Οδηγίες χρήσης EroFertil

Πώς να πάρει

Στην περίπτωση των ναρκωτικών για θεραπευτικούς σκοπούς, η ελάχιστη διάρκεια του προγράμματος είναι 36 ημέρες. Η τελική διάρκεια καθορίζεται με βάση τη σοβαρότητα του προβλήματος και τα ατομικά χαρακτηριστικά του οργανισμού. Καθημερινά ληφθεί 1 κάψα, χωρίς αναφορά σε ώρα της ημέρας, αλλά αυστηρά το γεύμα. Είναι δυνατόν χρονικά διαστήματα μεταξύ των δόσεων πρέπει να είναι ίσες.

Το καθεστώς της προφυλακτικής ίδιο με το πρότυπο. Συνιστάται να επαναλάβετε τουλάχιστον μία φορά κάθε έξι μήνες. Αυτό θα αποτρέψει την ανάπτυξη σοβαρών ασθενειών, να παρατείνει τη σεξουαλική δραστηριότητα στην ενήλικη ζωή.

Σε περίπτωση εφάπαξ εισαγωγή, εάν είναι απαραίτητο ποτό 1 κάψα 30-60 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη σεξουαλική επαφή. Σε υγιείς μεσήλικες άνδρες EroFertil ισχύει για 20 λεπτά μετά την κατάποση.

Και στις δύο περιπτώσεις, θα πρέπει να πίνετε νερό (ελάχιστο 150 ml, ιδανικά σε 250 ml). Επιταχύνει το μεταβολισμό, να επιταχύνει την απορρόφηση των δραστικών συστατικών του και βελτιώνει την αποδοτικότητα. Το κρύο νερό χρήσης είναι αυστηρά, επιβραδύνει το μεταβολισμό. Καυτό είναι, επίσης, δεν είναι κατάλληλο, όπως σκοτώνει όλα τα ευεργετικά.

Ποιος χρειάζεται EroFertil

Χάπια EroFertil δεν απαιτεί μια συνταγή. Αυτή είναι η περίπτωση, όταν αυτο-θεραπεία στο σπίτι με ασφάλεια. Η χρήση είναι απαραίτητη στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • σοβαρές παραβιάσεις των ορμονικών επιπέδων (χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης);
  • μειωμένη λίμπιντο;
  • στυτική δυσλειτουργία οποιασδήποτε φύσης (συμπεριλαμβανομένων μετά από τραύμα);
  • πρόωρη εκσπερμάτωση, φτωχό σπέρμα ποιότητα
  • παθήσεις του ουροποιογεννητικού συστήματος *
  • κατάθλιψη, άγχος, νευρική και σωματική εξάντληση, η χρόνια έλλειψη ύπνου;
  • κυκλοφορικές διαταραχές των οργάνων της πυέλου;
  • κίνδυνο για τους άντρες (πάνω από 40 χρόνια);
  • ανθυγιεινό τρόπο ζωής (έλλειψη σωματικής άσκησης, το υπερβολικό βάρος, οι κακές συνήθειες).

Αντενδείξεις

Όλα τα φυσικά επιτρέπεται να μειώσει τον κατάλογο των αντενδείξεων. Υπάρχουν μόνο σοβαρή ασθένεια του Κεντρικού νευρικού, του καρδιαγγειακού και του ουροποιητικού συστήματα. Σε αυτή την περίπτωση, είναι σκόπιμο να συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Διατίθεται επίσης με ατομική δυσανεξία στα συστατικά που περιλαμβάνονται στη σύνθεση.

Υπάρχουν όρια ηλικίας. EroFertil επιτρέπεται από 18 χρόνια. Διάρκεια της χρήσης που λείπουν. Δεδομένου ότι η σύνθεση ταυτόχρονα περιέχει πολλά φυσικά αφροδισιακά, αποφύγετε την υπερβολική δόση θα πρέπει να ακολουθούνται αυστηρά οι οδηγίες.

Η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια EroFertil επιβεβαιώθηκε από κλινικές μελέτες. 98% των ασθενών, τη δραστικότητα αποκαταστάθηκε πλήρως. Το 93% ανέφερε βελτίωση της σεξουαλικής ζωής.