μύθος 5. Είναι αδύνατο μέσω της άσκησης για να απαλλαγούμε από ανικανότητα. Τίποτα περισσότερο από μια παραίσθηση. Ασκήσεις για τους άνδρες για τη δραστικότητα σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Όπως ήδη αναφέρθηκε, αυτό δεν είναι το κύριο, αλλά ένα εργαλείο για τη θεραπεία και την πρόληψη της στυτικής δυσλειτουργίας.

Πώς να εκτελέσει τις ασκήσεις για τους άνδρες για την δραστικότητα

Το κλειδί για την αποτελεσματικότητα των ασκήσεων που εκτελούνται σωστά. Για να το κάνετε αυτό, απλά να τηρούν τις απλές συστάσεις.

1) είναι Σημαντικό να ασκείστε τακτικά, κάθε μέρα.

2) ο Αριθμός των προσεγγίσεων κατά τη διάρκεια της ημέρας — 2-4. Λιγότερο αποδοτική, πιο επιβλαβής, επειδή θα αναπτύξει το αντίθετο αποτέλεσμα.

3) η Ένταση της άσκησης δεν πρέπει να αυξάνουν συνεχώς. Φυσικά, στο πλαίσιο της "τιτλοποίησης" η σωματική δραστηριότητα θα πρέπει να ξεκινήσει με ένα ελάχιστο αριθμό των φορές. Στο μέλλον, το φορτίο αυξάνεται σε αποδεκτά για τους άνδρες συγκεκριμένο επίπεδο.

4) για την Εκτέλεση κάθε άσκησης ομαλά, χωρίς τραντάγματα. Έτσι, το αποτέλεσμα θα είναι μεγιστοποιημένο και τον κίνδυνο ζημίας είναι ελάχιστη.

5) θα Πρέπει να παρακολουθούν προσεκτικά τη δική τους υγεία. Εάν αισθανθείτε υπερβολική κόπωση και, ειδικά, ο πόνος θα πρέπει να επανεξετάσει τον αριθμό των εκτελούμενων φορές.

6) Πριν από την έναρξη κάθε άσκησης συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν ειδικό, ενημερώνοντάς τον για τα συγκροτήματα, τα οποία αρσενικό πρόκειται να εκτελέσει. Είναι πιθανό ότι η λίστα των ασκήσεων θα πρέπει να αναθεωρηθεί. Όλα εξαρτώνται από την φύση του προβλήματος.

7) μία φορά την εβδομάδα συνιστάται να σπάσει από ρουτίνες κατάρτισης για τα άτομα για τη δραστικότητα. Επειδή αυτό το σώμα στο χρόνο, δεδομένου ότι θα πρέπει να ανακτήσει.

αυξημένη δραστικότητα

Ειδικά συγκροτήματα θεραπευτικές ασκήσεις είναι σίγουρα αποτελεσματική. Θα πρέπει να τα κάνεις σωστά. Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι η βοήθεια δεν είναι πάντα χρήση σωματικής δραστηριότητας μόνο ως βοηθητικό μέσο.

30.10.2018