Κριτικές EroFertil

 • Burak
  Συνήθεια εύκολο να ντύσει μετατραπεί σε σοβαρά προβλήματα. Σε ιδιαίτερα κρύα μέρα έπρεπε να δαπανήσει πολύ χρόνο στο δρόμο, που οδήγησε πρώτα για τα προβλήματα στο κρεβάτι, και τότε η παραβίαση της ούρησης. Έπρεπε να πάω στο γιατρό που συνιστάται EroFertil. Σχετικά με το φάρμακο άκουσα για πρώτη φορά, και ήμουν διστακτικός. Αλλά ο γιατρός είναι έμπειρος, με μια καλή φήμη, έτσι ώστε η θεραπεία θα ξεκινήσει. Για 1 μήνα ήταν σε θέση να αποκαταστήσει πλήρως την υγεία και τα συμπτώματα της προστατίτιδας είναι φύγει, και η στύση ήταν να αποκατασταθεί.
  EroFertil
 • Σοφία
  Ο άντρας μου, μετά από προβλήματα τραυματισμών άρχισαν να κάνουν σεξ. Μόλις έχασε κάθε επιθυμία, ακόμα κι αν ήταν υγιής. Να πας στο γιατρό, δεν άρχισα να αναζητήσουν λύσεις. Έμαθα για erofertilαγαπούσε τη σύνθεση και την περίπλοκη επίδραση στο σώμα. Μετά από 2 εβδομάδες, ο σύζυγός της δεν ήταν να ξέρω. Το σεξ αρκετές φορές τη μέρα, ο άντρας της ήταν ενεργητικός και χαρούμενος.
  EroFertil
 • Ahmet
  Μετά το διαζύγιο άρχισα να παρατηρήσετε ότι ένα κρεβάτι δεν είναι όλα καλά, όπως και πριν. Αδύναμη ανέγερσης, πρόωρη εκσπερμάτωση και όχι διασκέδαση ούτε για μένα, ούτε για το σύντροφό σας. Άρχισαν να ψάχνουν για μια φυσική θεραπεία, γνωρίζει τα σχόλια και αποφάσισε ότι EroFertil – τι χρειάζομαι. Πήρε βέβαια το σεξ έχει 18 χρόνια.
  EroFertil
 • Γεώργιος
  Καιρό είχε ένα μόνιμο σύντροφο, αντίστοιχα, και το σεξ 1-2 φορές ανά μήνα. Μόλις ανακαλύφθηκε, αυτό είναι αρκετό για μένα ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το σεξ. Στη συνέχεια, μια-δυο φορές, είχε ένα κλατάρισμα, ειδικά αν ένα προφυλακτικό. Όταν το κορίτσι εμφανίστηκε, έγινε σαφές ότι το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό από ό, τι νόμιζα. Στην αρχή δεν ήθελα να πάω σε ένα ψυχολόγο και, στη συνέχεια, έναν ουρολόγο, αλλά σκόνταψε επάνω σε διαφήμιση ενός φαρμάκου EroFertil. Αποφάσισα να το προσπαθήσετε μόνοι τους και δεν έχω μετανιώσει. Η δραστικότητα ήταν ανακτηθεί πλήρως μετά την ολοκλήρωση πέντε εβδομάδων, τα πρώτα αποτελέσματα μετά από 3 ημέρες από την αποδοχή.
  EroFertil
 • Ιωάννης
  Δυσκολίες στην προσωπική τους ζωή δεν ήταν ποτέ, αλλά πρόσφατα, όλο και περισσότεροι φίλοι αρχίζουν να υποφέρουν από διαταραχές της δραστικότητας. Αποφάσισα ότι ήταν απαραίτητο να ληφθούν προληπτικά μέτρα για να μην ενταχθούν στις τάξεις των κάθεται στον πάγκο. Διαβούλευση με τον ουρολόγο μου και με συμβούλεψε να μην το φαρμακείο, φάρμακα, και βιολογικό Συμπλήρωμα EroFertilλέγοντας ότι τα βότανα είναι πιο ήπια για το σώμα. Πιείτε το φάρμακο ρυθμό και χωρίς επιπλοκές στο κρεβάτι παρατηρήθηκε. Ελπίζω ότι μια μέρα δεν θα έρθει, αν έχετε δώσει προσοχή για την υγεία τους.
  EroFertil
Εκτίμηση EroFertil
4.5
20